Cinta, Sex jeung Internét

Cinta, Sex jeung Internét"Naon ari cinta?" mangrupa salah sahiji istilah nu paling ditéang dina internét. Kacindekan tina Grant Study, survéy panalungtikan 75 taun lila di Universitas Harvard, nya éta "kabagjaan téh cinta". Éta nunjukkeun yén hubungan anu haneut mangrupikeun dasar anu pangsaéna pikeun kaséhatan, kabeungharan sareng umur panjang.

Sabalikna, kecanduan, depresi sareng neurosis mangrupikeun halangan pangbadagna pikeun kaayaan anu paling dipikahoyong ieu. Ngarti kana resiko sabudeureun pamakéan porno internét penting lamun urang hoyong ulah slipping kana kecanduan jeung manggihan hubungan cinta satisfying gantina. Meunangkeun cengkraman cinta, jinis sareng internét leres-leres penting.

Dina bagian ieu pahala Yayasan explores loba cara urang berinteraksi sapanjang kahirupan maranéhanana. Naon ngajadikeun hubungan dianggo? Kumaha anjeun tiasa murag asih jeung cicing di bandung? Naon anu pitfalls nu bisa lalampahan anjeun nepi?

Urang difokuskeun elmu hubungan suksés. Dina sababaraha kasus, anjeun kedah ningali dasar biologi sareng élmu otak supados sadayana tiasa asup akal. The Coolidge Effect utamana kuat.

Urang ogé nyadiakeun sauntuyan Sumberdaya jeung ngarojong pamahaman anjeun isu ieu.

Poto ku Christian Wiediger dina Unsplash