No 1 rewarding News

ngabagéakeun  

Aya seueur kajadian di The Reward Foundation, janten kami parantos mutuskeun pikeun ngaluncurkeun 'Rewarding News' salaku berita anu bakal muncul genep kali per taun tibatan triwulanan. Kami tweet unggal dinten sajauh mungkin sareng carita berita mingguan ogé. Upami aya naon waé anu anjeun hoyong tingali kami ditutupan, nyarios waé. Sadayana tanggapan wilujeng sumping ka Mary Sharpe mary@rewardfoundation.org.

Dina édisi ieu

Warta, pamadegan jeung wawancara

Lotre Dana badag

Pahala Yayasan anu delighted ka ngembarkeun yen eta geus meunang panghargaan ti Investasi Dina Gagasan stream tina Dana lotre Big. proyék kami boga 'naon-eta-nyebutkeun-on-the-tin' judul Raising Kasadaran of Pornografi Harms antarana Pemuda di Skotlandia. Tujuanna pikeun ngembangkeun rencana pelajaran pikeun sakola salaku bagian tina program Pendidikan Kaséhatan Pribadi & Sosial (PSHE).

Urang bakal fokus kana kapasitas porno pikeun langkung merangsang otak ku pangaruh kana kaséhatan méntal sareng fisik, kahontal, hubungan sareng kriminalitas. Urang ogé bakal nandatanganan cara pikeun ngeureunkeun porno sareng ngawangun katahanan. Kami resep ngagaduhan bakat ti sababaraha guru sareng murid anu tiasa ngabantosan kami pikeun ngembangkeun bahan anu pikaresepeun, interaktif sareng umur anu cocog.

"Apple, Google, Facebook? Aranjeunna dasarna dealers ubar "

Baca ieu alus teuing artikel ngeunaan kumaha Facebook anu sacara harfiah manipulasi uteuk anjeun. insiders tech nelepon kaluar kumaha budak badag ngamangpaatkeun vulnerabilities emosi urang pikeun mamingan kami di na tetep kami datang deui. Sakitu milyaran jeung urang, hususna rumaja, bisa mungkas nepi depresi, cemas sarta sugema jeung kahirupan.

ngawawancara video

Simkuring geus sibuk ku portopolio urang wawancara video. Urang teu leuwih anyar jeung up-na-datang aktor ngora Robbie Gordon ti Skotlandia heran Foolsparusahaan téater jeung kalawan Christian McNeill, hiji palatih resilience mereun ti Unsur Welling. Kami ogé parantos ngamimitian prosés lambat diajar kumaha cara ngédit pidéo na. Rencanana urang nyaéta gaduh sababaraha wawancara ieu dina halaman wéb dina sababaraha minggu ka payun. Urang bakal tweet nalika aranjeunna online.

Timer karep: Buku Review

Urang remen nyarankeun hiji buku unggulan disebut Diri karep - Ngeureunkeun ngéléhkeun sorangan Up na Ninggalkeun kerawanan Tukangeun ku dosen ngembangkeun manusa Kristin Neff. Urang uninga Kristen ngobrol ngeunaan buku dirina dina konferensi sataun panungtungan sarta éta impressed. Manehna geus kungsi nungkulan sababaraha masalah nyata dina kahirupan dirina sorangan sangkan éta henteu ngan teori. Buku nawarkeun solusi kuat pikeun combating nu depresi, kahariwang jeung timer kritik anu datangna jeung hirup di hiji budaya pressured sarta kalapa. Aya diusahakeun tur dites latihan na undeuran audio teuing aya haratis. Ieu mangrupa buku ngalakonan tur mangpaat.

Jadi panjang, pamitan...

TRF pamit ka Jamie Wright sareng David Martin, dua tempat panempatan mahasiswa ti Universitas Napier taun ayeuna. Aranjeunna ngabantosan kami pikeun ngembangkeun halaman wéb sareng kami ngaharepkeun éta ngagaduhan pangalaman gawé anu manpaat. Good luck pikeun aranjeunna dina tahap salajengna tina karirna.

Naon BOFFINS kudu ngomong ngeunaan ...

Caressing hipu

Aya ayeuna bukti yén diusap ku pasangan langkung pikaresepeun tibatan ngabelaan batur atanapi diri sorangan. Dipelot ngabasmi denyut jantung. Ieu mangrupikeun hal anu kedah diperhatoskeun ku NHS salaku alternatif pikeun biaya tinggi sareng efek samping obat. Éta numbu ogé kana naon anu kami terang ngeunaan kabiasaan ngariung. Tingali Ieuh pikeun tulisan anu narik ati anu disebut "Cara Puguh Tetep Cinta" anu nyaritakeun langkung seueur ngeunaan sihir tina kabiasaan ngariung.

Link antara porno jeung katiisan 

Nu asalna kahiji, porno atawa katiisan nu? dina ieu panalungtikan jalma-jalma anu ningali pornografi langkung resep ngalaman katiisan, sareng anu ngalaman kasepian langkung seueur ningali pornografi. Papanggihan ieu saluyu sareng panilitian ngahubungkeun panggunaan pornografi kana pangaruh négatip / émosional.

Porno dina hubungan

Naon pangaruh porno ka pasangan? Ieu sababaraha kutipan tina hiji Ulikan anyar penting dipingpin ku Paul J. Wright:

  • "Preferring porno nepi pikagumbiraeun seksual partnered na devaluing komunikasi seksual anu duanana pakait sareng kapuasan seksual kirang".
  • "The pornografi leuwih remen dipake keur alat gairah pikeun masturbasi, beuki hiji individu bisa jadi conditioned kana porno sabalikna sumber sejenna tina gairah seksual".
  • "Urang kapanggih yén kirang lalaki sarta awéwé hargana komunikasi seksual, kapuasan seksual kirang relatif aranjeunna dilaporkeun".

warta légal

dendam porno

Dina 2017 April, hukum anyar dina dendam porno di Skotlandia sumping kana gaya dina Paripolah kasar tur ngarugikeun Sanggama Act 2016. Hukuman maksimum pikeun disclosing atawa ngancam ka nyingkab hiji poto intim atanapi video anu 5 taun 'hukuman panjara. ngalanggar teh ngawengku Gambar dicokot dina swasta mana batur éta buligir atanapi mung di baju jero atawa némbongkeun hiji jalma dina aktipitas polah seksual. Maca deui Ieuh.

Atikan Parlemén Skotlandia sarta Paper kaahlian 'dina PSHE

panitia Atikan sarta kaahlian dina Skotlandia DPR urang geus ngan diterbitkeun laporan na di Sex jeung Hubungan atikan. Murid tos nyarios maranéhna rék palajaran keur buka saluareun biology na ngobrol ngeunaan hubungan. Pahala Yayasan anu poised mun nyumbang kana solusi. Pangajén ti The Big lotre Dana bakal mantuan kami ngahontal éta. (Tempo di luhur) rinci More dina kertas panitia urang bisa ditempo Ieuh.

Copyright © 2018 pahala Wikimedia, Sadaya hak ditangtayungan.
Anjeun narima email ieu sabab opted di di ramatloka kami www.rewardfoundation.org.

Alamat milis urang nyaeta:

Pahala Yayasan

5 Rose Street

EdinburghEH2 2PR

karajaan Inggris

Tambahkeun kami pikeun buku alamat anjeun

Hoyong ngaganti kumaha anjeun nampa surelek ieu?
Anjeun tiasa ngamutahirkeun preferensi Anjeun or unsubscribe tina daptar ieu

Email Marketing Powered by MailChimp

Nyitak Friendly, PDF & Email