No 4 Autumn 2017

wilujeung sumping

"The peuting téh gambar adil di" salaku maranéhna ngomong dina bagian ieu mangsa usum gugur. Ku kituna nepi ka mindahkeun perhatian anjeun pikeun pamendak warmer, di dieu aya sababaraha carita jeung item warta ngeunaan pahala Yayasan jeung kagiatan urang dina sababaraha bulan kaliwat. Simkuring teu kaasup sagalana urang geus rengse anjeun mungkin geus baca carita geus aya barang warta mingguan urang dina website atanapi di urang Twitter eupan.

Miharep anjeun usum perayaan anu pikaresepeun nalika datang. Damai sareng cinta ka anjeun sadayana ti sadayana di The Reward Foundation.

Kabéh eupan balik téh wilujeng sumping ka Mariam Sharpe mary@rewardfoundation.org.

Dina édisi ieu

RCGP Akréditasi pikeun pahala Yayasan

Pahala Yayasan geus accredited ku Royal College of General Practitioners pikeun nganteurkeun nuluykeun atikan profésional (CPD) pikeun GPS dina subyek dampak pornografi internét dina kaséhatan méntal sarta fisik. nawaran The ngalegaan pikeun anggota salah sahiji séjén médis Royal akademi di Inggris jeung Irlandia.

Ieu gé nganteurkeun ieu utamana salaku bengkel hiji poé. Unggal bakal patut 7 CPD titik. Psikolog, ngarawat, sareng therapists nu ngabageakeun. Salaku pharmacists baris geura-giru jadi diperlukeun pikeun nganteurkeun nasihat kaséhatan mun lalaki néangan ubar leuwih deui-counter pikeun disfungsi erectile, urang bakal kolaborasi sareng maranehna teuing. rencana teh mangrupa ngamimitian delivering bengkel dina Januari. Lalajo kaluar pikeun detil. Lamun remen informasi leuwih dina bengkel di Samentara éta, mangga ngahubungan mary@rewardfoundation.org.

Brain Anjeun on porno ku Gary Wilson

nu édisi kadua tina buku unggulan sarta singket anu kiwari aya.

"Otak anjeun dina porno ditulis dina basa anu jelas jelas anu pas pikeun ahli sareng jalma awam sami sareng anu ngakar dina prinsip neurosains, psikologi paripolah sareng tiori épolusi ... Salaku psikolog eksperimen, kuring parantos langkung ti opat puluh taun nalungtik basa-basa motivasi sareng kuring tiasa mastikeun yén analisis Wilson cocog pisan sareng sadayana anu kuring mendakan. "
Professor Frederick Toates, Buka Universitas, panulis Kumaha Sanggama Xperia Karya: The Enigmatic pangjurung.

Dina 2014, nalika Brain Anjeun on porno munggaran diterbitkeun, pornografi online tur substitutes téhnologis séjén pikeun sambungan manusa bieu diulas dina perdebatan umum. Saprak harita budaya anu leuwih lega geus lalaunan merealisasikan nu staring di layar atawa plugging kana headset VR sanes jalur pikeun pembebasan seksual. bukti nunjuk dina arah nu lalawanan. Eusi seksual grafis, sadia on demand, sarta dina rupa tétéla wates, bisa pasang aksi anceman signifikan pikeun wellbeing manusa. Opat puluh studi kiwari numbu pamakéan porno nepi fungsi kognitif poorer jeung masalah kaséhatan méntal. Dua puluh tilu studi numbu pamakéan porno masalah seksual sarta gairah handap ka rangsangan seksual. Lima ieu nyarankeun musabab sabab lalaki keur ditaksir masalah healed ku ngaleungitkeun pamakéan porno.

"Daérah pangobatan énggal" - Konperénsi Kaséhatan Awéwé RCGP

Béda sareng pendapat populér, nonoman ngalakukeun jasa jasa GP sakumaha seringna sareng kelompok umur anu sanés. GP anu kami tampilkeun dina konperénsi ieu nyatakeun yén aranjeunna henteu naros patarosan anu pas pikeun sababaraha pasien nalika nyanghareupan kaayaan anu tangtu. Hiji GP nyarioskeun wahyu ngeunaan pangaruh porno "sapertos mendakan daérah pangobatan énggal atanapi mendakan organ énggal." Kami resep yén presentasi turun sacara saé sareng aya hubunganana sareng prakték klinis na. Dokter nyarios yén aranjeunna komitmen pikeun nanyakeun patarosan-patarosan anu langkung nangtang éta ka hareup.

Ieu lumangsung di konferensi kantos munggaran di Skotlandia dina kaséhatan rumaja. Ieu staged di Edinburgh on 17 Nopémber sarta dikelompokeun ku RCGP kalayan ahli dina rumaja datang nepi ti London. Aya leuwih praktisi Podomoro 40 di panongton.

TRF Panalungtikan diterbitkeun

Dina Pébruari 2017, tim TRF ngahadiran 4th Konperénsi Internasional ngeunaan Kecanduan Paripolah di Israél. Konperénsi akademik ieu nampilkeun panilitian pang anyarna kana rupa-rupa pangaruh pornografi internét kana paripolah. Dibikeun pentingna mata pelajaran ieu ka komunitas therapist sareng ka akadémik panilitian pornografi, kami nyusun tulisan pikeun nyayogikeun ieu panalitian konci pikeun komunitas ieu.

Pornografi jeung seksualitas tulak Panalungtikan di International Conference 4th on Addictions behavioral ieu diterbitkeun dina Kecanduan seksual na Compulsivity online tanggal 13 Séptémber 2017. Éta bakal muncul dina cetak dina Jilid 24, Nomer 3, 2017. Salin gratis sayogi ku pamundut ti darryl@rewardfoundation.org.

Pusat pikeun Janjian Kaadilan Pamuda & Pidana

CEO kami, Mary Sharpe parantos dijantenkeun Associate of the Center for Youth & Criminal Justice (CYCJ) dumasarkeun di Strathclyde University di Glasgow. Kami bungah. Mary nyarios "Kuring miharep éta bakal ngabantosan nyebarkeun hasil panilitian sareng karya teureuh The Reward Foundation sareng ningkatkeun kontribusi kami pikeun ngembangkeun kabijakan publik di Skotlandia." Mary bakal nyarios dina acara CYCJ dina 7 Maret 2018 di GlasgowSél abu jeung sél panjara: Rapat kaperluan neurodevelopmental jeung kognitif tina muda rentan.

Hubungan Skotlandia - Sex Therapist Cimanuk pikeun Lesmana

Aya loba alesan naha sababaraha pasangan nganggo pornografi. Naon motivasi, beuki loba pasangan anu néangan pitulung ti therapists kelamin dina hubungan Skotlandia. Numutkeun Anne Chilton, sirah latihan aya, dina pornografi teh 1990 urang éta hiji masalah keur sabudeureun 10% tina pasangan datang dina keur sangakan. Dinten manéhna nyebutkeun éta masalah pikeun leuwih 70%. Kaluar-of-control pamakéan pornografi anu dicutat salaku ngabalukarkeun cerai na hubungan ngarecahna dina jumlah beuki hubungan. Manehna ngomong, "aranjeunna nyaho ngeunaan unggal posisi seksual tapi nanaon tentang sauyunan."

Pikeun mantuan therapists ngarti tur nungkulan lingkungan porno-jenuh anyar, TRF ieu diondang pikeun nganteurkeun sababaraha latihan kana cohort panganyarna tina therapists keur dilatih. therapists kelamin geus ampir éksklusif geus dilatih dina psikologi. Dinten hiji pamahaman kecanduan behavioral sarta hasil panalungtikan neurosains underpinning éta bagian diperlukeun tina sagala latihan terapi hubungan. Eta mantuan misalna ngartos kumaha lalaki hususna, saha nu pamaké utama pornografi online, tiasa pasoalan mun genres anyar porno jeung perlu tingkat stimulasi anu henteu salah pasangan bisa cocog. Ieu katelah 'kasabaran' ciri Palasik tina kecanduan.

Edinburgh Medico-Chirurgical Society (didirikeun taun 1821)

si cikal ieu dipelak ampir tilu taun ka tukang. Waktu éta, CEO kami Mary Sharpe kungsi dibéré presentasi pikeun professional kaadilan kriminal ngeunaan dampak pornografi internét dina otak rumaja sarta Tumbu -na pikeun kajahatan kelamin. Dina panongton ieu pensiunan konsultan psikiater Bruce Ritson sahiji rumah sakit Royal Edinburgh sarta pangadeg SHAAP (Skotlandia Aksi Kaséhatan di Alkohol Masalah). Anjeunna astonished di kamiripan antara dampak pornografi jeung dampak alkohol kana otak rumaja. Duanana aya rangsangan kuat mana, nalika dipaké dina kaleuwihan liwat hiji periode waktu, bisa nyusun otak jeung fungsi na, utamana dina brains immature jalma ngora. Mémang panalungtikan mendemonstrasikan yén brains pamaké porno nu nyurung ngora terang nepi di respon kana cues dina cara nu sarua salaku brains of addicts kokain jeung alcoholics nalika ditémbongkeun cues sarua.

Salaku hasil tina éta acara sarta saterusna diskusi, Bruce Ritson bageur nawaran reureuh di diondang kami pikeun nganteurkeun kuliah lawang tina venerable Medico-Chirurgical Society of Edinburgh urang 190th sési dina Oktober taun ieu.

Dokter anu di tungtung seukeut kasehatan sangkan aranjeunna salawasna museurkeun sagala aréa munculna tina kaséhatan méntal sarta fisik. Kami bisa méré kamajuan panganyarna dina panalungtikan, kaasup nu tulak nu némbongkeun yén sanajan 'sedeng' ngamangpaatkeun porno (tilu jam per minggu) bisa ngaleutikan masalah abu di wewengkon konci otak. Immature brains ngora utamana rawan.

Society Pikeun kamajuan Kaséhatan Sanggama (SASH)

Salaku anggota Déwan organisasi SASH basis Amérika, CEO kami Mary Sharpe anu diperlukeun pikeun hadir dina konferensi taunan. Ieu aya beungbeurat pisan. Ieu mangrupakeun pelesir papanggih jeung ngabahas kamajuan panganyarna di sawah kalawan rupa-rupa clinicians, akademisi jeung professional Podomoro ti sakuliah AS jeung saluareun. Taun ieu kami di Salt Lake Kota, Utah.

Salian speaker unggulan kawas Professor Warren Binford anu spoke ngeunaan panalungtikan dina karuksakan langgeng nepi korban imagery nyiksa anak (tingali nya TEDx obrolan), kami wawancara sareng Présidén SASH, Mary Deitch, psikolog anu terlatih sacara sah ngeunaan pangalamanana dina prakték nungkulan palaku séks. Kami ogé diwawancara sareng saurang nonoman lokal, Hunter Harrington, (17 taun) anu dirina sorangan anu pecandu porno. Anjeunna parantos ngajantenkeun misi na pikeun ngabantosan anu sanés anu kajiret sareng dimana mungkin pikeun nyegah nonoman sanésna tina gelut. Wawancara anu diédit bakal sayogi dina halaman wéb urang dina waktosna.

Nonoman Teater Grup, Wonder Fools nyandak kana porno di The Coolidge Pangaruh

Pahala Yayasan éta hiji ko-sponsor reueus marengan Royal Conservatoire of Skotlandia sahiji group nonoman téater, Wonder Fools, dina produksi maranéhna The Coolidge Pangaruh. Tempo Ieuh keur cariosan baheula di dinya.

pintonan sandiwara hirup nu hiji medium hébat pikeun atikan utamana pikeun jalma ngora jeung masalah deukeut pisan haté maranéhanana.

Copyright © 2018 pahala Wikimedia, Sadaya hak ditangtayungan.
Anjeun narima email ieu sabab opted di di ramatloka kami www.rewardfoundation.org.Alamat milis urang nyaeta:

Pahala Yayasan

5 Rose Street

EdinburghEH2 2PR

karajaan Inggris

Tambahkeun kami pikeun buku alamat anjeun

Hoyong ngaganti kumaha anjeun nampa surelek ieu?
Anjeun tiasa ngamutahirkeun preferensi Anjeun or unsubscribe tina daptar ieu

Email Marketing Powered by MailChimp

Nyitak Friendly, PDF & Email