Gambar ku Sebastian Thöne ti Pixabay

Pandemi porno

adminaccount888 Bérita paling énggal

Porno Ageung Milarian Modal dina Pandemi

Pos tamu ieu dina pandemi porno asalna tina Madeleine Kearns, saurang William F. Buckley Sémo dina Jurnalistik Pulitik di National Review Institute. Tulisan aslina tiasa katingal Ieuh. Hubunganana, item langkung pondok disauran 'Jalma Anu Terpisah Anu Dipiceun' ogé pantes dibaca. Deui dina bulan Pebruari 2020 urang namikeun deui pamikiran na Krisis Kaséhatan porno.

"Dina waktos krisis, industri porno nambihan kasangsaraan manusa langkung.

Dina pilem 1980 Pesawat!, pengontrol lalu lintas udara Steve McCroskey berjuang pikeun nungtun pesawat anu awakna sadayana parantos digugurkeun ku karacunan pangan dugi ka aman. "Sigana mah kuring salah milih saminggu pikeun lirén ngaroko," saur anjeunna, kesang pisan. Teras, anjeunna nambihkeun yén éta ogé saminggu anu salah pikeun "kaluar amfétamin" teras deui "minggu anu salah pikeun lirén anu diseuseup."

Dina upaya ngeureunkeun sistem perawatan kaséhatan urang tina nabrak di tengah pandemi global COVID-19, seueur anu nyangkut diri, diri nyanghareupan setrés teu boga padamelan sareng teu pasti anu teu pasti. Dina waktos anu sapertos kitu, seueur lalaki panginten ogé naha aranjeunna milih minggu anu lepat pikeun lirén tina pornografi.

Tanggal 13 Maret, Pornhub, panyadia porno Internét pangageungna, ngumumkeun yén éta nyayogikeun aksés ka pangguna di Italia pikeun aksés bébas sareng palanggan. Saprak harita, perusahaan parantos ngalakukeun hal anu sami di Perancis sareng Spanyol. Situs parantos ningali naék ajeg di pemirsa di Éropa, Kanada, sareng Amérika Serikat.

Kaanggotaan Premium Gratis

Dina dinten kaanggotaan premium gratis diluncurkeun di Italia, Perancis, sareng Spanyol, patalimarga di unggal nagara ningkat masing-masing 57 persén, 38 persén, sareng 61 persén. Tanggal 17 Maret, patalimarga sadunya naék ku 26.4 persén. Administrator Pornhub nyatakeun dina blog na yén statistik "jelas-jelas ngagambarkeun yén jalma-jalma di panjuru Éropah resep ngagaduhan gangguan bari dikarantina di bumi."

Tapi dina forum Reddit kalayan langkung ti satengah juta anggota pikeun anu pulih tina kecanduan pornografi, aya anu nyarioskeun carita anu béda:

  •  "Corona s *** ieu maéhan kuring. Sanés virus tapi karantina. Kuring angkat ka gym unggal dinten sareng kuring aktip pisan dina kahirupan sosial kuring tapi ayeuna kuring teu aya tempat sareng teu aya hubunganana. Kuring kambuh saatos 24 dinten. ”
  • “Abdi di Spanyol janten kelas universitas kuring ditangguhkeun sareng padamelan waktos ayeuna ayeuna jauh kusabab coronavirus. Abdi tiasa kaluar ti bumi tapi henteu disarankeun. Ayeuna kuring di bumi sadidinten, kambuh langkung gampang. Dinten ayeuna kuring kambuh 3 kali, nalika dina minggu normal katukang kuring kantos kambuh 1 atanapi 2 kali. Peryogi bantosan, ieu tiasa janten langkung parah upami teu dieureunkeun ayeuna mah. ”
  • "Kuring parantos nampi 9 kali sasih ieu."
  • "Lalaunan turun kana gélo dina lockdown. Teu acan gélo pikeun ngagunakeun porno. Tapi urang bakal ningali. ”

Nunjukkeun yén aya langkung ti 75 studi anu ngahubungkeun panggunaan porno pikeun hasil kaséhatan-mental anu langkung goréng sareng 45 studi neurosains ilmiah anu nunjukkeun yén porno adiktif, henteu héran pisan yén henteu sadayana mendakan paningkatan godaan pikeun nonton porno anu ngaganggu. Tétéla, éta ngajantenkeun raos Tambih deui naon anu ngarep.

Naséhat saé ti NoFap

Éta sababna panitia forum Reddit, anu ogé ngajalankeun halaman wéb disebat NoFap, parantos nyerat blog naséhat pikeun anu nyobian nyingkahan porno nalika hirup di karantina. Aranjeunna nyarankeun semedi, latihan, ngahubungkeun sareng komunikasi sareng anu sanésna, sareng ngawatesan panggunaan Internét sapopoé. Pikeun nunjukkeun kumaha panggunaan porno anu merusak, salah sahiji pangguna forum NoFap ngempelkeun meme anu nunjukkeun walungan jero anu dilabélan "pangjurung," ngagantung kana komunitas bawaan anu dilabélan "poténsi pinuh kuring," anu dicegah tina banjir ku tembok dilabélan "ngendalikeun diri."

Henteu ngan ukur pangguna anu situs porno milari kauntungan nalika waktos sesah ieu. Numutkeun ka Anu Nelepon Sapopoé: "Halaman wéb pornografi [IsMyGirl] nargétkeun padamel McDonald anu sangsara gajih anu murah salami pandemi coronavirus ku nawiskeun aranjeunna kasempetan kanggo kéngingkeun langkung ti $ 100,000 sataun pikeun ngiringan kontén pornografi." Pangadeg situs, Evan Seinfeld, ceuk dina siaran pers dikirim ka langkung ti satengah juta staff McDonald's: "Dina usaha ngabantosan padamel McDonald's, sareng pastikeun aranjeunna tiasa teras-terasan nyayogikeun diri sareng kulawargana, kami hoyong ngabantosan aranjeunna nganggo pilihan anu sah."

Tapi naha targét ieu pikeun budak awéwé berpenghasilan rendah anu nasibna leres-leres sah? Waktu sareng waktos deui, pembuat porno parantos nunjukkeun rasa teu paduli kana paksaan, panyiksa, sareng pemerasan dina industri. Pidéo perkosaan sareng budak awéwé di bawah umur sacara rutin hurung dina situs porno. Malah saatos kontén non-consensual parantos diidéntifikasi, éta henteu teras turun.

Industri porno tiasa nyerang kasempetan pikeun pandemi global. Tapi dina waktos kapencil, bosen, sareng sieun, éta ngan ukur nambihan kasangsaraan. "

Petisi ka Cicing Turun Pornhub

Change.org ayeuna ngadamel petisi pikeun ngiringan Pornhub. Éta tujuan pikeun nahan eksekutifna tanggung jawab pikeun ngabantuan perdagangan trafficking pikeun budak awéwé dina kaayaan. Tandatanganan petisi sareng ngiringan 560,000 jalma di saluruh dunya nyarios 'lirén ayeuna'. Paripolah Pornhub salaku organisasi sahandapeun anu ditarima di 2020.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Bagikeun artikel ieu