Pornografi mangaruhan Kaséhatan

Yayasan ganjaran kaséhatan méntalAhli Podomoro ngalaporkeun naékna serius dina tingkat gangguan jiwa sareng neuro-pamekaran di jalma ngora ayeuna. Langkung sawawa anu ngalaman masalah kaséhatan seksual ogé. Naha leres pornografi mangaruhan kaséhatan? Panilitian nunjuk kana pangaruh panggunaan pornografi internét anu nyurung dina kaséhatan méntal. Kaayaan ieu sacara khusus mangaruhan lalaki. A 2015 Review ku Cinta et al. nagara

"Ngeunaan kecanduan Internét, panalungtikan neuroscientific ngadukung anggapan yén prosés neural dina dasarna sami sareng kecanduan zat."

Warta alus nyaeta anu recovery nyaéta dimungkinkeun. Eta mantuan lamun ngartos kumaha uteuk robah anjeun ngalaman hal béda dina kahirupan Anjeun.

Dina bagian ieu pahala Yayasan nawarkeun loba cara kaséhatan urang bisa dipangaruhan ku pamakéan internet. Urang difokuskeun pornografi internét.

Konsumsi pornografi internét tiasa ngarobih otak sareng ngarobih awak manusa. Éta tiasa nyababkeun jalma ngembangkeun paripolah seksual anu bermasalah kalebet kecanduan. Saderhana, pornografi mangaruhan kaséhatan.

Urang ngabongkar masalah ieu dina kaca di handap ieu.

Urang ogé nyadiakeun sauntuyan Sumberdaya jeung ngarojong pamahaman anjeun isu ieu.