Juli 2020

No Verifikasi 10 Umur sareng KTT Global Husus

Rewarding News Logo

Juli 2020 ngabuktikeun sasih anu endah pikeun TRF, sareng dua proyek internasional utama bakal hasil. Kami ngadukung dorongan pikeun panerapan verifikasi umur pikeun pornografi di Inggris sareng di sakumna dunya sareng Laporan Konférénsi Umur Verifikasi kami. Dina waktos anu sasarengan, kami nyumbangkeun seueur elemen kana debat global ngeunaan pornografi ngalangkungan partisipasi dina Koalisi 2020 pikeun Ngeureunkeun KTT Eksploitasi Sanggama.

Summit global

Yayasan Ganjaran parantos ilubiung dina Koalisi 2020 pikeun Ngeureunkeun Pamasalahan Seksual Online KTT Global antara 18 sareng 28 Juli. Kami nyayogikeun tilu ceramah: pornografi Internét sareng otak Budak; Pornografi Internét sareng Pamaké anu ngagaduhan Gangguan Spéktrum Autis sareng Kabutuhan Pembelajaran Husus; sareng Peta Jalan pikeun Panilitian Kahareup kana Pamakéan pornografi Masalah. Kalayan 177 panyatur sareng langkung ti 18,000 hadirin ti langkung ti 100 nagara, éta mangrupikeun acara anu pangageungna kantos di bidang ieu.

Warta anu saéna nyaéta konperénsi éta GRATIS pikeun didatangan. Upami ieu narik minat anjeun, pencét Ieuh pikeun ngadaptar dinten ayeuna sareng ngiringan kami pikeun pangalaman anu luar biasa ieu.

Pornografi Internet sarta Brain rumaja

Mary Sharpe mangrupikeun juru carios konperénsi dina sawala panggedéna dina 27 Juli.

Yayasan Ganjaran ngajalankeun Exhibitor Stand dina konperénsi ieu. Aya kompetisi pikeun meunang salah sahiji tina lima salinan buku Gary Wilson - Brain anjeun dina porno.

23/24 Juli 2020

27/28 Juli 2020

Verifikasi Umur pikeun Pornografi

Dina Juni 2020, Yayasan Pahala ngahijikeun hiji konperénsi maya ngeunaan Verifikasi Umur. Pasangan kalungguhan kami nyaéta John Carr, OBE, Sekretaris Koalisi Amal Barudak Inggris ngeunaan Kaamanan Internét. Subjék éta kabutuhan panerapan verifikasi umur pikeun pornografi. Acara ieu kalebet panyokong kasejahteraan murangkalih, pengacara, akademisi, pejabat pamaréntah, ahli saraf sareng perusahaan téknologi ti dua puluh salapan nagara. Ieu anu diterbitkeun laporan ahir.

Konperénsi marios:

  • Bukti anu paling anyar tina bidang neurosains anu nunjukkeun pangaruh paparan ageung kana pornografi dina otak rumaja
  • Akun ti langkung ti dua puluh nagara ngeunaan kumaha kabijakan publik ngembang ngeunaan verifikasi umur online pikeun situs wéb pornografi
  • Beda téknologi anu ayeuna aya pikeun ngalaksanakeun verifikasi umur sacara real waktos
  • Strategi atikan pikeun ngajagaan barudak pikeun ngalengkepan solusi téknis

Barudak ngagaduhan hak pikeun nyalindungan tina cilaka sareng nagara ngagaduhan kawajiban hukum pikeun nyayogikeunana. Langkung ti éta, barudak ngagaduhan hak hukum pikeun nasihat anu saé. Sareng hak pikeun atikan komprehensif, umur anu cocog pikeun jinis sareng bagian anu tiasa dilakukeun dina hubungan anu séhat, bahagia. Ieu paling sayogi dina kontéks kerangka kaséhatan sareng pendidikan umum. Barudak henteu ngagaduhan hak hukum pikeun porno.

Téknologi verifikasi umur parantos maju dugi ka sistem anu kaukur sareng terjangkau aya. Aranjeunna tiasa ngawatesan aksés ku sahandapeun 18an ka situs porno online. Éta ngalakukeun ieu bari sakaligus ngahargaan hak-hak privasi boh déwasa boh budak.

Diverifikasi umur henteu pélor pérak, tapi éta pasti a pelor. Sareng éta pelor anu dituju langsung dina mungkir porno palaku porno online di dunya ieu naon waé peran pikeun nangtoskeun sosialisasi seksual atanapi atikan muda.

Pamaréntah dina tekenan saatos kaputusan Mahkamah Tinggi

Hiji-hijina masalah kasieun di Inggris dina waktos ayeuna nyaéta urang masih teu terang persis iraha ukuran verifikasi umur anu disatujuan ku Parlemén dina 2017 bakal diberlakukeun. Minggu kamari kaputusan di Mahkamah Tinggi tiasa ngaléngkah urang maju.

Saur John Carr, OBE, "Di Inggris, kuring parantos nyauran Komisaris Inpormasi pikeun ngamimitian hiji panyelidikan sareng pandangan pikeun ngamankeun pangenalan pangenalan téknologi verifikasi umur, pikeun ngajagaan kasehatan mental sareng kesejahteraan barudak urang. Di sakumna dunya, kolega, para ilmuwan, produsén kawijakan, amal, ahli hukum sareng jalma anu paduli ngeunaan panyalindungan anak di lakukeun ogé sakumaha laporan konperénsi ieu sacara nunjukkeun. Waktosna bertindak ayeuna. ”

Nyitak Friendly, PDF & Email