cinta, baham jeung Internét

Cinta, Sex jeung Internét

"Naon ari cinta?" mangrupikeun salah sahiji istilah anu paling sering dipilarian dina internét. Kacindekan tina Grant Study, survey panilitian salami 75 taun di Universitas Harvard, nyaéta "kabagjaan nyaéta cinta". Éta nunjukkeun yén hubungan haneut mangrupikeun dasar anu paling saé pikeun kaséhatan, kabeungharan sareng umur panjang. Kontras, kecanduan, déprési sareng neurosis mangrupikeun halangan pangageungna pikeun kaayaan anu paling dipikahoyong ieu. Ngartos résiko di sakuriling panggunaan pornografi internét penting upami urang hoyong ngahindaran kecanduan sareng mendakan hubungan cinta anu nyugemakeun. Kéngingkeun cekelan cinta, jinis sareng internét leres-leres penting.

Dina bagian ieu pahala Yayasan explores loba cara urang berinteraksi sapanjang kahirupan maranéhanana. Naon ngajadikeun hubungan dianggo? Kumaha anjeun tiasa murag asih jeung cicing di bandung? Naon anu pitfalls nu bisa lalampahan anjeun nepi?

Kami difokuskeun kana élmu hubungan anu suksés. Dina sababaraha kasus anjeun kedah milarian biologi anu aya dina dasarna sareng élmu otak pikeun sadayana pikeun kahartos. Pangaruh Coolidge khususna kuat.

Naon ari cinta?

Cinta salaku beungkeutan

Pasangan beungkeutan Lesmana

Cinta sakumaha Xperia Sanggama

The Coolidge Pangaruh

Diminishing Xperia Sanggama

Seks & porno

Urang ogé nyadiakeun sauntuyan Sumberdaya jeung ngarojong pamahaman anjeun isu ieu.

Nyitak Friendly, PDF & Email