Pornografi mangaruhan kaséhatan

Pornografi mangaruhan Kaséhatan

Ahli Podomoro ngalaporkeun naékna serius dina tingkat gangguan jiwa sareng neuro-pamekaran di jalma ngora ayeuna. Langkung sawawa anu ngalaman masalah kaséhatan seksual ogé. Naha leres pornografi mangaruhan kaséhatan? Panilitian nunjuk kana pangaruh panggunaan pornografi internét anu nyurung dina kaséhatan méntal. Kaayaan ieu sacara khusus mangaruhan lalaki. A 2015 Review ku Cinta et al. nagara

"Ngeunaan kecanduan Internet panalungtikan neuroscientific ngarojong anggapan yén kaayaan prosés neural téh sarupa jeung kecanduan zat".

Warta alus nyaeta anu recovery nyaéta dimungkinkeun. Eta mantuan lamun ngartos kumaha uteuk robah anjeun ngalaman hal béda dina kahirupan Anjeun.

Dina bagian ieu pahala Yayasan nawarkeun loba cara kaséhatan urang bisa dipangaruhan ku pamakéan internet. Urang difokuskeun pornografi internét.

Consuming pornografi internét bisa ngarobah uteuk sarta ngarobah awak manusa. Ieu bisa ngakibatkeun jalma pikeun ngembangkeun paripolah seksual masalah kaasup kecanduan. Nempatkeun saukur, pornografi mangaruhan kaséhatan. Urang ngabongkar isu ieu dina kaca di handap ieu.

Urang ogé nyadiakeun sauntuyan Sumberdaya jeung ngarojong pamahaman anjeun isu ieu.

Nyitak Friendly, PDF & Email