Mead sareng Sharpe kalayan panaliti dikutip Blycker sareng Potenza

Panilitian 'Manifesto' pikeun Pornografi

adminaccount888 Bérita paling énggal

Dina Juni 2019 Dr Darryl Mead sareng Mary Sharpe nyiapkeun manifesto pikeun panilitian pornografi. Éta dikirimkeun dina Konperénsi Internasional ngeunaan Kecanduan Paripolah di Yokohama, Jepang. Panaliti TRF ditingali di dieu sareng Dr Marc Potenza sareng Gretchen Blycker dina konperénsi éta.

Tulisan urang disebut Ngajajarkeun "Manifesto pikeun Jaringan Panilitian Éropa kana Pamakéan Masalah dina Internét" kalayan Kabutuhan Ragam Komunitas Profesional sareng Konsumén anu Dipangaruhan ku Pamakéan Masalah pornografi. Éta netepkeun saran-saran The Reward Foundation pikeun panilitian dina dasawarsa ka payun dina kerangka Aksi COST Uni Éropa.

Ayeuna parantos sayogi aksés aksés dina International Journal of Environmental Research and Public Health (IJERPH). Anjeun tiasa ningali dina https://www.mdpi.com/1660-4601/17/10/3462. Tulisan ieu milik Édisi Khusus Internét sareng Smartphone Mangpaat Kecanduan Anggo-Kasakit Masalah: Perawatan, Atikan sareng Panaliti.

Artikel IJERPH ieu mangrupikeun léngkah anu munggaran dina nyiptakeun rencana pangembangan panalungtikan anu ngaujukeun panongton.

abstrak

Manifesto pikeun jaringan risét Éropa kana Masalah Dianggo dina Internét dipedalkeun dina Méi 2018. Hal ieu ditulis tina sudut pandang COST Aksi Jaringan, program Kerjasama Élmu Éropa dina Élmu CA16207 sareng diperkirakeun gaduh pangaruh anu signifikan dina prioritas waragad panalungtikan dina dékade salajengna. Manifesto ngaidentipikasi salapan prioritas panalungtikan utama pikeun muka pamahaman dina widang. Analisis kami nunjukkeun yén nalika di tingkat anu paling umum nya éta masalah pamakean pornografi (PUP) salaku prioritas panalungtikan utama, teras bieu disebatkeun deui dina jero laporan éta.

Tulisan ieu ngagunakeun kerangka Manifesto pikeun ngasongkeun daérah riset dina masalah panggunaan pornografi anu aya hubunganana khusus pikeun dokter-klinik sareng profésional séjén anu damel dina widang anu badé ngembangkeun pendekatan pikeun ngabantosan individu sareng kelompok target anu kapangaruhan ku PUP. Éta ogé ningali kasempetan panalungtikan poténsial anu diideuan ku pangalaman hirup pangguna mundur ti PUP. Seueur kasempetan anu diidentifikasi pikeun padamelan anyar dina PUP di salapan salapan daérah riset utama Manifesto.

Konci: panggunaan masalah pornografiManifestopanggunaan masalah dina internetJaringan aksi KOSpanalungtikan kecanduan tindak laku.

Kertas TRF anu sanés dikutip

TRF ogé parantos nyebarkeun tulisan sanés dina jurnal peer-reviewed. Anjeun tiasa mendakan tautan kana sadaya makalah urang Ieuh. Analisis konperénsi 2018 XNUMX urang ayeuna parantos dicandak dina tulisan anu diterbitkeun dina jurnal Kecanduan seksual na Compulsivity. Disebut 'Ngalanglang Pangalaman Anu Hirup tina Pamaké Masalah tina pornografi Internét: Studi Kualitatif '.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Bagikeun artikel ieu