Anak Abdi Nonton Porno. Naon anu kedah abdi lakukeun?

Anak Kuring Nonton Porno Naon Anu Kudu Dilakukeun?Kahiji - ulah panik.  Anak anjeun henteu nyalira - umur rata-rata pikeun paparan mimiti pornografi ngan ukur 11.  Barudak sacara alami panasaran sareng éta mangrupikeun hal anu saé.  Generasi-generasi anu kapungkur tiasa ningali 'kecap kotor' dina kamus atanapi maling salinan Playboy pikeun ngaliwat di tempat kaulinan, ayeuna aranjeunna ngaksés bahan anu langkung eksplisit.

Kusabab umur anu beuki ngora nalika murangkalih ngaksés porno aranjeunna henteu ngagaduhan kamampuan pikeun kritis kana inpormasi éta, atanapi ngartos kana éta, atanapi nyarioskeun bédana antara anu nyata atanapi anu palsu. Naon anu aranjeunna tonton sanés ngeunaan sapinuhna konsensual dumasar kana pertimbangan pikeun hubungan seksual 'nyata' masing-masing. Upami ieu tempat aranjeunna diajar ngeunaan séks, hanjakalna aranjeunna bakal ngalaksanakeun ieu kana hubungan séksual anu bakal datang ku kapercayaan yén anu ditingali ku aranjeunna ngagambarkeun kumaha jinis kelamin 'nyata' sareng peran anu kedah aranjeunna lakukeun - sareng nikmati.

Kumaha aranjeunna ngakses eta?  Pasti aya sababaraha jinis verifikasi umur?

Hanjakal, henteu.  nu RUU Kasalametan Online, anu bakal ngajantenkeun situs pornografi marios umur jalma anu asup kana éta, moal dilaksanakeun salami sababaraha taun.  - 2025 pangheubeulna - sareng samentawis éta barudak urang tetep teu dijagi.

Éta ogé penting pikeun sadar yén barudak henteu ngan ukur ngaksés pornografi dina situs porno sapertos Pornhub. Situs olahtalatah sapertos WhatsApp, Kik, Telegram, MeWe sareng Wickr gaduh enkripsi end-to-end anu hartosna eusi pribadi sareng bahkan agénsi hukum sesah ngalacak pangirim anu ngan ukur diidentifikasi ku nami pangguna.  Aplikasi panyimpen awan sapertos MEGA sareng SpiderOak ogé nawiskeun privasi supados pangguna tiasa unggah gambar sareng ngirimkeunana ka pangguna sanés.  Situs sareng aplikasi ieu parantos janten cara anu paling dipikaresep pikeun nyebarkeun eusi porno anu haram kalebet gambar nyiksa seksual budak.  Sakur jalma ngora anu ngaksés sareng ngaunduh salah sahiji file ieu bakal ngalanggar yén gaduh bahan anu haram sanajan aranjeunna henteu terang naon anu aya dina file éta.

Naon cilaka porno 'normal'?

Anak Kuring Nonton Porno Naon Anu Kudu Dilakukeun?Otak rumaja 'kabel' pikeun milari pangalaman anyar anu pikaresepeun tapi bagian anu langkung rasional anu nyarios, 'Hayu urang pikirkeun ieu.' masih ngembang.  Ieu mah sakadar bener tina kabiasaan nyokot resiko tapi sakabeh interaksi.  Pikeun salamet, manusa kedah baranahan, ku kituna dorongan pikeun milarian hubungan séksual datang sareng pubertas tanpa pertimbangan anu datang sareng kematangan.  Upami otak ngembang dibanjiri ku gambar-gambar anu dicandak salami jam-jaman ngonsumsi pornografi, pola tiasa disetél pikeun masa depan sabab pamekaran henteu dilakukeun ngalangkungan patepang sareng pamuda anu sanés sareng ngadamel hubungan dumasar kana kenal sareng silih resep tapi dina masturbasi nyalira. hareupeun layar.

Malah sakedapan milarian internét pikeun pornografi bakal ngalungkeun adegan kekerasan sareng degradasi.  Ieu bisa masihan gambaran pisan skewed sakumaha naon tumuwuh nepi hubungan kedah. Kami ogé sadar pisan kumaha pentingna gambar awak pikeun barudak urang sareng naon anu aranjeunna tingali dina situs-situs ieu tiasa nyababkeun perbandingan négatip ogé masihan ekspektasi anu salah ka rumaja ngeunaan naon anu kedah katingali ku pasanganna sareng naon anu aranjeunna kedah daék. ngalakukeun.  ANAK AING

Pamakéan porno anu konsisten ogé tiasa nyababkeun kasusah dina ngawangun hubungan 'nyata' - boh sacara fisik sareng émosional. Kumaha hiji pasangan tiasa nawiskeun rupa-rupa sareng pikagumbiraeun anu sami anu tiasa diklik dina situs porno?  Sareng anu milarian kasenangan énggal tiasa nyandak pangguna ka jalan anu poék kusabab porno 'biasa' janten teu pikaresepeun.

Kecanduan porno janten langkung umum di kalangan nonoman. Henteu unggal jalma anu ningali porno bakal ngamekarkeun kecanduan tapi sababaraha bakal sareng kalolobaan jalma anu kecanduan bakal ngamimitian ningali éta ti umur dini.

Sangkan naon anu kuring ngalakukeun?

Anak Kuring Nonton Porno Naon Anu Kudu Dilakukeun?Pesen anu paling penting nyaéta ngobrol sareng anak anjeun.

  • Janten alami jeung lugas - gampang ngomong ti rengse! Coba teu némbongkeun kahariwang sorangan salaku anak anjeun kurang kamungkinan kana nyebutkeun aranjeunna geus katempo gambar seksual.  Waktu anu saé pikeun ngalakukeun ieu nyaéta nalika henteu aya kontak panon, contona dina mobil atanapi pikeun ngaréspon kana hal anu anjeun tonton babarengan.
  • Pernah nganggap yén kaamanan internét anjeun bakal ngeureunkeun aranjeunna ngaksés pornografi.
  • Janten dina lookout pikeun moments teachable Ngawangkong ngeunaan isu sakumaha aranjeunna muncul dina TV, dina pilem atawa online bisa mantuan pikeun masihan anjeun kasempetan pikeun ngamimitian hiji paguneman luyu umur ngeunaan awak maranéhanana sarta kumaha hubungan cageur kasampak kawas.
  • Pasihan aranjeunna pesen anu positif Ngobrol aranjeunna ngeunaan asih hubungan seksual jeung kumaha kudu hormat keur diri jeung kabogoh maranéhanana, kabogoh atawa pasangan.
  • Ngobrol aranjeunna ngeunaan pangalaman maranéhanana Diskusi jero ngeunaan pornografi henteu disarankeun pikeun murangkalih tapi ngamimitian paguneman dina umur dini ngeunaan hubungan anu ngeunaan kahadean sareng silih jaga. Nanging, pastikeun yén aranjeunna terang yén aranjeunna tiasa sumping sareng ngobrol sareng anjeun - sareng anjeun moal kaleuleuwihi atanapi kaget ku naon anu aranjeunna nyarioskeun ka anjeun.
  • Candak pendekatan no-ngalepatkeun Ngaku yén barudak sacara alami panasaran ngeunaan séks sareng resep ngajajah.
  • Ngobrol ngeunaan idin - utamana jeung putra anjeun.
  • Tong nyingsieunan aranjeunna ku omongan haram tapi nyandak kasempetan nalika eta timbul - sugan ngaliwatan TV atawa program warta - nunjuk kaluar konsékuansi mungkin.

Pornografer nyarioskeun ka barudak urang ngeunaan kumaha hubungan seksual anu séhat sateuacan urang, janten urang kedah mastikeun yén urang ogé nyarios ka aranjeunna.

Aya seueur inpormasi lengkep anu sayogi ku ngaklik tombol di handap ieu…