Newsletter No. 7 festive Edition 2018

Wilujeng sumping dina édisi pangénggalna ngeunaan Rewarding News. Kami gaduh seueur carita sareng berita kanggo anjeun. Anjeun tiasa tetep update sareng feed Twitter biasa kami sareng blog mingguan dina halaman bumi ogé. Ngarasakeun tugu tugu gaib dina wengi anu tiis di Edinburgh. Sadayana tanggapan wilujeng sumping ka Mary Sharpe mary@rewardfoundation.org.
Dina édisi ieu bengkel Royal College of General Practitioners-accredited WHO sadar Harms porno Sumbangan urang pikeun Panalungtikan Autisme, porno na Offending Sanggama Cambridge, Inggris Frankfurt, Jérman Virginia Beach, AS Budapest, Hungary Dianggo di sakola Pitulung for geus kolot Award pikeun CEO appearances Media Nagen McCrone ti BBC Alba nyetel shot kalawan Ruairdh Maclennan sarta Mary Sharpe Kahoyong paling haneut pikeun 2019
wartos bengkel Royal College of General Practitioners-accredited Taun ieu kami lumpat bengkel 10 RCGP-accredited on dampak pornografi internét dina kaséhatan méntal sarta fisik sakuliah Inggris jeung Irlandia. Urang tadi urang ngalayang di ti sajauh afield sakumaha Finlandia, Éstonia, Belfast jeung Walanda. Peserta ngawengku GPS, psychiatrists, psikolog, mahasiswa, pagawe nonoman, pagawe sosial, guru, counselors, ahli hukum jeung therapists kelamin.
Tim TRF di Glasgow sareng Katriin Kütt, saurang pendidik séks di Eesti Tervishoiu Muuseum di Éstonia sareng palatih pemulihan Matthew Cichy ti Belfast Kami delighted ka pasangan jeung Puseur pikeun Pemuda sarta Pidana Kaadilan keur workshop Glasgow na jeung teguh hukum Anderson Strathern pikeun hiji Edinburgh. Urang ogé kungsi partnership pisan supportive kalawan South West Konseling Service di Killarney dimana urang bakal balik deui dina bulan Fébruari kusabab seueur paménta. Kami manah ku minat, sumanget sareng kahoyong pikeun langkung lokakarya anu salah sahijina bakal kalebet Cork di Cinyusu. Upami anjeun hoyong urang sumping ka daérah anjeun, punten wartosan kami pas kami dina prosés netepkeun tanggal sareng tempat énggal pikeun 2019. Darryl sareng Mary sareng Joy O'Donoghue sareng Anna Marie O'Shea ti Pusat Konseling SouthWest di Killarney WHO sadar Harms porno June ieu WHO (WHO) dipikawanoh "nu nyurung karusuhan kabiasaan seksual" (CSBD) pikeun pertama kalina kantos di Klasifikasi na karek dirévisi Internasional Kasakit (ICD-11). Tempo kami blog di dinya. Ieu dikokolakeun ngaliwatan panitia seleksi sains sarta ahli médis sanajan oposisi galak ti grup interest disambungkeun ka multi-milyar Industri porno dollar kaasup sexologists anu mungkir yen teuing porno bisa kantos janten ngabahayakeun.

Sumbangan urang pikeun Panalungtikan Pahala Yayasan henteu ukur monitor hasil panalungtikan anyar ngeunaan épék porno urang dina dasar poean, tapi urang ogé nyumbang kana eta sarta nyieun sadia pikeun professional anu peryogi kauninga. Ka tungtung nu urang peer-reviewed keretasanu diringkeskeun panalungtikan dibere di 4th Konferensi Internasional Addictions behavioral (ICBA) ieu diterbitkeun dina jurnal profésional Kecanduan seksual na Compulsivity. Di dieu téh urang blog di dinya. Mangga wartosan kami lamun hoyong aksés ka kertas pinuh. Urang pleased ka ngembarkeun yen makalah sarupa nyimpulkeun nu tulak panalungtikan panganyarna ti 5 taun ieu sacarath konferensi ICBA geus dikintunkeun sarta bakal diterbitkeun, sadaya mahluk ogé, dina 2019 mimiti. Ieu gé hayu anjeun terang lamun. Autisme, porno na Offending Sanggama The kerentanan sahiji pamuda dina spéktrum autistic, utamana maranéhanana kalayan fungsi luhur Asperger urang Sindrom, mun kecanduan internét geus digambar keur perhatian urang. Nalika batur kalawan jenis ieu kaayaan neurological ti kalahiran geus disabit di ngilikan gambar sopan barudak, janten semu anu aya seueur inadequacies dina sistem peradilan sakumaha eta Ngaruwat jalma ieu. Kami geus ditulis sababaraha blog dina subjek. Tempo dieu teuing a Story indung urang. Perjalanan ku TRF Cambridge, Inggris CEO urang, Mary Sharpe, ieu ngahormatan ka nyarita dina Lucy Cavendish College, Cambridge dina Juni taun ieu di uleman Présidén anak, Jackie Ashley. Mary mangrupa anggota gaul dinya. Topik Pornografi Internet sarta Brain rumaja sok riungan puller alus tur yakin cukup, kuliah ieu delighted jeung anggota 90 sahiji universitas jeung publik anu dihadiran. Ieu salah sahiji panongton panggedena kantos di kuliah pikeun sawala umum. Urang lajeng ngarasakeun hiji Aula dinner formal dina kuliah kamar makan dimana Mary ieu tamu ti ngahargaan. Ieu hébat janten deui di Cambridge.
Frankfurt, Jérman Simkuring yakin (sakumaha teu Amazon urang daftar bestseller urang) Yen buku Gary Wilson Brain Anjeun on porno - Pornografi Internet sarta Élmu munculna ti Kecanduan teh buku pangalusna dina pasaran anu ngécéskeun isu sabudeureun pornografi internét jeung épék na on kaséhatan sarta hubungan. Kalawan ratusan carita recovery sarta ogé dipedar elmu, eta ngajadikeun subjek pisan diasupan. Pikeun mantuan ngamajukeun eta dina basa séjén (geus aya Walanda, Arab jeung Hungaria, nu lianna di pananda) kami ngahadiran Frankfurt Book Fair di Jerman. Urang patepung kavling jalma mangpaat tur miharep pikeun ngembangkeun eta kontak dina taun datang. Virginia Beach, AS Murid fWe éta delighted janten narasumber di Masarakat pikeun kamajuan Kaséhatan Sanggama (SASH) konferensi taunan Oktober ieu Virginia Beach, AS mana kami dibawa pamilon nepi ka tanggal dina palajaran kami ngarencanakeun pikeun sakola jeung kagiatan workshop séjén pikeun professional. Mary Sharpe, CEO urang, nyaéta anggota Déwan Direksi organisasi ieu sareng ngajaga up to date sareng kamajuan diantara professional dina widang ieu sakuliah balong. Budapest, Hungary TRF éta delighted bisa diondang ka Budapest, Hungary mun nyarita dina hiji konferensi internasional hosted ku Kamentrian Kaadilan jeung LSM ERGO di mimiti bulan Désémber. kertas Mary urang éta dina dampak pornografi internét on human trafficking sarta lila-pangalusna pikeun kaayaan eta. Aya narasumber dina eksploitasi seksual jeung nyiksa anak ti Paris sarta Washington DC.
Fajar Hawkins ti Puseur Nasional on eksploitasi Sanggama di Washington DC
Dianggo di sakola TRF anu teras ngajar nyaéta sakola-sakola boh dina sektor independen sareng negara. Rencana pelajaran 6 urang aya dina prosés pilot sareng ditingkatkeun sateuacan urang ngagulung ku harga anu lumayan pikeun sakola di 2019. CEO kami bakal nyarioskeun hubungan antara pornografi sareng séxting dina acara Hub Sarat dina 31 Januari 2019.
Pitulung for geus kolot Di dieu nyaeta blog, Guide hiji Kolot 'pikeun Pornografi Internet kalayan informasi ngeunaan sumber sakitu legana gratis. Hayu urang diropéa dina rutin jadi awas kana rutin.
Award pikeun CEO
Mary Sharpe CEO kami ieu bieu tur dipilih pikeun NatWest WISE100 awéwé pangajén pikeun digawé dirina dina widang anyar pioneering. Kami delighted yén karya urang anu dimimitian jadi dipikawanoh. appearances Media BBC (TV jeung Radio), Daily Surat, The Times, London malem News jeung toko warta lianna geus tulisan ngeunaan gawé urang. Tempo kami kaca média pikeun leuwih rinci. Mary téh alatan muncul dina dokumenter dina BBC Skotlandia ngeunaan barudak na pornografi sarta on BBC Alba dina Spring teh. Nagen McCrone ti BBC Alba nyetel shot kalawan Ruairdh Maclennan sarta Mary Sharpe Kahoyong paling haneut pikeun 2019 Para staf sareng rerencangan The Ganjaran Yayasan hoyong ngaharepkeun anjeun sadayana anu pangsaéna pikeun taun 2019. Punten tuturkeun kami di Twitter @brain_love_sex. Lamun nyaho ngeunaan saha anu remen leuwih jéntré ngeunaan dampak porno urang dina kaséhatan jeung hubungan punten nyarankeun Brain Anjeun on porno - Pornografi Internet sarta Élmu munculna ti Kecanduan.
Kahoyong paling haneut pikeun 2019 Para staf sareng rerencangan The Ganjaran Yayasan hoyong ngaharepkeun anjeun sadayana anu pangsaéna pikeun taun 2019. Punten tuturkeun kami di Twitter @brain_love_sex. Lamun nyaho ngeunaan saha anu remen leuwih jéntré ngeunaan dampak porno urang dina kaséhatan jeung hubungan punten nyarankeun Brain Anjeun on porno - Pornografi Internet sarta Élmu munculna ti Kecanduan.
https://www.yourbrainonporn.com/relevant-research-and-articles-about-the-studies/brain-studies-on-porn-users-sex-addicts/#brain
 
Copyright © 2019 pahala Wikimedia, Sadaya hak ditangtayungan.   Hoyong ngaganti kumaha anjeun nampa surelek ieu?
Anjeun tiasa ngamutahirkeun preferensi Anjeun or unsubscribe tina daptar ieu
Nyitak Friendly, PDF & Email