"Tina sakabeh kagiatan dina internét, porno paling berpotensi janten adiktif, ” saur ahli saraf neurologi Belanda Meerkerk dkk.

Tingali set rencana pangajaran dumasar-bukti kami anu diropéa sareng ditingkatkeun pikeun sakola sekundér dina pornografi internét sareng sexting. Pendekatan unik urang museurkeun kana otak rumaja. Yayasan Ganjaran parantos akreditasi ku Royal College of General Practitioners di London pikeun ngajalankeun palatihan ngeunaan dampak pornografi internét dina kaséhatan méntal sareng fisik. Manggihan palajaran Ieuh.

Kami parantos ngupingkeun murid, guru, pamimpin nonoman sareng sepuh di sakola sareng bengkel. Kami parantos nalungtik ratusan makalah panilitian kana pangaruh panggunaan porno ku nonoman kana waktu. Kalayan bantosan langkung ti 20 urang propésional pikeun pendidikan, kaséhatan sareng hukum, kami parantos ngadamel pelajaran ku pidéo sareng diskusi. Kami arepkeun ieu bakal ngabuktikeun inspirasional pikeun nonoman sareng masihan kayakinan ka guru pikeun nampilkeun ieu jejer anu rumit. Kami parantos ngiringan pelajaran di Inggris. Aranjeunna matuh kana pedoman pamaréntah pangénggalna ngeunaan hubungan sareng pendidikan séks.

Patarosan anu urang tanyakeun

Naha pornografi ngabahayakeun? Naros ka juri murid. Dina "Pornografi dina Percobaan" kami ngaluarkeun 8 lembar buktina tina rupa-rupa sumber, pikeun sareng lawan, pikeun ngamungkinkeun murid ngaevaluasi patarosan nyalira.

Upami kaseueuran porno gratis naha PornHub sareng situs porno sanésna milyaran dolar? Dina "Pornografi sareng Kaséhatan Méntal", murid diajar langkung seueur ngeunaan pangaruh ékonomi perhatian kana kaséhatan méntal. Aranjeunna mendakan kumaha média sosial sareng halaman wéb porno khusus dirancang janten kabiasaan ngawangun pikeun ngajaga pangguna hoyong langkung seueur.

Naha pornografi mangaruhan kaséhatan méntal sareng fisik? "Sexting, Pornografi sareng Otak Rumaja" nyertakeun tanda-tanda sareng gejala overuse. Naha éta mangaruhan hubungan? Naon anu tiasa dilakukeun ku pangguna upami aranjeunna kajebak ku porno? Rencana palajaran urang ngajarkeun barudak ngeunaan ciri unik otak rumaja maranéhanana jeung naha sexting jeung porno jadi pikabitaeun ti pubertas saterusna.

Naon hubungan anu percanten sareng anu asih sapertosna? Murid getol ngabahas "Cinta, Pornografi sareng Hubungan", dina cara kabuka dina rohangan anu aman. Kamana kuring milari bantosan upami peryogi dukungan?

Kumaha carana otoritas hukum ningali kana sexting? Murid nalungtik studi kasus dumasar kana conto kahirupan nyata kalayan anu umur 11-14 taun sareng set anu sanés pikeun 15-18 taun. Naon kajadian upami murid dilaporkeun ka pulisi? Kumaha pangaruhna kana kasempetan damel di payun, bahkan janten sukarela? Rencana pelajaran nguruskeun pangaruh hukum tina séxting.

Naon supir konci uteuk, kaunggulan sareng kerentananana, nalika ngembangkeun rumaja? Dina "Sexting, Pornography & the Adolescent Brain" aranjeunna mendakan kumaha pangsaéna ngawangun uteuk sorangan pikeun janten jalma anu langkung suksés.

Naha pornografi internét tiasa nyababkeun disfungsi erectile, bahkan pikeun lalaki ngora? Naon pangaruhna kana hubungan? Ningali kamajuan panganyarna dina panalungtikan ti TEDx anu kasohor pisan, "The Great Porn Experiment" dina 2012. Éta parantos ditingali langkung ti 15 juta kali.

Upami kuring mendakan kuring henteu tiasa lirén ningali pornografi sanajan kuring hoyong, kamana kuring milari bantosan? Pelajaran sadayana nyayogikeun rambu-rambu pikeun ngabantosan online anu ngamungkinkeun pangguna pikeun nganilai ku bantosan kuesioner sareng kuis anu disahkeun upami aranjeunna parantos ngembangkeun panggunaan pornografi anu bermasalah sareng upami, dimana dimana milari pitulung.

Palajaran ngeunaan pornografi internét sareng sexting sayogi dina édisi Inggris kalayan versi hukum anu misah ngeunaan sexting pikeun Skotlandia, Inggris sareng Wales, ogé édisi Amérika. Édisi anu terakhir henteu ngandung palajaran ngeunaan sexting sareng hukum.

Kanggo inpormasi lengkep kontak Mary Sharpe ku email: Mary@rewardfoundation.org.