hukum

Cinta, Sex, nu Internet sarta Undang

Cinta, jinis, Internét sareng hukum tiasa interaksi dina cara anu rumit. Yayasan Ganjaran tiasa ngabantosan anjeun ngartos naon anu hartosna hukum pikeun anjeun sareng kulawarga. Ieu mangrupikeun ceramah TEDx anu menarik, Seks, porno sareng wawanen ku profésor hukum sareng indung Amérika, Warren Binford anu ngiringan titik-titik éta.

Téhnologi ngajadikeun kreasi sarta pangiriman arousing séksual Gambar sadia pikeun saha jeung smartphone a, kaasup anak nanaon. Kebangkitan dina ngalaporkeun kajahatan kelamin jeung pendekatan 'kasabaran enol' ku layanan pulisi jeung gugatan geus nyababkeun jumlah catetan kasus keur prosecuted. Anak-on-anak nyiksa seksual sabagian tinggi.

Di Inggris, hiji jalma possessing arousing séksual Gambar barudak (saha handapeun 18 taun) bisa boga muatan ku ngalanggar seksual. Ieu ngawengku di salah sahiji tungtung spéktrum, sawawa ngamotivasi neangan kontak seksual kalawan barudak ngaliwatan ka rumaja nyieun sarta ngirim taranjang atawa semi-taranjang 'selfies' pikeun kapentingan cinta poténsi, sarta diilikan maranéhanana gambar misalna.

Dina bagian ieu ngeunaan hukum The Reward Foundation ngajajah masalah ieu:

Urang ogé nyadiakeun sauntuyan Sumberdaya jeung ngarojong pamahaman anjeun isu ieu.

Ieu panduan umum pikeun hukum jeung henteu mangrupakeun nasihat légal.

Nyitak Friendly, PDF & Email