Quitting porno

QUITTING porno

Rébuan jalma sadunya-ayeuna parantos nguntungkeun tina mundur porno. Sapertos kabiasaan anu teu dikendali, éra ku teu tiasa ngendalikeun kalakuan urang sorangan sering janten bagian anu paling sesah. Tapi punten terang, anjeun henteu pegat. Anjeun tiasa ngarobih.
Yayasan Ganjaran nawiskeun papan tanda pikeun alat pikeun ngabantosan anjeun lirén.

Ninggalkeun porno mangrupikeun perjalanan anu béda pikeun sadayana. Unggal uteuk béda-béda, janten prosés mundur sacara individual pisan. Sababaraha ngarasa hésé, sedengkeun anu sanés ngan saukur tiasa mutuskeun lirén ku minimal repot.

Aya tilu léngkah konci…

  • Kahiji, anjeun kedah terang upami aya masalah ayeuna atanapi poténsial.
  • Kadua, anjeun kedah milarian cara pikeun ngeureunkeun. Ieu ngandung hartos nyingkirkeun sadaya porno anjeun sareng ngarusak tautan anu nyayogikeun éta.
  • Katilu, éta ngabantosan pikeun milarian kagiatan alternatif pikeun nguatkeun pikiran, awak sareng kahirupan sosial anjeun pikeun ngagentos waktos sareng usaha anu dianggo dina porno.

Ninggalkeun porno mangrupikeun perjalanan anu béda pikeun sadayana. Unggal uteuk béda-béda, janten prosés mundur sacara individual pisan. Sababaraha ngarasa hésé, sedengkeun anu sanés ngan saukur tiasa mutuskeun lirén ku minimal repot.

Dina bagian ieu Reward Foundation ngenalkeun sababaraha alat sareng pendekatan pikeun ngaktipkeun anjeun, atanapi batur anu anjeun jaga, pikeun mendakan kakuatan sareng tekad kabur tina cekelan panggunaan internét anu nyurung. Kami nutupan perjalanan porno anu lirén ti mimiti dugi ka akhir. Kabeneran dina ngawangun masa depan bébas porno sareng ngembangkeun kahirupan cinta anu nyugemakeun ku pasangan anu sanés.

Kumaha ngakuan masalah kalayan porno

test kinerja seksual keur lalaki

Lamun teu kecanduan porno dimimitian?

Ngabantu kalayan kecanduan porno Internét

Bade porno bebas

Modél recovery tilu-hambalan pahala Yayasan urang.

Ganjaran program pencegahan tilu-bagian Yayasan urang

Pahala Yayasan henteu nawiskeun terapi.

Nyitak Friendly, PDF & Email