rewarding News

Wilujeng sumping di édisi khusus Valentine urang Warta Ganjaran. Édisi ieu dipak pinuh ku warta, pandangan sareng wawancara. Aya seueur tip pikeun milarian cinta sareng tetep haneut. Hayu urang jadikeun Poé Valentine unggal poé.

Mary Sharpe, CEO





Kumaha milarian cinta…


dinten paléntin

Simkuring resep republish ieu dongeng unggal taun bisi aya pamiarsa anyar anu teu sadar.




Kumaha carana ngajaga…


Kawas swans, manusa téh pasangan bonders sarta bisa kawin pikeun hirup, lamun urang diajar kumaha carana. Urang peryogi kontak fisik biasa tina jenis anu lembut, asih pikeun ngajaga urang séhat sareng nyambung ka jalma anu dipikacinta jangka panjang. Ieu sauntuyan beungkeutan beungkeutan nu ngalakukeun ngan éta.




Kumaha urang tiasa ngabantosan ngajaga anak urang aman…


Nyambung ka Nangtayungan

Billie Eilish ceuk pornografi ancur otak nya. Pornografi henteu ngajarkeun cinta. Ieu mangrupikeun masalah nyata pikeun murangkalih anu tumbuh dina budaya porno. Gabung ieu 3-dinten gempungan online (16-18 Pébruari 2022) Langkung Kuat Babarengan: Ngajagi Barudak tina Pornografi Online anu dijalankeun ku Connecting to Protect. Éta ngahijikeun para ahli ti sakumna dunya anu nawiskeun inpormasi pangénggalna ngeunaan cara nungkulan masalah ieu. Duanana CEO kami Mary Sharpe sareng Kursi Dr Darryl Mead bakal nampilkeun dina acara éta. Mary bakal ngobrol ngeunaan kertas panalungtikan anyar maranéhanana dina Paké pornografi bermasalah: Pertimbangan Sarat jeung Kaayaan Hukum sareng Kaséhatan sarta nyarita dina panel ngeunaan ngadidik barudak urang di sakola ngeunaan resiko sabudeureun pamakéan porno. Darryl bakal masihan apdet ngeunaan kaayaan panerapan verifikasi umur di 17 nagara di sakumna dunya.




Kumaha pamaréntah Inggris narékahan pikeun ngajaga barudak aman…


Barudak jeung jalma ngora ngalaman dahsyat hate jeung masalah kaséhatan fisik salaku hasil tina aksés gampang kana porno. Dina Safer Internet Day, Salasa 8th Pébruari 2022, pamaréntah Inggris ngumumkeun yén RUU Kasalametan Online anyar bakal ngalebetkeun undang-undang verifikasi umur pikeun situs pornografi komérsial. Ieu ngandung harti yén situs pornografi komersil bakal diwajibkeun gaduh mékanisme pikeun mariksa yén pangguna poténsial 18 taun atanapi langkung. Tingali CEO kami Mary Sharpe ngobrol ngeunaan éta GB News TV.




Alus, tapi teu cukup alus


Tempo kami blog anyar ngeunaan downsides ka pengumuman verifikasi umur anyar.




Bisa cinta deui - carita recovery


Nalika jalma kaluar tina porno, aranjeunna ngosongkeun pikiran sareng awakna supados tiasa mendakan cinta.

Di dieu téh pamulihan anyar carita. Tempo sumberdaya urang ngeunaan quitting porno. Kami salawasna nyarankeun yén jalma diajar langkung seueur ngeunaan kumaha porno mangaruhan urang ku maca atanapi ngadangukeun Gary Wilson buku laris, "Otak anjeun dina Pornografi-Internet Pornografi sareng Élmu Kecanduan Munculna."




Cinta ...