Blog ieu ditulis ku saurang lalaki umur 30an awal, ngajelaskeun daya tarik porno-masturbasi-orgasme (PMO) sareng cara-carana pikeun ngirangan kakuatanana.

Niat

Aya anu kuring anggap salaku 'pola pikir' PMO: nalika anjeun aya di tengah-tengah binge, PMO sapertos panonpoé - éta ageung dina kahirupan anjeun. Lamun anjeun kabur kaayaan éta, kumaha oge, recede ti dinya sarta jadi béntang jauh; eta lacks gaya eta tadi tapi tetep bagian tina kanyataanana Anjeun. Pikiran-pikiran anu henteu ngabantosan anjeun bakal uih deui. Seuseueurna urang pangguna porno parantos ngalaman perjalanan mudik ieu antara sobriety sareng panggunaan, ku kituna urang terang yén mungkin pikeun ngahontal kaayaan dimana nyekel PMO lemah atanapi samentawis henteu aya.

Anu kuring mendakan penting pisan pikeun nangkep uih deui ka PMO nyaéta 'niat'. Éta sigana janten kecap anu umum janten teu aya artina, tapi tega sareng kuring.

Éta sigana langkung atra nyarios yén niat anjeun kedah otentik. Éta henteu. Aya bédana antara pamahaman kamus harti kecap jeung ngarti naon hartina salaku masalah pangalaman. Niat anu teu otentik henteu langkung ti kecap anu dianggo pikeun ngadamelna. Niat otentik mangrupikeun parobihan batin anu ngajantenkeun anjeun dina tindakan anu aman; éta leuwih ti kecap. Urang sadaya parantos ngalaman ieu: kahayang urang pikeun ngarobih hiji hal atanapi ngahontal tujuan anu saé pisan sahingga urang suksés. Koncina nyaéta pikeun tiasa ngahasilkeun ieu kusabab éta hartosna nalika urang gagal urang gaduh jalan seuneu anu pasti pikeun uih deui kana jalan anu suksés.

Niat otentik

Kumaha anjeun ngahasilkeun niat otentik? Nya, anjeun parantos ngadamel léngkah munggaran ku ayana di dieu. Hiji motivator hébat nyaéta sieun, sejen nyaeta cinta. Meureun éta naha anjeun maca ieu. Mésér salinan Gary Wilson urang Brain Anjeun on porno. Ulah skim atanapi rurusuhan ngaliwatan eta. Maca sareng baca deui sacara saksama sapertos buku ajar sareng pikirkeun kumaha éta ngagambarkeun kaayaan anjeun sorangan. Rincianna sigana bakal ngajantenkeun anjeun mikirkeun hal-hal anu anjeun pikasieuneun sareng dipikacinta. Bakal aya cara sanés pikeun ngahasilkeun niat otentik khusus pikeun unggal jalma anu bakal nambihan buku. Pikirkeun ieu sareng, anu penting, tuliskeunana. Anjeun tiasa nganggo pulpén sareng kertas atanapi aplikasi / program. Abdi nyarankeun salah sahiji panganyarna na populér Zettelkasten catetan-nyokot program kawas obsidian.

Program ieu ngidinan Anjeun pikeun nyimpen catetan éksténsif nu bisa cross-referenced. Nalika anjeun gaduh wawasan ngeunaan diri anjeun perhatikeun éta. Nalika minggu sareng sasih ngalangkungan anjeun bakal sadar yén, upami anjeun henteu ngadamel catetan, anjeun bakal hilap seueur wawasan anjeun sareng kedah mendakan deui. Éta prosés rediscovering ngahambat pertumbuhan urang; Sagampil seuseueurna urang henteu nyerat karangan anu lengkep pas urang nyerat pulpén kana kertas, ogé urang henteu ngembangkeun refleksi anu tiasa dilaksanakeun sareng bermakna ngeunaan diri urang sorangan tanpa ngalakukeun pamikiran anu béda-béda dina waktos anu lami. Urang ahirna bisa ninun ieu kana wawasan koheren sarta kadang startling ngeunaan diri urang sorangan.

Ngajauhan suksés

Tujuan anjeun kedah nyobian sareng nungkulan pangjurung sareng ngahindarkeun PMO dina dinten anu ditangtukeun, sanés ngamimitian tilas ayeuna anu ditungtungan nalika anjeun maot. Ieu netepkeun bar anu luhur teuing sareng nyababkeun jalma-jalma nganggap yén aranjeunna bébas kalibet dina PMO nalika gagal kusabab aranjeunna moal tiasa ngatasi bar anu luhur. Éta langkung saé janten langkung hina dina tujuan anjeun sabab hasilna sigana bakal langkung suksés sabab anjeun henteu masihan tekanan kaleuleuwihan ka diri anjeun.

Upami anjeun tiasa ngahasilkeun niat otentik anjeun gaduh jinis mesin pikeun ngamimitian perjalanan anjeun jauh tina PMO. Sanaos gagal anjeun tiasa ngamimitian deui. Ieu sanés hal anu anjeun ngan ukur gaduh hiji shot. Nyangka salinan anjeun tina YBOP jadi dog-eared kawas sapatu runner urang jadi dipaké. Sakali anjeun mendakan cara pikeun ngahasilkeun niat otentik anjeun tiasa ngawitan kéngingkeun péso antara période éksténsif PMO dina kalénder anjeun sareng ngalegaan jurang.

Upami anjeun gagal dina streak anjeun kedah ngarékam éta salaku pelari ngalakukeun waktosna. Upami anjeun tiasa tetep ngahasilkeun niat otentik anjeun bakal mendakan dimana sateuacan anjeun tiasa nempatkeun meureun tilu dinten antara instansi PMO anjeun ayeuna tiasa nempatkeun dua minggu. Nu ahirna bisa jadi tilu minggu jeung tilu bisa jadi opat jsb sela ieu antukna bakal mere Anjeun tracts badag waktu dina taun nu anjeun versi hadé tina diri tinimbang saukur wishing anjeun, nu sorangan bakal spur anjeun dina abstaining ti PMO.

nyorong

Seueur pisan pikeun niat, tapi kumaha upami pikiran obtrusive sareng teu dihoyongkeun anu disarengan ku dorongan? Ieu sering ngaganggu urang. Éta patut gaduh protokol pikeun nungkulanana. Contona lamun ngalaman gelombang kahayang, tega dina pikiran nu teu bisa sustained, sakumaha urusan fisika. Gantina relenting ka dinya, nyaho yén éta boga umur kawates sarta yén, lamun relenting ka dinya, eta bakal tetep maot lajeng sadayana anjeun bakal ngarasa kaduhung. Urang sadaya parantos aya dina kaayaan dimana kahayangna parantos puncak sareng murag tapi urang parantos kambuh sareng mutuskeun pikeun neraskeun éta.

Nalika pikiran anu teu dihoyongkeun muncul, kumaha oge, urang sering condong ka aranjeunna sareng manjangkeun umurna saluareun periode alami. Anjeun teu tiasa ngontrol penampilan na dina pikiran anjeun tapi anjeun tiasa milih ngantepkeun aranjeunna ngaleungit. Upami anjeun terus-terusan ngijinkeun aranjeunna ngaleungit aranjeunna moal tetep muncul sareng upami anjeun terus-terusan condong ka aranjeunna, aranjeunna bakal muncul deui.

Entong mikir yén sabab katingalina aranjeunna mangrupikeun fitur permanén pikeun jalma anjeun sareng anjeun ogé tiasa nyerah sareng condong ka aranjeunna sabab aranjeunna badé uih deui. Ku ngalakukeun ieu anjeun sabenerna ngabalukarkeun aranjeunna datang deui. Nalika anjeun langkung saé perhatikeun aranjeunna, anjeun bakal mimiti ngadeteksi kahayang incipient pikeun kalibet dina PMO. Nalika aranjeunna lemah ieu, perhatikeun kumaha anjeun tiasa ngontrol aranjeunna: aranjeunna tiasa gampang lemah sapertos dikuatkeun. Meunang kana watek crushing aranjeunna.

Meunangkeun pitulung

Boga katingal dina reddit jeung nguap pikeun téknik sareng coba ngamekarkeun spésifik anjeun sorangan pikeun kaayaan anjeun. Aya ogé seueur sumber pikeun ngeureunkeun porno Pahala Yayasan.

Hiji hal anu kuring resep laksanakeun nalika aya pangjurung nyaéta maén dina pikiran kuring: Kuring ngabayangkeun pasrah, puncak, cooling, ngalaman kaduhung sareng ngahinakeun diri sareng mutuskeun pikeun ngalakukeun anu langkung saé di hareup. Tangtu kuring teu ngalakukeun nanaon jeung meureun ku waktu éta dorongan geus dissipated dugi waktos salajengna. Coba ngagolér jeung ngadengekeun musik atawa nyokot breaths jero. Naha henteu ngamimitian stopwatch sareng ngarékam durasi gelombang? Sakali anjeun gaduh sababaraha data anjeun bakal gaduh ide ngeunaan sabaraha lila anjeun kedah tetep dijajah. Anjeun malah tiasa daptar kajadian ieu supados anjeun tiasa ningali sabaraha anu anjeun ngéléhkeun. Upami Anjeun gaduh, sebutkeun, tilu kameunangan , ngajadikeun eta harder masihan dina kaopat kalina.

Anggo alat anu pas

Unggal masalah kedah direngsekeun ku cara anu pas. Salaku conto, sababaraha urang nganggap parangkat lunak anu ngablokir situs wéb porno cekap. Tapi éta kagiatan méntal anu ngabalukarkeun anjeun kalibet dina PMO; eta teu bisa saukur diblokir dina fingertips (urang kabeh geus kapanggih cara sabudeureun software). Éta sanés hartosna parangkat lunak henteu ngagaduhan tujuan. Mangpaatna aya dina nyumputkeun godaan tina bentang maya anjeun anu nyababkeun pikiran ngeunaan PMO.

Counter streak ogé ngabantosan tapi henteu kedah janten tungtung sorangan. Aya benang online anu pinuh ku jalma-jalma anu nempatkeun seueur saham dina dinten-dinten pantang na nalika gagal gagalna janten lisénsi pikeun kambuh permanén. Lamun anjeun abstain salila 20 poé sarta gagal anjeun tetep abstain salila 20 poé. Hiji pangguna ngusulkeun yén pikeun alesan ieu langkung saé mikirkeun rasio anjeun tina dinten streak pikeun instansi PMO. Pendekatan ieu ngajaga nilai streak tinimbang ngabatalkeunana, tapi éta ngahalangan mékanisme kaulinan kusabab unggal polah PMO rasiona ngirangan. Ieu nyorong anjeun motong karugian Anjeun.

Eusi non-seksual

Eusi non-seksual bisa jadi gateway kana eusi seksual. Tangtosna ieu sanés warta pikeun seueur urang anu parantos nganggo kontén anu nétral pikeun nyumponan pangjurung urang atanapi ngageser ka handap lamping anu leueur kana porno full-gajih kalayan alesan anu dibarengan ku urang nyarioskeun ka diri urang yén urang henteu langsung milarian porno.

Éta patut maca buku Cal Newport Minimalisme Digital, Di mana anjeunna ngabahas borongan puasa digital sarta ngawengku parentah praktis tur nasihat.

PMO aya dina ékosistem online; Pegatna tautan anu katingalina teu bahaya dina ranté anu nuju kana PMO tiasa ngabantosan ngaleuleuskeun katergantungan anjeun kana éta. Conto anu jelas nyaéta situs média sosial kalayan eusi séksual atanapi kontén anu caket sareng éta. Newport ngajadikeun rekomendasi krusial dina bukuna nu eusian waktos Anjeun sareng kagiatan minuhan séjén - kagagalan pikeun ngalakukeunana baris ngaronjatkeun Chances kambuh. Ieu sesah pisan mimitina sabab PMO masih panonpoe anjeun, tapi ieu tempat ngarekam streak tiasa mangpaat pisan. Pikeun kabur tina 'gravitasi' PMO anjeun kedah kéngingkeun saminggu dugi ka sapuluh dinten antara anjeun sareng dinten terakhir anu anjeun anggo.

Pananjung Kasalametan

Sanaos anjeun gaduh pangjurung anu kuat sareng henteu ngarawat aranjeunna kalayan saé, terang aranjeunna bakal ngirangan tiasa nyababkeun anjeun ka jaman anu langkung aman. Anjeun tiasa mendakan anjeun ngan ukur kedah nyegerkeun huntu anjeun sareng nyorong dorongan kalayan kakuatan kasar pikeun sababaraha dinten nalika anjeun asup kana wirahma minggu pantang PMO. Upami anjeun hoyong bantosan tina aplikasi, Ngaleueut mangrupakeun hiji alus pikeun nyobaan.

Awakna leuleus sareng dorongan seksual anjeun, anu karasa teu tiasa dirobih, henteu. Aranjeunna ngan ukur ngarasa kitu sabab anjeun nuju ngarawat aranjeunna sareng PMO. Salaku conto, upami anjeun ngalaksanakeun NoFap sareng ngan ukur masturbasi unggal 30 dinten anjeun bakal mendakan dorongan anjeun sacara lega tiasa saluyu sareng pola éta. Dimana sateuacan anjeun ngaraos ngadesek unggal dinten sareng henteu tiasa ngabayangkeun sadinten tanpa PMO, anjeun tiasa mendakan yén minggu-minggu parantos kaliwat tanpa dorongan anu kuat. Ogé, kaputusan kambuh saatos 30 dinten langkung beurat tibatan kalibet dina PMO nalika anjeun ngalakukeun éta ngan ukur dinten sateuacanna.