The gugur Yayasan gugur daun

Newsletter No. 8 Autumn 2019

Rewarding News Logo

Salam! "Musim halimun sareng fruitfulness anu hadé" parantos na sumping. Kami ngarepkeun anjeun usum panas anu saé sareng siap kanggo istilah anyar payun. Ieu sababaraha émbaran pemanasan berita sareng acara pendidikan pikeun ngabantosan anjeun dina perjalanan.

Kami hoyong nyorot dua item hususna:

  1. brand anyar, pondok, animasi video kira-kira naha umur verifikasi pikeun pornografi diperyogikeun; jeung
  2. pikeun ngémutan anjeun terang ngeunaan 3 Royal College of General Practitioners (RCGP) -kompak bengkel dina pornografi internét sareng disfungsi seksual dina Oktober sareng Nopémber.

Dina dua kasus ieu kami pareng ngajak anjeun ngabantosan kami nyebarkeun inpormasi ngalangkungan Facebook, Twitter atanapi naon waé média sosial atanapi saluran email anu anjeun anggo. Kami utamina getol ningkatkeun kasadaran ngeunaan pidio. Ku cara éta kolot tiasa nonton éta sareng nunjukkeun ka barudakna, guru tiasa ngabagéakeun sareng ngabahas implikasi sareng murid, palayanan kaséhatan sareng profésional damel sosial tiasa ngajantenkeun palayanan jasa sareng klien maranéhna pikeun ngartos kasehatan sareng panyalindungan anak pikeun perundingan penting ieu anu direncanakeun pikeun palaksanaan dina sababaraha bulan anu badé.

Kabéh eupan balik téh wilujeng sumping ka Mariam Sharpe mary@rewardfoundation.org.
Dina édisi ieu
Naha verifikasi umur?
Pangéngna bengkel akreditasi RCGP-akreditasi
TRF pikeun Ngajalankeun Rencana Pangajaran Pikeun Guru, Pagawé nonoman jsb.
Konperénsi Internasional Genep kaen ngeunaan Kecanduan Paripolah di Jepang
Kumaha pornografi Kontribusi pikeun Robah Iklim
Pamaréntah Inggris nyayogikeun dana dana £ 30 juta pikeun ngajagi korban nyiksa anak sareng ngalacak pesalah
panalungtikan anyar
Tingali Pitunjuk FREE Kolot Kolot urang anu diropéa

Naha verifikasi umur?

Ieu mangrupikeun kami blog babarengan jeung vidéo pikeun ngungkabkeun sadayana.

Kartun budak ningali porno

Pangéngna bengkel akreditasi RCGP-akreditasi

Lokakarya dina pornografi & Disfungsi seksual

Bengkel anu populer sareng murah ieu diséépkeun sareng unit Pangwangunan Profesional Neruskeun ku Royal College of General Practitioners. Aranjeunna lumangsung di Killarney 25th Oktober, Edinburgh dina Rebo 13th Nopémber, Glasgow Jumaah 15th Nopémber. Panggihan ngeunaan résiko kaleuleuwihan anu nganggo pornografi pikeun pamuda sareng déwasa dina kasehatan, dampak hukum sareng sosial. Pikeun langkung rinci ngeunaan eusi, jadwal sareng harga tingali Ieuh.

TRF pikeun Ngajalankeun Rencana Pangajaran Pikeun Guru, Pagawé nonoman jsb.

Saatos sababaraha taun pangwangunan kalayan bantosan guru, kepala sekolah, konsultan atikan, sepuh sareng murid, TRF bakal ngaluncurkeun séri rencana pelajaran anu dianggo ku guru sareng pagawé nonoman dina minggu anu bakal datang. Aranjeunna bakal ngalebetkeun pelajaran interaktif sareng judul sapertos: Sexting sareng Otak rumaja; Sexting sareng UU; Pornografi sareng Anjeun; sareng pornografi dina Uji coba.

Nalika fokus pikeun seueur pendidik seks parantos aya dina idin diajar, anu penting, seueur para ahli satuju yén ieu leres-leres teu ngabantosan pikeun ngarobih épék mental tina tsunami bahan seksual tegar anu sayogi pikeun barudak ayeuna, dina tahap peka sénsitip. ngembangkeun seksual. Pornografi gancang muncul salaku gangguan anu adiktif.

Konperénsi Internasional Genep kaen ngeunaan Kecanduan Paripolah di Jepang

Pikeun tetep bang, énggal-énggal kalayan pamekaran panganyarna dina panalungtikan pornografi internét, TRF ngahadiran sareng ngabentosan makalah 2 dina Konferensi Internasional Genep ngeunaan Kecanduan Perilaku di Yokohama, Jepang dina bulan Juni taun ieu. Urang ogé indit kana sesi utama ngeunaan paniluan panganyarna ngeunaan pornografi internét sareng bakal nyerat kasimpulan ieu pikeun jurnal anu ditinjau ku peer dina minggu anu bakal datang. Gangguan parilaku seksual anu nyurung (CSBD), diagnosis anyar dina Organisasi Kaséhatan Dunia anu révisi harita Klasifikasi internasional Panyakit (ICD-11) saé dibahas. Mangpaat pikeun terang yén langkung ti 80% jalma milarian perlakuan pikeun CSBD ngagaduhan masalah anu aya hubunganana porno rada masalah kecanduan séksual sapertos lakukeun kaluar sareng sababaraha mitra atanapi padamelan kelamin sering.

Kumaha pornografi Kontribusi pikeun Robah Iklim

Éta alesan pikeun upami aya langkung ti 110 juta pintonan video porno anu definisi tinggi sadinten ti hiji perusahaan, éta nganggo énergi anu lumayan. Tingali studi anyar anu penting ieu ku grup Perancis ngeunaan sabaraha pornografi internét anu nyumbang kana CO2 émisi sareng parobahan iklim. Porno nyumbangkeun 0.2% sadaya émisi gas rumah kaca. Pikeun unggal méter tingkat laut naék, porno bakal nyumbang 2 milimeter. Porno nyababkeun ruksakna sadayana pangeusina!

Pamaréntah Inggris nyayogikeun dana dana £ 30 juta pikeun ngajagi korban nyiksa anak sareng ngalacak pesalah

Salawasna poho sabaraha kecanduan kana pornografi internét nyumbang kana naékna anu ngerakeun dina nyiksa seksual anak. Hal saé yén artos ieu disayogikeun pikeun ngabantosan nyegah sareng ngadidik masarakat ngeunaan résiko aksés gampang kana sagala jinis pornografi internét sareng résiko émosiasi. Tingali carita lengkep Ieuh.

Pidéo online teu tahan

panalungtikan anyar

Prévalénsi, Pola na Timer ditanggap Balukar tina Konsumsi Pornografi di Polandia Universitas Murid: Hiji Palang-Sectional Study (2019)
Ulikan ageung di Polandia (n = 6,463) pikeun para mahasiswa kampus & awéwé (umur median 22) ngalaporkeun tingkat luhur tina kecanduan porno (15%), escalation panggunaan porno (kasabaran), gejala ditarikna, sareng hubungan porno anu aya hubunganana sareng hubungan seksual & hubungan masalah.

Excerpts relevan:

Épék ngarugikeun paling kasohor ku palépografi na sorangan dipiboga kaasup ku kabutuhan stimulasi panjang (12.0%) sareng rangsangan seksual langkung (17.6%) pikeun ngahontal orgasme, sareng kurangna kapuasan seksual (24.5%) ...

Ulikan anu ayeuna ogé nunjukkeun yén paparan saméméhna tiasa dipatalikeun sareng desensitasi poténsial pikeun rangsangan seksual sapertos anu dituduhkeun ku kabutuhan stimulasi langkung panjang sareng stimulasi seksual anu diperyogikeun pikeun ngahontal orgasme nalika ngonsumsi bahan eksplisit, sareng turunna dina kepuasan seksual....

Rupa-rupa parobahan pola pornografi anu lumangsung dina waktos période ngalaporkeun anu dilaporkeun: ganti kana novel novel bahan eksplisit (46.0%), ngagunakeun bahan anu teu cocog sareng orientasi seksual (60.9%) sareng kedah nganggo deui bahan ekstrim (ganas) (32.0%).

Tingali diropéa kami FREE Parents 'Guide to Internet Pornografi

Pitunjuk Kolot Kolot pikeun Internét

Copyright © 2019 pahala Wikimedia, Sadaya hak ditangtayungan.

Nyitak Friendly, PDF & Email