No 4 Autumn 2017

wilujeung sumping

"The peuting téh gambar adil di" salaku maranéhna ngomong dina bagian ieu mangsa usum gugur. Ku kituna nepi ka mindahkeun perhatian anjeun pikeun pamendak warmer, di dieu aya sababaraha carita jeung item warta ngeunaan pahala Yayasan jeung kagiatan urang dina sababaraha bulan kaliwat. Simkuring teu kaasup sagalana urang geus rengse anjeun mungkin geus baca carita geus aya barang warta mingguan urang dina website atanapi di urang Twitter eupan.

Wishing Anjeun usum festive pikaresepeun lamun datang. Karapihan jeung cinta ka anjeun sadayana ti dulur di pahala Foundation.

Kabéh eupan balik téh wilujeng sumping ka Mariam Sharpe mary@rewardfoundation.org.

Dina édisi ieu

RCGP Akréditasi pikeun pahala Yayasan

Pahala Yayasan geus accredited ku Royal College of General Practitioners pikeun nganteurkeun nuluykeun atikan profésional (CPD) pikeun GPS dina subyek dampak pornografi internét dina kaséhatan méntal sarta fisik. nawaran The ngalegaan pikeun anggota salah sahiji séjén médis Royal akademi di Inggris jeung Irlandia.

Ieu gé nganteurkeun ieu utamana salaku bengkel hiji poé. Unggal bakal patut 7 CPD titik. Psikolog, ngarawat, sareng therapists nu ngabageakeun. Salaku pharmacists baris geura-giru jadi diperlukeun pikeun nganteurkeun nasihat kaséhatan mun lalaki néangan ubar leuwih deui-counter pikeun disfungsi erectile, urang bakal kolaborasi sareng maranehna teuing. rencana teh mangrupa ngamimitian delivering bengkel dina Januari. Lalajo kaluar pikeun detil. Lamun remen informasi leuwih dina bengkel di Samentara éta, mangga ngahubungan mary@rewardfoundation.org.

Brain Anjeun on porno ku Gary Wilson

nu édisi kadua tina buku unggulan sarta singket anu kiwari aya.

"Brain anjeun kana porno anu ditulis dina basa jelas basajan luyu pikeun ahli na layperson sapuk jeung ieu rooted pageuh dina prinsip neurosains, psikologi behavioral jeung Teori Evolusi ... Salaku hiji psikolog eksperimen, Kuring geus spent leuwih opat puluh taun nalungtik éta basa motivasi tur abdi tiasa ngonfirmasi yén analisis Wilson fits kacida alusna jeung sagala rupa nu kuring geus kapanggih. "
Professor Frederick Toates, Buka Universitas, panulis Kumaha Sanggama Xperia Karya: The Enigmatic pangjurung.

Dina 2014, nalika Brain Anjeun on porno munggaran diterbitkeun, pornografi online tur substitutes téhnologis séjén pikeun sambungan manusa bieu diulas dina perdebatan umum. Saprak harita budaya anu leuwih lega geus lalaunan merealisasikan nu staring di layar atawa plugging kana headset VR sanes jalur pikeun pembebasan seksual. bukti nunjuk dina arah nu lalawanan. Eusi seksual grafis, sadia on demand, sarta dina rupa tétéla wates, bisa pasang aksi anceman signifikan pikeun wellbeing manusa. Opat puluh studi kiwari numbu pamakéan porno nepi fungsi kognitif poorer jeung masalah kaséhatan méntal. Dua puluh tilu studi numbu pamakéan porno masalah seksual sarta gairah handap ka rangsangan seksual. Lima ieu nyarankeun musabab sabab lalaki keur ditaksir masalah healed ku ngaleungitkeun pamakéan porno.

"A aréa anyar kadokteran" - RCGP rumaja Konférénsi Kaséhatan

Sabalikna pamadegan populér, rumaja ulah nganggo jasa tina GPS sakumaha remen salaku grup umur lianna. The GPS kami dibere ka dina konferensi ieu ceuk maranéhna sempet teu acan nanyakeun ka patarosan katuhu tina sababaraha pasien nalika Nyanghareupan kaayaan nu tangtu. Hiji GP ceuk wahyu ngeunaan dampak porno urang éta "kawas Ngajalajah wewengkon sakabeh anyar kadokteran atanapi nyungsi organ anyar." Urang éta delighted nu presentasi indit ka handap ogé jeung éta relevan mun amalan klinis maranéhanana. Dokter ngomong maranéhanana éta committed mun nanyakeun jelema patarosan langkung nangtang di hareup.

Ieu lumangsung di konferensi kantos munggaran di Skotlandia dina kaséhatan rumaja. Ieu staged di Edinburgh on 17 Nopémber sarta dikelompokeun ku RCGP kalayan ahli dina rumaja datang nepi ti London. Aya leuwih praktisi Podomoro 40 di panongton.

TRF Panalungtikan diterbitkeun

Dina Pébruari 2017, tim TRF ngahadiran 4th Konferensi Internasional behavioral Addictions di Israél. konferensi akademik Ieu dibere hasil panalungtikan pisan panganyarna kana rupa tabrakan pornografi internét dina kabiasaan. Dibikeun pentingna tina subyek ieu komunitas therapist jeung ka akademisi panalungtikan pornografi, urang disusun hiji artikel sangkan ieu panalungtikan konci ieu sadia keur komunitas ieu.

Pornografi jeung seksualitas tulak Panalungtikan di International Conference 4th on Addictions behavioral ieu diterbitkeun dina Kecanduan seksual na Compulsivity online on 13 Séptémber 2017. Bakal muncul dina print dina Jilid 24, Jumlah 3, 2017. salinan bébas nu sadia ku pamundut ti darryl@rewardfoundation.org.

Puseur pikeun Pemuda & Pidana Kaadilan pasini

CEO urang, Mary Sharpe geus dijieun Mitra tina Center pikeun Pemuda & Pidana Kaadilan (CYCJ) dumasar dina Strathclyde Universitas di Glasgow. Kami delighted. Mary ceuk "Kuring miharep éta bakal mantuan sumebarna Kecap The ganjaran Yayasan urang panalungtikan sarta teureuh karya jeung ningkatkeun kontribusina urang pikeun ngembangkeun kawijakan publik di Skotlandia." Maryam bakal diomongkeun di acara CYCJ on 7 Maret 2018 di Glasgow disebut: Sél abu jeung sél panjara: Rapat kaperluan neurodevelopmental jeung kognitif tina muda rentan.

Hubungan Skotlandia - Sex Therapist Cimanuk pikeun Lesmana

Aya loba alesan naha sababaraha pasangan nganggo pornografi. Naon motivasi, beuki loba pasangan anu néangan pitulung ti therapists kelamin dina hubungan Skotlandia. Numutkeun Anne Chilton, sirah latihan aya, dina pornografi teh 1990 urang éta hiji masalah keur sabudeureun 10% tina pasangan datang dina keur sangakan. Dinten manéhna nyebutkeun éta masalah pikeun leuwih 70%. Kaluar-of-control pamakéan pornografi anu dicutat salaku ngabalukarkeun cerai na hubungan ngarecahna dina jumlah beuki hubungan. Manehna ngomong, "aranjeunna nyaho ngeunaan unggal posisi seksual tapi nanaon tentang sauyunan."

Pikeun mantuan therapists ngarti tur nungkulan lingkungan porno-jenuh anyar, TRF ieu diondang pikeun nganteurkeun sababaraha latihan kana cohort panganyarna tina therapists keur dilatih. therapists kelamin geus ampir éksklusif geus dilatih dina psikologi. Dinten hiji pamahaman kecanduan behavioral sarta hasil panalungtikan neurosains underpinning éta bagian diperlukeun tina sagala latihan terapi hubungan. Eta mantuan misalna ngartos kumaha lalaki hususna, saha nu pamaké utama pornografi online, tiasa pasoalan mun genres anyar porno jeung perlu tingkat stimulasi anu henteu salah pasangan bisa cocog. Ieu katelah 'kasabaran' ciri Palasik tina kecanduan.

Edinburgh Medico-Chirurgical Society (diadegkeun 1821)

si cikal ieu dipelak ampir tilu taun ka tukang. Waktu éta, CEO kami Mary Sharpe kungsi dibéré presentasi pikeun professional kaadilan kriminal ngeunaan dampak pornografi internét dina otak rumaja sarta Tumbu -na pikeun kajahatan kelamin. Dina panongton ieu pensiunan konsultan psikiater Bruce Ritson sahiji rumah sakit Royal Edinburgh sarta pangadeg SHAAP (Skotlandia Aksi Kaséhatan di Alkohol Masalah). Anjeunna astonished di kamiripan antara dampak pornografi jeung dampak alkohol kana otak rumaja. Duanana aya rangsangan kuat mana, nalika dipaké dina kaleuwihan liwat hiji periode waktu, bisa nyusun otak jeung fungsi na, utamana dina brains immature jalma ngora. Mémang panalungtikan mendemonstrasikan yén brains pamaké porno nu nyurung ngora terang nepi di respon kana cues dina cara nu sarua salaku brains of addicts kokain jeung alcoholics nalika ditémbongkeun cues sarua.

Salaku hasil tina éta acara sarta saterusna diskusi, Bruce Ritson bageur nawaran reureuh di diondang kami pikeun nganteurkeun kuliah lawang tina venerable Medico-Chirurgical Society of Edinburgh urang 190th sési dina Oktober taun ieu.

Dokter anu di tungtung seukeut kasehatan sangkan aranjeunna salawasna museurkeun sagala aréa munculna tina kaséhatan méntal sarta fisik. Kami bisa méré kamajuan panganyarna dina panalungtikan, kaasup nu tulak nu némbongkeun yén sanajan 'sedeng' ngamangpaatkeun porno (tilu jam per minggu) bisa ngaleutikan masalah abu di wewengkon konci otak. Immature brains ngora utamana rawan.

Society Pikeun kamajuan Kaséhatan Sanggama (SASH)

Salaku anggota Déwan organisasi SASH basis Amérika, CEO kami Mary Sharpe anu diperlukeun pikeun hadir dina konferensi taunan. Ieu aya beungbeurat pisan. Ieu mangrupakeun pelesir papanggih jeung ngabahas kamajuan panganyarna di sawah kalawan rupa-rupa clinicians, akademisi jeung professional Podomoro ti sakuliah AS jeung saluareun. Taun ieu kami di Salt Lake Kota, Utah.

Salian speaker unggulan kawas Professor Warren Binford anu spoke ngeunaan panalungtikan dina karuksakan langgeng nepi korban imagery nyiksa anak (tingali nya TEDx obrolan), Urang diwawancara Présidén SASH, Mary Deitch, a psikolog jum'atan-dilatih ngeunaan pangalaman dirina dina praktek kaayaan offenders kelamin. Simkuring oge diwawancara hiji lalaki lokal ngora, Hunter Harrington, (heubeul 17 taun) saha dirina recovering mikaresep porno. Anjeunna geus nyieun eta misi pikeun ngabantu batur anu geus dijerat na mana mungkin pikeun nyegah jalma ngora lianna ti meunang alatan masalah. The ngawawancara diédit bakal sadia dina ramatloka kami di tangtu alatan.

Nonoman Teater Grup, Wonder Fools nyandak kana porno di The Coolidge Pangaruh

Pahala Yayasan éta hiji ko-sponsor reueus marengan Royal Conservatoire of Skotlandia sahiji group nonoman téater, Wonder Fools, dina produksi maranéhna The Coolidge Pangaruh. Tempo Ieuh keur cariosan baheula di dinya.

pintonan sandiwara hirup nu hiji medium hébat pikeun atikan utamana pikeun jalma ngora jeung masalah deukeut pisan haté maranéhanana.

Copyright © 2018 pahala Wikimedia, Sadaya hak ditangtayungan.
Anjeun narima email ieu sabab opted di di ramatloka kami www.rewardfoundation.org.Alamat milis urang nyaeta:

Pahala Yayasan

5 Rose Street

Edinburgh, EH2 2PR

karajaan Inggris

Tambahkeun kami pikeun buku alamat anjeun

Hoyong ngaganti kumaha anjeun nampa surelek ieu?
Anjeun tiasa ngamutahirkeun preferensi Anjeun or unsubscribe tina daptar ieu

Email Marketing Powered by MailChimp

Nyitak Friendly, PDF & Email