Rewarding News Logo

No 11 Autumn 2020

Berita Pahala No. 11

Salam! Nalika cuaca janten tiis, urang gaduh sababaraha warta ageung dina buletin ieu kalayan barang-barang anu pikaresepeun pikeun haneuteun haté anjeun, ogé sababaraha anu langkung poék pikeun mere ilham anjeun pikeun aksi anu langkung ageung. Kami nyandak poto di luhur dina perjalanan damel ka Irlandia usum gugur kamari. Éta pangélingan acuk Tralee anu kawéntar. Sadayana tanggapan wilujeng sumping ka Mary Sharpe mary@rewardfoundation.org.

Peluncuran 7 rencana pelajaran gratis

Berita Pahala No. 11

Berita Ageung! Yayasan Pahala gumbira ngembarkeun peluncuran 7 rencana pelajaran inti na dina Internet Pornografi sareng Sexting kanggo sakola menengah, gratis. Aya Édisi Inggris, Amérika sareng Internasional anu sayogi. Pelajaran saluyu sareng tungtunan pamaréntah (Inggris sareng Skotlandia) ngeunaan hubungan sareng pendidikan séks sareng ayeuna siap disebarkeun. Pendekatan unik urang fokus kana uteuk nonoman. Yayasan Ganjaran parantos disahkeun ku Royal College of General Praktisi salami sataun ka-4 salaku panyadia latihan anu terakreditasi dina 'Pornografi sareng Disfungsi Sanggama'.

Naha éta diperyogikeun?

"Tina sakabeh kagiatan dina internét, porno paling berpotensi janten adiktif, ” saur ahli saraf neurologi Belanda Meerkerk dkk.

Naha aranjeunna bébas?

Mimiti, potongan dina sektor publik dina dékade ka tukang hartosna sakola gaduh sakedik artos kanggo pelajaran tambahan. Kadua, reureuh hanjakalna dina nerapkeun panerapan verifikasi umur (tingali carita berita di handap) anu bakal nyegah barudak ngora titajong kana bahan déwasa, pasti nyababkeun kanaékan aranjeunna gaduh aksés ka gratis, streaming, porno hardcore nalika pandemi. Ku cara éta anu paling meryogikeun tiasa ngaksés matéri mandiri dumasar kana panilitian ilmiah pang anyarna.

Punten bantosan kami pikeun nyebarkeun perkawis pelajaran. Upami anjeun kersa ngabantosan kami dina misi kami kalayan sumbangan, tombol Sumbangan énggal bakal sayogi. Tingali pelajaranana Ieuh. Katingali teuing ka urang blog on aranjeunna pikeun bubuka gancang.

Naon ari cinta?

Berita Pahala No. 11

Ieu pikaresepeun, animasi video ditelepon, "Naon cinta?" salaku panginget ngeunaan naon anu urang perhatoskeun sareng kumaha hal-hal alit. Kami henteu kedah ngaleungitkeun tujuan ieu sareng ngan ukur museur kana résiko sakuriling panggunaan porno. Ngasuh cinta ogé.

Cinta sareng Kakuatan Penyembuhan tina Toél

Berita Pahala No. 11

Sentuhan asih penting pikeun karaharjaan urang sabab éta ngajantenkeun urang aman, dirawat sareng kirang stressed. Iraha anjeun pangtukangna? Kanggo milarian terang, BBC ngayakeun survey anu disebat Tés Toél dina akal anu loba ditaliti ieu. Survei ngalir antara Januari sareng Maret taun ieu. Ampir 44,000 jalma ngiringan bagian tina 112 nagara anu béda. Aya sababaraha program sareng tulisan ngeunaan hasil survey. Ieu sorotan pikeun urang tina sababaraha hal anu diterbitkeun:

Tilu kecap anu paling umum dipaké pikeun ngajelaskeun touch nyaéta: "ngahibur", "haneut" jeung "cinta". Anu matak yén "ngahibur" sareng "haneut" mangrupikeun tilu kecap anu paling umum dianggo ku jalma-jalma di unggal daérah dunya.

  1. Langkung ti satengah jalma panginten aranjeunna henteu gaduh cukup noél dina kahirupan maranéhanana. Dina survey, 54% jalma nyarios yén aranjeunna gaduh sakedik keuna dina kahirupan sareng ngan 3% nyarios yén aranjeunna seueur teuing. 
  2. Jalma anu resep toél interpersonal condong ngagaduhan tingkat karaharjaan anu langkung luhur sareng tingkat katiisan anu handap. Seueur panilitian sateuacanna parantos nunjukkeun ogé yén touch consensual saé kanggo urang sacara fisiologis sareng psikologis. 
  3. Kami nganggo sababaraha jinis serat saraf pikeun ngadeteksi rupa-rupa touch.
Saraf khusus

"Serat saraf gancang ngaréspon nalika kulit urang dicucuk atanapi diculik, ngirim pesen ka daérah otak anu disebat korteks somatosensory. Tapi dina taun-taun ayeuna, ahli élmu élmu saraf Profesor Francis McGlone parantos diajar jenis serat saraf anu sanés (katelah serat C afferent) anu ngalaksanakeun inpormasi sakitar limapuluh tina kagancangan jinis anu sanés. Aranjeunna ngirimkeun inpormasi kana bagian otak anu béda anu disebut korteks insular - daérah anu ogé ngolah rasa sareng émosina. Janten naha sistem lambat ieu dikembangkeun ogé anu gancang? Francis McGlone yakin serat lambat aya pikeun ngamajukeun hubungan sosial ku cara meresan kulit. "

'Breath Play' aka Strangulasi naék gancang

Berita Pahala No. 11

Sabalikna, bentuk touch séks anu langkung jahat nyaéta kanaékan diantara jalma ngora. Éta naon anu industri porno sareng pundits na parantos didaptarkeun salaku 'air play' atanapi 'breath play' supados disada aman sareng pikaresepeun. Sanés. Nami asli na nyaéta mencek non-fatal.

Dr Bichard mangrupikeun ahli klinik di Layanan Kacilakaan Brain Wales Utara. Anjeunna nyarioskeun ngeunaan "kisaran cilaka anu disababkeun ku panyawat anu henteu fatal anu tiasa kalebet panyawat jantung, stroke, kaluron, teu tahan, gangguan pidato, kejang, paralisis, sareng bentuk-bentuk tatu otak jangka panjang anu sanés." Tingali ka urang blog di dinya.

Konperénsi Maya Verifikasi Umur Juni 2020

Konférénsi Verifikasi Umur pornografi 2020

Upami anjeun hoyong terang kumaha urang tiasa ngirangan aksés barudak kana jinis pornografi anu ngagelarkeun kekerasan seksual, anjeun panginten tiasa resep ieu. Yayasan Ganjaran nyéépkeun waktos usum panas damel sareng John Carr, OBE, Sekretaris Koalisi Amal Barudak Inggris ngeunaan Kasalametan Internét, pikeun ngahasilkeun Konférénsi Virtual Verifikasi Jaman munggaran ngeunaan pornografi. Éta lumangsung langkung 3-satengah dinten dina Juni 2020 kalayan langkung 160 peserta ti 29 nagara. Pembela kesejahteraan murangkalih, pengacara, akademisi, pejabat pamaréntah, ahli saraf sareng perusahaan téknologi sadayana sumping. Tingali ka urang blog dina éta. Ieu mangrupikeun laporan ahir ti konperénsi.

Pitunjuk Kolot Bébas pikeun pornografi Internét

Berita Pahala No. 11

Kami up-date pituduh kolotna sacara rutin nalika aya inpormasi anyar pikeun ditambihan. Éta pinuh ku tips, video sareng sumber sanés pikeun ngabantosan kolot ngartos kunaon porno ayeuna bénten sareng porno jaman baheula sahingga ngabutuhkeun anu sanés ngadeukeutan. Aya halaman wéb sareng buku, salaku conto, pikeun ngabantosan kolot pikeun percakapan anu nangtang sareng murangkalihna.

"Kami naon anu sababaraha kali urang lakukeun"

Aristoteles

Nyitak Friendly, PDF & Email