Quitting porno

QUITTING porno

Seueur rébuan guys di salembar dunya ngagaduhan kauntungan tina ngiringan porno. Sapertos sadayana paripolah anu teu diendali, éra teu tiasa ngontrol kabiasaan urang sorangan sering nyaéta bagian anu paling hese. Tapi punten terang, anjeun henteu ngejat. Anjeun tiasa robih.
Yayasan Reward nawiskeun signpost pikeun alat pikeun ngabantosan anjeun lirén.

Quitting porno mangrupakeun lalampahan béda for everyone. Unggal otak mah béda, jadi proses quitting pisan individu. Sababaraha manggihan eta teuas, sedengkeun nu sejenna saukur bisa mutuskeun pikeun ngeureunkeun ku minimum repot.

Aya tilu hambalan konci ...

  • Kahiji, anjeun kudu ngakuan lamun aya masalah ayeuna atanapi poténsial.
  • Kadua, anjeun kudu neangan cara pikeun ngeureunkeun. Ieu ngandung harti lalaki leupas tina sagala porno anjeun sarta pikeun megatkeun tumbu nu nyadiakeun eta.
  • Katilu, éta ngabantuan milarian kagiatan alternatif pikeun nguatkeun pikiran, awak sareng kahirupan sosial pikeun ngagentos waktos sareng usaha anu diséépkeun dina porno.

Quitting porno mangrupakeun lalampahan béda for everyone. Unggal otak mah béda, jadi proses quitting pisan individu. Sababaraha manggihan eta teuas, sedengkeun nu sejenna saukur bisa mutuskeun pikeun ngeureunkeun ku minimum repot.

Dina bagian ieu The Reward Foundation ngenalkeun sababaraha alat sareng pendekatan pikeun ngaktifkeun anjeun, atanapi batur anu anjeun paduli, pikeun mendakan kakuatan sareng tekad pikeun lolos tina cengkraman pornografi internét anu nyurung. Urang nutupan perjalanan porno anu lengkep ti mimiti dugi ka rengse. Sugeng alus dina ngawangun masa depan anu porno sareng ngamekarkeun kahirupan asih anu nyugemakeun sareng pasangan nyata.

Kumaha ngakuan masalah kalayan porno

test kinerja seksual keur lalaki

Lamun teu kecanduan porno dimimitian?

Ngabantu kalayan kecanduan porno Internét

Bade porno bebas

Modél recovery tilu-hambalan pahala Yayasan urang.

Ganjaran program pencegahan tilu-bagian Yayasan urang

Pahala Yayasan henteu nawiskeun terapi.

Nyitak Friendly, PDF & Email