Rewarding News Logo

No 5 Winter 2018

wilujeung sumping

Kalawan aman Internet Poé Salasa 6th Pébruari ieu téh panginget saeutik tina naha urang kudu janten on toes urang ngeunaan harms poténsi nu lurk online, teu saeutik pikeun barudak. Dina édisi usum kieu kami nutupan warta ngeunaan - modél bisnis anyar industri porno urang mimitian 'Mayar' urang lalajo porno hardcore; diusulkeun kategori diagnostik anyar 'nu nyurung karusuhan kabiasaan seksual' ku WHO; usaha ku industri porno nepi deflect ti dinya; anyar CPD-bearing kasempetan pendidikan; a snippet warta ngeunaan kumaha nagara sejen nyaeta tackling perkosa online; rojongan jeung quitting sarta fitur husus Poé a Valentine nepi gladden hate urang.

Pikeun apdet sapopoé, tuturkeun kami on Twitter @brain_love_sex tur tingal blog mingguan kami dina kaca imah. hubungan mary@rewardfoundation.org lamun hoyong gaduh subjek wae dina rentang urang katutupan di beuki jero.

Dina édisi ieu

wartos

Pamaké Mayar mun Lalajo hardcore porno

Internét porno dipaké pikeun biaya sababaraha pon sarta éta teuas ngakses. Mangka janten haratis tur lega sadia on smartphone jeung alat internét lianna. Warta minggu ieu téh yén pamaén badag dina multi-milyar Industri dollar porno anu upping kaulinan maranéhna pikeun sabenerna jalma 'bayar' nonton porno hardcore, albeit di crypto-mata uang. Di dieu geus carita dijalankeun ku Minggu Times (4 Feb 2018) nu urang geus dicutat. wartawan nu tadina kungsi ditunjuk kami neuleu salaku 'campaigning on pornografi internét' tapi nu dirobih kana "ngalawan pornografi internét", presumably ku sub-rai. Handap garis: acan beuki duit industri porno geus serius euyeub tapi leuwih masalah kaséhatan nu patali kecanduan keur NHS tunai-strapped, kajahatan kelamin leuwih pikeun hiji sistem kaadilan kriminal overloaded tur pangpentingna sadaya, kahayang kirang kanggo hubungan nyata gandeng ku kapuasan seksual handap sakabéh.

WHO Poised pikeun ngawanohkeun Paripolah séksual kategori karusuhan New nu nyurung

WHO bakal mawa kaluar Sawala Klasifikasi na dirévisi Internasional Kasakit (ICD-11) coding manual engké taun ieu. Hal ieu dipaké ku professional Podomoro dunya-lega pikeun ngaidentipikasi sagala jinis panyakit. The diagnostik na Manual Statistical of Gangguan Kaséhatan Mental, ayeuna di Iteration kalima na (DSM 5, 2013), mangrupakeun salah sarupa dipaké utamina di AS tapi kurang umum saluareun shores maranéhanana. Salaku hasil panalungtikan kana wewengkon nu anyar panyakit ngawangun up, éntri anyar muncul. Ka tungtung éta, sarta dina pangakuan dampak internet boga on kabiasaan sarta kaséhatan, ICD-11 ieu poised pikeun ngawanohkeun sababaraha kategori anyar karusuhan kaasup "nu nyurung karusuhan kabiasaan seksual".

Hiji hurup dina Dunya Psychiatry (Vol 17: 1 Feb 2018) ku neuroscientists konci aub dina ngembangkeun manual anyar, susunan kaluar kumaha eta geus anjog di diagnosis ieu. Di handap ieu excerpt:

"Pola ieu manifested dina hiji atawa leuwih ti handap: a) ngalakonan kagiatan seksual repetitive geus jadi fokus sentral tina kahirupan jalma nepi ka titik di neglecting kaséhatan sarta perawatan pribadi atawa kapentingan séjén, kagiatan tur tanggung jawab; b) jalma geus dijieun sababaraha usaha gagal ngadalikeun atawa nyata ngurangan kabiasaan seksual repetitive; c) jalma terus kalibet dina kabiasaan seksual repetitive sanajan konsekuensi ngarugikeun (misalna ngulang hubungan gangguan, konsékuansi Mikrobiologi, dampak negatif kana kaséhatan); atawa d) jalma terus kalibet dina kabiasaan seksual repetitive sanajan anjeunna / manehna asalna saeutik atawa euweuh kapuasan ti eta.

Kasalempang overpathologizing paripolah seksual anu kuduna kajawab dina tungtunan diagnostik diusulkeun pikeun karusuhan éta. Individu kalawan tingkat tinggi dipikaresep seksual jeung kabiasaan (misalna alatan hiji drive kelamin tinggi) anu teu némbongkeun kontrol impaired leuwih kabiasaan seksual maranéhanana sarta marabahaya signifikan atanapi impairment dina fungsi teu matak didiagnosis kalawan karusuhan kabiasaan seksual nu nyurung. diagnosis kudu oge teu ditugaskeun pikeun ngajelaskeun tingkat tinggi dipikaresep seksual jeung kabiasaan (misalna masturbasi) anu ilahar dipimilik ku rumaja, sanajan ieu pakait sareng marabahaya.

tungtunan diagnostik diusulkeun oge ngantebkeun yén gangguan kabiasaan seksual nu nyurung teu kudu didiagnosis dumasar marabahaya psikologi patali judgments moral atawa cawad ngeunaan impulses seksual, nyorong atawa paripolah anu bakal disebutkeun teu dianggap indicative of psychopathology. paripolah seksual anu egodystonic bisa ngabalukarkeun marabahaya psikologi; kumaha oge, marabahaya psikologi alatan kabiasaan seksual ku sorangan henteu ngajamin a diagnosis karusuhan kabiasaan seksual nu nyurung ".

Porno Industri propaganda Neangan Pikeun pangaruh Anyar diagnosis

The multi-milyar Industri dollar porno anu getol ngajaga kauntungan sarta sarap wae gagasan yén pamakéan porno bisa jadi nu nyurung. Di hudang tina Weinstein / Spacey, perdebatan #MeToo jeung usulan ICD-11, artikel ieu dina surat poean nyoba ngadegkeun éta kecanduan kelamin na kecanduan porno tiasa gangguan kaséhatan méntal.

Sanajan Grup awéwé pajoang nu upcoming diagnosis "nu nyurung karusuhan kabiasaan seksual" anyar dina édisi anyar diusulkeun tina International Klasifikasi nu Kaséhatan Organisasi urang Dunya of Kasakit (ICD-11) anu sedih sesat. Aranjeunna teu kedah sieun. diagnosis diusulkeun ieu moal "hayu di Weinsteins kaluar hook nu". Ieu titik hihihi dipintal ku mesin média porno nyoba ngaronjatkeun daya tahan kana diagnosis diusulkeun.

diagnosis ICD-11 ieu bakal ngidinan pamaké porno addicted, utamana nu ngora, nepi ka ngarti yén maranéhna boga masalah pisan nyata jeung meunang perlakuan. Ieu ogé bakal ngidinan akademisi mun ngalakukeun panalungtikan nu leuwih lengkep. Sababaraha panalungtikan geus dipeungpeuk sabab "karusuhan ieu teu dina manual diagnostik." Komo "Psikologi Dinten"Majalah psikologi dina AS tapi maca leuwih lega, moal ngidinan blogger nulis ngeunaan eta" sabab teu aya ".

protes ieu ngalawan diagnosis nu aya misplaced. Urang kudu ngabantu ngadidik jalma ngeunaan eta. diagnosis ieu bakal moal "prédator munasabah." Kabéh addicts tetep jawab lampah maranéhanana. Ieu lumaku pikeun kajahatan dina hubungan kecanduan wae: timer ngainduksi 'kaayaan mabok' teu pertahanan a. Salajengna, loba prédator nu NOT malah addicts. Ieu confounding ngahaja dua fenomena misah ... jadi porno anu pernah nyatakeun berpotensi patologis.

Di dieu téh sapotong blog urang teu on masalah.

Pelecehan seksual di gaw

The Equalities tur Komisi Hak Asasi Manusa geus dijieun panggero pikeun FTSE100 pausahaan jeung organisasi badag lianna maranehna kirimkeun EHRC strategi maranéhanana pikeun ngurangan pelecehan seksual di mangsa nu bakal datang. The TRF geus ngahubungan badan perusahaan nawarkeun latihan pelecehan seksual di lampu ieu.


Munggaran pikeun pangadilan: Swede Jailed pikeun perkosa ti Barudak Online

Hiji lalaki geus disabit di Swedia tina raping barudak leuwih internet. Ieu nambihan harti anyar sakabeh kana konsep 'predator online' na acan dimensi séjén pikeun 'bahaya muhrim'. Salaku brains maranéhanana desensitize alatan parobahan otak kecanduan-ngainduksi, leuwih loba lalaki bakal pasoalan jeung neangan kaluar porno ilegal kayaning perkosa hirup barudak dina paménta. Kumaha pangadilan kami baris ngabales? Naon bisa urang pigawé pikeun ngabalikeun trend ieu? Mayar urang lalajo porno hardcore moal nulungan. Ningali item kahiji luhur.

"Naon anu kedah abdi lakukeun? Young Awewe urang Dilemmas dilaporkeun mibanda Poto buligir "Panalungtikan Anyar

Sexting nyaeta rife di sakola swasta sarta kaayaan sapuk, utamana dina rentang umur 12-15. Simkuring geus rutin ngawartoskeun ieu lamun urang ngajalankeun kelas di sakola ngeunaan kaséhatan, tabrakan sosial jeung hukum tina sexting. jalma ngora kudu salaku loba rojongan sabisa betah tur sakola dina cara nungkulan fenomena ieu. Di dieu nyaeta sababaraha panalungtikan anyar ngeunaan faktor coercive aub utamana arah katresna.

abstrak:
"Sexting sarta ngirim foto buligir jeung semi-buligir terus jadi di forefront wacana pertaining ka rumaja. Bari peneliti geus digali konsékuansi pikeun sexting, kirang dikenal ngeunaan tantangan rumaja nyanghareupan nalika nyieun kaputusan ngeunaan ngirim foto. Ngagunakeun rekening pribadi online panganyarna dipasang ku rumaja, ulikan ieu explores awéwé ngora urang dilaporkeun dilemmas kalayan ngirim foto buligir keur peers maranéhanana. A analisis tematik of 462 carita mangka éta awéwé ngora narima pesen conflicting nu ngawartoskeun aranjeunna duanana pikeun ngirim tur refrain ti ngirim foto. Salian ngirim foto dina harepan gaining hubungan hiji, awéwé ngora ogé dilaporkeun ngirim foto salaku hasil tina paksaan ku counterparts jalu dina bentuk requests pengkuh, amarah, sarta ancaman. awéwé ngora ngusahakeun pikeun nganapigasi paripolah coercive pamuda urang acan remen resorted ka minuhan. Panolakan ieu mindeng patepung jeung requests ngulang atawa ancaman. siasat alternatif nya sakitu legana bolos tina carita awéwé ngora urang, nu nunjukkeun yén awéwé ngora teu boga parabot pikeun hasil napigasi tantangan maranéhna nyanghareupan ".

Pangajaran nu bengkel RCGP-accredited kantos mimitina-dina Dampak tina Pornografi Internet on Mental jeung fisik Kaséhatan di Méi

Urang dihadiran Association keur Treatment of Kecanduan Sanggama na Compulsivity (ATSAC) konferensi di London dina Saptu 27 Januari. Ieu jelas ti pamilon, utamana therapists kelamin na counselors hubungan, éta aya peryogi hébat sarta kahayang pikeun émbaran leuwih lengkep ngeunaan dampak pornografi internét jeung pilihan perlakuan.

TRF téh gumbira bisa contributing ka kedah nu na nyadiakeun bengkel heula-kantos, RCGP-accredited dina "The Dampak tina Pornografi Internet on Mental na Kaséhatan fisik" di Inggris. The bengkel bakal lumangsung dina bulan Méi: 9 Méi di Edinburgh; 14 Méi di London: 16 Méi di Manchester na 18 Méi di Birmingham. Aranjeunna kabuka pikeun professional sakabeh rupa na patut titik 7 CPD. Mangga nyebarkeun kecap. Pikeun leuwih rinci tur pikeun ngadaptarkeun buka www.rewardfoundation.org.

Mantuan ti tim NoFap pikeun resolusi Taun Anyar tinangtu

Bisi maneh lasut sapotong blog ieu dirakit ku tim NoFap, di dieu aya alesan 50 pikeun quitting porno.

Ngajar di Schools- Murid Koméntar

Urang kungsi waktu sibuk di ajar Désémber di sakola 3, Fettes College, George Watson urang College tur St Columba urang, Kilmacolm. Para siswana sunda ngabogaan kasempetan pikeun ngobrol jeung ngalenyepan dampak pornografi internét dina kaséhatan maranéhanana jeung poténsi na keur criminality. Katresna umumna hoyong uninga langkung seueur ngeunaan hubungan, anu budak hayang uninga ngeunaan aturan jeung kumaha carana meunang sabudeureun éta.

Para siswana taun kagenep nu utamana resep ngadéngé ngeunaan transisi kuliah atanapi universitas mana aya pengawasan kirang waktu jeung karya maranéhanana. panalungtikan nembongkeun yen nu sanajan aranjeunna palinter, henteu mampuh maranéhna pikeun ngadalikeun kabiasaan online maranéhanana bisa ngakibatkeun hasil ujian goréng, kinerja seksual sabagean gede tur ngurangan minat hubungan nyata.

Loba jalma ngalakukeun bagian dina 24-jam Digital Detox latihan anu nyungsi eta perjuangan a. Batur anu amazed di jelema nu bisa ngalakukeun hal eta - paling siswana ukur ngatur sababaraha jam atanapi teu ganggu ka coba pisan.

Guru anu kaget di hasilna survéy ti patarosan ngeunaan pamakéan telepon sarta jumlah rata-rata sare siswana maranéhanana anu ngarekam. Loba murid nyebutkeun aranjeunna teu meunang cukup sare jeung nu eta geus ngalakonan kalayan internet utamana peuting nu geus ninggalkeun aranjeunna perasaan "kabel sarta capé" di sakola poé saterusna.

Di dieu sababaraha komentar para siswana ':

siswana S5

"Anak bangor, sabab kuring tuh ogé di N5 tapi keur berjuang kalawan highers"

"Snapchat 'corétan' geus janten obsesip, urang jaga langkung seueur ngeunaan aranjeunna ti nanaon. Hayu urang teu diperlukeun tur bener rada neken ".

"Kuring teu make média sosial teuing, abdi ngan maén teuing Xbox".

siswana S4

"Kuring yakin kolot mah geus nyieun kaputusan nu bener dina pernah sahingga kuring nyandak telepon kuring nepi ka ranjang jeung kuring. Eta hartina Kuring keur pernah diracun ku lampu bulao jeung meunang saré rélatif gampang. Abdi kumaha oge tetep neangan sorangan subconsciously picking up telepon abdi nalika abdi gaduh 'nganggur ngalakukeun'. Ieu bakal metot ningali efek tina Detox Digital ".

"Kami nyaan Reueus tur bagja yén batur anu tungtungna sangkan kuring turun telepon kuring. abdi lakukeun teu malah kawas telepon kuring tapi ngarasa dina tekenan ti babaturan kuring terus jadi ka dinya ... abdi ngan hayang urang bisa jadi babaturan tanpa terus kabawa dina telepon kami "

Tingali dina ramatloka urang pikeun leuwih jéntré ngeunaan urang program sakola.

Kumaha Ngaronjatkeun Poé Valentine anjeun urang

Sagampil panginget ka sadaya pamiarsa urang, dina hubungan atawa henteu, aya sababaraha elmu keur ragrag asih. Poé senang Valentine datangna 14th Pébruari.

Copyright © 2018 pahala Wikimedia, Sadaya hak ditangtayungan.
Anjeun narima email ieu sabab opted di di ramatloka kami www.rewardfoundation.org.Alamat milis urang nyaeta:

Pahala Yayasan

5 Rose Street

Edinburgh, EH2 2PR

karajaan Inggris

Tambahkeun kami pikeun buku alamat anjeun

Hoyong ngaganti kumaha anjeun nampa surelek ieu?
Anjeun tiasa ngamutahirkeun preferensi Anjeun or unsubscribe tina daptar ieu

Email Marketing Powered by MailChimp

Nyitak Friendly, PDF & Email