Rewarding News Logo

No 14 Autumn 2021

Salam sadayana Nalika urang nyerep sinar panonpoé panungtung sinar panonpoé sateuacan hawa salju anu kabur turun, ieu mangrupikeun berita anu ngagentra ngeunaan naon anu lumangsung dina bidang séks, cinta sareng internét.

Di TRF kami sibuk sababaraha bulan katukang. Anjeun tiasa maca ngeunaan makalah panilitian anyar kami ngeunaan kekerasan seksual. Éta nawiskeun saran pikeun sababaraha kabijakan pamaréntah anyar pikeun méréskeun kaayaan. Kami gaduh panilitian anyar ngeunaan disfungsi seksual anu diinduksi ku porno di lalaki ngora kalayan kuis pikeun ngabantosan pangguna ningali naha aranjeunna peryogi bantosan. Kami gaduh sababaraha hasil anu ngaganggu tina survey Finlandia anyar ngeunaan panggunaan porno diantara anu ngora pisan. Salami usum panas Tim Reward Foundation parantos fokus kana sakola; nyiapkeun usum konperénsi sareng ngasah profil média sosial urang. Dina édisi ieu kami ogé ngagaduhan blog tamu bonus, ti ahli kaamanan budak online, John Carr OBE, ngeunaan prakarsa anyar Apple pikeun ngaidéntifikasi sareng ngandung bahan panyiksa séksual anak.

Mary Sharpe, CEO


Rewarding News Panilitian TRF énggal

Panas tina pers! Panilitian anyar ku The Reward Foundation

Tingali makalah anu ditinjau tara ku The Reward Foundation, judulna "Paké pornografi bermasalah: Pertimbangan Sarat jeung Kaayaan Hukum sareng Kaséhatan”Dina jurnal Laporan Kecanduan Ayeuna. Pikeun maca anu abstrak tingali Ieuh. Pikeun maca sareng ngabagi kertas lengkep anggo tautan ieu https://rdcu.be/cxquO.

CEO kami Mary Sharpe sareng Kursi kami Dr Darryl Mead masing-masing bakal masihan ceramah ngeunaan éta di puncak maya Kanada Connect to Protect dina pertengahan Oktober. Tingali barang 6 di handap pikeun langkung seueur inpormasi.

Bisi pamaréntah sareng kulawarga henteu sadar kana résiko pikeun barudak gampang aksés ka pornografi, anyar naliti ti Finlandia mantra éta kaluar. Kalayan langkung ti 10,000 réspondén survey ngungkabkeun kumaha budak leutik umur anu kakeunaan porno. Panemuan konci nyaéta yén 70% nyarios yén aranjeunna mimiti ningali bahan panyiksa seksual budak nalika aranjeunna aya di handapeun 18. Tina éta, 40% nyatakeun yén aranjeunna sahandapeun 13 taun nalika mimiti kakeunaan gambar haram barudak.

Langkung ti 50% jalma anu ngaku nénjo panyiksa budak online nyarios yén aranjeunna henteu milarian gambar ieu nalika mimiti kakeunaan bahan haram.

Nalika ditaroskeun naon jinis matéri anu dipilari, 45% nyarios yén éta budak awéwé antara umur opat sareng 13 taun, ngan ngan 18% nyarios yén aranjeunna ningali budak lalaki. Anu sanésna nyarios yén aranjeunna ningali bahan "sadis sareng telenges" atanapi gambar balita. Ieu sababna pelajaran sakola ngeunaan panggunaan pornografi sareng ukuran verifikasi umur diperyogikeun. 

Masalah-masalah ieu anu diperhatoskeun pamaréntah di panjuru dunya pikeun ngabantosan masalah kaséhatan anu ningkat, kekerasan seksual sareng biaya hukum anu aya hubunganana sareng panggunaan pornografi anu bermasalah. Aya solusina. Hayu urang ajak pamaréntah urang pikeun ngagunakeun éta. Anjeun tiasa ngahubungi Anggota DPR anjeun pikeun ngadorong aranjeunna meta dina hal ieu.


Rewarding News disfungsi seksual offline

Naha konsumsi pornografi online dikaitkeun sareng disfungsi seksual offline di lalaki ngora?

Papanggihan konci penting ieu ulikan anyar:

  • Beuki ngora umur mimiti kakeunaan tingkat parahna kecanduan porno
  • Panilitian mendakan pamilon ngaraos peryogi pikeun ningkat kana bahan anu langkung ekstrim:

"21.6% pamilon kami nunjukkeun kabutuhan pikeun nonton jumlah anu nambahan atanapi pornografi anu beuki ekstrim pikeun ngahontal tingkat gairah anu sami."

  • Skor kecanduan porno anu langkung luhur aya hubunganana sareng disfungsi erectile
  • Bukti nunjukkeun yén porno janten panyabab utama, sanés ngan saukur onani

Pamaké porno henteu kedah janten kecanduan atanapi bahkan ngagunakeun pornografi sacara kompulsif pikeun ngembangkeun disfungsi seksual; udar séksual parantos cekap. Kahariwang méntal anu tiasa disababkeun ageung pisan sareng sering nyababkeun masalah kelamin pasangan. Upami anjeun terang saha waé anu tiasa merhatoskeun panggunaan porno sareng gangguan seksual, ieu yeuh kuis aranjeunna tiasa nyandak pikeun milarian terang.


Ngahasilkeun warta Balik deui ka sakola

Balik deui ka Berita Sekolah

Rencana pelajaran kami parantos ditampi ku unit Pamaréntah Skotlandia anu jawab penyediaan ajaran ngeunaan Hubungan, Kaséhatan Seksual sareng Kolot salaku sumberdaya tambahan di sakola. Tingali Ieuh pikeun susunan 7 rencana pelajaran urang. Éta sayogi pikeun Skotlandia, Inggris sareng Wales. Kami gaduh pérsi Amérika sareng set internasional ogé. Nanging, aranjeunna henteu ngalebetkeun pelajaran ngeunaan 'sexting and the law' sabab hukumna beda-beda pisan ti nagara ka nagara.

Dina Méi sareng Juni CEO kami Mary Sharpe ngajarkeun ngeunaan pornografi internét sareng sexting di dua sakola mandiri dina jangka waktu 4-minggu, hiji séri dikirimkeun sacara pribadi, anu sanésna online. Dina Oktober kami nyarios di Poé Pastoral Kolot di sakola budak caket London. Kami parantos masihan ceramah di sana sababaraha kali sateuacan.


Gina Kaye Ngahasilkeun Warta

Kami resep ngumumkeun yén salian ti Twitter, kami parantos nambihan langkung seueur sumber média sosial pikeun ngajagaan anjeun ngeunaan kamajuan dina bidang ieu sareng ngabantosan anjeun ngabagi: Facebook; Instagram, YouTube, Reddit sareng TikTok. Anu terakhir ieu anu paling populér di kalangan nonoman.

Nanging, jalma sagala umur kedah waspada kana masalah ngeunaan pornografi sareng hubungan. Salaku conto, urang gaduh 3 video pondok anu dicandak tina wawancara anu langkung lami sareng awéwé anu mendakan salakina mangrupikeun kecanduan porno sareng naon pangaruhna ka kulawargana salaku hasilna. Aya deui hiji sareng saurang nonoman nétélakeun ka kami pangaruh tina paparanana sareng babaturanana pikeun pornografi di handapeun umur 10 taun. Éta aya hubunganana sareng ulasan Finlandia anu urang tingal di luhur. Aya seueur deui video pondok anu bakal datang. Tingali Ieuh pikeun langkung jelasna ngeunaan pidéo ieu dina saluran YouTube kami.

Punten tuturkeun kami di mana waé sareng sadaya toko ieu upami anjeun hoyong tetep sareng kaluaran biasa kami sareng naekeun ayana urang online:

Dina masalah média sosial, urang ogé hoyong ngawartosan anjeun ngeunaan aplikasi anyar anu hébat anu ngabantosan pangguna kaluar porno. Éta sayogi di Remojo.com lulugu anu Jack Jenkins ngawawancara kami Juni ngeunaan padamelan urang. Kami henteu nampi kickback finansial tina aplikasi ieu. Kami ngan ukur nyebatkeun éta kusabab urang yakin éta produk anu saé.


konferensi

budaya Reframed konperénsi maya 2-3 Oktober 2021. Yayasan Ganjaran mangrupikeun salah sahiji sponsor acara ieu. Aya panyatur ti sakumna dunya. Ngadaptar Ieuh.


Pahala Pahala Nyambungkeun Ngajagaan

KTT Global Global anu Kuat Ku Ngalindungan Barudak tina Pornografi Online ku Ngondang Tanggapan Kaséhatan Umum. Tingali langkung seueur ngeunaan ieu Nyambungkeun Ngajaga KTT Virtual Global 13-15 Oktober 2021. TRF bakal nampilkeun dua makalah dina gempungan ieu (pencét Ieuh pikeun pendaptaran): anu munggaran nyaéta ku Dr Darryl Mead ngeunaan kamajuan internasional nuju panerapan verifikasi umur di 16 nagara; sareng anu kadua, dina kertas panilitian anyarna anu disebatkeun dina barang 1 di luhur, nyaéta ku Mary Sharpe. Duanana ceramah ieu bakal sayogi dina saluran YouTube urang dina sababaraha minggu ka payun. Atanapi anjeun tiasa ngupingkeun aranjeunna 'hirup' di KTT.


ECPAT Apple Imbalan Warta

Dukungan Kuat pikeun Apple's Breakthrough Initiative pikeun Bahan Nyiksa Sanggama Sanggama

Kami remen nyebarkeun deui Ieuh hiji blog anyar anu saé ku ahli kaamanan anak online John Carr OBE ngeunaan prakarsa Apple ngajantenkeun milarian bahan panyiksa seksual budak (CSAM) langkung gampang dipilarian sareng dicandak. Ieu mangrupikeun baheula salah anjeunna tumaros dina hal anu sami.

Sagala anu saé dugi ka waktos salajengna. Upami anjeun ngagaduhan warta anu saé kanggo dibagi, punten wartosan kami. Kami bakal senang nyerat ngeunaan poko anu anjeun anggap penting dina téma cinta, séks sareng internét.

Nyitak Friendly, PDF & Email