No 2 Summer 2017

wilujeung sumping

Miharep nu nuju ngarasakeun panas. staf TRF geus sibuk Nyiapkeun keur usum anyar payun sareng palajaran sakola dimimitian dina 1st September, ceramah pikeun GPS sarta bengkel. Simkuring geus nulis tulak, ngalamar waragad na pasamoan sauntuyan jalma di pamaréntah, otoritas lokal, dina amal jeung dina media anu bisa bisa mantuan nyandak gawé kami ka hareup. Ieu gé tetep anjeun informed sakumaha pamadegan balad garap.

Kabéh eupan balik téh wilujeng sumping ka Mariam Sharpe mary@rewardfoundation.org.

Dina édisi ieu

pencegahan nyiksa anak di Jerman sarta UK


Dina 28th Juli TRF dihadiran hiji poé acara pelatihan ku NOTA (Organisasi Nasional pikeun Treatment of Abusers Skotlandia) kalawan 2 speaker alus teuing. Mimitina éta Professor Klaus Beier (gambar), hiji ahli internasional ngarah kana anak pencegahan penyalahgunaan seksual jeung arsiték tina Project Pencegahan Dunkelfeld di Jerman. kadua éta Professor Kieran McCartan, a criminologist di Cileungsi Universitas anu digali réspon hareup arus jeung poténsi pikeun digawe sareng offenders seksual di Inggris dina lampu tina palajaran ti proyék Dunkelfeld. Tempo cariosan Ieuh.

Ngahulag kabiasaan seksual rumaja ngabahayakeun

Mary Sharpe, Kapala Eksekutif Officer kami éta hiji ko-panulis a 'pikir sapotong' di Nyegah rumaja ngabahayakeun Paripolah séksual pikeun NOTA, Organisasi Nasional pikeun Treatment of Abusers. NOTA mangrupakeun amal anu nyadiakeun pangrojong pikeun professional kaayaan offenders seksual. Dina analisis ieu panalungtikan panganyarna, Mary ngagabung a UK-lega hiji tim dipingpin ku Stuart Allardyce, Nasional Manager of gaul Ieu Ayeuna! Skotlandia. Anjeun tiasa ningali carita dina ieu Ieuh.

Panalungtikan: fokus Kaséhatan

Item Kuring geus dipilih pikeun newsletter ieu disebut The Dampak tina Pornografi Internet on Barudak. Ieu tulisan ku Amérika College of Pediatricians salaku pernyataan kawijakan jeung kaping ti Juni 2016.

abstrak: Kasadiaan sarta pamakéan pornografi geus jadi ampir ubiquitous diantara dewasa sarta rumaja. Konsumsi pornografi anu pakait sareng seueur emosi, psikologi, jeung fisik hasil kaséhatan négatip. Ieu kaasup ongkos ngaronjat depresi, kahariwang, akting kaluar jeung kabiasaan ganas, umur ngora ti perdana seksual, pergaulan seksual, ngaronjat résiko tina kakandungan rumaja, sarta pintonan menyimpang tina hubungan antara lalaki jeung awéwé. For geus dewasa, pornografi ngakibatkeun hiji likelihood ngaronjat tina cerai mana oge ngabahayakeun pikeun barudak. The Amérika College of Pediatricians nyorong professional Podomoro komunikasi resiko tina pamakéan pornografi ka penderita sarta kulawarga maranéhanana sarta nawarkeun daya duanana ngajaga barudak ti nempo pornografi sarta pikeun ngubaran individu nalangsara ti éfék négatif na.

rekomendasi buku

Abdi hoyong nyarankeun buku for geus kolot, guru jeung professional. Lalaki, interrupted - Kunaon Lalaki Young Dupi berjuang & Naon Urang Tiasa Naha Ngeunaan Éta nyaeta ku Stanford Psikologi Professor Philip Zimbardo jeung Nikita Coulombe. Ieu ngawangun on 4 menit unggulan Ted Obrolan Professor Zimbardo urang The Demise of Atuh nu éta omongan pasangan ka batur sapagawean urang Gary Wilson populér TEDx Obrolan Tembok percobaan porno.

Premis tina buku teh nya eta urang keur nyanghareupan hiji dunya nu anyar moal-kitu-gagah; dunya di mana pamuda anu lalaki ditinggalkeun balik. Nu nulis disebutkeun yen hiji kecanduan jeung video kaulinan sarta porno online geus nyieun generasi tina isin, socially kagok, emotionally dileungitkeun, sarta résiko-ngarugikeun pamuda anu bisa (jeung hoream) pikeun nganapigasi complexities sarta resiko alamiah pikeun hubungan real-hirup , sakola, sarta pagawean. Nyandak katingal kritis dina masalah anu tearing dina kulawarga jeung masyarakat madhab, Lalaki, interrupted nunjukkeun yen pamuda urang nu nalangsara ti formulir anyar kecanduan gairah. Eta nawarkeun hiji rencana anyar kandel pikeun lalaki éta deui lagu.

The bab concluding nawiskeun susunan solusi nu bisa kapangaruhan ku bagéan béda masarakat kaasup sakola, kolot, sarta pamuda sorangan. Ngeusi sangkan anekdot, hasil panalungtikan matak, analisis arip, sarta bongbolongan beton pikeun robah, Man, interrupted mangrupakeun buku keur waktu urang. Ieu buku anu informs, tantangan, sarta pamustunganana inspires.

wawancara

Leuwih dua bulan kaliwat kami geus diwawancara opat ahli leuwih.

Dina Juni kami diwawancara Kenneth Cloggie, hiji Edinburgh jaksa ageng hukum pidana dijelaskeun prosedur nu indung jeung anak bisa nyanghareupan lamun boga muatan ku ngalanggar seksual. Anjeunna geus katempo hiji naékna di nyinggung patali offending internét. wawancara na bakal muncul dina ramatloka di tangtu alatan.

Bari ngadatangan Australia dina bulan Juli urang teu wawancara 45 menit kalawan Liz Walker, anjog pendidik kelamin. Liz munggaran kakeunaan pornografi ekstrim dina beus sakola umur ngan 6 taun umur. milikna dongeng ngajadikeun bacaan alus. Manehna ayeuna ogé gawéna kalayan campaigner anti porno Professor Gail dines di budaya Reframed.

Dr Paula Banca (gambar handap), nu panalungtik neurosains ti Universitas Cambridge disadiakeun wawasan mangpaat kana kertas hasil panalungtikan manehna diterbitkeun dina Novelty, udar tur bias attentional kana ganjaran seksual. alus teuing ieu panalungtikan ieu dipikawanoh nalika eta meunang 2016 Panalungtikan Award ti Masarakat keur kamajuan Kaséhatan Sanggama.

Deui di Skotlandia, urang teu wawancara awal jeung Anne Chilton, kapala Profesional Praktek pikeun Konseling kalawan hubungan Skotlandia pikeun neuleuman ngeunaan prosés latihan pikeun therapists kelamin dina Skotlandia. Manehna ngomong aya di sabudeureun 30 professional ayeuna dilatih nungkulan pasangan jeung naékna di masalah kaséhatan seksual nu patali porno. Manéhna dismayed di kumaha saeutik pitulung finansial aya ti Pamaréntah Skotlandia keur masalah tumuwuh ieu.

Ganjaran Yayasan di sakola

TRF bakal delivering kelas keur murid di Edinburgh Akademi, George Watson urang jeung sakola Kilmacolm St. Columba urang dina dampak pornografi internét dina kaséhatan, hubungan, criminality sarta hubungan dimimitian 1st September. Urang ogé bakal diomongkeun ka kolot jeung siswana di George Watson urang Festival of Gagasan dina bulan Séptember jeung ka kolot siswana di Tonbridge Sakola, Inggris dina Oktober teuing.

Dokter di Edinburgh

Dina 13th Oktober kami anu mere hiji Kuliah ka Medico-Chirurgical Society of Edinburghngeunaan dampak pornografi internét dina kaséhatan rumaja. Masarakat ieu geus debating urusan médis saprak 1821.

Ngadenge urang diomongkeun di Edinburgh

Kita Hayu jeung gabung kami on 16th November dina sanctuary nu Augustine Serikat Garéja, 41 George IV Sasak, Edinburgh, EH1 1EL lamun CEO kami Mary Sharpe bakal spéker utama minangka bagian tina Edinburgh International Center pikeun rajah pamunah na Peace. Manehna bakal ngobrol dina "rajah pamunah, karep jeung Kecanduan". Ieu bakal dituturkeun ku sawala panel sareng ahli sejenna kaasup indung jeung wakil sirah guruna Audrey Fairgrieve marengan dad jeung kaséhatan campaigner, Douglas Tamu. Speaker bakal diwanohkeun ku Darryl Mead, pahala Yayasan urang Kursi.

Konférénsi di AS

Urang bakal delivering workshop ka sauntuyan Podomoro professional, pendidik sarta ahli hukum di konferensi taunan tina Masarakat pikeun kamajuan Kaséhatan Sanggama di Salt Lake Kota on 5-7 Oktober. Judul taun ieu téh Kaséhatan seksual dina Dunya Digital.


konferensi kulawarga di Kroasia

Dina 21st Oktober kami bakal diomongkeun di taunan konferensi kulawarga di Zagreb, Kroasia dijudulan "kulawarga, Sakola: The Key mun Merdika ti Kecanduan". kontribusi urang baris dimimitian ku Kuliah formal isuk-isuk sarta kami bakal ngakibatkeun workshop a engké dina poé.

strapline Anyar keur Yayasan ganjaran

Simkuring nembe geus robah tina "otak urang dina cinta jeung sex" sanggeus pahala Wikimedia, jadi "cinta, baham jeung internet". gagasan téh mindahkeun tekenan kana internet tanpa mentioning kecap "porno". Kami masih fokus kana ngajarkeun ngeunaan Sistim ganjaran otak. Sababaraha urang manggihan yén kecap "otak" saeutik kaluar putting, percanten pangaweruh pre-nu aya kadokteran atanapi neurosains ieu diperlukeun maca bahan urang. Ieu teu kasus nu bener.

Copyright © 2018 pahala Wikimedia, Sadaya hak ditangtayungan.
Anjeun narima email ieu sabab opted di di ramatloka kami www.rewardfoundation.org.Alamat milis urang nyaeta:

Pahala Yayasan

5 Rose Street

Edinburgh, EH2 2PR

karajaan Inggris

Tambahkeun kami pikeun buku alamat anjeun

Hoyong ngaganti kumaha anjeun nampa surelek ieu?
Anjeun tiasa ngamutahirkeun preferensi Anjeun or unsubscribe tina daptar ieu

Email Marketing Powered by MailChimp

Nyitak Friendly, PDF & Email