kecanduan Internet porno

Ngabantu jeung internét kecanduan porno

Jalan ka recovery

Teuing-kakeunaan porno internét tiasa nyusut masalah abu dina bagian uteuk uteuk. Ieu ngarusak struktur sareng fungsina. Parobihan tiasa diwujudkeun ku sababaraha cara:

  • sakumaha rasa émosina
  • kurangna motivasi
  • morphing rasa seksual
  • kurangna minat mitra nyata
  • libido low
  • euweuh kapuasan seksual
  • isolasi sosial
  • kabut otak
  • kahariwang sosial
  • fetishes seksual uncharacteristic
  • kahayang meta kaluar Aksara porno
  • ideation suicidal
  • disfungsi erectile sarta dina sababaraha kasus
  • escalation kana bahan haram.

Kaseueuran jalma bakal satuju yén ieu mangrupikeun épék anu henteu pikaresepeun, henteu dipikahayang komo bahaya. Nanging, anjeun henteu pegat, aya jalan deui ka pamulihan.

komunitas online

Di dieu aya sababaraha recovery sarta rojongan panglawungan online alus husus pikeun pornografi internét. Éta téh kabéh dumasar di AS atawa Australia. Kahiji tilu mibanda komunitas online. Ieu nawiskeun pitulung ti anggota komunitas lianna 24-jam per poé. Aranjeunna mibanda loba anggota ti Inggris.

Bangsa reboot
  • Bangsa reboot ngabantuan 'reboot' jalma brains maranéhanana jeung dorongan sarta atikan. Rebooting mangrupakeun sésana lengkep ti stimulasi seksual jieunan (ie pornografi). Bangsa reboot diadegkeun ku aktivis Amérika Gabe Deem (Twitter @GabeDeem). Aranjeunna komunitas jalma nu geus kapanggih éfék négatip pornografi. Lamun atawa leuwih dipikacinta bajoang jeung kecanduan porno jeung / atawa dysfunctions seksual porno-ngainduksi, tempat ieu téh pikeun anjeun. Dina situs ieu anjeun bakal manggihan loba sumber na informasi keur digitus anjeun jeung parabot diperlukeun pikeun ngamimitian recovering kiwari. Anjeun ogé bakal jadi leuwih sadar ngarugikeun poténsi disababkeun ku porno internét. Reboot Nation ogé ngalir hiji YouTube channel TV.
NoFap
  • rebootnationNoFap mangrupa pangbadagna komunitas Inggris-basa timer pitulung. Ieu sarwa tantangan nu pamilon abstain tina porno jeung masturbasi cageur tina kecanduan porno jeung kabiasaan seksual nu nyurung. poé 90 nyaéta standar emas. NoFap ngarojong sagala korban pornografi. Naha anjeun gaduh kecanduan porno diri atawa ngan butuh rojongan salaku pasangan, kolot, atawa dipikacinta salah sahiji si berjuang jeung pornografi, anu NoFap kacageureunkomunitas téh di dieu pikeun ngarojong anjeun.
  • reddit NoFap nyaeta versi sejen tina NoFap dina reddit / r / forum.
daya lianna online
basis Komunitas 12 hambalan na recovery pinter
  • Sex Addicts Anonim (SAA) nawiskeun kelompok dukungan peer pikeun jalma anu gaduh kecanduan séks nuturkeun prinsip 12-léngkah. Rapat gratis sareng diayakeun di sakitar Inggris.
  • Pecandu Seks sareng Cinta Anonim (SLAA) nawarkeun Grup rojongan peer for teu urang jeung kelamin jeung / atawa kecanduan cinta handap prinsip 12-hambalan. Rapat bébas tur dilaksanakeun kabeh sabudeureun Inggris.
  • COSA nyaéta program recovery 12-hambalan keur lalaki jeung awewe anu nyawa geus kapangaruhan ku kabiasaan seksual nu nyurung. Rapat bébas tur dilaksanakeun kabeh sabudeureun Inggris.
  • Pamulihan pinter - Pelatihan Manajemén Diri sareng Pamulihan. Jasa online UK SMART Recovery kalebet platform jejaring sosial, situs latihan sareng sistem obrolan.
sumber online
  • CEOP teh eksploitasi Child na Protection Online paréntah. Dijalankeun ku pulisi, éta situs UK-lega. CEOP nyadiakeun pangrojong pikeun nalika hal anu geus lumangsung online nu geus nyieun Anjeun ngarasa hariwang atawa unsafe.
  • nu Ngeureunkeunana Ayeuna! amal anu bagian tina Lucy Faithfull Yayasan, duanana amal anti nyiksa budak, nyayogikeun bantosan pikeun lalaki (awéwé ogé) anu ngagunakeun bahan nyiksa budak sareng atanapi gaduh parasaan séksual ka murangkalih (tempo di handap).
  • The NSPCC ngoperasikeun Childline nu layanan pikeun mantuan jalma ngora kalawan sakabeh tipe isu. Cai mibanda daya alus dina kagiatan seksual online tur pornografi.
  • The Naked Kaleresan Project ieu dumasar dina nawaran Manchester ands mantuan ti sudut pandang Kristen.
Software * ngadalikeun aksés ka pornografi

Saringan tiasa ngabantosan ngatur pornografi, tapi aranjeunna tiasa teras dipotong. Kami ningali éta salaku bantosan anu manpaat, tapi saurang pecandu anu hoyong dianggo bakal mendakan jalan di sakurilingna. Seuseueurna ieu ngalibatkeun panggunaan telepon atanapi tablet anu sanés.

* Ieu ngan sababaraha loba pilihan software aya. Listing aranjeunna didieu teu mangrupakeun hiji dukungan ku pahala Foundation. Candak ka waktu pikeun nalungtik kumaha mamah jeung aktip mantau anu katuhu pikeun kaperluan anjeun.

buku disarankeun
  • Brain Anjeun on porno: Pornografi Internet jeung munculna Élmu of Kecanduan ku Gary Wilson, Pasamakmuran Publishing. sadia dina nyitak, salaku buku audio jeung salaku hiji e-buku on Kindle. (Versi audio sayogi pikeun bebas upami anjeun ngadaptarkeun Audible pikeun uji coba gratis sasasih.)
  • Wack: addicted kana porno Internét ku Noah B. E, Garéja. Sadia haratis salaku PDF lamun ngadaptarkeun Ieuh. Garéja Nuh nyerat tina pangalaman, parantos janten kacanduan pornografi internét nyalira.
  • The porno bubu: The ésénsial Guide to Overcoming Masalah disababkeun ku Pornografi ku Wendy Maltz sarta Larry Maltz.
  • Kecanduan Seks: Perspektif Rakan ku Paula Hall, a therapist UK ngarah.
professional Podomoro

dokter: Lalaki dina situs wéb pamulihan nyarios yén dokter sering henteu sadar kana pangaruh panggunaan pornografi. Hasilna aranjeunna nulis resep Viagra atanapi anu sapertos pikeun nungkulan masalah erectile. Viagra dianggo 'handapeun sabuk' pikeun ngabantosan aliran getih kana sirit. Masalahna nyaéta disfungsi erectile anu diinduksi ku porno mangrupikeun masalah sinyal saraf anu goréng antara otak sareng alat kelamin. Hasilna Viagra sareng pil anu sami sering henteu damel atanapi lirén damel rada gancang ngantepkeun lalaki bahkan langkung hariwang. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan kumaha kajadian ED, tingali ieu ngawakilan. Ieu pidio 11 menit wawancara sareng ahli urologi.

Mun anjeun anu profésional Podomoro anu hoyong latihan CPD dina widang ieu, tingali rentang urang tina bengkel. Éta téh accredited ku Royal College of General Practitioners.

Therapists sex

Dina Skotlandia, kali rujukan ti GPS pikeun puskesmas seksual aya di sabudeureun 9-12 bulan. klinik kaséhatan seksual biasana nujul kasus disangka tina kecanduan pornografi ka therapist dina praktekna swasta. Lamun teu bisa ngatur kaluar porno ngaliwatan jasa online gratis, aya pilihan séjén. Anjeun bisa jadi kudu kaayaan isu atawa butuh rojongan jeung quitting ti therapist kelamin dilatih.  A therapist kelamin alus kedah ngartos gangguan nu patali pornografi jeung kecanduan kelamin. Ngahubungan salah sahiji organisasi payung di Inggris:

offending seksual

Kecanduan porno tiasa ningkat. Upami anjeun dituduh ngalanggar séks anjeun peryogi bantosan propésional. Langsung milari bantosan ti terapis séks terlatih. Anjeun ogé bakal peryogi pengacara anu saé.

Mun anjeun di Skotlandia, urang nyarankeun Anjeun wartosan jasa bébas Ngeureunkeunana Ayeuna!. Stop it Now mangrupikeun amal perlindungan budak. Aranjeunna yakin yén konci pikeun nyegah nyiksa séks nyaéta kasadaran diantara kolot sareng anggota masarakat. Ieu mangrupikeun bagian tina Lucy Faithfull Yayasan mana jalan sakuliah Inggris.

Ngeureunkeunana Ayeuna dianggo pikeun ngawangun kapercayaan umum dina recognizing sarta ngarespon kana masalah ngeunaan nyiksa seksual jeung eksploitasi barudak. Éta ogé nyadiakeun layanan rojongan pikeun individu jeung pikiran seksual masalah. Ieu ngawengku jelema nu kitu jadi di résiko tina offending seksual. Ngeureunkeunana Ayeuna oge mantuan jalma anu geus boga muatan ku ngalanggar seksual patali jeung ngilikan imagery nyiksa anak atawa kawas. Ieu ngawengku jalma anu sahandapeun panalungtikan pikeun nyinggung internét. Éta ogé ngarojong babaturan na anggota kulawarga individu anu di résiko tina offending seksual atawa anu geus gelo.

Pahala Yayasan henteu nawiskeun terapi.

<< Ngenalkeun Masalah porno                                                                               Bébas porno Gratis >>

Nyitak Friendly, PDF & Email