No 2 Summer 2017

wilujeung sumping

Mudah-mudahan anjeun resep usum panas. Staf TRF parantos sibuk nyiapkeun usum anyar payun sareng pelajaran sakola dimimitian dina 1 Séptémber, ceramah pikeun GP sareng bengkel. Kami parantos nyerat makalah, ngalamar dana sareng pendak sareng sajumlah jalma di pamaréntahan, aparat satempat, dina amal sareng média anu panginten tiasa ngabantosan usaha urang maju. Kami bakal ngabéjaan anjeun nalika kontak éta berkembang.

Kabéh eupan balik téh wilujeng sumping ka Mariam Sharpe mary@rewardfoundation.org.

Dina édisi ieu

pencegahan nyiksa anak di Jerman sarta UK


Dina 28th Juli TRF ngahadiran hiji acara latihan sadinten ku NOTA (Organisasi Nasional pikeun Perawatan Abusers Skotlandia) sareng 2 panyatur anu hadé. Mimiti Profesor Klaus Beier (gambar), ahli internasional terkemuka ngeunaan pencegahan nyiksa séksual anak sareng arsiték ti Project Pencegahan Dunkelfeld di Jerman. kadua éta Professor Kieran McCartan, a criminologist di Cileungsi Universitas anu digali réspon hareup arus jeung poténsi pikeun digawe sareng offenders seksual di Inggris dina lampu tina palajaran ti proyék Dunkelfeld. Tempo cariosan Ieuh.

Ngahulag kabiasaan seksual rumaja ngabahayakeun

Mary Sharpe, Chief Executive Officer kami mangrupikeun salah saurang panulis 'sapotong pikir' ngeunaan Nyegah Perilaku Seksual ngabahayakeun Awéwé pikeun NOTA, Organisasi Nasional pikeun Perawatan Abusers. NOTA mangrupikeun amal anu nyayogikeun dukungan pikeun para profesional anu paduli sareng palaku séks. Dina analisa ieu panilitian anyar, Mary ngagabung sareng tim anu lega di Inggris anu dipimpin ku Stuart Allardyce, National Manager of Stop It Now! Skotlandia. Anjeun tiasa ningali carita ngeunaan ieu Ieuh.

Panalungtikan: fokus Kaséhatan

Item Kuring geus dipilih pikeun newsletter ieu disebut The Dampak tina Pornografi Internet on Barudak. Éta ditulis ku American College of Pediatricians salaku pernyataan kabijakan sareng kaping ti Juni 2016.

abstrak:  Kasadiaan sareng panggunaan pornografi parantos ampir di mana waé diantara jalma dewasa sareng nonoman. Konsumsi pornografi pakait sareng seueur hasil kaséhatan émosional, psikologis, sareng fisik négatip. Ieu kalebet kanaékan tingkat déprési, kahariwang, akting sareng kabiasaan telenges, umur ngora tina debut séks, hubungan seksual, ningkat résiko kakandungan rumaja, sareng pandangan anu salah sahiji hubungan antara lalaki sareng awéwé. Pikeun jalma déwasa, pornografi ngahasilkeun kamungkinan nambahan cerai anu ogé ngabahayakeun barudak. American College of Pediatricians ngadesek para ahli kaséhatan pikeun komunikasi résiko pornografi anu dianggo pikeun pasién sareng kulawargana sareng nawiskeun sumberdaya duanana pikeun mayungan barudak tina ningali pornografi sareng pikeun ngubaran individu anu sangsara tina pangaruh négatip na.

rekomendasi buku

Abdi hoyong nyarankeun buku for geus kolot, guru jeung professional. Lalaki, Kaganggu - Kunaon Lalaki ngora Perjoangan & Naon Anu Tiasa Urang Laksanakeun Ngeunaan Éta nyaéta ku Stanford Psychology Professor Philip Zimbardo sareng Nikita Coulombe. Éta diwangun ku paguneman TED anu hadé pikeun Profesor Zimbardo 4 menit The Demise of Atuh nu éta omongan pasangan ka batur sapagawean urang Gary Wilson populér TEDx Obrolan Tembok percobaan porno.

Premis tina buku teh nya eta urang keur nyanghareupan hiji dunya nu anyar moal-kitu-gagah; dunya di mana pamuda anu lalaki ditinggalkeun balik. Nu nulis disebutkeun yen hiji kecanduan jeung video kaulinan sarta porno online geus nyieun generasi tina isin, socially kagok, emotionally dileungitkeun, sarta résiko-ngarugikeun pamuda anu bisa (jeung hoream) pikeun nganapigasi complexities sarta resiko alamiah pikeun hubungan real-hirup , sakola, sarta pagawean. Nyandak katingal kritis dina masalah anu tearing dina kulawarga jeung masyarakat madhab, Lalaki, interrupted nunjukkeun yen pamuda urang nu nalangsara ti formulir anyar kecanduan gairah. Eta nawarkeun hiji rencana anyar kandel pikeun lalaki éta deui lagu.

The bab concluding nawiskeun susunan solusi nu bisa kapangaruhan ku bagéan béda masarakat kaasup sakola, kolot, sarta pamuda sorangan. Ngeusi sangkan anekdot, hasil panalungtikan matak, analisis arip, sarta bongbolongan beton pikeun robah, Man, interrupted mangrupakeun buku keur waktu urang. Ieu buku anu informs, tantangan, sarta pamustunganana inspires.

wawancara

Leuwih dua bulan kaliwat kami geus diwawancara opat ahli leuwih.

Dina Juni kami diwawancara Kenneth Cloggie, hiji Edinburgh jaksa ageng hukum pidana dijelaskeun prosedur nu indung jeung anak bisa nyanghareupan lamun boga muatan ku ngalanggar seksual. Anjeunna geus katempo hiji naékna di nyinggung patali offending internét. wawancara na bakal muncul dina ramatloka di tangtu alatan.

Bari ngadatangan Australia dina bulan Juli urang teu wawancara 45 menit kalawan Liz Walker, anjog pendidik kelamin. Liz munggaran kakeunaan pornografi ekstrim dina beus sakola umur ngan 6 taun umur. milikna dongeng ngajadikeun bacaan alus. Manehna ayeuna ogé gawéna kalayan campaigner anti porno Professor Gail dines di budaya Reframed.

Dr Paula Banca (gambar handap), nu panalungtik neurosains ti Universitas Cambridge disadiakeun wawasan mangpaat kana kertas hasil panalungtikan manehna diterbitkeun dina Novelty, udar tur bias attentional kana ganjaran seksual. Panilitian anu saé ieu diaku nalika meunang 2016 Research Award ti Society for the Advance of Sexual Health.

Deui di Skotlandia, urang teu wawancara awal jeung Anne Chilton, kapala Profesional Praktek pikeun Konseling kalawan hubungan Skotlandia pikeun neuleuman ngeunaan prosés latihan pikeun therapists kelamin dina Skotlandia. Manehna ngomong aya di sabudeureun 30 professional ayeuna dilatih nungkulan pasangan jeung naékna di masalah kaséhatan seksual nu patali porno. Manéhna dismayed di kumaha saeutik pitulung finansial aya ti Pamaréntah Skotlandia keur masalah tumuwuh ieu.

Ganjaran Yayasan di sakola

TRF bakal delivering kelas keur murid di Akademi Edinburgh, sakola Kilmacolm George Watson sareng St. Columba ngeunaan pangaruh pornografi internét dina kaséhatan, hubungan, kriminalitas sareng hubungan dimimitian Séptémber 1. Kami ogé bakal nyarios kolot jeung siswana di George Watson urang Festival of Gagasan dina bulan Séptember jeung ka kolot siswana di Tonbridge Sakola, Inggris dina Oktober teuing.

Dokter di Edinburgh

Tanggal 13 Oktober kami masihan ceramah ka Medico-Chirurgical Society of Edinburghngeunaan dampak pornografi internét dina kaséhatan rumaja. Masarakat ieu geus debating urusan médis saprak 1821.

Ngadenge urang diomongkeun di Edinburgh

Datang sareng gabung kami dina 16 Nopémber di Sanctuary of the Augustine United Church, 41 George IV Bridge, Edinburgh, EH1 1EL nalika CEO kami Mary Sharpe bakal janten pembicara utama salaku bagian tina Edinburgh International Center pikeun rajah pamunah na Peace kolaborasi. Anjeunna bakal nyarios ngeunaan "Spiritualitas, Karunya sareng Kecanduan". Ieu bakal dituturkeun ku sawala panel sareng ahli sanésna kalebet kolot sareng wakil kepala guru Audrey Fairgrieve, sareng bapak sareng kampanjer kaséhatan, Douglas Tamu. Panyatur bakal diwanohkeun ku Darryl Mead, Korsi Yayasan Ganjaran.

Konférénsi di AS

Urang bakal delivering workshop ka sauntuyan Podomoro professional, pendidik sarta ahli hukum di konferensi taunan tina Masarakat pikeun kamajuan Kaséhatan Sanggama di Salt Lake Kota on 5-7 Oktober. Judul taun ieu téh Kaséhatan seksual dina Dunya Digital.


konferensi kulawarga di Kroasia

Dina 21 Oktober kami bakal nyarios dina taunan konferensi kulawarga di Zagreb, Kroasia judulna "Kulawarga, Sakola: Konci Pikeun Kabébasan tina Kecanduan". Kontribusi urang bakal dimimitian ku kuliah formal di énjing-énjing sareng urang bakal mingpin bengkel engké dinten.

strapline Anyar keur Yayasan ganjaran

Simkuring nembe geus robah tina "otak urang dina cinta jeung sex" sanggeus pahala Wikimedia, jadi "cinta, baham jeung internet". gagasan téh mindahkeun tekenan kana internet tanpa mentioning kecap "porno". Kami masih fokus kana ngajarkeun ngeunaan Sistim ganjaran otak. Sababaraha urang manggihan yén kecap "otak" saeutik kaluar putting, percanten pangaweruh pre-nu aya kadokteran atanapi neurosains ieu diperlukeun maca bahan urang. Ieu teu kasus nu bener.

Copyright © 2018 pahala Wikimedia, Sadaya hak ditangtayungan.
Anjeun narima email ieu sabab opted di di ramatloka kami www.rewardfoundation.org.Alamat milis urang nyaeta:

Pahala Yayasan

5 Rose Street

EdinburghEH2 2PR

karajaan Inggris

Tambahkeun kami pikeun buku alamat anjeun

Hoyong ngaganti kumaha anjeun nampa surelek ieu?
Anjeun tiasa ngamutahirkeun preferensi Anjeun or unsubscribe tina daptar ieu

Email Marketing Powered by MailChimp

Nyitak Friendly, PDF & Email