Laporan Kecanduan ayeuna

Paké porno Masalah: Pertimbangan Sarat jeung Kaayaan Hukum sareng Kaséhatan

adminaccount888 Bérita paling énggal

Panas kaluar pencét tina Laporan Kecanduan Ayeuna! Makalah anyar penting ku The Reward Foundation anu disebut "Pamakéan Pornografi Masalah: Pertimbangan Kabijakan Hukum sareng Kaséhatan." Mangga baca sareng bagikeun sareng tautan ieu: https://rdcu.be/cxquO. Tulisan ieu nunjukkeun naon anu kedah diperhatoskeun ku pamaréntah di sakumna dunya pikeun ngabantosan masalah kaséhatan, kekerasan seksual sareng biaya hukum anu aya hubunganana sareng panggunaan pornografi anu bermasalah. Aya solusi sadia.

abstrak

Tujuan Tinjauan Laporan kekerasan seksual, khususna ka awéwé sareng barudak, gancang ningkat. Dina waktos anu sasarengan, tingkat panggunaan pornografi anu bermasalah (PPU) ogé gancang teuing di panjuru dunya. Tujuan tina ulasan ieu nyaéta mertimbangkeun panilitian anyar ngeunaan PPU sareng kontribusina pikeun kekerasan seksual. Artikel nawiskeun pedoman ka pamaréntah ngeunaan kamungkinan campur tangan kabijakan kaséhatan sareng tindakan hukum pikeun nyegah pamekaran PPU sareng ngirangan kajadian kekerasan seksual di masarakat.

Pamanggihan anyar Gawe tina sudut pandang konsumen, kami ngaidentipikasi PPU sareng naroskeun sabaraha pornografi anu diperyogikeun pikeun nyababkeun PPU. Kami nalungtik kumaha PPU ngadorong pelanggaran seksual di murangkalih, nonoman sareng déwasa. Pangaruh PPU kana paripolah sababaraha konsumén nunjukkeun hubungan anu signifikan pikeun kekerasan rumah tangga. Cekapan séks disorot salaku conto. Algoritma kecerdasan jieunan ngagaduhan peran penting dina industri pornografi sareng sigana nyurung ningkatna kana bahan anu langkung telenges, nyababkeun tingkat luhur disfungsi seksual di konsumén sareng nyiptakeun napsu pikeun ningali bahan nyiksa seksual budak (CSAM).

singgetan Aksés gampang pornografi internét parantos nyababkeun kanaékan PPU sareng kekerasan seksual. Diagnosa sareng pangobatan pikeun PPU diperiksa, sakumaha ogé pelanggaran hukum sipat sipil sareng kriminal anu timbul tina PPU. Pangubaran hukum sareng implikasi kawijakan pamaréntah dibahas tina sudut pandang prinsip pancegahan. Strategi anu dibahas kalebet verifikasi umur pikeun pornografi, kampanye kaséhatan masarakat sareng peringatan kaséhatan sareng hukum anu dipasang pikeun pangguna dina ngamimitian sési pornografi sareng pelajaran pikeun murid ngeunaan pangaruh pornografi dina uteuk.

Tingali kertas lengkep dina Laporan Kecanduan Ayeuna https://doi.org/10.1007/s40429-021-00390-8.

Upami anjeun hoyong ngadangu Mary Sharpe nyarioskeun ngeunaan makalah sareng nempatkeun kana kontéks anu langkung lega, ceramahna ayeuna sayogi di YouTube.

Anjeun tiasa diajar langkung seueur ngeunaan aslina urang Panalungtikan ku TRF Ieuh.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Bagikeun artikel ieu