Rewarding News Logo

No 12 Winter 2021

Venice Mardi Gras 2021

Ieu Mary Sharpe sababaraha taun ka pengker ngagaleuh topéng di Venice dina ngajalankeun festival Mardi Gras. Salaku hasil tanaga cinyusu anu seger, kami mawa anjeun seueur berita sareng inpormasi pikeun mere ilham ka anjeun dina ngarep 2021 anu ngarep sareng bahagia. Sadayana tanggapan wilujeng sumping ka Mary Sharpe: mary@rewardfoundation.org.

Kumaha Aranjeunna Ngadamel Urang mamang Sagalana- Sora BBC

No 12 mamang

Kumaha Aranjeunna Ngadamel Urang mamang Sagalana mangrupikeun séri anu hadé dina Sora BBC ku wartawan Peter Pomerantz. Di jerona anjeunna ngajajah kumaha perusahaan multibillion-dolar nyiptakeun ragu dina pikiran masarakat. Tehy ngalakukeun ieu pikeun ngeureunkeun kami patarosan ngeunaan praktékna sareng pangaruh produkna kana kaséhatan urang.

Dina taun 1950an Big Bako nyiptakeun "playbook". Ieu mangrupikeun sakumpulan taktik pikeun dianggo dina média pikeun nyababkeun lieur sareng ragu. Wartawan sering waktos miskin atanapi henteu paling paham kana argumen ilmiah anu dianggo ku para ahli industri pikeun nempatkeun éta tina bau. 

Séri ieu henteu ngaliput pornografi internét, sanaos kami terang yén industri éta nganggo playbook sareng téknik anu sami pikeun nempatkeun pangguna sareng umum dina bau ngeunaan pornografi. Mudah-mudahan Mr. Pomerantz ngalegaan ambisi industri na waktos sanésna kalebet Big Tech, utamina Big Porn.

Lima bahasa sunda - Alat Hubungan

No 12 Lima basa sunda

Asih? Éta misteri.

Tapi salah sahiji cara pikeun ngabantosan éta nyaéta ku cara ngartos lima bahasa sunda. Anggo alat hubungan ieu pikeun ningkatkeun kahirupan cinta anjeun. Suzi Brown, konsultan pendidikan Reward Foundation, netepkeun di handap kumaha urang tiasa ngagunakeunana pikeun kauntungan urang.

MindGeek, Perusahaan porno pangageungna di dunya ditantang ku Komite Étika Parlemén Kanada

Henteu 12 Pornhub 2021

MindGeek, perusahaan induk situs wéb pornografi online Pornhub, nyanghareupan pengawasan pikeun peranna dina mempermudah-sareng nguntungkeun tina - panyiksa seksual anak sareng garapan. Eksékutip na ditaros ku Komite Étika Etika Parlemén Kanada di awal Pébruari 2021. Tempo Ieuh leuwih wincik. Tumbu ieu kana kutipan kasaksian saleresna.
 
Kami yakin yén ieu mangrupikeun waktos munggaran panyayogi pornografi komérsial anu utama kedah ngajelaskeun tindakanana ka anggota parlemah umum.

Saha Anu Nanyakeun Urang Anyar Pikeun Ngabahas pornografi Internét?

Sanaos kami henteu tiasa ngalakukeun hubungan langsung sareng masarakat nalika dikonci, kami sibuk dina Zum.

Yayasan Budaya Anyar Countercultural

Mary nyandak bagian dina diskusi panel sareng New Culture Forum's Pertanian séri. Program na disauran Sakumaha kedah hariwang urang ngeunaan porno? dina pertengahan Pébruari. Éta diayakeun ku tilas politikus Peter Whittle sareng ayeuna parantos katingali ku ampir 10,000 pemirsa.

Dina Paguneman sareng...Unit pengaman tina firma hukum London Farrer & Co ngondang Mary Sharpe pikeun nyandak bagian dina "In Conversation with…." séri kanggo ngabahas pornografi internét sareng nonoman sareng pasangan Maria Strauss. Éta turun pisan. Hasilna dua organisasi anu ngamankeun ngulem urang nyarios ogé ka anggotana.

No 12 Bapa Jaringan Skotlandia

Dina ahir Januari Darryl Mead nyarios ka Fathers Network Skotlandia dina Disfungsi Sanggama sareng Internét. Dina 11 Maret jam 10.00 enjing Mary dijadwalkeun nyarios sareng aranjeunna dina Waktu layar sareng Otak Budak. Tempo Bapana Jaringan Skotlandia pikeun detil sési.

Panalungtikan Highlights

Taya 12
Kurangna kapasitas flirting nyababkeun jalma kana singledom sacara teu dihaja

abstrak:
Proporsi anu ageung tina populasi sacara sukarela tunggal; nyaéta, aranjeunna hoyong aya hubungan anu raket, tapi aranjeunna nyanghareupan kasusah pikeun ngalakukeunana. Kertas ayeuna nyobian pikeun nganalisis sababaraha kamungkinan prediktor pikeun fenomena ieu. Langkung khususna, dina conto 1228 awéwé sareng lalaki anu nyarios basa Yunani, urang mendakan yén pamilon anu ngoleksi kirang kapasitas flirting, kapasitas pikeun ningali sinyal minat sareng usaha kawin, langkung gampang sacara sukarela tunggal tibatan hubungan anu raket, sareng ngalaman mantra panjang tina jomblo. Tingali Kaayaan tunggal anu teu sukarela sareng sabab-musababna: Pangaruh tina kapasitas flirting, usaha kawin, kamampuan sareng kapasitas pikeun ningali sinyal dipikaresep

Bukti Mangpaat tina "Rebooting" nyaéta lirén

abstrak:
Sajumlah jalma anu nganggo forum online anu ngusahakeun nyingkahan pornografi (istilahna sacara "reboot") kusabab masalah anu patali sareng pornografi. Panilitian kualitatif anu ayeuna ngajalajah pangalaman fenomenologis tina pantang diantara anggota forum "rebooting" online. Sajumlah 104 jurnal abstinence ku anggota forum lalaki dianalisis sacara sistematis ngagunakeun analisis tematik.

Jumlahna aya opat téma (kalayan jumlahna salapan subtema) muncul tina data: (1) pantang mangrupikeun jalan kaluar pikeun masalah anu aya hubunganana sareng pornografi, (2) sakapeung pantang sigana teu mungkin, (3) pantang tiasa kahontal kalayan sumber anu leres, jeung (4) pantang aya pahala lamun diteruskeun ku. Alesan utami anggota pikeun ngagentoskeun "rebooting" kalebet mikahayang pikeun ngatasi kacanduan pikeun pornografi sareng / atanapi ngagentoskeun konsékuansi négatip anu ditanggap kusabab panggunaan pornografi, khususna kasusah séks. Pangalaman "Rebooting" Pornografi: Analisis Kualitatif Jurnal Abstinence dina Forum Pantang Pornografi Online (2021)

Panilitian pamaréntah Inggris ngeunaan pornografi sareng kabiasaan seksual anu ngabahayakeun

Masalah kekerasan ngalawan awéwé sareng budak awéwé di masarakat ayeuna parah pisan. Angka pikeun kekerasan rumah tangga, panyawat seksual anu henteu fatal sareng fatal sareng pelecehan seksual umum teras-terasan naék dina tingkat anu pikasieuneun, khususna di lockdown. Dua ulasan literatur anu nembe diterbitkeun ngeunaan hubungan antara panggunaan pornografi sareng sikap seksual sareng perilaku anu ngabahayakeun pikeun anu munggaran milari pandangan padamel payun anu ngungkulan jalma-jalma anu disiksa sareng anu nyiksa. Tinjauan ieu mendakan hal-hal ieu: yén seuseueurna pagawé garis payun anu ngungkulan jalma-jalma anu disalahgunakeun sacara spontan disebatkeun pornografi salaku faktor pangaruh pikeun tingkah laku seksual sareng perilaku anu ngabahayakeun awéwé sareng budak awéwé. Tempo dieu leuwih wincik.

Média sosial sareng déprési

Aya seueur obrolan dina sababaraha taun terakhir ngeunaan naha panggunaan média sosial (SMU) aya hubunganana sareng déprési. Panilitian anyar ieu dina American Journal of Preventive Medicine nunjukkeun yén éta panginten. Kami ningali panggunaan média sosial dina rencana pelajaran gratis kami ngeunaan Sexting, Pornografi & Otak Budak. Kami melong déprési pisan Balukar mental porno. Panilitian anyar ieu melong 990 urang Amérika yuswa 18-30 taun anu henteu hanjelu dina mimiti diajar. Éta teras diuji aranjeunna genep bulan ka hareup. Pamakéan Media Sosial Dasar: "ieu sacara kuat sareng mandiri pakait sareng kamekaran déprési salami 6 sasih salajengna. Nanging, henteu aya hubungan antara ayana déprési dina awal sareng paningkatan SMU salami 6 bulan ka handap. "

Tempo Ieuh leuwih wincik.

No 12 banyolan
Nyitak Friendly, PDF & Email