Mary Sharpe, Kapala Eksekutif Officer

Mary Sharpe lahir di Glasgow sarta tumuwuh nepi dina kulawarga dedicated ka layanan publik ngaliwatan pangajaran, hukum sarta ubar. Ti umur ngora, manéhna fascinated jeung kakuatan pikiran jeung geus diajar ngeunaan eta kantos saprak.

Atikan sarta Professional Garapan

Mary réngsé hiji Master of gelar Seni di Universitas Glasgow di Perancis sarta Jerman kalawan psikologi jeung filsafat moral. Manehna dituturkeun ieu ku gelar Bachelors di hukum. Saatos kalulusan manehna latihan salaku jaksa ageng na ngajengkeun. Keur 13 taun hareup Mary digawé di Skotlandia sarta di Komisi Éropa di Brussel. Manehna lajeng undertook karya pos sarjana di Universitas Cambridge sarta jadi pangajar hiji aya salila sababaraha taun. Dina 2012 Mary balik ka Fakultas ngabela, Skotlandia Bar, mun refresh karajinan pangadilan nya. Dina 2014 manehna indit non-practicing ngeset Yayasan ganjaran. Manehna tetep anggota College of Justice sarta Fakultas ngabela.

Universitas Cambridge

Mary dihadiran Universitas Cambridge dina 2000-1 mun ngalakukeun pagawean sarjana pos on cinta jeung kakuatan gender Hubungan seksual ti jaman ti jaman baheula Klasik liwat ka Era umum mimiti. Ieu sistim nilai conflicting kénéh pangaruh dunya kiwari.

Sustaining Puncak Performance

Leuwih 2001 mun 2003 Mary dilatih salaku fasilitator workshop di Universitas di ngembangkeun kapamimpinan pribadi. bengkel diwangun ku dua, organisasi-unggul pangajén internasional sarta dumasar kana psikologi jeung panalungtikan neurosains. Salaku téhnologi ieu jadi leuwih study dina kahirupan masarakat, jenis kaahlian ulah urang kedah dinten guna flourish? Pikeun ngajawab Mary ieu dirancang sapoé workshop 2 pikeun Universitas Cambridge urang departemén ngembangkeun sarjana. workshop ieu disebut "Puncak Performance Sustaining". Ieu mangrupakeun praktis, bukti-dumasar tangtu pikeun mintonkeun kumaha urang diajar, kabiasaan robah, nyieun kaputusan sarta jadi sadar tina resiko sabudeureun overuse téknologi keur hiburan. fokus ieu dina ngamekarkeun resilience ka stress, kumaha nyambungkeun jeung batur tur jadi pamingpin éféktif. Manehna oge digarap salaku mentor ka siswa perusahaan sarta panulis sains pikeun Cambridge-MIT Institute. Ieu joint venture antara Massachusetts Institute of Technology (MIT) jeung Universitas Cambridge.

kamajuan panalungtikan

karaketan nya Universitas Cambridge tetep ngaliwatan duanana St Edmund urang College jeung Lucy Cavendish College mana baé mangrupa Anggota Mitra. Mary spent sataun salaku ngadatangan Sarjana di St Edmund urang College, Universitas Cambridge dina 2015-16. Ieu diwenangkeun dirina tetep apace panalungtik dina elmu munculna tina kecanduan behavioral, utamana pornografi internét. Dina mangsa éta manéhna spoke di belasan nasional jeung konferensi internasional. Mary diterbitkeun artikel dina "Strategi pikeun Nyegah Internet Pornografi Kecanduan" sadia Ieuh (Kaca 105-116). Manehna oge ko-pangarang surah di Gawe sareng Offenders Sex - a Guide pikeun Practitioners diterbitkeun ku Routledge.

Mary terus karya on kecanduan behavioral salaku anggota Society internasional pikeun Study of Kecanduan behavioral. manehna publishes panalungtikan on wewengkon munculna di peer reviewed jurnal. Kertas panganyarna bisa kapanggih Ieuh.

Pahala Yayasan

Ide pikeun nyieun panalungtikan ilmiah ngeunaan cinta seksual diaksés masarakat awam munggaran crystallized di 2006. sataun anu Mary dibere hiji makalah ngeunaan "Sex jeung Kecanduan" di konferensi Psikologi Katilu International positif di Portugal. internet ieu ukur dimimitian jadi perhatian a. Sanajan kitu pamanggih pikeun nyieun yayasan bener dimekarkeun sanggeus 2012 salaku hasil tina acara handap.

Téhnologi Hiburan sarta Desain (Ted)

nu Ted Konsep ieu dumasar kana "gagasan patut babagi". Ieu mangrupa platform atikan jeung hiburan sadia duanana sakumaha ceramah hirup jeung online. Mary dihadiran Ted Global di Edinburgh di 2011. Teu lila saterusna manéhna dipénta pikeun co- ngatur kahiji TEDx acara Glasgow di 2012. Salah sahiji narasumber attending éta Gary Wilson anu dibagikeun papanggihan panganyarna ti na website ngeunaan dampak pornografi online on uteuk dina sawala nu disebut "The Great porno percobaan". Saprak harita éta sawala geus ditempo leuwih 11.6 juta kali tur geus ditarjamahkeun kana basa 18.

Gary Wilson dimekarkeun Obrolan populér na kana hiji buku unggulan, ayeuna di édisi kadua, disebut Brain Anjeun on porno: Pornografi Internet jeung munculna Élmu of Kecanduan. Salaku hasil karyana, rébuan jalma geus nyatakeun on jaba recovery porno nu informasi Gary urang diideuan aranjeunna ékspérimén kalawan quitting porno. Aranjeunna geus ngalaporkeun yén kaséhatan seksual maranéhanana sarta masalah émosional mimiti ngeureunan atawa ngaleungit saterusna. Pikeun mantuan nyebarkeun kecap ngeunaan kamajuan kaséhatan sosial intriguing sarta berharga ieu, Karmila ko-diadegkeun pahala Yayasan kalawan Dr Darryl Mead on 23rd Juni 2014.

Filosofi kami

Jalma kadang nanya kami lamun kami nganggo porno. Dina jawaban eta "euweuh, urang ulah", tapi urang teu hayang nyaram batur ti lakukeun kitu. Ieu mangrupakeun pilihan pribadi. Najan kitu urang ulah rék nulungan jalma jadi dina posisi sangkan hiji 'informed' pilihan dumasar bukti ti panalungtikan ayeuna sadia utamana lamun maranéhna geus dimekarkeun pamakéan masalah.

Urang kampanyeu pikeun ngurangan aksés gampang barudak keur pornografi internét kusabab puluhan panalungtikan tulak nunjukkeun yén éta ngaruksak ka barudak di panggung rawan maranéhanana ngembangkeun otak. Aya geus naékna dramatis dina anak-on-anak nyiksa seksual dina 6 taun kaliwat, dina porno nu patali tatu seksual nurutkeun professional Podomoro anu geus dihadiran bengkel urang jeung kamungkinan malah Pati. Kami di ni'mat Pamaréntah urang Inggris sacara Digital Ekonomi Act 2017 merlukeun verifikasi umur pikeun pamaké sakumaha eta mangrupakeun munggaran tur foremost ukuran perlindungan anak. Teu a bullet pérak, tapi mangrupakeun tempat mimiti perlu alus. Eta moal ngaganti butuh pangajaran ngeunaan resiko. Na saha pedah lamun urang ngalakukeun nanaon?

Panghargaan jeung Akad Nikah

CEO kami geus narima sababaraha panghargaan ti 2014 pikeun ngamekarkeun usaha Yayasan. Ieu dimimitian ku taun latihan ngaliwatan Skotlandia Pamaréntahan-dirojong Sosial Juara Incubator Award. Ieu dikirimkeun dina The lebur Pot di Edinburgh. Ieu ieu dituturkeun ku dua ngamimitian nepi panghargaan ti UnLtd, dua ti Amanah atikan sarta séjén ti Dana lotre Big. Mary geus dipaké duit ti panghargaan ieu mun pelopor detoxes digital di sakola. Manehna oge geus ngembangkeun rencana pangajaran ngeunaan pornografi pikeun guru ngagunakeun di sakola. Dina 2017 manehna ngamekarkeun workshop hiji poé accredited ku Royal College of General Practitioners. Ieu kareta professional ngeunaan dampak pornografi internét dina kaséhatan méntal sarta fisik.

Mary ngagabung direksi tina Masarakat pikeun kamajuan Kaséhatan Sanggama di AS dina 2016. Manehna teh korsi tina Hubungan Pencét jeung Komite advokasi. Manehna oge aktip di Organisasi Nasional pikeun Treatment of Abusers. Di dieu manehna nyumbang ka keretas on Pencegahan Paripolah séksual ngabahayakeun Mary ogé dikirimkeun bengkel 3 ka praktisi ngeunaan dampak pornografi internét dina kabiasaan seksual ngabahayakeun.

Dina 2017 Mary dijieun hiji babaturan deukeut di Center pikeun Pemuda sarta Kaadilan Pidana di Universitas Strathclyde. kontribusi awal nya ieu diomongkeun di acara CYCJ on 7 Maret 2018 di Glasgow. Sél abu jeung sél panjara: Rapat kaperluan neurodevelopmental jeung kognitif tina muda rentan. Dina 2018 manéhna bieu salaku salah sahiji WISE100 pamingpin awéwé di perusahaan sosial.

Lamun teu bisa dipake dina amal, Mary enjoys leumpang, ngojay, iinditan jeung menari.

Ngahubungan Mary ku email di mary@rewardfoundation.org.

Nyitak Friendly, PDF & Email