karelinlestrange autis-2377410_1280

Porno & Autisme

adminaccount888 Bérita paling énggal

pos blog ieu ti Graeme Hydari di teguh hukum Hodge Santang & Allen Sigana di jalan jalma nu keur hayu ka handap ku sistem kaadilan kriminal kami di Inggris nalika porno jeung autisme aub.

Sanajan narima hidayah, loba yudikatif jeung magistracy teu boga pamahaman dasar tina karusuhan spéktrum autisme, nu mangrupakeun kaayaan developmental nu teu bisa diolah atawa ningkat ku nginum obat. Hal ieu biasana dipirig ku Tret umum sapertos kahariwang sosial ngarah kana isolasi, kabiasaan obsessional sarta depresi mindeng parna.

kondisi teu nyadiakeun hiji pertahanan légal. Teu hiji musabab atanapi leresan pikeun lampah. Tapi teu sering nyadiakeun penjelasan keur naon jumlah ka kabiasaan kriminal.

Jalma dina spéktrum nu mindeng kapanggih janten jum'atan 'fit ngabela' sarta bisa ilubiung dina percobaan maranéhanana jeung rojongan ukuran husus, kaasup bantuan perantara. Dina dmana, kaayaan maranéhanana nyaéta saperti teu mirip merlukeun di-sabar perlakuan rumah sakit iwal aya hiji kaayaan kaséhatan méntal dibéré bareng, tur urangna maranéhanana ngembangkeun mental saperti teu mirip bisa impaired cukup nyadiakeun hiji pertahanan légal tina panyakit burung.

Polisi na Putra gugatan Service (rpm) jeung radian jarang laksana kawijaksanaan maranéhna teu lumangsungna kalawan biaya kriminal ngalawan jalma autistic, sanajan biaya henteu serius tur Répréséntasi sarta laporan ngarojong geus disadiakeun.

The unggulan pulisi sarta pangadilan diversion schemes, dirojong ku teu kampanye dijagaan Kamanusaan sarta Studi, ulah sigana nyokot maranéhanana jeung autisme. tersangka Autistic di stasiun pulisi keur jum'atan dijudulan ka 'sawawa luyu' pikeun mantuan aranjeunna nalika wawancara, tapi boga entitlement hiji kalawan pamahaman kaayaan maranéhanana.

teguh mah rutin maréntahkeun ku kolotna barudak autistic. Aplikasi pikeun mindahkeun bantuan légal dina kasus sapertos anu sering nolak ku hakim.

Prosés pangadilan tiasa masalah. Ieu penting pisan uninga kumaha komunikasi sareng hiji terdakwa autistic. hearings Videolink anu pantes jadi jalma autistic mindeng gaduh kasusah jeung basa receptive tur ekspresif, jeung ulah langsung ngarti patarosan na arah pangadilan. Éta kudu kapastian sarta guaran lengkep. Kontinuitas wawakil légal penting.

Nepi panjang tur bail saterusna tanpa kamajuan noticeable ngakibatkeun kahariwang akut. Ieu bisa ngakibatkeun pikiran suicidal sarta meta.

internet tiasa daerah nu loba ranjauna a. Loba teu boga babaturan jeung mindeng ngabalukarkeun nyawa papisah, jadi internét nyadiakeun solace. Tapi urangna maranéhanana pangalaman sosial atawa wates, sarta salah tafsir atanapi literal, interpretasi kaku komunikasi, gandeng ku kabiasaan obsesip, mindeng ngabalukarkeun aranjeunna keur muatan jeung nyinggung pelecehan.

Nalika batur dina blok média sosial atanapi ends hubungan online, hiji jalma autistic mindeng perlu katerangan ditulis lengkep. Ngirim pesen pengkuh néangan ieu tiasa Jumlah ka kalakuan pelecehan.

kasus kawas kudu diverted ti pulisi sarta pangadilan jeung diurus ku rujukan ka psikolog pangaweruh. Éta bisa ngajelaskeun inappropriateness tina kalakuan kitu jeung pangaruh kana nu dituju.

jalma Autistic oge rentan ka keur muatan jeung ngilikan gambar sopan barudak. Loba geus pernah ngalaman nanaon nu hubungan. isolasi sosial jeung hiji leuwih-reliance di internet nyadiakeun stimulasi bisa ngakibatkeun hiji kecanduan jeung pornografi. Mindeng immature, jalma autistic bisa manggihan gambar tina aktivitas seksual sawawa distressing sarta baris nempo gambar seksual ti barudak nepi ka ngalenyepan kelamin tanpa minat seksual hususna dina barudak.

jalma ngora autistic bisa bunuh nyinggung seksual ngalawan barudak lianna sabab coba mun ngalenyepan kabiasaan seksual. nyinggung sapertos anu salawasna pisan serius tapi kondisi terdakwa urang kudu dibikeun deui beurat lamun tempo culpability dina waktu kalimah.

offenders Autistic anu saperti teu mirip buka on bunuh nyinggung fisik beuki serius. Aranjeunna biasana teuing sieun gaduh kontak fisik sapertos na téh saperti teu mirip jadi bahaya.

Pikeun nyegah offending misalna satuluyna, kasus ieu kudu diurus ku penyediaan sangakan wajib ku hiji psikolog spesialis autis di komunitas tinimbang hukuman panjara.

Graeme Hydari mangrupakeun pasangan pertahanan kriminal dina Hodge Santang & Allen. pos nu tadina mucunghul di Hukum Society Warta.

Di dieu téh mangpaat mere beja keur saha questioning hiji jalma kalawan autis (kaasup Sindrom Asperger urang) dina pangadilan.

Di dieu mangrupa heubeul artikel ti AS ngeunaan subjék ieu utamana ngeunaan barudak dina spéktrum anu dilabélan sakumaha offenders kelamin. Di dieu téh video tina hiji Pangacara pertahanan Amérika sarta pangalaman dirina tina klien kalawan ASD.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Bagikeun artikel ieu