Mary Sharpe sharpethinking.com

Mary Sharpe dina Pencét Pra-TRF

gagasan Mary Sharpe pikeun sababaraha jenis yayasan nyieun panalungtikan ilmiah ngeunaan cinta seksual diaksés masarakat awam munggaran crystallized di 2006. sataun anu Mary dibere hiji makalah ngeunaan "Sex jeung Kecanduan" di konferensi Psikologi Katilu International positif di Portugal. internet ieu dimimitian mangtaun putus jeung mahasiswa anu nyungsi eta harder nolak selingan dina. pornografi streaming janten sadia 'dina ketok' ti 2007 saterusna. Mary sareng kolega Anjeun mimiti ngawas kamajuan sarta isu nu patali jeung kaséhatan, hubungan jeung criminality leuwih taun saterusna. Ieu jelas yén masarakat umum, influencers na makers kaputusan diperlukeun aksés gampang kana elmu nu ieu dimimitian muncul ngeunaan dampak internet dina gol kabiasaan jeung kahirupan urang.

Mary Sharpe mimiti gawé bareng dampak pornografi dina hubungan cinta sababaraha taun saméméh pahala Yayasan diadegkeun salaku zakat Skotlandia.

Dina kaca ieu kami anu digging onto arsip nyadiakeun hiji wawasan kana pamikiran mimiti nu ngarah ka Mary ngembang pahala Foundation.

Ngaliwatan bulan datang urang bakal nambahan bahan leuwih mimiti ka ngagambarkeun lalampahan urang.

Pikeun tukang tambahan dina Maryam tingali biografi nya Ieuh.

Perang sabab hate sareng kecanduan 'kedah ngamimitian di sakola'

Poto ku James Glossop

Artikel ku Hamish Macdonell, 11 Juni 2011.

Dampar kembar séktarianisme sareng kecanduan raket dihubungkeun sareng sakuduna dijelaskeun ka murangkalih sepuh umurna, nurutkeun ahli dunya ngeunaan resolusi konflik.

Menteri-menteri parantos ngabagina pikeun ucapan, ti Mary Sharpe, pendepokan internasional, pikeun murid sakola di Skotlandia diajarkeun ngeunaan bahaya séktisisme, ogé ngeunaan résiko inuman sareng narkoba. Kadua, anjeunna percanten, aya hubunganana.

Cik Sharpe parantos nembe dugi ka Skotlandia saatos ngaaliti radikalisasi umat Islam ngora pikeun Nato. Anjeunna hoyong nyetél puseur kanggo resolusi konflik di Edinburgh anu anjeunna ngarepkeun, bakal tiasa ngabantosan tarung ngalawan séktisme.

Anjeunna percaya yén séktisisme dina Skotlandia tiasa kabeungkeut ku Masalah bangsa sareng kecanduan - utamina sareng alkohol - sareng anjeunna nganut yén kecanduan sareng résolusi konflik kedah aya dina kurikulum upami Skotlandia janten nagara anu toleran.

Sektarianisme

Juru bicara Menteri Pertama, anu bakal nyebarkeun RUU pikeun ngarékam séktisisme minggu hareup, nyatakeun yén Cik Sharpe muncul seueur pisan nawiskeun perdebatan. "Kami bakal resep pisan nyandak ieu langkung tebih sareng ningali naon anu kedah disarioskeun," saurna

Alex Salmond parantos ngadamel perang ngalawan séktarianisme kana prioritas langsung pikeun administrasi énggal na sareng sapotong panerapan anu munggaran bakal janten Républik anti séktismeisme, anu dibentang sateuacan parlemén akhir minggu ieu.

RUU éta diperkirakeun ningkatkeun istilah panjara maksimal pikeun kejahatan hate séktis tina genep bulan ka lima taun, ngalaksanakeun pidato online panyebaran agama sareng ngalanggar hukum kaislaman dina pertandingan maén bal.

Mr Salmond dihurungkeun séktisisme saatos kana paningkatan dina masalah kasulitan di sareng sakitar Old Firm usum kamari sareng saatos dugaan bom dikirim ka Neil Lennon, manajer Celtic, sareng dua panyengkuyung luhurna ti klub.

Menteri Pertama ngahubungkeun masalah alkohol alkohol Skotlandia sareng séktarianisme nalika anjeunna netepkeun prioritas pikeun administrasi anyar ka Parlemén Skotlandia sasih bulan. Mr. Salmond ngadawuh: "Séktarianisme ngumbara tangan, sahenteuna-bagianna, sareng panyawat anu aman sareng kabagjaan urang - budaya ramuan."

Link konci

Cik Sharpe nyarios yén anjeunna resep yén Pak Salmond parantos ngidentipikasi penting penting tina hubungan antara kecanduan sareng séktisisme dina usaha na pikeun ngalengkepan masalah sareng anjeunna nyatakeun yén anjeunna ngarepkeun pamilihan pamaréntahan SNP anyar bakal masihan kasempetan pikeun ngerjakeun padamelan ieu langkung tebih. . "Kuring bungah ku parobihan iklim di Skotlandia sareng kesediaan ayeuna pikeun nagara ieu nyanghareupan setan-setanna," saur anjeunna.

Cik Sharpe ngaku yén Skotlandia gaduh masalah kecanduan serius sareng alkohol, nikotin, pornografi internét, ubar, judi sareng kadaharan sampah - anu sadayana, anjeunna negeskeun, ngabantosan nyorong nagara ka luhur tabel liga global pikeun kaséhatan gering, kamiskinan sareng obesitas. "Skotlandia ngagaduhan masalah tinangtu. Urang hirup dina budaya toksik, ”saur anjeunna.

Anjeunna nambihan yén hiji-hijina jalan anu nyababkeun masalah ieu tiasa ditangani kalayan leres nyaéta ngarobih kurikulum sakola sareng ngajarkeun barudak ngeunaan kecanduan sareng séktisisme ti umur sapuluh. “Urang kedah asup ka sakola.

"Kami kedah ngajarkeun guru supados tiasa ngajantenkeun murangkalih anu terang kana kajantenan teras aranjeunna tiasa mangaruhan pangaruh kolotna," saurna.

Anjeunna nambihan: "Kuring dibawa di West Skotlandia. Kuring nempo ieu nalika kuring sedang dewasa sareng masih sakitar. "

Cik Sharpe ngungkabkeun, sanajan kekerasan domestik condong angkat saatos pertandingan Old Firm, séktarianisme sorangan henteu ngabalukarkeun akar; rada éta ngan ukur masalah sosial anu serius, kaasup alkohol. Sareng anjeunna nambihan: "Tangtangan pikeun produsén kabijakan henteu meunang haté sareng pikiran barudak ngora urang tapi pikeun nyalametkeun aranjeunna. Éta ngan ukur tiasa dilakukeun ngaliwatan pendidikan. ”

https://www.tes.com/news/its-time-we-tapped-sex-education-internet-age

Nyitak Friendly, PDF & Email