Umur Verifikasi Pornografi Ukraina

Selandia Baru

Selandia Anyar ayeuna teu gaduh sistem verifikasi umur pikeun ngabatesan aksés kana pornografi atanapi bahan dewasa anu sanés online.

Tapi, pamaréntah Selandia Anyar ngakuan yén aksés nonoman kana pornografi online mangrupikeun masalah. Saatos panalungtikan anu dilakukeun ku Kantor Klasifikasi Selandia Anyar, dina 2019 léngkah dilaksanakeun pikeun alamat ieu. Verifikasi umur sanés pilihan anu munggaran diudag ku Pamaréntah. Gantina gawé dimimitian dina kamungkinan hiji 'opt-out' filter keur mandated pikeun meungpeuk pornografi dina sambungan internét imah. Sanajan kitu, proposal ieu teu meunang rojongan cross-pihak pikeun sagala rupa alesan jeung teu kamajuan.

Eusi Regulasi Review

Pamaréntah Selandia Anyar ayeuna geus ngumumkeun a review régulasi eusi. Ieu lega wengkuan sarta bisa ngawengku tinimbangan syarat verifikasi umur. Kantor Klasifikasi bakal ngagambar kana panalungtikan anu dilakukeun pikeun nginpokeun kamajuan ka arah pendekatan pangaturan anu langkung saé, langkung efektif anu tiasa ngahontal kasaimbangan anu langkung saé antara hak-hak warga Selandia Anyar pikeun aksés kana kontén, kalayan kabutuhan pikeun ngadukung nonoman sareng ngajagi barudak. . 

Sigana aya dukungan anu penting pikeun ide yén kasaimbangan anu langkung saé kedah dihontal. Kantor Klasifikasi ngalaksanakeun panalungtikan sareng budak umur 14 dugi ka 17 taun. Éta mendakan yén nonoman Selandia Anyar nyangka kedah aya wates aksés kana pornografi. Pamuda sapuk pisan (89%) yén barudak di handapeun umur 14 henteu pantes ningali pornografi. Sabagéan ageung (71%) percaya yén aksés barudak sareng rumaja kana pornografi online kedah diwatesan ku sababaraha cara.

Nungguan éta review lega, geus aya kamajuan signifikan di wewengkon séjén. Kampanye informasi publik featuring "aktor porno" ngabantosan ningkatkeun kasadaran sareng perhatian kana masalah. Pedoman kurikulum sakola Selandia Anyar ngeunaan hubungan sareng pendidikan seksualitas ayeuna kalebet inpormasi ngeunaan pornografi. Kantor Klasifikasi Selandia Anyar ayeuna damel sareng Kamentrian Pendidikan ngeunaan bahan pangembangan profésional pikeun ngabantosan guru pikeun ngalaksanakeun topik éta.

Nyitak Friendly, PDF & Email