Kantor Pencét

fakta konci:
  • "Tina sadaya kagiatan dina internét, porno gaduh kamungkinan paling janten kecanduan”Saur Ahli saraf neurologi Walanda. Dugi ka ayeuna, unggal sarafdiajar gaib (langkung ti 55) nawiskeun dukungan pikeun pornografi internét anu cocog sareng modél kecanduan kalebet tujuh anu nunjukkeun kausalitas. Kalayan kecap séjén, piceun porno sareng gejalana turun atanapi remit sacara lengkep.
  • Disfungsi Erectile porno-ngainduksi: Beuki porno, beuki luhur résiko disfungsi erectile. Sakitar 23% lalaki di handapeun-35 anu ngaréspon survey ngagaduhan tingkat disfungsi erectile nalika hubungan séks sareng pasangan.
  • panalungtikan ku Déwan Klasifikasi Pilem Inggris parantos mendakan yén di Inggris 1.4 juta barudak sabulan nonton pornografi. Opat belas taun atanapi langkung ngora yuswa anu 60 per cent barudak mimiti ningali porno online. Sareng 56 persén 11 dugi ka 13 taun hoyong dijaga tina matéri 'langkung-18' online.

Kami ngahargaan nilai wartawan pikeun ngajantenkeun masarakat langkung sadar ngeunaan résiko sakitar panggunaan pornografi internét khususna pikeun murangkalih. Kami resep ngabantosan dimana waé pikeun masihan panilitian, anu diwawancara sareng kontéks pikeun carita.

Fokus utama urang pikeun ayeuna nyaéta pangaruh pornografi internét kana kaséhatan méntal sareng fisik, hubungan, kahontalna pendidikan sareng tanggung jawab hukum, khususna ngeunaan barudak sareng nonoman.

Rencana pelajaran gratis

Yayasan Ganjaran parantos ngahasilkeun sakumpulan gratis, terintegrasi rencana pelajaran sakola pikeun nonoman umur 11 dugi 18 taun ngeunaan masalah séks sareng pornografi internét. Éta sayogi dina versi Inggris, Internasional sareng Amérika.

bebas Pitunjuk Kolot pikeun pornografi Internét

Kami ogé parantos sacara terénggal diupdate, gratis Pitunjuk Kolot pikeun ngadukung pendidikan kulawarga sareng diskusi ngeunaan pornografi sareng séxting.

wawancara

Chief Executive Officer urang, Mary Sharpe, Advocate, sareng Ketua amal, Dr Darryl Mead, sayogi kanggo wawancara. Upami anjeun mangrupikeun wartawan, nyauran kami di +44 7717 437 727. Upami anjeun gaduh panilitian anu teu ngadesek, mangga ngahubungi info@rewardfoundation.org.

Paket Pengarahan Kantor Pencét

Panerapan Verifikasi Umur

Pak pengarahan Kantor Pencét panganyarna kami masihan latar anu jero ngeunaan Naha panerapan verifikasi umur pikeun pornografi perlu.

siaran pérs pikeun Konpérénsi Verifikasi Umur, Juni 2020.

Laporan Final pikeun Konpérénsi Verifikasi Umur 2020.

Kantor Pencét