cinta, baham jeung Internét

Cinta, Sex jeung Internét

Naon cinta? "Nyaéta salah sahiji anu pang searched pikeun istilah dina mesin pencari. Kacindekan tina Grant Study, survey ieu panalungtikan 75 sataun-lila di Universitas Harvard, éta nu "kabagjaan téh cinta". Ieu némbongkeun yén hubungan haneut anu jadi dadasar pangalusna pikeun kaséhatan, kabeungharan sarta hirup panjang. Sacara jelas, kecanduan, depresi sarta neurosis anu hurdles pangbadagna nepi kaayaan kieu paling dipikahayang. Ngarti kana resiko sabudeureun pamakéan porno internét Kadé lamun urang hayang ulah aya slipping kana kecanduan jeung manggihan hubungan cinta satisfying gantina. Lalaki Pakem on cinta, baham jeung internet bener perkara.

Dina bagian ieu pahala Yayasan explores loba cara urang berinteraksi sapanjang kahirupan maranéhanana. Naon ngajadikeun hubungan dianggo? Kumaha anjeun tiasa murag asih jeung cicing di bandung? Naon anu pitfalls nu bisa lalampahan anjeun nepi?

Urang fokus dina élmu hubungan suksés. Dina sababaraha kasus anjeun kudu kasampak di kaayaan biology jeung uteuk sains pikeun eta kabeh sangkan rasa. The Coolidge Pangaruh téh hususna kuat.

Naon ari cinta?

Cinta salaku beungkeutan

Pasangan beungkeutan Lesmana

Cinta sakumaha Xperia Sanggama

The Coolidge Pangaruh

Diminishing Xperia Sanggama

Sex & porno

Urang ogé nyadiakeun sauntuyan Sumberdaya jeung ngarojong pamahaman anjeun isu ieu.

Nyitak Friendly, PDF & Email