Mary Sharpe, Kapala Eksekutif Officer

Mary Sharpe lahir di Glasgow sarta tumuwuh nepi dina kulawarga dedicated ka layanan publik ngaliwatan pangajaran, hukum sarta ubar. Ti umur ngora, manéhna fascinated jeung kakuatan pikiran jeung geus diajar ngeunaan eta kantos saprak.

Atikan sarta Professional Garapan

Mary réngsé gelar Master of Arts di Universitas Glasgow dina basa Perancis sareng Jérman sareng psikologi sareng filsafat moral. Anjeunna nuturkeun ieu sareng gelar Sarjana hukum. Saatos kalulusan anjeunna latihan salaku pangacara sareng Advokat salami 13 taun ka hareup di Skotlandia sareng salami 5 taun di Komisi Éropa di Brussel. Anjeunna teras damel damel lulusan di Universitas Cambridge sareng janten guru didinya salami 10 taun. Dina 2012 Mary balik deui ka Fakultas Advokat, Skotlandia Bar, pikeun nyegerkeun karajinan pengadilanna. Dina 2014 anjeunna henteu latihan pikeun nyiapkeun Yayasan Ganjaran. Anjeunna tetep janten anggota College of Justice sareng Fakultas Advokat.

Pahala Yayasan

Mary ngagaduhan sababaraha kalungguhan kapamimpinan di The Reward Foundation. Dina Juni 2014 anjeunna mangrupikeun Kursi pendiri. Dina Méi 2016 anjeunna ngalih kana peran propésional Chief Executive Officer anu teras anjeunna dicekel dugi Nopémber 2019 nalika anjeunna ngagabung deui salaku Déwan salaku Kursi. Anyar-anyar ieu, dina Maret 2021 anjeunna deui ngalih kana peran Chief Executive Officer.

Universitas Cambridge

Mary angkat ka Universitas Cambridge di 2000-1 pikeun ngalakukeun padamelan pascasarjana ngeunaan hubungan seksual sareng hubungan kakuatan gender dina jaman Klasik Klasik dugi ka Jaman Umum mimiti. Sistem nilai anu bénten-bénten anu jelas dina waktos anu penting masih mangaruhan dunya ayeuna khususna ngalangkungan agama sareng budaya.

Mary tetep di Cambridge salami sapuluh taun ka handap.

Sustaining Puncak Performance

Salaku tambahan pikeun padamelan panilitianna, Mary dilatih salaku fasilitator bengkel di Universitas sareng dua organisasi internasional, anu meunang penghargaan nganggo panilitian tina psikologi sareng neurosains dina cara anu diterapkeun. Fokusna nyaéta ngembangkeun katahanan pikeun setrés, hubungan sareng batur sareng janten pamimpin anu épéktip. Anjeunna ogé damel salaku mentor pikeun mahasiswa perusahaan sareng salaku panulis élmu pikeun Cambridge-MIT Institute. Ieu joint venture antara Massachusetts Institute of Technology (MIT) jeung Universitas Cambridge.

karaketan nya Universitas Cambridge tetep ngaliwatan duanana St Edmund's College jeung Lucy Cavendish College dimana anjeunna mangrupikeun Anggota Mitra.

Mary nyéépkeun sataun salaku Visiting Scholar di St Edmund's College, University of Cambridge di 2015-16. Hal ieu ngamungkinkeun anjeunna tetep resep dina élmu munculna kecanduan paripolah. Salami waktos éta anjeunna nyarios dina belasan konferensi nasional sareng internasional. Mary nyebarkeun tulisan ngeunaan "Strategi pikeun Nyegah Kecanduan pornografi Internét" sayogi Ieuh (Kaca 105-116). Manehna oge ko-pangarang surah di Gawe sareng Palaku Kelamin - Pitunjuk pikeun Praktisi diterbitkeun ku Routledge.

Ti Januari 2020 dugi ka lockdown munggaran pandemi, Mary éta di Lucy Cavendish College salaku Visiting Scholar. Salami waktos éta anjeunna nyebarkeun a keretas sareng Dr Darryl Mead ngeunaan dimana panilitian kahareup kana panggunaan pornografi anu bermasalah kedah dituju.

kamajuan panalungtikan

Mary terus karya on kecanduan behavioral salaku anggota Society internasional pikeun Study of Kecanduan behavioral. Anjeunna nampilkeun makalah dina konperénsi Internasional ka-6 di Yokohama, Jepang Juni Juni. Anjeunna nyebarkeun panalungtikan on wewengkon munculna di peer reviewed jurnal. Kertas panganyarna bisa kapanggih Ieuh.

Pahala Yayasan

Téhnologi Hiburan sarta Desain (Ted)

Konsép TED dumasarkeun kana "ideu anu pantes dibagi". Éta mangrupikeun platform pendidikan sareng hiburan anu sayogi salaku ceramah langsung sareng online. Mary ngiringan TED Global di Edinburgh di 2011. Teu lami saatosna anjeunna dipenta pikeun ko-pangatur anu pangpayunna TEDx Acara Glasgow di 2012. Salah sahiji narasumber anu hadir nyaéta Gary Wilson anu ngabagi papanggihan terakhir ti anu kawéntar website yourbrainonporn.com ngeunaan pangaruh pornografi online kana uteuk dina omongan anu disebat "The Great Porn percobaan". Ti saprak éta ceramah éta parantos ditingali ku 13.6 juta kali sareng ditarjamahkeun kana basa 18.

Gary Wilson dimekarkeun Obrolan populér na kana hiji buku unggulan, ayeuna di édisi kadua, disebut Brain Anjeun on porno: Pornografi Internet jeung munculna Élmu of Kecanduan.  Salaku hasil karyana, rébuan jalma parantos nyatakeun dina situs wéb pamulihan porno yén inpormasi Gary diideuan aranjeunna pikeun ékspérimén sareng lirén porno. Aranjeunna parantos ngalaporkeun yén masalah séksual sareng émosional séksual aranjeunna mimiti ngirangan atanapi ngaleungit saprak lirén tina porno. Pikeun ngabantosan nyebarkeun berita ngeunaan kamajuan kaséhatan sosial anu pikaresepeun sareng berharga ieu, Mary ngawangun deui The Reward Foundation sareng Dr Darryl Mead dina 23 Juni 2014.

Filosofi kami

Pamakéan porno mangrupikeun hal pilihan pribadi pikeun déwasa. Kami henteu kaluar pikeun ngalarang éta tapi kami yakin éta mangrupikeun kagiatan anu résiko tinggi bahkan pikeun anu langkung ti 18 taun. Kami hoyong ngabantosan jalma-jalma ngadamel pilihan 'diinformasikeun' perkawis éta dumasarkeun kana buktos tina panilitian anu ayeuna aya. Kami yakin éta langkung saé pikeun kaséhatan sareng karaharjaan nyéépkeun waktos ngembangkeun katerampilan sosial anu diperyogikeun pikeun hubungan intim tiasa dianggo jangka panjang.

Kampanye Yayasan Ganjaran pikeun ngirangan aksés gampang murangkalih pornografi internét kusabab puluhan panalungtikan makalah nunjukkeun yén éta ngarusak barudak dina tahap rentan na ngembangkeun uteuk. Barudak dina spéktrum autis sareng kalayan kabutuhan diajar khusus khusus rentan cilaka. Aya naékna dramatis dina anak-on-anak nyiksa seksual dina 7 taun kaliwat, dina porno nu patali tatu seksual nurutkeun professional Podomoro anu geus dihadiran bengkel urang jeung kamungkinan malah Pati. Kami nguntungkeun inisiatif Pamaréntah Inggris sakitar verifikasi umur pikeun pangguna sabab mangrupikeun anu pangpayunna sareng pangukuran perlindungan anak. Kusabab Undang-Undang Ékonomi Digital Bagian III parantos disingkirkeun, kami ngarepkeun pamaréntah bakal ngagancangkeun RUU Bahaya Online. Ieu sanés pelor pérak, tapi mangrupikeun tempat mimiti anu saé. Éta moal ngagantikeun kabutuhan pendidikan ngeunaan résiko.

Panghargaan jeung Akad Nikah

Korsi kami nampi sababaraha panghargaan ti saprak 2014 pikeun ngerjakeun padamelan Yayasan. Dimimitian ku sataun latihan liwat Skotlandia dirojong Sosial Inovasi Pamaréntah Skotlandia. Ieu dikirimkeun dina The lebur Pot di Edinburgh. Disusul ku dua ngamimitian panghargaan ti UnLtd, dua ti Educational Trust sareng anu sanésna ti Big Lottery Fund. Mary parantos nganggur artos tina panghargaan ieu pikeun ngaréka detox digital di sakola. Anjeunna ogé parantos ngarencanakeun rencana pelajaran ngeunaan pornografi pikeun dianggo guru di sakola. Dina 2017 anjeunna ngabantuan ngembangkeun bengkel sadinten anu diakreditasi ku Royal College of General Practitioners. Éta ngalatih profésional ngeunaan dampak pornografi internét dina kasehatan méntal sareng fisik.

Mary aya dina Déwan Direksi Paguyuban pikeun kamajuan Kaséhatan Sanggama di Amérika Serikat ti 2016-19 sareng parantos ngahasilkeun lokakarya pelatihan anu terakreditasi pikeun therapist séks sareng pendidik séks ngeunaan panggunaan masalah pornografi internét ku nonoman. Anjeunna nyumbang kana makalah pikeun Organisasi Nasional pikeun Perawatan Abuser ngeunaan "Pencegahan Paripolah Sanggama ngabahayakeun" sareng ogé nganteurkeun 3 bengkel ka praktisi ngeunaan pangaruh pornografi internét dina kabiasaan séksual anu ngabahayakeun.

Ti 2017-19 Mary mangrupikeun Associate di Pusat Pemuda sareng Kaadilan Pidana di Universitas Strathclyde. Kontribusi awalna nyarios dina acara CYCJ dina 7 Maret 2018 di Glasgow.  Sél abu jeung sél panjara: Rapat kaperluan neurodevelopmental jeung kognitif tina muda rentan.

Dina 2018 anjeunna ditunjuk salaku salah sahiji WISE100 pamingpin awéwé di perusahaan sosial.

Nalika henteu damel, Mary resep jogging, yoga, jogét sareng ngabagi ideu énggal sareng rerencangan.

Ngahubungan Mary ku email di mary@rewardfoundation.org.

Nyitak Friendly, PDF & Email