Berita Ganda Nomer 9 Musim 2020

Newsletter No. 9 Musim 2020

Wilujeng sumping di Spring! Kami arepkeun anjeun nganikmatan cuaca anu saé sareng kaayaan anu saé sareng lingkungan anu anéh anu urang sadayana mendakan diri dina Springtime ieu. Tetep aman.
 
Di The Reward Foundation kami nyandak kasempetan tina sela di buku harian kami pikeun néang sababaraha rupa padamelan kalebet buletin anu ngageleger ieu. Ahem! Ieu sababaraha kagiatan anu ngajantenkeun kami sibuk sababaraha bulan ka pengker: nampilkeun bengkel sareng ceramah di sababaraha tempat; diajar panilitian anyar; ngahasilkeun makalah panalungtikan sorangan; nyarios di sakola sareng ka wartawan sareng ngarencanakeun strategi urang pikeun taun payun. Senang, pikaresepeun sareng langkung pikaresepeun.
 
Salaku tambahan kana sorotan berita, kami parantos milih sababaraha blog tina sababaraha bulan terakhir upami anjeun lasut dina halaman wéb. Ieu kakait kana daptar utama  blog

Gampang teuing nyéépkeun waktos luang ngahajakeun sareng ngarobih ngeunaan sisi négatip waktos ieu. Janten pikeun ngarobih kasaimbangan sakedik ieu aya sababaraha aphorismeu pikeun nempatkeun pikiran urang dina positip:

"Kuring bogoh ka anjeun ku napas, seuri, lawon sapanjang hirup abdi!"  ku Elizabeth Browning

"Cinta ngan ukur milik urang, hiji-hijina cara urang tiasa silih bantosan." ku Euripides

"Cinta anu teu sampurna nyarios: 'Kuring bogoh ka anjeun kusabab kuring butuh anjeun.' Cinta asak nyarios: 'Abdi peryogi anjeun kusabab abdi bogoh ka anjeun.' " ku E. Fromm

 Kabéh eupan balik téh wilujeng sumping ka Mariam Sharpe mary@rewardfoundation.org.

Brewarta kuring pikeun cinyusu 2020

Dokumén Anyar ku Kolot Kolot keur Kolot ngeunaan Balukar porno dina Barudak

Punten ngadaptarkeun Vimeo ka nonton trailer pikeun dokumenter anyar ieu dilakukeun ku kolot di Selandia Anyar. Indung nyaéta Skotlandia. 

Cuplikanana gratis, tapi ningali pidéo anu ngadasarkeunana hargana sababaraha dolar. Rob sareng Zareen ngajantenkeun ieu dina anggaran nyodok nganggo katerampilan sareng tékad aranjeunna, janten punten mésér upami anjeun tiasa. Hatur nuhun.

Poster pikeun Barudak Urang Online. Porno, Samangsa sareng Kumaha ngajaga aranjeunna aman.
BBC Skotlandia: Salapan - Strangulasi séksual

Dina Désémber taun ka tukang, BBC Skotlandia The Nine ngawawancara TRF urang Mary Sharpe ngeunaan naékna anu ngareureuwas dina kasus skripsi seksual saatos pupusna Grace Millane di Selandia Anyar. Tingali wawancara Ieuh.

Mary Sharpe, Jenny Constable, Martin Geissler sareng Rebecca Curran
Mary Sharpe, Pupuhu Yayasan Ganjaran sareng wartawan Jenny Constable, sareng studio studio The Nine Martin Geissler jeung Rebecca Curran

Kasus sedih ieu henteu terasing sareng anu langkung rumit tibatan mimiti. Numutkeun kana panéangan taun 2019 ku The Sunday Times dua kali seueur awéwé ngora anu umurna yuswa 22 taun (Generation Z) nyandak hubungan kasar sareng BDSM (perbudakan, dominasi, sadismis sareng masochism) salaku bentuk karesep porno dibandingkeun sareng pamuda. Ieu ngakibatkeun masalah anu ageung pikeun pangadilan dina kasus narajang seksual nalika mertimbangkeun naha atanapi henteu parantos aya persetujuan anu leres pikeun kajahatan seksual, bentuk BDSM.

Dinten Valentine di Belfast

Kami resep sareng resepsi anu ditampi dina Poé Valentine di Lisburn, caket Belfast. Kami sumping ka ilubiung dina Minggu Kaséhatan seksual Irlandia Kalér. Aya pinunjul anu profésional dina peuntas sektor kaséhatan sareng usaha sosial. Kami dibere dina judul "pornografi internét sareng disfungsi séksual." Sakali deui, kami henteu heran mendakan yén seueur GP, jalu sareng awéwé, henteu sadar hubungan antara tingkat porno internét anu luhur sareng disfungsi seksual dina pamuda. Aranjeunna hoyong ngajak kami anu langkung seueur.

TRF di Pusat Sipér Lagan Valley, Lisburn di Irlandia Kalér.
TRF di Lagan Valley Civic Center, Lisburn di Irlandia Kalér.
Dangukeun para ahli kecanduan

Éta bakal bener-bener patut anjeun pikeun nyandak waktos ka ngadangukeun sareng diajar ti dua profesor psikologi ieu. Kent Berridge ti Universitas Michigan, Amérika Serikat sareng Frederick Toates ti Universitas Terbuka di Inggris mangrupikeun ahli kana kecanduan. Naon anu ngadorong motivasi, pelesir sareng nyeri? Penting pisan pikeun ngartos kumaha barudak sareng nonoman urang janten kecanduan pornografi, kaulinan, judi sareng sanésna mangrupikeun léngkah munggaran sahingga urang tiasa ngabantosan aranjeunna pikeun hirup sehat di hareup. 

Profesor Kent Berridge sareng Toké Frederick Toates
Profesor Kent Berridge sareng Toates Frederick
Ngajar di Skotlandia

Kami nasibna ngatur hiji dinten kerja dinten anu lengkep dina 17th Maret di Kilmarnock sateuacan koncina ditahan. Subjékna nyaéta "pornografi internét sareng kekerasan anu diangkat".
 
Kanyataan pikaresepeun anu muncul tina bengkel saméméhna sareng Déwan ieu nyaéta anu nyinggung bandung sareng anu didakwa ku kekerasan domestik diurus béda ku otoritas hukum. Salaku conto, aya alat penilaian résiko béda pikeun tiap kategori sareng dina kasus sanésna mangrupikeun masalah kecanduan pornografi anu kantos dianggap. Ku ngadamel link ka kumaha panggunaan pornografi internét tiasa nyababkeun kaputusan anu goréng, agresi sareng impulsivity di sababaraha pangguna, kaadilan sosial kajahatan pagawean tiasa milarian intervensi anu langkung hadé pikeun ngirangan insiden kekerasan domestik bakal maju. Anggo porno beurat tiasa nyababkeun kekerasan domestik sareng nyinggung seksual. Kami ngarepkeun gawé babarengan Déwan ieu deui engké taun ieu.

Logo Déwan Wétan

Kasenangan, pidéo pondok pikeun barudak sadayana umur!

Yayasan Reward mangrupikeun bagian tina konsorsium organisasi. Kami ngayakeun pamaréntah Inggris pikeun nerapkeun panerapan Jaman Verifikasi pikeun situs porno. Punten kirimkeun pidéo ieu saloba barudak, sepuh, organisasi nonoman, MP, media influencer média sapertos anjeun tiasa ngadukung pesenna.Pilarian di dieu:  https://ageverification.org.uk/

Umur Verifikasi pikeun Porn

Kacapi Blog

"Capping"?

"Capping" nyaéta ngeunaan mencét barudak kana ngalakukeun hal anu henteu pantes, contona nalika aranjeunna livestreaming. Teras tanpa kanyahoan anak, gambar atanapi ngarékam kabiasaan anu henteu pantes "ditangkep". Seueur aranjeunna dianggo pikeun extort atanapi sextort korban. Pedofil sareng prédator seksual séjén nyaéta tukang kopi tapi ogé jalma anu leres henteu ngagaduhan kapentingan seksual di murangkalih. Aranjeunna ngan ukur milari cara gampang pikeun nyandak artos atanapi barang. Ieu tiasa pisan ngejantenkeun ka murangkalih anu teu gaduh pamanggih kumaha pikeun ngatasi ancaman sapertos kitu.

Capping nyaéta motret gambar livestreaming barudak pikeun tujuan eksploitasi
Milarian ageung porno pikeun kapitalisasi dina Pandémik

"Dina waktos krisis, industri porno nambihan kasangsaraan langkung manusa. Pornhub parantos ngajantenkeun eusi premium gratis di sakumna dunya. ” Ningali sareng penjualan parantos nyababkeun…
"Dina pilem 1980 Pesawat!, Controller traffic-traffic Steve McCroskey bajoang pikeun nungtun kapal terbang anu awak sadaya parantos kénging ku karacunan dahareun kanggo kaamanan. "Sigana mah kuring milih minggu anu salah pikeun kaluar ngaroko," saur anjeunna, késang pisan. Engké, anjeunna ogé nambihan yén éta ogé minggu anu salah pikeun "kaluar amphetamines" teras deui "minggu anu salah pikeun kaluar lem lem."

Gambar ku Sebastian Thöne ti Pixabay
WePROTECT Global Alliance

Kolotna sering naroskeun ka urang naon pamaréntah anu kedah dilakukeun pikeun ngirangan résiko ngarugikeun online ka barudakna. Blog ieu ngenalkeun sababaraha pamaén anu paling penting, kalebet satru global WePROTEK.

Klik Ieuh pikeun leuwih jéntré ngeunaan Global Alliance jeung grup "Lima Panon".

WePROTECT Global Alliance
Sexting sareng UU

Kolotna meureun kaget uninga yén bari sexting konsensual nyebar, sexting paksaan ogé biasa pisan. Panaliti nunjukkeun yén éta dipangaruhan ku nonton pornografi sabab nyababkeun kejahatan, manipulasi sareng tipu daya. Blog ieu ngawengku halaman urang sorangan ngeunaan sexting sareng liabilitas hukum. Éta ogé ngagaduhan artikel anu pikaresepeun ti koran The Guardian.  

Pitunjuk Kolot Gratis pikeun porno internét

Kurung di bumi nalika pandemi, seueur murangkalih kalayan aksés gampang kana internét bakal ngasupan matéri déwasa. Ieu sigana siga anu henteu ngabahayakeun, tapi épékna bakal ditingalikeun dina waktosna. Upami anjeun janten sepuh diajar sakumaha seueur anu anjeun terang ngeunaan kumaha nyarios ka murangkalih anjeun ngeunaan pornografi. Henteu aya anu sapertos porno jaman baheula. Tingali ka urang Pitunjuk Kolot Bébas pikeun pornografi Internét pikeun sababaraha jinis video, artikel, buku sareng sumber séjén. Éta tiasa ngabantosan anjeun paguneman anu hésé.

Pituduh Indung Gratis pikeun pornografi internét

Yayasan Ganjaran di Twitter

Twitter TRF @brain_love_Sex

Punten tuturkeun The Reward Foundation di Twitter @brain_love_sex. Aya anjeun bakal mendakan apdet rutin ngeunaan panalungtikan anyar sareng pamekaran dina widang ieu nalika aranjeunna némbongan.

Nyitak Friendly, PDF & Email