Mary Sharpe sharpethinking.com

Mary Sharpe dina Pencét Pra-TRF

gagasan Mary Sharpe pikeun sababaraha jenis yayasan nyieun panalungtikan ilmiah ngeunaan cinta seksual diaksés masarakat awam munggaran crystallized di 2006. sataun anu Mary dibere hiji makalah ngeunaan "Sex jeung Kecanduan" di konferensi Psikologi Katilu International positif di Portugal. internet ieu dimimitian mangtaun putus jeung mahasiswa anu nyungsi eta harder nolak selingan dina. pornografi streaming janten sadia 'dina ketok' ti 2007 saterusna. Mary sareng kolega Anjeun mimiti ngawas kamajuan sarta isu nu patali jeung kaséhatan, hubungan jeung criminality leuwih taun saterusna. Ieu jelas yén masarakat umum, influencers na makers kaputusan diperlukeun aksés gampang kana elmu nu ieu dimimitian muncul ngeunaan dampak internet dina gol kabiasaan jeung kahirupan urang.

Mary Sharpe mimiti gawé bareng dampak pornografi dina hubungan cinta sababaraha taun saméméh pahala Yayasan diadegkeun salaku zakat Skotlandia.

Dina kaca ieu kami anu digging onto arsip nyadiakeun hiji wawasan kana pamikiran mimiti nu ngarah ka Mary ngembang pahala Foundation.

Ngaliwatan bulan datang urang bakal nambahan bahan leuwih mimiti ka ngagambarkeun lalampahan urang.

Pikeun tukang tambahan dina Maryam tingali biografi nya Ieuh.

https://www.tes.com/news/its-time-we-tapped-sex-education-internet-age

Nyitak Friendly, PDF & Email