Mead sareng Sharpe kalayan panaliti dikutip Blycker sareng Potenza

Panaliti 'Manifesto' kanggo pornografi

adminaccount888 Bérita paling énggal

Dina Juni 2019 Dr Darryl Mead sareng Mary Sharpe ngagentos kertas ngeunaan masa depan panalungtikan kana dampak pornografi internét. Ieu di Konperénsi Internasional ngeunaan Kecanduan Paripolah di Yokohama, Jepang. Panaliti TRF katingal di dieu sareng Dr Marc Potenza sareng Gretchen Blycker dina konperénsi éta.

Tulisan urang disebut Aligning "Manifesto pikeun Jaringan Panaliti Éropa kana Pamakéan Masalah Internét" ku Pangabutuh Diverse Komunitas Profesional sareng Konsumén Dipangaruhan ku Dianggo Masalah pornografi. Éta netepkeun saran The Ganjaran Yayasan pikeun panalungtikan pikeun dasawarsa ka hareup dina kerangka COST Aksi Éropa.

Ayeuna parantos sayogi aksés aksés dina International Journal of Environmental Research and Public Health (IJERPH). Anjeun tiasa ningali dina https://www.mdpi.com/1660-4601/17/10/3462. Tulisan ieu milik Édisi Khusus Internét sareng Smartphone Mangpaat Kecanduan Anggo-Kasakit Masalah: Perawatan, Atikan sareng Panaliti.

Artikel IJERPH ieu mangrupikeun léngkah anu munggaran dina nyiptakeun rencana pangembangan panalungtikan anu ngaujukeun panongton.

abstrak

Manifesto pikeun jaringan risét Éropa kana Masalah Dianggo dina Internét dipedalkeun dina Méi 2018. Hal ieu ditulis tina sudut pandang COST Aksi Jaringan, program Kerjasama Élmu Éropa dina Élmu CA16207 sareng diperkirakeun gaduh pangaruh anu signifikan dina prioritas waragad panalungtikan dina dékade salajengna. Manifesto ngaidentipikasi salapan prioritas panalungtikan utama pikeun muka pamahaman dina widang. Analisis kami nunjukkeun yén nalika di tingkat anu paling umum nya éta masalah pamakean pornografi (PUP) salaku prioritas panalungtikan utama, teras bieu disebatkeun deui dina jero laporan éta.

Tulisan ieu ngagunakeun kerangka Manifesto pikeun ngasongkeun daérah riset dina masalah panggunaan pornografi anu aya hubunganana khusus pikeun dokter-klinik sareng profésional séjén anu damel dina widang anu badé ngembangkeun pendekatan pikeun ngabantosan individu sareng kelompok target anu kapangaruhan ku PUP. Éta ogé ningali kasempetan panalungtikan poténsial anu diideuan ku pangalaman hirup pangguna mundur ti PUP. Seueur kasempetan anu diidentifikasi pikeun padamelan anyar dina PUP di salapan salapan daérah riset utama Manifesto.

Konci: panggunaan masalah pornografi; Manifesto; panggunaan masalah dina internet; Jaringan aksi KOS; panalungtikan kecanduan tindak laku.

Tulisan TRF séjén dicutat

TRF ogé parantos nyebarkeun tulisan sanés dina jurnal peer-reviewed. Anjeun tiasa mendakan tautan kana sadaya makalah urang Ieuh. Analisis konperénsi 2018 XNUMX urang ayeuna parantos dicandak dina tulisan anu diterbitkeun dina jurnal Kecanduan seksual na Compulsivity disebut 'Neuleuman Pangalaman Anu Kahirupan Pamaké Masalah Masalah pornografi Internét: Studi kualitatif '.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Bagikeun artikel ieu