Rewrd Yayasan 3-bagéan program pencegahan

program pencegahan tilu-bagian pahala Yayasan urang

Pencegahan kecanduan pornografi internét téh sagampil penting minangka ngarojong recovery.

Sarerea boga peran dina nulungan batur ulah aya addictions. kecanduan Internet porno mangrupakeun résiko hususna dina hadir. Kalolobaan jalma ulah malah henteu mikawanoh yén bisa adiktif.

Pencegahan loba gampang ti recovery. Paling addicts pamustunganana bisa ngeureunkeun kabiasaan adiktif maranéhanana. Sanajan kitu, aranjeunna bisa kénéh ngarasa yen aranjeunna addicts pikeun sesa hirup maranéhanana. Ieu hal patut Ngahindarkeun.

program pencegahan

Program ganjaran pencegahan Yayasan ngajak nu urang ...

  1. Ngajarkeun urang ngeunaan kumaha sistem ganjaran jalan na naha Ngahindarkeun porno mangrupakeun ide nu sae. Tempo bagian kami on Dasar uteuk.
  2. Nyadiakeun rojongan psikologi mana perlu. Meunangkeun mantuan maké 'ngaranna jalma' (dina Skotlandia) atawa ngaliwatan sangakan profésional. gagasan sejen anu maca ngeunaan tantangan urang lain urang dina situs web recovery. Ieu tiasa masihan anjeun inspirasi nungkulan trauma kaliwat atawa masalah hubungan
  3. Ngajarkeun pangabisa hirup pikeun mantuan jalma boga bagja, hirup kaeusi. Sarerea perlu toko nu ngarojong ekspresi emosional jeung ngembangkeun pribadi. Ieu ngawengku atikan séks sehat sarta hubungan dumasar kana aktivitas Sistim ganjaran saimbang. Ieu diperlukeun dimaksudkeun pikeun saimbang, considerate, hormat, hubungan asih.

Naha urang nyarankeun ieu?

  • Pencegahan tinimbang cageur - éta farmasi bébas tur mirah
  • Ngurangan addictions sakabéh
  • Konci pikeun kabagjaan tur hirup panjang nyaeta cinta
Alus kelamin jeung atikan hubungan

visi urang téh for urang ka dulur gaduh aksés ka kualitas alus, dumasar-bukti, atikan hubungan jujur ​​tur inklusif.

Ieu matuh sénsitip pikeun rupa-rupa alesan, tapi konsékuansi tina kirang atawa euweuh kelamin jeung atikan hubungan anu serius. Urang teu bisa malire dampak anu porno internét geus ngabogaan dina wellbeing tina masyarakat urang. Ieu hususna penting di kalangan generasi upcoming. Ieu mangrupakeun masalah kaséhatan umum serius.

Pahala Yayasan daék ngamekarkeun partnerships ngarojong ketersediaan bahan ajar alus dina sakabéh sakola jeung dimana wae lain aranjeunna anu diperlukeun.

Pahala Yayasan henteu nawiskeun terapi.

<< TRF 3-Lengkah Modél Pamulihan

Nyitak Friendly, PDF & Email