ONLINE HARMS bodas kertas

Harms online Bodas Paper

adminaccount888 Bérita paling énggal

Taya kejutan tapi masih radikal !! babak badag tina keprok

Pamaréntah Inggris urang lila-tunggu Bodas Paper on Online Harms tungtungna mecenghul di 8th April 2019. Upami anjeun hoyong gancang (ish) Tinjauan, pers release nempatkeun kaluar Kantor Imah téh Ieuh.

Upami anjeun hoyong réaksi ti batur anu saé ngartos kana médan ieu, mangrupikeun kiriman tamu tamu. John Carr, ahli terkemuka, nyerat…

Eta geus warmly tampi ku barudak, kolot 'jeung organisasi masarakat sipil lianna. Éta sabab mangrupakeun dokumen mimitina-rate, signalling awal pendekatan anyar pikeun governance internét di Inggris. Sanajan kitu, sadaya jelema weruh naon anu lumangsung di dieu miboga bahana kontemporer sacara praktis na unggal démokrasi liberal di dunya. Aya alesan keur éta.

Di dieu headline abdi:

Anu aya dina wengkuan?

Pausahaan anu "Dina wengkuan" aya jelema nu "Ngidinan pamaké babagi atawa ngajalajah eusi-generate pamaké atawa berinteraksi sareng tiap online séjén." Kuring nebak éta cara sejen nyebutkeun "média sosial". Tapi berpotensi eta bisa balik lega ti pausahaan conventionally panginten salaku mahluk situs na jasa média sosial.

Hiji tugas statutory miara

The centerpiece tina Bodas Paper nyaéta niat nyatakeun pikeun nyieun tugas statutory anyar miara sangkan pausahaan nyandak tanggungjawab nu leuwih pikeun kasalametan pamaké maranéhanana sarta tackle harms disababkeun ku eusi atawa aktivitas dina jasa maranéhanana.

Minuhan bisa enforced ku hiji regulator bebas

A anyar, regulator statutory bakal ditetepkeun. Dina Konci tina praktek eta bakal nangtukeun kaluar naon anu dipiharep pausahaan qualifying. Lamun pausahaan hayang minuhan hiji tugas nyatakeun di luhur teu diatur kaluar dina kode a, maranéhna kudu ngajelaskeun tur menerkeun mun regulator nu kumaha pendekatan alternatif maranéhna efektif baris nganteurkeun tingkat sarua atawa leuwih gede tina dampak.

istilah jeung kaayaan A parusahaan acquire pentingna anyar

istilah jeung kaayaan di layanan usaha 'kudu jadi jelas tur diakses, kaasup ka barudak jeung pamaké rawan lianna. Ieu geus sarat GDPR yén kamungkinan bisa dieja kaluar beuki pinuh dina kode tina prakték dina umur design luyu nu awakna privasi Inggris urang (nu ICO) baris geura-giru (?) Nyebarkeun.

Leuwih umum, anu regulator anyar bakal assess sabaraha efektif istilah jeung kaayaan hiji parusahaan nu keur enforced. Pikeun nginpokeun laporan sarta pikeun panduan Peta pangaturan anak, regulator bakal boga kakuatan pikeun merlukeun laporan taunan ti pausahaan.

Lumrah tur proportionate

regulator bakal nyandak akun tina kapasitas pausahaan papanggih syarat pangaturan, kaasup nu jangkauan sahiji platform maranéhanana dina watesan pamaké-base jeung severity tina harms.

pendekatan proportionate Ieu ogé bakal enshrined dina panerapan anu baris nyieun jelas yén pausahaan anu diperlukeun nyandak Peta lumrah tur proportionate mun tackle harms on jasa maranéhna (Abdi tekenan).

regulator bakal nangtukeun ekspektasi jelas ngeunaan naon anu kudu pausahaan ulah nepi ka tackle aktivitas ilegal jeung tetep barudak aman online.

Aya niat abandon prinsip kekebalan platform tapi

"Kerangka pangaturan anyar (baris nyandak) pendekatan langkung teleb (ku cara ningkatkeun) tanggungjawab anu jasa gaduh dina hubungan harms online"

Kuring nyangka ieu bakal ngabalukarkeun ka tingkat leuwih gede deployment of PhotoDNA sarta algoritma nu bisa ngadeteksi paedophilic jeung paripolah ngabahayakeun lianna kayaning bullying.

Teu sateuacan waktos.

Ngaran, shaming sarta transparansi

regulator bakal mibanda kakuatan considerable mun merlukeun pausahaan nyadiakeun eta kalawan informasi. Transparansi bade janten bagian konci tina rezim anyar. Pausahaan nu henteu nepi ka snuff baris diidentifikasi jadi masarakat awam.

Fines, blocking jeung tanggung jawab kriminal

regulator nu bade gaduh kisaran parabot pikeun underpin tur ngarojong kawijakan kaasup hiji kamampuh pikeun Levy fines penting, sanajan berpotensi pikeun merlukeun loka atawa jasa bisa dipeungpeuk. Nyieun executives senior criminally makéna pikeun gagal oge dina kartu.

Bodas tinged kalawan héjo

Ieu keur ceuk Bodas Paper geus beurat tinged kalawan héjo. Ieu ngandung harti aya loba rinci penting pisan bisa digarap kaluar. Dua tina pangpentingna nyaéta identitas na kakuatan tina regulator jeung kumaha éta bisa dibiayaan.

pisan A maén keur

Aya jaman rundingan formal tilu bulan tapi aya tiasa sakedik mamang yen urusan ieu bakal masalah urang tebih saluareun éta. Panerapan bakal diperlukeun. Brexit eta, nu geus jarang hal nu bisa hurried.

percobaan macul sejen tapi boga rojongan nyebar

Tangtu bakal aya alesan leuwih rinci penting. Sanajan kitu, sakabéh parpol utama nu sacara lega Blok dina hubungan jeung titik konci dina Bodas Paper. Yén sabab pamadegan umum nyaéta solidly balik jinis ieu ukuran. Bakal aya nu ideologues anu masih pikir pamaréntah sarta Parliaments kedah tetep jauh ti urusan nanaon ieu. bBut nalika malah Mark Zuckerberg ieu nelepon pikeun pangaturan statutory I ragu extremists sapertos bakal meunang sagala traction serius.

Panto tina Last Chance Saloon geus dipaku up na disegel.

blog ieu asalna dipasang dina April 8, 2019 by John Carr. Lamun hoyong ningali blog séjén kami geus hosted ti John, didieu aranjeunna.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Bagikeun artikel ieu