No 1 rewarding News

ngabagéakeun

Aya pisan lumangsung di pahala Yayasan, jadi kami geus mutuskeun pikeun ngjalankeun 'rewarding News' salaku babak-up tina warta nu bakal muncul genep kali per taun tinimbang quarterly. Urang tweet unggal dintenna sajauh mungkin sarta ngalakukeun carita warta mingguan teuing. Lamun aya nanaon maneh hoyong ningali urang nutupan, ngan ngomong kitu. Kabéh eupan balik téh wilujeng sumping ka Mariam Sharpe mary@rewardfoundation.org.

Dina édisi ieu

Warta, pamadegan jeung wawancara

Lotre Dana badag

Pahala Yayasan anu delighted ka ngembarkeun yen eta geus meunang panghargaan ti Investasi Dina Gagasan stream tina Dana lotre Big. proyék kami boga 'naon-eta-nyebutkeun-on-the-tin' judul Raising Kasadaran of Pornografi Harms antarana Pemuda di Skotlandia. Maksud téh pikeun ngembangkeun rencana pangajaran keur sakola salaku bagian tina program Personal & Sosial Atikan Kaséhatan (PSHE).

Ieu gé difokuskeun kapasitas porno pikeun leuwih-merangsang otak jeung tabrakan on kaséhatan méntal sarta fisik, attainment, hubungan jeung criminality. Urang ogé bakal plang cara kaluar porno jeung ngawangun resilience. Kami delighted mun boga bakat di sababaraha guru jeung siswana dina leungeun pikeun mantuan kami ngamekarkeun fun, bahan interaktif tur umur-hade.

"Apple, Google, Facebook? Aranjeunna dasarna dealers ubar "

Baca ieu alus teuing artikel ngeunaan kumaha Facebook anu sacara harfiah manipulasi uteuk anjeun. insiders tech nelepon kaluar kumaha budak badag ngamangpaatkeun vulnerabilities emosi urang pikeun mamingan kami di na tetep kami datang deui. Sakitu milyaran jeung urang, hususna rumaja, bisa mungkas nepi depresi, cemas sarta sugema jeung kahirupan.

ngawawancara video

Simkuring geus sibuk ku portopolio urang wawancara video. Urang teu leuwih anyar jeung up-na-datang aktor ngora Robbie Gordon ti Skotlandia heran Foolsparusahaan téater jeung kalawan Christian McNeill, hiji palatih resilience mereun ti Unsur Welling. Kami geus ogé geus dimimitian prosés slow tina diajar kumaha carana ngedit video. rencana urang téh ngabogaan sababaraha ngawawancara ieu dina website di sababaraha minggu ka hareup. Urang bakal tweet basa aranjeunna keur aya online.

Timer karep: Buku Review

Urang remen nyarankeun hiji buku unggulan disebut Diri karep - Ngeureunkeun ngéléhkeun sorangan Up na Ninggalkeun kerawanan Tukangeun ku dosen ngembangkeun manusa Kristin Neff. Urang uninga Kristen ngobrol ngeunaan buku dirina dina konferensi sataun panungtungan sarta éta impressed. Manehna geus kungsi nungkulan sababaraha masalah nyata dina kahirupan dirina sorangan sangkan éta henteu ngan teori. Buku nawarkeun solusi kuat pikeun combating nu depresi, kahariwang jeung timer kritik anu datangna jeung hirup di hiji budaya pressured sarta kalapa. Aya diusahakeun tur dites latihan na undeuran audio teuing aya haratis. Ieu mangrupa buku ngalakonan tur mangpaat.

Jadi panjang, pamitan...

TRF ceuk pamit ka Jamie Wright sarta Daud Martin, anu dua muridna placements ti Napier Universitas taun ieu. Tembok nulungan kami kalawan ngembangkeun ramatloka kami sarta kami miharep éta miboga éta pangalaman gawé mangpaat. Good tuah ka aranjeunna dina tahap salajengna careers maranéhanana.

Naon BOFFINS kudu ngomong ngeunaan ...

Caressing hipu

Aya ayeuna bukti nu keur stroked ku pasangan anu leuwih pikaresepeun ti stroking boh batur atawa diri. Keur stroked decelerates laju haté. Ieu hal pikeun NHS mertimbangkeun salaku alternatif pikeun waragad luhur sarta efek samping narkoba. Ieu numbu ogé naon urang terang ngeunaan paripolah beungkeutan. Tempo Ieuh pikeun artikel matak disebut "The Puguh Jalan mun Tetep dina Asih" nu ngabejaan deui ngeunaan magic tina paripolah beungkeutan.

Link antara porno jeung katiisan

Nu asalna kahiji, porno atawa katiisan nu? dina ieu panalungtikan jelema nu ditempo pornografi éta leuwih gampang ngalaman katiisan, sarta jalma anu ngalaman katiisan nya leuwih gampang pikeun nempo pornografi. papanggihan ieu konsisten kalayan pamakéan pornografi panalungtikan linking mun négatip mangaruhan / emosi.

Porno dina hubungan

Naon éfék porno urang dina pasangan? Di dieu aya sababaraha excerpts ti hiji Ulikan anyar penting dipingpin ku Paul J. Wright:

  • "Preferring porno nepi pikagumbiraeun seksual partnered na devaluing komunikasi seksual anu duanana pakait sareng kapuasan seksual kirang".
  • "The pornografi leuwih remen dipake keur alat gairah pikeun masturbasi, beuki hiji individu bisa jadi conditioned kana porno sabalikna sumber sejenna tina gairah seksual".
  • "Urang kapanggih yén kirang lalaki sarta awéwé hargana komunikasi seksual, kapuasan seksual kirang relatif aranjeunna dilaporkeun".

warta légal

dendam porno

Dina 2017 April, hukum anyar dina dendam porno di Skotlandia sumping kana gaya dina Paripolah kasar tur ngarugikeun Sanggama Act 2016. Hukuman maksimum pikeun disclosing atawa ngancam ka nyingkab hiji poto intim atanapi video anu 5 taun 'hukuman panjara. ngalanggar teh ngawengku Gambar dicokot dina swasta mana batur éta buligir atanapi mung di baju jero atawa némbongkeun hiji jalma dina aktipitas polah seksual. Maca deui Ieuh.

Atikan Parlemén Skotlandia sarta Paper kaahlian 'dina PSHE

panitia Atikan sarta kaahlian dina Skotlandia DPR urang geus ngan diterbitkeun laporan na di Sex jeung Hubungan atikan. Murid tos nyarios maranéhna rék palajaran keur buka saluareun biology na ngobrol ngeunaan hubungan. Pahala Yayasan anu poised mun nyumbang kana solusi. Pangajén ti The Big lotre Dana bakal mantuan kami ngahontal éta. (Tempo di luhur) rinci More dina kertas panitia urang bisa ditempo Ieuh.

Copyright © 2018 pahala Wikimedia, Sadaya hak ditangtayungan.
Anjeun narima email ieu sabab opted di di ramatloka kami www.rewardfoundation.org.

Alamat milis urang nyaeta:

Pahala Yayasan

5 Rose Street

Edinburgh, EH2 2PR

karajaan Inggris

Tambahkeun kami pikeun buku alamat anjeun

Hoyong ngaganti kumaha anjeun nampa surelek ieu?
Anjeun tiasa ngamutahirkeun preferensi Anjeun or unsubscribe tina daptar ieu

Email Marketing Powered by MailChimp

Nyitak Friendly, PDF & Email