ONLINE HARMS bodas kertas

Harms online Bodas Paper

adminaccount888 Bérita paling énggal

Teu aya kejutan tapi tetep radikal !! Babak gedé keprok

Pamaréntah Inggris urang lila-tunggu Bodas Paper on Online Harms tungtungna mecenghul di 8th April 2019. Upami anjeun hoyong gancang (ish) Tinjauan, pers release nempatkeun kaluar Kantor Imah téh Ieuh.

Upami anjeun hoyong réaksi ti jalma anu leres-leres ngartos lapangan ieu, ieu tulisan blog tamu. John Carr, ahli terkemuka, nyerat ...

Éta disambut pisan ku barudak, kolot sareng organisasi masarakat sipil sanés. Éta sabab mangrupikeun dokumén tingkat munggaran, mangrupikeun awal tina pendekatan anyar pikeun pamaréntahan internét di Inggris. Nanging, sadayana terang naon anu kajantenan di dieu ngagaduhan kamandang kontémporér dina unggal prakték démokrasi liberal di dunya. Aya alesan pikeun éta.

Di dieu headline abdi:

Anu aya dina wengkuan?

Pausahaan anu "Dina wengkuan" aya jelema nu "Ngidinan pamaké babagi atawa ngajalajah eusi-generate pamaké atawa berinteraksi sareng tiap online séjén." Kuring nebak éta cara sejen nyebutkeun "média sosial". Tapi berpotensi eta bisa balik lega ti pausahaan conventionally panginten salaku mahluk situs na jasa média sosial.

Hiji tugas statutory miara

Pusat tina Kertas Bodas mangrupikeun maksud anu didéklarasikeun pikeun netepkeun tugas jaga anu sah pikeun ngajantenkeun perusahaan langkung tanggel waler pikeun kasalametan pangguna na sareng ngarugikeun anu disababkeun ku eusi atanapi kagiatan dina jasa aranjeunna.

Minuhan bisa enforced ku hiji regulator bebas

Pangaturan anu anyar, sah bakal dibentuk. Dina kode prakték éta bakal netepkeun naon anu diarepkeun pikeun perusahaan kualifikasi. Upami perusahaan hoyong ngalaksanakeun tugas anu ditetepkeun dina cara anu teu diatur dina kode, aranjeunna kedah ngajelaskeun sareng menerkeun ka régulator kumaha pendekatan alternatipna sacara efektif bakal nganteurkeun tingkat dampak anu sami atanapi langkung ageung.

istilah jeung kaayaan A parusahaan acquire pentingna anyar

Sarat sareng kaayaan bisnis jasa kedah jelas sareng tiasa diaksés, kalebet ka murangkalih sareng pangguna rentan anu sanés. Ieu parantos mangrupikeun sarat GDPR anu sigana bakal dieja langkung lengkep dina kode prakték dina desain anu cocog ku umur anu ngagaduhan badan privasi Inggris (ICO) anu enggal (?) Nerbitkeun.

Leuwih umum, anu regulator anyar bakal assess sabaraha efektif istilah jeung kaayaan hiji parusahaan nu keur enforced. Pikeun nginpokeun laporan sarta pikeun panduan Peta pangaturan anak, regulator bakal boga kakuatan pikeun merlukeun laporan taunan ti pausahaan.

Lumrah tur proportionate

regulator bakal nyandak akun tina kapasitas pausahaan papanggih syarat pangaturan, kaasup nu jangkauan sahiji platform maranéhanana dina watesan pamaké-base jeung severity tina harms.

pendekatan proportionate Ieu ogé bakal enshrined dina panerapan anu baris nyieun jelas yén pausahaan anu diperlukeun nyandak Peta lumrah tur proportionate mun tackle harms on jasa maranéhna  (Abdi tekenan).

regulator bakal nangtukeun ekspektasi jelas ngeunaan naon anu kudu pausahaan ulah nepi ka tackle aktivitas ilegal jeung tetep barudak aman online.

Aya niat abandon prinsip kekebalan platform tapi

"Kerangka pangaturan anyar (baris nyandak) pendekatan langkung teleb (ku cara ningkatkeun) tanggungjawab anu jasa gaduh dina hubungan harms online"

Kuring nyangka ieu bakal ngabalukarkeun ka tingkat leuwih gede deployment of PhotoDNA sarta algoritma nu bisa ngadeteksi paedophilic jeung paripolah ngabahayakeun lianna kayaning bullying.

Teu sateuacan waktos.

Ngaran, shaming sarta transparansi

regulator bakal mibanda kakuatan considerable mun merlukeun pausahaan nyadiakeun eta kalawan informasi. Transparansi bade janten bagian konci tina rezim anyar. Pausahaan nu henteu nepi ka snuff baris diidentifikasi jadi masarakat awam.

Fines, blocking jeung tanggung jawab kriminal

regulator nu bade gaduh kisaran parabot pikeun underpin tur ngarojong kawijakan kaasup hiji kamampuh pikeun Levy fines penting, sanajan berpotensi pikeun merlukeun loka atawa jasa bisa dipeungpeuk. Nyieun executives senior criminally makéna pikeun gagal oge dina kartu.

Bodas tinged kalawan héjo

Éta anu disebatkeun dina Kertas Bodas téh héjo héjo. Ieu ngandung harti aya seueur detil anu penting pisan pikeun digarap. Dua anu paling penting nyaéta idéntitas sareng kakuatan régulator sareng kumaha cara dibiayaan.

pisan A maén keur

Aya jaman rundingan formal tilu bulan tapi aya tiasa sakedik mamang yen urusan ieu bakal masalah urang tebih saluareun éta. Panerapan bakal diperlukeun. Brexit eta, nu geus jarang hal nu bisa hurried.

percobaan macul sejen tapi boga rojongan nyebar 

Tangtosna bakal aya argumen ngeunaan detil penting. Nanging, sadaya partéy pulitik utami sacara umum dijajarkeun dina hubunganana sareng poin-poin konci dina White Paper. Éta sabab opini publik sacara solid balik di tukangeun jinis-jinis ieu. Bakal aya idéologi anu masih mikir yén Pamaréntah sareng Parlemén kedah ngajauhan tina perkara sapertos kieu. b Tapi sanajan Mark Zuckerberg nyauran perda anu sah kuring ragu yén ekstremis sapertos kitu bakal ngagaduhan daya tarik anu serius.

Panto tina Last Chance Saloon geus dipaku up na disegel.

blog ieu asalna dipasang dina April 8, 2019 by John Carr. Lamun hoyong ningali blog séjén kami geus hosted ti John, didieu aranjeunna.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Bagikeun artikel ieu