Berita Ganda Nomer 9 Musim 2020

Newsletter No. 9 Musim 2020

Wilujeng sumping di Spring! Kami ngarepkeun anjeun mikaresep kana cuaca anu indah sareng ngarawat anu saé kalayan lingkungan anu anéh urang sadayana milari diri dina Springtime ieu. Tetep aman.

Di The Reward Yayasan kami parantos nyandak kasempetan jurang dina buku diary urang pikeun nyekel hiji rentang padamelan kaasup ieu buletin belated ieu. Ahem! Ieu sababaraha kagiatan anu tetep urang rame dina sababaraha sasih anu ayeuna: ngalaksanakeun bengkel sareng ceramah di sajumlah tempat; diajar panalungtikan anyar; ngahasilkeun tulak panalungtikan urang sorangan; nyarios di sakola sareng wartawan sareng ngarencanakeun strategi urang kanggo taun payun. Kasenangan, nyenangkeun sareng seueur deui senang.

Salian sorotan warta, kami parantos milih sababaraha blog ti sababaraha bulan kapengker upami anjeun sono kana situs web. Ieu numbu ka daptar utama ngeunaan blog.

Éta gampang teuing pikeun nyéépkeun waktos bébas fretting sareng rumifying ngeunaan sisi négatip waktos ieu. Janten pikeun ngirangan kasaimbangan saeutik di dieu aya sababaraha aphorisme pikeun nempatkeun pikiran urang kana positip:

"Abdi bogoh ka anjeun ku napas, seuri, duka sadaya kahirupan kuring!" ku Elizabeth Browning

"Asih nyaeta urang sadaya, ngan hiji-hijina cara anu tiasa silih bantosan." ku Euripides

"Asih immature nyebutkeun: 'Kuring bogoh ka anjeun kusabab kuring butuh anjeun.' Kadeudeuh dewasa nyatakeun: 'Abdi peryogi anjeun kusabab kuring bogoh ka anjeun.' " ku E. Fromm

Kabéh eupan balik téh wilujeng sumping ka Mariam Sharpe mary@rewardfoundation.org.

Brewarta kuring pikeun cinyusu 2020

Dokumén Anyar ku Kolot Kolot keur Kolot ngeunaan Balukar porno dina Barudak

Punten ngadaptarkeun Vimeo ka nonton trailer pikeun dokumenter anyar ieu dilakukeun ku kolot di Selandia Anyar. Indung nyaéta Skotlandia.

Trailer gratis, tapi ningali video dasarna sababaraha artos. Rob sareng Zareen ngadamel perkawis anggaran dina nganggé kapinteran sareng tekadna, janten punten ngagaleuh upami anjeun tiasa. Hatur nuhun.

Poster pikeun Barudak Urang Online. Porno, Samangsa sareng Kumaha ngajaga aranjeunna aman.
BBC Skotlandia: Salapan - Strangulasi Seksual

Dina Désémber taun ka tukang, BBC Skotlandia The Nine ngawawancara TRF urang Mary Sharpe ngeunaan naékna anu ngareureuwas dina kasus skripsi seksual saatos pupusna Grace Millane di Selandia Anyar. Tingali wawancara Ieuh.

Mary Sharpe, Jenny Constable, Martin Geissler sareng Rebecca Curran
Mary Sharpe, Pupuhu Yayasan Ganjaran sareng wartawan Jenny Constable, sareng studio studio The Nine Martin Geissler jeung Rebecca Curran

Kasus sedih ieu henteu terasing sareng anu langkung rumit tibatan mimiti. Numutkeun kana panéangan taun 2019 ku The Sunday Times dua kali seueur awéwé ngora anu umurna yuswa 22 taun (Generation Z) nyandak hubungan kasar sareng BDSM (perbudakan, dominasi, sadismis sareng masochism) salaku bentuk karesep porno dibandingkeun sareng pamuda. Ieu ngakibatkeun masalah anu ageung pikeun pangadilan dina kasus narajang seksual nalika mertimbangkeun naha atanapi henteu parantos aya persetujuan anu leres pikeun kajahatan seksual, bentuk BDSM.

Poé Valentine di Belfast

Kami resep sareng resepsi anu ditampi dina Poé Valentine di Lisburn, caket Belfast. Kami sumping ka ilubiung dina Minggu Kaséhatan seksual Irlandia Kalér. Aya pinunjul anu profésional dina peuntas sektor kaséhatan sareng usaha sosial. Kami dibere dina judul "pornografi internét sareng disfungsi séksual." Sakali deui, kami henteu heran mendakan yén seueur GP, jalu sareng awéwé, henteu sadar hubungan antara tingkat porno internét anu luhur sareng disfungsi seksual dina pamuda. Aranjeunna hoyong ngajak kami anu langkung seueur.

TRF di Pusat Sipér Lagan Valley, Lisburn di Irlandia Kalér.
TRF di Pusat Sipér Lagan Valley, Lisburn di Irlandia Kalér.
Ngadangukeun ahli kecanduan

Éta bakal bener-bener patut anjeun pikeun nyandak waktos ka ngadangukeun sareng diajar ti dua dosen psikologi ieu. Kent Berridge ti Universitas Michigan, AS sareng Frederick Toates ti Open University di Inggris anu tiasa ahli kana kecanduan. Naon anu mendorong motivasi, pelesir sareng nyeri? Hal ieu penting pisan pikeun ngarti kumaha barudak urang sareng jalma ngora anu beuki kecanduan pikeun pornografi, gimana, judi jsb. Ieu mangrupikeun léngkah anu munggaran sahingga urang tiasa ngabantosan aranjeunna ngajantenkeun kahirupan séhat di hareup.

Profesor Kent Berridge sareng Toké Frederick Toates
Profesor Kent Berridge sareng Toates Frederick
Ngajar di Skotlandia

Kami nasibna ngatur hiji dinten kerja dinten anu lengkep dina 17th Maret di Kilmarnock sateuacan koncina ditahan. Subjékna nyaéta "pornografi internét sareng kekerasan anu diangkat".

Kanyataan pikaresepeun anu muncul tina bengkel saméméhna sareng Déwan ieu nyaéta anu nyinggung bandung sareng anu didakwa ku kekerasan domestik diurus béda ku otoritas hukum. Salaku conto, aya alat penilaian résiko béda pikeun tiap kategori sareng dina kasus sanésna mangrupikeun masalah kecanduan pornografi anu kantos dianggap. Ku ngadamel link ka kumaha panggunaan pornografi internét tiasa nyababkeun kaputusan anu goréng, agresi sareng impulsivity di sababaraha pangguna, kaadilan sosial kajahatan pagawean tiasa milarian intervensi anu langkung hadé pikeun ngirangan insiden kekerasan domestik bakal maju. Anggo porno beurat tiasa nyababkeun kekerasan domestik sareng nyinggung seksual. Kami ngarepkeun gawé babarengan Déwan ieu deui engké taun ieu.

Logo Déwan Wétan

Kasenangan, pidéo pondok pikeun barudak sadayana umur!

Yayasan Reward mangrupikeun bagian tina konsorsium organisasi. Kami ngayakeun pamaréntah Inggris pikeun nerapkeun panerapan Jaman Verifikasi pikeun situs porno. Punten kirimkeun pidéo ieu saloba barudak, sepuh, organisasi nonoman, MP, media influencer média sapertos anjeun tiasa ngadukung pesenna.. Pilarian di dieu: https://ageverification.org.uk/

Umur Verifikasi pikeun Porn

Kacapi Blog

"Capping"?

"Capping" nyaéta ngeunaan mencét barudak kana ngalakukeun hal anu henteu pantes, contona nalika aranjeunna livestreaming. Teras tanpa kanyahoan anak, gambar atanapi ngarékam kabiasaan anu henteu pantes "ditangkep". Seueur aranjeunna dianggo pikeun extort atanapi sextort korban. Pedofil sareng prédator seksual séjén nyaéta tukang kopi tapi ogé jalma anu leres henteu ngagaduhan kapentingan seksual di murangkalih. Aranjeunna ngan ukur milari cara gampang pikeun nyandak artos atanapi barang. Ieu tiasa pisan ngejantenkeun ka murangkalih anu teu gaduh pamanggih kumaha pikeun ngatasi ancaman sapertos kitu.

Capping nyaéta motret gambar livestreaming barudak pikeun tujuan eksploitasi
Milarian ageung porno pikeun kapitalisasi dina Pandémik

"Dina waktos krisis, industri porno nambihan kasangsaraan langkung manusa. Pornhub parantos ngajantenkeun eusi premium gratis di sakumna dunya. ” Ningali sareng penjualan parantos nyababkeun…
"Dina taun 1980 pilem Pesawat!, Controller traffic-traffic Steve McCroskey bajoang pikeun nungtun kapal terbang anu awak sadaya parantos kénging ku karacunan dahareun kanggo kaamanan. "Sigana mah kuring milih minggu anu salah pikeun kaluar ngaroko," saur anjeunna, késang pisan. Engké, anjeunna ogé nambihan yén éta ogé minggu anu salah pikeun "kaluar amphetamines" teras deui "minggu anu salah pikeun kaluar lem lem."

Gambar ku Sebastian Thöne ti Pixabay
WePROTECT Global Alliance

Kolotna sering naroskeun ka urang naon pamaréntah anu kedah dilakukeun pikeun ngirangan résiko ngarugikeun online ka barudakna. Blog ieu ngenalkeun sababaraha pamaén anu paling penting, kalebet satru global WePROTEK.

Klik Ieuh pikeun leuwih jéntré ngeunaan Global Alliance jeung grup "Lima Panon".

WePROTECT Global Alliance
Sexting sareng UU

Kolotna meureun kaget uninga yén bari sexting konsensual nyebar, sexting paksaan ogé biasa pisan. Panaliti nunjukkeun yén éta dipangaruhan ku nonton pornografi sabab nyababkeun kejahatan, manipulasi sareng tipu daya. Blog ieu ngawengku halaman urang sorangan ngeunaan sexting sareng liabilitas hukum. Éta ogé ngagaduhan artikel anu pikaresepeun ti koran The Guardian.

Pitunjuk Kolot Gratis pikeun porno internét

Dibina di bumi salami pandémik, seueur murangkalih murangkalih aksés internét anu aksés aksés dewasa. Ieu sigana sapertos senang henteu aya bahaya, tapi pangaruhna bakal nunjukkeun dina waktos anu leres. Upami anjeun sepuh diajar langkung seueur kumaha ngeunaan cara ngobrolkeun barudak anjeun ngeunaan pornografi. Henteu aya anu siga porno jaman baheula. Tingali kami Bébas Kolot 'Guide to Pornografi Internét pikeun sababaraha jinis video, artikel, buku sareng sumber séjén. Éta tiasa ngabantosan anjeun paguneman anu hésé.

Pituduh Indung Gratis pikeun pornografi internét

Yayasan Ganjaran di Twitter

Twitter TRF @brain_love_Sex

Punten tuturkeun The Reward Foundation di Twitter @brain_love_sex. Aya anjeun bakal mendakan apdet rutin ngeunaan panalungtikan anyar sareng pamekaran dina widang ieu nalika aranjeunna némbongan.

Nyitak Friendly, PDF & Email