Mary Sharpe, Korsi

Mary Sharpe lahir di Glasgow sarta tumuwuh nepi dina kulawarga dedicated ka layanan publik ngaliwatan pangajaran, hukum sarta ubar. Ti umur ngora, manéhna fascinated jeung kakuatan pikiran jeung geus diajar ngeunaan eta kantos saprak.

Atikan sarta Professional Garapan

Mary réngsé hiji Master of gelar Seni di Universitas Glasgow di Perancis sarta Jerman kalawan psikologi jeung filsafat moral. Manehna dituturkeun ieu ku gelar Bachelors di hukum. Saatos kalulusan manehna latihan salaku jaksa ageng na ngajengkeun. Keur 13 taun hareup Mary digawé di Skotlandia sarta di Komisi Éropa di Brussel. Manehna lajeng undertook karya pos sarjana di Universitas Cambridge sarta jadi pangajar hiji aya salila sababaraha taun. Dina 2012 Mary balik ka Fakultas ngabela, Skotlandia Bar, mun refresh karajinan pangadilan nya. Dina 2014 manehna indit non-practicing ngeset Yayasan ganjaran. Manehna tetep anggota College of Justice sarta Fakultas ngabela.

Pahala Yayasan

Mary parantos ngagaduhan tilu peran kapamimpinan di The Reward Foundation. Dina Juni 2014 anjeunna mangrupikeun Kursi. Dina Méi 2016 anjeunna pindah kana peran profésional ti Lurah Officer Eksekutif anu anjeunna teras diayakeun dugi ka Nopémber 2019 nalika anjeunna ngahiji jadi Board salaku Kursi.

Universitas Cambridge

Mary dihadiran Universitas Cambridge dina 2000-1 mun ngalakukeun pagawean sarjana pos on cinta jeung kakuatan gender Hubungan seksual ti jaman ti jaman baheula Klasik liwat ka Era umum mimiti. Ieu sistim nilai conflicting kénéh pangaruh dunya kiwari.

Sustaining Puncak Performance

Salaku tambahan tina padamelan paniliti na, Mary dilatih salaku fasilitator bengkel di Universitas sareng dua internasional, organisasi anu meunang pangajén ngagunakeun panalungtikan ti psikologi sareng neurosains dina cara anu diterapkeun. Nalika téknologi janten langkung aya dina kahirupan masarakat, Mary mendesain bengkel 2-dinten sorangan pikeun departemén pamekaran lulusan Universitas Cambridge. Bengkel disebut "Sustaining Peak Performance". Ieu mangrupikeun kursus anu praktis sareng dumasar bukti pikeun nunjukkeun kumaha urang diajar, ngarobih kabiasaan, ngadamel kaputusan sareng sadar kana résiko anu langkung seueur ngagunakeun téknologi. Fokus ieu kanggo ngembangkeun daya tahan kana stres, ngahubung sareng batur sareng janten pimpinan anu efektif. Anjeunna ogé damel salaku mentor pikeun perusahaan perusahaan sareng salaku ilmuwan ilmiah na Cambridge-MIT Institute. Ieu joint venture antara Massachusetts Institute of Technology (MIT) jeung Universitas Cambridge.

kamajuan panalungtikan

karaketan nya Universitas Cambridge tetep ngaliwatan duanana St Edmund urang College jeung Lucy Cavendish College dimana anjeunna mangrupikeun Anggota Gabungan. Mary ngiringan sataun salaku Visiting Scholar di St Edmund's College, University of Cambridge in 2015-16. Ieu ngawenangkeun anjeunna tetep nurut kana panalungtikan dina élmu kecanduan paripolah. Dina mangsa éta waktos anjeunna nyarios dina konferensi nasional sareng internasional. Mary nyebarkeun tulisan ngeunaan "Strategi pikeun Nyegah Kecanduan pornografi Internét" sayogi Ieuh (Kaca 105-116). Manehna oge ko-pangarang surah di Gawe sareng Offenders Sex - a Guide pikeun Practitioners diterbitkeun ku Routledge.

Mary terus karya on kecanduan behavioral salaku anggota Society internasional pikeun Study of Kecanduan behavioral. Anjeunna masihan kertas dina konperénsi 6th International di Yokohama, Jepang dina Juni 2019. Anjeunna nyebarkeun panalungtikan on wewengkon munculna di peer reviewed jurnal. Kertas panganyarna bisa kapanggih Ieuh.

Pahala Yayasan

Ide pikeun nyieun panalungtikan ilmiah ngeunaan cinta seksual diaksés masarakat awam munggaran crystallized di 2006. sataun anu Mary dibere hiji makalah ngeunaan "Sex jeung Kecanduan" di konferensi Psikologi Katilu International positif di Portugal. internet ieu ukur dimimitian jadi perhatian a. Sanajan kitu pamanggih pikeun nyieun yayasan bener dimekarkeun sanggeus 2012 salaku hasil tina acara handap.

Téhnologi Hiburan sarta Desain (Ted)

nu Ted Konsep ieu dumasar kana "gagasan patut babagi". Ieu mangrupa platform atikan jeung hiburan sadia duanana sakumaha ceramah hirup jeung online. Mary dihadiran Ted Global di Edinburgh di 2011. Teu lila saterusna manéhna dipénta pikeun co- ngatur kahiji TEDx acara Glasgow di 2012. Salah sahiji narasumber attending éta Gary Wilson anu dibagikeun papanggihan panganyarna ti na website ngeunaan dampak pornografi online on uteuk dina sawala nu disebut "The Great porno percobaan". Ti saprak éta ceramah éta parantos ditingali ku 12.6 juta kali sareng ditarjamahkeun kana basa 18.

Gary Wilson dimekarkeun Obrolan populér na kana hiji buku unggulan, ayeuna di édisi kadua, disebut Brain Anjeun on porno: Pornografi Internet jeung munculna Élmu of Kecanduan. Salaku hasil karyana, rébuan jalma parantos nyatakeun dina situs web pamulihan porno anu inpormasi Gary diideuan aranjeunna pikeun ékspérimén sareng ucul porno. Aranjeunna parantos ngalaporkeun yén kaséhatan seksual sareng masalah émosional mimiti ngirangan atanapi ngaleungit saprak kaluar porno. Pikeun ngabantosan nyebarkeun kecap ngeunaan kamajuan kaséhatan sosial anu pikaresepeun sareng anu berharga, Mary yayasan ngedegkeun The Reward Foundation sareng Dr Darryl Mead dina 23rd Juni 2014.

Filosofi kami

Anggo porno mangrupikeun pilihan pribadi. Kami henteu kaluar pikeun nyaram éta tapi kami yakin éta mangrupikeun kagiatan résiko anu luhur. Kami badé ngabantosan jalma pikeun milih pilihan anu 'ngajelaskeun' dumasar kana buktina tina hasil panalungtikan ayeuna sayogi.

Urang kampanyeu pikeun ngurangan aksés gampang barudak keur pornografi internét kusabab puluhan panalungtikan tulak nunjukkeun yén éta ngaruksak ka barudak di panggung rawan maranéhanana ngembangkeun otak. Aya geus naékna dramatis dina anak-on-anak nyiksa seksual dina 7 taun kaliwat, dina porno nu patali tatu seksual nurutkeun professional Podomoro anu geus dihadiran bengkel urang jeung kamungkinan malah Pati. Kami di ni'mat Pamaréntah urang Inggris sacara Digital Ekonomi Act 2017 merlukeun verifikasi umur pikeun pamaké sakumaha eta mangrupakeun munggaran tur foremost ukuran perlindungan anak. Teu a bullet pérak, tapi mangrupakeun tempat mimiti perlu alus. Eta moal ngaganti butuh pangajaran ngeunaan resiko. Na saha pedah lamun urang ngalakukeun nanaon?

Panghargaan jeung Akad Nikah

Korsi kami nampi sababaraha panghargaan ti saprak 2014 pikeun ngerjakeun padamelan Yayasan. Dimimitian ku sataun latihan liwat Skotlandia dirojong Sosial Inovasi Pamaréntah Skotlandia. Ieu dikirimkeun dina The lebur Pot di Edinburgh. Disusul ku dua ngamimitian panghargaan ti UnLtd, dua ti Educational Trust sareng anu sanésna ti Big Lottery Fund. Mary parantos nganggur artos tina panghargaan ieu pikeun ngaréka detox digital di sakola. Anjeunna ogé parantos ngarencanakeun rencana pelajaran ngeunaan pornografi pikeun dianggo guru di sakola. Dina 2017 anjeunna ngabantuan ngembangkeun bengkel sadinten anu diakreditasi ku Royal College of General Practitioners. Éta ngalatih profésional ngeunaan dampak pornografi internét dina kasehatan méntal sareng fisik.

Mary ngagabung direksi tina Masarakat pikeun kamajuan Kaséhatan Sanggama di Amérika Serikat di 2016 sareng parantos ngahasilkeun bengkel latihan akreditasi pikeun terapi terapi kelamin sareng pendidik kelamin ngeunaan masalah masalah pornografi internét ku rumaja. Anjeunna nyumbang ka a keretas pikeun Organisasi Nasional pikeun Pengobatan Pelaku dina "Pencegahan Paripolah Séhat Anu Ngaduruk" sareng ogé dikirimkeun bengkel 3 ka praktisi ngeunaan dampak pornografi internét dina kabiasaan seksual ngabahayakeun.

Dina 2017 Mary dijieun hiji babaturan deukeut di Center pikeun Pemuda sarta Kaadilan Pidana di Universitas Strathclyde. kontribusi awal nya ieu diomongkeun di acara CYCJ on 7 Maret 2018 di Glasgow. Sél abu jeung sél panjara: Rapat kaperluan neurodevelopmental jeung kognitif tina muda rentan. Dina 2018 manéhna bieu salaku salah sahiji WISE100 pamingpin awéwé di perusahaan sosial.

Lamun teu bisa dipake dina amal, Mary enjoys leumpang, ngojay, iinditan jeung menari.

Ngahubungan Mary ku email di mary@rewardfoundation.org.

Nyitak Friendly, PDF & Email