légal ilegal

Cinta, Sex, nu Internet sarta Undang

Sunda, baham, dina Internet sarta hukum tiasa berinteraksi ku cara kompléks. Pahala Yayasan bisa ngabantu anjeun ngartos naon hartosna hukum pikeun anjeun sarta kulawarga anjeun.

Téhnologi ngajadikeun kreasi sarta pangiriman arousing séksual Gambar sadia pikeun saha jeung smartphone a, kaasup anak nanaon. Kebangkitan dina ngalaporkeun kajahatan kelamin jeung pendekatan 'kasabaran enol' ku layanan pulisi jeung gugatan geus nyababkeun jumlah catetan kasus keur prosecuted. Anak-on-anak nyiksa seksual sabagian tinggi.

Di Inggris, hiji jalma possessing arousing séksual Gambar barudak (saha handapeun 18 taun) bisa boga muatan ku ngalanggar seksual. Ieu ngawengku di salah sahiji tungtung spéktrum, sawawa ngamotivasi neangan kontak seksual kalawan barudak ngaliwatan ka rumaja nyieun sarta ngirim taranjang atawa semi-taranjang 'selfies' pikeun kapentingan cinta poténsi, sarta diilikan maranéhanana gambar misalna.

Dina bagian ieu pahala Yayasan explores isu di handap

verifikasi umur di Inggris

Umur idin

Naon idin di hukum?

Idin jeung rumaja

Naon idin dina prakna?

sexting

Sexting handapeun hukum Skotlandia

Sexting handapeun hukum Inggris jeung Wales

Anu teu sexting nu?

dendam porno

Kebangkitan dina kajahatan kelamin

Industri porno

Webcam kelamin

Urang ogé nyadiakeun sauntuyan Sumberdaya jeung ngarojong pamahaman anjeun isu ieu.

Ieu panduan umum pikeun hukum jeung henteu mangrupakeun nasihat légal.

Nyitak Friendly, PDF & Email