Geralt

Porno na bisexuality

adminaccount888 Bérita paling énggal

Ku Michael Kaplan. Pébruari 26, 2019

Lalajo porno bisa nyieun anjeun bisexual. Sahenteuna nu sigana teh takeaway ti ulikan dileupaskeun ku xHamster portal porno online. Dubbed nu xHamster "Laporkeun on Digital seksualitas" eta dirilis Salasa. Survey of pamaké 11,000 manggih yén leuwih porno urang nitenan, anu likelier anjeun pikeun balik duanana cara.

Bisexuality

Pikeun starters, studi mangka éta 22.36 persén pamaké porno AS nu bisexual. Ahéng, nu 1.09 persen pinuh ku pemirsa porno ngajelaskeun dirina salaku aséksual - atawa ngagunakeun istilah spouted dina "Ray Donovan": "anorexics seksual". Ngan 4.05 persen ngararangkay diri salaku homo atawa lesbian. Mayoritas overwhelming of pamakéna porno, 67.77 persén, anu heterosexual.

Tiasa porno mangaruhan orientasi?

Hal meunang frisky nalika nalungtik Sigana di naha "porno ngajadikeun maneh bi". Panalungtik dina xHamster manggihan yén 13.09 persén jelema nu lalajo porno saminggu sakali aya bisexual. Jalma anu lalajo flicks kulit sababaraha kali saminggu boga kasempetan 19.73 persen keur bi. Lalajo sakali sapoé sarta anjeun dina grup 23.01 persén bisexuals. Jieun waktu pikeun log asup pikeun aksi XXX sababaraha kali sapoé sarta anjeun bisa cacah diri dipimilik ku 27.46 persén pemirsa sering xHamster urang anu bisexual.

Naon alesan pikeun divergence karesep seksual antara jalma anu lalajo kavling porno jeung jelema nu lalajo ngan saeutik?

"Simkuring mung tiasa nyadiakeun korelasi, teu ngabuktikeun musabab, tapi bakal sigana nu ningali porno leuwih remen ngabantuan acara pamaké naon seksualitas tiasa," xHamster Wapres Alex Hawkins ngabejaan The Post. "Beuki porno urang nitenan, beuki anjeun pikir, 'Hei, éta sabenerna rada of a péngkolan-on. Meureun Kaula mah sakumaha sagemblengna lempeng, atawa gay, sakumaha Teu sangka. ' "

Mun aya hiji shocker asalna ti ulikan pikeun Hawkins, éta nu bisexuality nyaeta pisan leuwih umum ti malah ceuk pikir. "Ngan resep dina kahirupan nyata, dimana anjeun teu bisa salawasna nangtoskeun saha nu bisexual dumasar kana anu sipatna bobogohan," nyebutkeun Hawkins. "Urang underestimate ukuran masarakat".

Sarta, salaku jalma pencinta porno sering-ngalayang tiasa ngabuktoskeun, ukuranana teu masalah.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Bagikeun artikel ieu