Daya penyembuhan tina keuna

Cinta sareng Kakuatan Penyembuhan tina Toél

adminaccount888 Bérita paling énggal

Cinta sareng kakuatan penyembuhan tina touch penting pikeun kaséhatan urang sabab éta ngajantenkeun urang aman, dirawat sareng kirang stressed. Iraha anjeun pangtukangna? Kanggo milarian terang, BBC ngayakeun survey anu disebat Tés Toél dina akal anu loba ditaliti ieu. Survei ngalir antara Januari sareng Maret taun ieu. Ampir 44,000 jalma ngiringan bagian tina 112 nagara anu béda. Aya sababaraha program sareng tulisan ngeunaan hasil survey. Ieu sorotan pikeun urang tina sababaraha hal anu diterbitkeun:

Tilu kecap anu paling umum dipaké pikeun ngajelaskeun touch nyaéta: "ngahibur", "haneut" jeung "cinta". Anu matak yén "ngahibur" sareng "haneut" mangrupikeun tilu kecap anu paling umum dianggo ku jalma-jalma di unggal daérah dunya.

  1. Langkung ti satengah jalma panginten aranjeunna henteu gaduh cukup noél dina kahirupan maranéhanana. Dina survey, 54% jalma nyarios yén aranjeunna gaduh sakedik keuna dina kahirupan sareng ngan 3% nyarios yén aranjeunna seueur teuing. 
  2. Jalma anu resep toél interpersonal condong ngagaduhan tingkat karaharjaan anu langkung luhur sareng tingkat katiisan anu handap. Seueur panilitian sateuacanna parantos nunjukkeun ogé yén touch consensual saé kanggo urang sacara fisiologis sareng psikologis. 
  3. Kami nganggo sababaraha jinis serat saraf pikeun ngadeteksi rupa-rupa touch.
Saraf khusus

"Serat saraf gancang ngaréspon nalika kulit urang dicucuk atanapi diculik, ngirim pesen ka daérah otak anu disebat korteks somatosensory. Tapi dina taun-taun ayeuna, ahli élmu élmu saraf Profesor Francis McGlone parantos diajar jenis serat saraf anu sanés (katelah serat C afferent) anu ngalaksanakeun inpormasi sakitar limapuluh tina kagancangan jinis anu sanés. Aranjeunna ngirimkeun inpormasi kana bagian otak anu béda anu disebut korteks insular - daérah anu ogé ngolah rasa sareng émosina. Janten naha sistem lambat ieu dikembangkeun ogé anu gancang? Francis McGlone yakin serat lambat aya pikeun ngamajukeun hubungan sosial ku cara meresan kulit. "

Kakuatan Penyembuhan tina Toél Lemah

Di dunya anu ngamajukeun kelamin porno anu gancang sareng hiper-stimulasi anu langkung sering tibatan modél anu telenges, paksaan, penting pikeun diémutan yén manusa mekar dina keuna kaasih anu lembut kusabab éta ngajantenkeun urang aman sareng dipikacinta, penting pisan pikeun karaharjaan urang sareng salamet.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Bagikeun artikel ieu