No 5 Winter 2018

wilujeung sumping

Kalawan aman Internet Poé Salasa 6th Pébruari ieu mangrupikeun sakedik panginget ngeunaan kunaon urang kedah janten toes ngeunaan poténsi ngarugikeun anu lurk online, paling henteu pikeun barudak. Dina édisi usum salju ieu kami nutupan berita ngeunaan - modél bisnis énggal industri porno pikeun ngamimitian 'mayar' jalma pikeun nonton porno hardcore; kategori diagnostik anyar anu diusulkeun ngeunaan 'karusuhan kabiasaan seksual anu nyurung' ku Organisasi Kaséhatan Dunya; usaha ku industri porno pikeun nyimpang tina; kasempetan atikan CPD-bearing anyar; potongan warta ngeunaan kumaha nagara sanés ngungkulan perkosaan online; dukungan kalayan lirén sareng fitur khusus Poé Valentine pikeun ngagumbirakeun haté urang.

Pikeun apdet sapopoé, tuturkeun kami on Twitter @brain_love_sex tur tingal blog mingguan kami dina kaca imah. hubungan mary@rewardfoundation.org lamun hoyong gaduh subjek wae dina rentang urang katutupan di beuki jero.

dinten internét langkung aman 2018

Dina édisi ieu

wartos

Pamaké Mayar mun Lalajo hardcore porno

kariweuh

Internét porno dipaké pikeun biaya sababaraha pon sarta éta teuas ngakses. Mangka janten haratis tur lega sadia on smartphone jeung alat internét lianna. Warta minggu ieu téh yén pamaén badag dina multi-milyar Industri dollar porno anu upping kaulinan maranéhna pikeun sabenerna jalma 'bayar' nonton porno hardcore, albeit di crypto-mata uang. Di dieu geus carita dijalankeun ku Minggu Times (4 Feb 2018) dimana kami parantos dicutat.

Wartawan tadina leres-leres nunjuk urang salaku 'kampanye dina pornografi internét' tapi éta dirobih janten "ngalawan pornografi internét", sigana ku sub-éditor. Intina: langkung seueur artos pikeun industri porno anu parantos beunghar tapi langkung seueur masalah kaséhatan anu aya hubunganana sareng kecanduan pikeun NHS anu kasét kas, langkung seueur kajahatan séks pikeun sistem kaadilan kriminal anu overloaded sareng anu paling penting sadaya, kirang kahayang pikeun hubungan nyata gandeng sareng kapuasan seksual handap sakabéh.

Organisasi Kaséhatan Dunia Siap Ngenalkeun Kategori Karusuhan Perilaku Seksual Kompulsif Anyar

WHO bakal ngaluarkeun manual coding International Classification of Diseases (ICD-11) anu disebelas deui akhir taun ieu. Éta dianggo ku ahli kaséhatan di sadunya pikeun ngaidéntifikasi sagala rupa panyakit. Manual Diagnostik sareng Statistik Gangguan Kaséhatan Méntal, ayeuna dina Iterasi anu kalima na (DSM 5, 2013), mangrupikeun anu sami anu biasa dianggo di Amérika Serikat tapi kirang umum diluar basisir aranjeunna. Nalika panilitian kana daérah énggal panyakit ngawangun, éntri anyar muncul. Pikeun tujuan éta, sareng pikeun pangakuan kana pangaruh internét kana kabiasaan sareng kaséhatan, ICD-11 siap pikeun ngenalkeun sababaraha katégori anyar kalainan kalebet "gangguan perilaku seksual anu nyurung".

Hiji hurup dina Dunya Psychiatry (Vol 17: 1 Feb 2018) ku neuroscientists konci aub dina ngembangkeun manual anyar, susunan kaluar kumaha eta geus anjog di diagnosis ieu. Di handap ieu excerpt:

"Pola ieu manifested dina hiji atawa leuwih ti handap: a) ngalakonan kagiatan seksual repetitive geus jadi fokus sentral tina kahirupan jalma nepi ka titik di neglecting kaséhatan sarta perawatan pribadi atawa kapentingan séjén, kagiatan tur tanggung jawab; b) jalma geus dijieun sababaraha usaha gagal ngadalikeun atawa nyata ngurangan kabiasaan seksual repetitive; c) jalma terus kalibet dina kabiasaan seksual repetitive sanajan konsekuensi ngarugikeun (misalna ngulang hubungan gangguan, konsékuansi Mikrobiologi, dampak negatif kana kaséhatan); atawa d) jalma terus kalibet dina kabiasaan seksual repetitive sanajan anjeunna / manehna asalna saeutik atawa euweuh kapuasan ti eta.

carana nangtukeun rupa panyakitna

Kasalempang overpathologizing paripolah seksual anu kuduna kajawab dina tungtunan diagnostik diusulkeun pikeun karusuhan éta. Individu kalawan tingkat tinggi dipikaresep seksual jeung kabiasaan (misalna alatan hiji drive kelamin tinggi) anu teu némbongkeun kontrol impaired leuwih kabiasaan seksual maranéhanana sarta marabahaya signifikan atanapi impairment dina fungsi teu matak didiagnosis kalawan karusuhan kabiasaan seksual nu nyurung. diagnosis kudu oge teu ditugaskeun pikeun ngajelaskeun tingkat tinggi dipikaresep seksual jeung kabiasaan (misalna masturbasi) anu ilahar dipimilik ku rumaja, sanajan ieu pakait sareng marabahaya.

tungtunan diagnostik diusulkeun oge ngantebkeun yén gangguan kabiasaan seksual nu nyurung teu kudu didiagnosis dumasar marabahaya psikologi patali judgments moral atawa cawad ngeunaan impulses seksual, nyorong atawa paripolah anu bakal disebutkeun teu dianggap indicative of psychopathology. paripolah seksual anu egodystonic bisa ngabalukarkeun marabahaya psikologi; kumaha oge, marabahaya psikologi alatan kabiasaan seksual ku sorangan henteu ngajamin a diagnosis karusuhan kabiasaan seksual nu nyurung ".

kariweuh

Porno Industri propaganda Neangan Pikeun pangaruh Anyar diagnosis

Industri porno multi-miliar dolar hoyong ngajagi kauntungan. Aranjeunna nyéépkeun ideu yén panggunaan porno tiasa janten anu nyurung. Saatos Weinstein/Spacey, debat #MeToo sareng usulan ICD-11, tulisan ieu dina surat poean nyoba ngadegkeun éta kecanduan kelamin na kecanduan porno tiasa gangguan kaséhatan méntal.

Nanging kelompok awéwé anu merjuangkeun diagnosis anyar anu bakal datang "Kelainan tingkah laku séks anu nyusahkeun" dina édisi anyar anu diusulkeun tina Klasifikasi Panyakit Internasional Organisasi Kaséhatan (ICD-11) sedih pisan. Aranjeunna teu kedah sieun. Diagnosis anu diusulkeun ieu TEU "ngantep Weinsteins tina cangkéng." Ieu mangrupikeun titik omongan anu dipintal ku mesin média porno pikeun nyobaan ningkatkeun résistansi kana diagnosis anu diusulkeun.

Diagnosis ICD-11 ieu bakal ngamungkinkeun para pangguna porno anu katagihan, khususna anu anom, ngartos yén aranjeunna ngagaduhan masalah anu leres pisan sareng kéngingkeun pangubaran. Éta ogé bakal ngijinkeun para akademisi pikeun ngalakukeun langkung seueur panilitian. Sababaraha panilitian parantos diblokir kusabab "karusuhan éta henteu dina manual diagnostik." Komo "Psikologi Dinten”Majalah psikologi di Amérika Serikat tapi dibaca langkung lega, moal ngijinkeun blogger pikeun nyerat ngeunaan hal éta“ sabab teu aya. ”

Protes ieu ngalawan diagnosis anu salah tempat. Urang kedah ngabantosan ngadidik jalma-jalma ngeunaan éta. Diagnosis ieu moal "hampura prédator." Sadaya pecandu tetep jawab tindakanana. Ieu lumaku pikeun kajahatan anu aya hubunganana sareng kecanduan naon waé: 'mabok' diri nyalira sanés pertahanan. Salajengna, seueur prédator TEU malahan pecandu. Ieu mangrupikeun ngahaja pikeun dua fenomena anu misah… janten porno henteu pernah dinyatakeun berpotensi patologis.

Di dieu téh sapotong blog urang teu on masalah.

Pelecehan seksual di gaw

The Equalities tur Komisi Hak Asasi Manusa geus dijieun panggero pikeun FTSE100 pausahaan jeung organisasi badag lianna maranehna kirimkeun EHRC strategi maranéhanana pikeun ngurangan pelecehan seksual di mangsa nu bakal datang. The TRF geus ngahubungan badan perusahaan nawarkeun latihan pelecehan seksual di lampu ieu.

2018

Munggaran pikeun pangadilan: Swede Jailed pikeun perkosa ti Barudak Online

Hiji lalaki geus disabit di Swedia perkosa barudak ngaliwatan internét. Éta nambihan hartos énggal kana konsép 'predator online' sareng dimensi anu sanés pikeun 'bahaya asing'. Salaku otak maranéhanana desensitize alatan parobahan otak kecanduan-ngainduksi, leuwih loba lalaki bakal escalate. Aranjeunna bakal milarian porno haram sapertos perkosa hirup barudak upami dipénta. Kumaha pangadilan urang bakal ngabales? Naon anu urang tiasa laksanakeun pikeun ngabalikeun tren ieu? Mayar jalma pikeun nonton porno hardcore moal ngabantosan. Tempo item kahiji di luhur.

"Naon anu kedah abdi lakukeun? Young Awewe urang Dilemmas dilaporkeun mibanda Poto buligir "Panalungtikan Anyar

Sexting nyaeta rife di sakola swasta sarta kaayaan sapuk, utamana dina rentang umur 12-15. Simkuring geus rutin ngawartoskeun ieu lamun urang ngajalankeun kelas di sakola ngeunaan kaséhatan, tabrakan sosial jeung hukum tina sexting. jalma ngora kudu salaku loba rojongan sabisa betah tur sakola dina cara nungkulan fenomena ieu. Di dieu nyaeta sababaraha panalungtikan anyar ngeunaan faktor coercive aub utamana arah katresna.

abstrak:

"Sexting jeung ngirim poto buligir jeung semi-buligir terus jadi di forefront wacana pertaining rumaja. Nalika panalungtik ngajajah konsékuansi pikeun sexting, kirang dipikanyaho ngeunaan tantangan rumaja nalika nyandak kaputusan ngeunaan ngirim poto. Ngagunakeun rekening pribadi online dipasang ku rumaja, ulikan ieu explores dilema awéwé ngora dilaporkeun ku ngirim poto buligir ka peers maranéhanana. Analisis tematik tina 462 carita ngungkabkeun yén awéwé ngora nampi pesen anu bertentangan anu nyarioskeun aranjeunna duanana ngirim sareng nolak ngirim poto.

Salian ngirim foto dina harepan gaining hubungan, awéwé ngora ogé dilaporkeun ngirim foto salaku hasil tina paksaan ku counterparts lalaki dina bentuk requests pengkuh, amarah, jeung ancaman. Awéwé ngora nyoba napigasi paripolah coercive lalaki ngora tapi remen resorted ka minuhan. Panolakan ieu mindeng patepung jeung requests terus-terusan atawa ancaman. Taktik alternatif umumna henteu aya dina carita awéwé ngora, nunjukkeun yén awéwé ngora henteu gaduh alat pikeun suksés nganapigasi tantangan anu aranjeunna hadapi.

Pangajaran nu bengkel RCGP-accredited kantos mimitina-dina Dampak tina Pornografi Internet on Mental jeung fisik Kaséhatan di Méi

kariweuh

Urang dihadiran Association keur Treatment of Kecanduan Sanggama na Compulsivity (ATSAC) konferensi di London dina Saptu 27 Januari. Ieu jelas ti pamilon, utamana therapists kelamin na counselors hubungan, éta aya peryogi hébat sarta kahayang pikeun émbaran leuwih lengkep ngeunaan dampak pornografi internét jeung pilihan perlakuan.

TRF téh gumbira bisa contributing ka kedah nu na nyadiakeun bengkel heula-kantos, RCGP-accredited dina "The Dampak tina Pornografi Internet on Mental na Kaséhatan fisik" di Inggris. The bengkel bakal lumangsung dina bulan Méi: 9 Méi di Edinburgh; 14 Méi di London: 16 Méi di Manchester na 18 Méi di Birmingham. Aranjeunna kabuka pikeun professional sakabeh rupa na patut titik 7 CPD. Mangga nyebarkeun kecap. Pikeun leuwih rinci tur pikeun ngadaptarkeun buka www.rewardfoundation.org.

Bantosan ti tim NoFap pikeun resolusi Taun Anyar khusus

Bisi maneh lasut sapotong blog ieu dirakit ku tim NoFap, di dieu aya alesan 50 pikeun quitting porno.

Ngajar di Schools- Murid Koméntar

Kami gaduh waktos sibuk dina bulan Désémber ngajar di 3 sakola, Fettes College, George Watson's College sareng St Columba's, Kilmacolm. Murid-murid resep gaduh kasempetan pikeun ngobrol sareng diajar ngeunaan dampak pornografi internét dina kaséhatan sareng poténsina pikeun kriminalitas. Katresna umumna hoyong terang langkung seueur ngeunaan hubungan. Budak lalaki hayang nyaho ngeunaan aturan jeung kumaha carana meunang sabudeureun eta.

Para siswana taun kagenep nu utamana resep ngadéngé ngeunaan transisi kuliah atanapi universitas mana aya pengawasan kirang waktu jeung karya maranéhanana. panalungtikan nembongkeun yen nu sanajan aranjeunna palinter, henteu mampuh maranéhna pikeun ngadalikeun kabiasaan online maranéhanana bisa ngakibatkeun hasil ujian goréng, kinerja seksual sabagean gede tur ngurangan minat hubungan nyata.

Seueur jalma anu milu dina latihan Detox Digital 24-jam mendakan éta perjuangan. Batur reuwas ka jalma anu tiasa ngalakukeunana. Seuseueurna murid ngan ukur ngatur sababaraha jam atanapi henteu ganggu nyobian pisan.

Para guru kaget kana hasil survey tina patarosan ngeunaan pamakean telepon sareng jumlah rata-rata sare anu direkam ku muridna. Loba murid nyebutkeun aranjeunna teu meunang cukup sare. Kalibet sareng internét, khususna wengi anu nyababkeun aranjeunna "kabel sareng capé" di sakola énjingna.

Di dieu sababaraha komentar para siswana ':

siswana S5

"Pikasebeleunana, kusabab kuring alus di N5 tapi kuring berjuang sareng anu langkung luhur"

"Snapchat 'corétan' parantos janten obsesip, jalma langkung paduli ka aranjeunna tibatan nanaon. Éta henteu diperyogikeun sareng leres-leres lumayan neken. ”

"Kuring henteu nganggo média sosial teuing, ngan ukur maen teuing xbox."

S4 murid

"Kuring yakin kolot mah geus nyieun kaputusan nu bener dina pernah sahingga kuring nyandak telepon kuring nepi ka ranjang jeung kuring. Eta hartina Kuring keur pernah diracun ku lampu bulao jeung meunang saré rélatif gampang. Abdi kumaha oge tetep neangan sorangan subconsciously picking up telepon abdi nalika abdi gaduh 'nganggur ngalakukeun'. Ieu bakal metot ningali efek tina Detox Digital ".

"Kuring bener-bener reueus sareng bagja yén aya anu tungtungna nyarioskeun kuring kaluar tina telepon kuring. Kuring malah teu resep telepon kuring tapi ngarasa dina tekanan ti babaturan kuring pikeun terus-terusan dina eta. Sareng kuring ngan ukur ngaharepkeun urang tiasa janten réréncangan tanpa terus-terusan dina telepon kami "

Tingali dina ramatloka urang pikeun leuwih jéntré ngeunaan urang program sakola.

Kumaha Ngaronjatkeun Poé Valentine

Sagampil panginget ka sadaya pamiarsa urang, dina hubungan atawa henteu, aya sababaraha elmu keur ragrag asih. Poé senang Valentine datangna 14th Pébruari.