Pornografi mangaruhan kaséhatan

Pornografi mangaruhan Kaséhatan

professional Podomoro ngalaporkeun hiji naékna serius di ongkos tina gangguan jiwa jeung neuro-developmental di jalma ngora kiwari. Beuki sawawa téh ngalaman masalah kaséhatan seksual teuing. Éta leres yen pornografi mangaruhan kaséhatan? titik Panalungtikan kana dampak tina pamakéan nu nyurung pornografi internét dina kaséhatan méntal. kaayaan ieu utamana mangaruhan lalaki. A 2015 Review ku Cinta et al. nagara

"Ngeunaan kecanduan Internet panalungtikan neuroscientific ngarojong anggapan yén kaayaan prosés neural téh sarupa jeung kecanduan zat".

Warta alus nyaeta anu recovery nyaéta dimungkinkeun. Eta mantuan lamun ngartos kumaha uteuk robah anjeun ngalaman hal béda dina kahirupan Anjeun.

Dina bagian ieu pahala Yayasan nawarkeun loba cara kaséhatan urang bisa dipangaruhan ku pamakéan internet. Urang difokuskeun pornografi internét.

Consuming pornografi internét bisa ngarobah uteuk sarta ngarobah awak manusa. Ieu bisa ngakibatkeun jalma pikeun ngembangkeun paripolah seksual masalah kaasup kecanduan. Nempatkeun saukur, pornografi mangaruhan kaséhatan. Urang ngabongkar isu ieu dina kaca di handap ieu.

Urang ogé nyadiakeun sauntuyan Sumberdaya jeung ngarojong pamahaman anjeun isu ieu.

Nyitak Friendly, PDF & Email