Kantor pers

Kantor Pencét

Di The Reward Foundation urang sok resep ngabantosan carita ngeunaan naon anu diungkabkeun ku élmu ngeunaan konsumsi pornografi.

Kantor Pers nawiskeun jasa pikeun wartawan. Kami tiasa ngabantosan upami anjeun milari inpormasi ngeunaan pangaruh pornografi dina kaséhatan méntal sareng kaséhatan fisik. Yayasan Ganjaran parantos ngawangun-perpustakaan anu penting pikeun panilitian ilmiah kana pornografi. Urang tiasa nyayogikeun kontéks pikeun panilitian ngeunaan jalma, masarakat sareng pornografi.

Yayasan Ganjaran ogé nawiskeun sét terintegrasi, gratis rencana pelajaran sakola pikeun nonoman umur 11 dugi 18 taun. Kami ogé gratis Pitunjuk Kolot pikeun ngadukung diskusi kulawarga ngeunaan pornografi sareng séxting.

Upami anjeun mangrupikeun wartawan, nyauran kami di +44 7717 437 727. Upami anjeun gaduh panilitian anu teu ngadesek, mangga ngahubungi info@rewardfoundation.org.

Pencét Pek Bungkus

Pak pengarahan Kantor Pencét panganyarna kami masihan latar anu jero ngeunaan Naha panerapan verifikasi umur pikeun pornografi perlu.

siaran pérs pikeun Konpérénsi Verifikasi Umur, Juni 2020.

Laporan Final pikeun Konpérénsi Verifikasi Umur 2020.

Kantor Pencét
Nyitak Friendly, PDF & Email