Gambar ku Sebastian Thöne ti Pixabay

Pandemi porno

adminaccount888 Bérita paling énggal

Milarian ageung porno pikeun kapitalisasi dina Pandémik

Pos tamu ieu dina pandemi porno asalna tina Madeleine Kearns, saurang William F. Buckley Sémo dina Jurnalistik Pulitik di National Review Institute. Tulisan aslina tiasa katingal Ieuh. Hubunganana, item langkung pondok disauran 'Jalma Anu Terpisah Anu Dipiceun' ogé pantes dibaca. Deui dina bulan Pebruari 2020 urang namikeun deui pamikiran na Krisis Kaséhatan porno.

"Dina waktos krisis, industri porno nambihan kasangsaraan langkung manusa.

Dina pilem 1980 Pesawat!, Controller traffic-traffic Steve McCroskey bajoang pikeun nungtun kapal terbang anu awak sadaya parantos kénging ku karacunan dahareun kanggo kaamanan. "Sigana mah kuring milih minggu anu salah pikeun kaluar ngaroko," saur anjeunna, késang pisan. Engké, anjeunna ogé nambihan yén éta ogé minggu anu salah pikeun "kaluar amphetamines" teras deui "minggu anu salah pikeun kaluar lem lem."

Dina usaha pikeun ngeureunkeun sistem perawatan kaséhatan urang tina nabrak di tengah pandam global global COVID-19, seueur anu macét dina ngasingkeun diri, nyanghareupan setrés teu aya padamelan sareng kateupastian anu teu ditangtukeun. Nalika dianjangan sapertos ieu, seueur lalaki tiasa waé pamikiran naha aranjeunna milih minggu salah pikeun kaluar pornografi.

Dina tanggal 13 Maret, Pornhub, panyadia porno internét pangbadagna, ngumumkeun yén éta nyayogikeun pangguna di Italia aksés gratis sareng hak istimewa palanggan. Ti saprak éta, perusahaan parantos ngalaksanakeun sami di Perancis sareng Spanyol. Situs éta parantos ningali pendakian anu stabil dina para pamirsa di Éropa, Kanada, sareng Amérika Serikat.

Kaanggotaan Premium Gratis

Dina dinten-kaanggotaan premium bébas diluncurkeun di Italia, Perancis, sareng Spanyol, lalu lintas di unggal nagara ningkat ku 57 persen, 38 persen, sareng 61 persen. Tanggal 17 Maret, lalu lintas dunya naékna 26.4 persén. Administrator Pornhub nyatakeun dina blogna yén statistikna "jelas ngagambarkeun yén jalma-jalma di seluruh Éropa senang nampi gangguan bari dikuarsa di bumi."

Tapi dina forum Reddit kalayan langkung ti satengah juta anggota pikeun jalma anu pulih tina kecanduan pornografi, aya anu nyarioskeun carita anu béda:

  • "Corona s *** ieu anu maéhan kuring. Henteu aya virus tapi karantina. Kuring indit ka gym unggal dinten sareng kuring aktif pisan dina kahirupan sosial kuring tapi ayeuna kuring teu kantos angkat sareng sia nanaon. Kuring tambuh sanggeus 24 poé. "
  • "Kuring di Spanyol sahingga kelas universitas kuring ditunda sareng padamuan sésana ayeuna jauh kusabab coronavirus. Abdi tiasa angkat ka bumi tapi henteu disarankeun. Ayeuna kuring di bumi sadinten, relapsing langkung gampang. Dinten ieu kuring mundur 3 kali, waktos di minggu normal anu baheula kuring biasa kambuh 1 atanapi 2 kali. Peryogi bantosan, ieu tiasa langkung parah upami kuring henteu ngeureunkeunana ayeuna. "
  • "Kuring parantos nampi 9 kali sasih ieu."
  • "Lalaunan turun kana kegilaan dina lockdown. Henteu cukup gélo pikeun ngarobih porno. Tapi urang gé ningali. ”

Nunjukkeun langkung seueur 75 panaliten anu nyambungkeun pamakean porno pikeun hasil kaséhatan méntal anu langkung saé sareng 45 panaliti sanésientonal deui nunjukkeun yén porno memang adiktif, matak heran yén henteu sadaya jalma mendakan paningkatan ngagoda pikeun ningali porno anu matak ngaganggu. Janten, éta ngaraos raos Tambih deui naon anu ngarep.

Naséhat saé ti NoFap

Kusabab kitu panitia forum Reddit, anu ogé ngajalankeun situs wéb disebut NoFap, parantos nyerat naséhat blog pikeun anu nyoba ngahindarkeun porno bari cicing di karantina. Aranjeunna nyarankeun semedi, latihan, nyambungkeun sareng ngahubung sareng batur ampir, sareng ngawatesan panggunaan Internét sapopoé. Pikeun nunjukkeun kumaha panggunaan porno ngarusak tiasa, salah sahiji forum forum NoFap dipasang meme anu nuduhkeun walungan jero anu dilabélan "nyurung," ngagantung dina komunitas anu diwangun ku "poténsial kuring," anu dicegah tina banjir ku témbok dilabélan "kendali."

Ieu sanés waé pikeun anu nganggo situs porno milari pikeun ngamangpaatkeun waktos anu sesah ieu. Numutkeun kana panelepon poean: "Situs wéb pornografi [IsMyGirl] nargétkeun pagawé McDonald urang anu ngalaman gajih rendah salami pandémik koronavirus ku nawiskeun aranjeunna kasempetan earn up $ 100,000 sataun kanggo milu eusi pornografi." Pangadeg situs éta, Evan Seinfeld, ceuk dina siaran pers dikirim ka langkung ti satengah juta staf McDonald: "Dina upaya ngabantosan pagawé McDonald, sareng pikeun mastikeun yén aranjeunna tiasa neruskeun nyayogikeun diri sareng kulawarga, kami hoyong ngabantosan nyayogikeun pilihan anu sah."

Tapi naha ieu nargétkeun budak awéwé berpendapatan rendah anu diturunkeun nasibna sah? Deui sareng waktos deui, produsen porno parantos nunjukkeun sikap teu pati hormatna kana paksaan, nyiksa, sareng nyekelan dina industri. Pidéo perkosa jeung budak bawah umur rutin angin dina situs porno. Malahan saatos kontén anu henteu konsensual parantos diidentifikasi, éta henteu teras turun.

Industri porno tiasa ngaluncurkeun kasempetan pandém global. Tapi dina waktu ngasingkeun, bosen, sareng kasieun, éta ngan ukur nambahan kasusahan. ”

Petisi ka Cicing Turun Pornhub

Change.org ayeuna ngadamel petisi pikeun ngiringan Pornhub. Éta tujuan pikeun nahan eksekutifna tanggung jawab pikeun ngabantuan perdagangan trafficking pikeun budak awéwé dina kaayaan. Tandatanganan petisi sareng gabung 560,000 jalma di sakumna dunya dina nyarios 'eureun ayeuna'. Paripolah pornhub salaku organisasi mangrupikeun hal anu ditampi di 2020.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Bagikeun artikel ieu