Pitulung sareng Kecanduan Porno Internét sareng Pamakéan Masalah

Mantuan sareng kecanduan porno internét sareng pamakean masalah

Jalan ka recovery

Kecanduan porno Internét / panggunaan masalah tiasa muncul dina sababaraha cara. Paparan anu terus-terusan kana porno internét tiasa ngirangan masalah abu-abu dina bagian konci otak.  Mantuan sareng kecanduan porno internét sareng pamakean masalah
Ieu ngarusak struktur sareng fungsina. Parobihan otak tiasa diwujudkeun sapertos kieu:

Kalolobaan jalma bakal satuju yén ieu téh épék pikaresepeun, teu dihoyongkeun komo bahaya. Najan kitu, anjeun teu pegat, aya jalan balik ka recovery tapi moal gampang ngan kaluar. Anjeun panginten peryogi bantosan pikeun kecanduan porno internét / pamakean masalah.

komunitas online

Di dieu aya sababaraha recovery sarta rojongan panglawungan online alus husus pikeun pornografi internét. Éta téh kabéh dumasar di AS atawa Australia. Kahiji tilu mibanda komunitas online. Ieu nawiskeun pitulung ti anggota komunitas lianna 24-jam per poé. Aranjeunna mibanda loba anggota ti Inggris.

Bangsa reboot

  • Bangsa reboot ngabantosan jalma 'reboot' otakna kalayan dorongan sareng pendidikan. Rebooting mangrupikeun istirahat lengkep tina stimulasi seksual buatan (ie pornografi). Reboot Nation diadegkeun ku aktivis Amérika Gabe Deem (Twitter @GabeDeem). Aranjeunna mangrupikeun komunitas jalma-jalma anu parantos mendakan épék négatip tina pornografi. Upami anjeun atanapi anu dipikacinta berjuang sareng kecanduan porno sareng / atanapi disfungsi seksual anu disababkeun ku porno, tempat ieu kanggo anjeun.
reboot bangsa

Dina situs ieu anjeun bakal mendakan seueur sumber sareng inpormasi pikeun ngalengkepan anjeun sareng alat anu diperyogikeun pikeun ngamimitian pulih ayeuna. Anjeun ogé bakal langkung sadar kana poténsi cilaka anu disababkeun ku porno internét. Reboot Nation ogé ngajalankeun YouTube channel TV.

NoFap

  • NoFap nyaéta komunitas swadaya basa Inggris panggedéna. Éta sarwa tantangan dimana pamilon nolak porno sareng masturbasi pikeun pulih tina kecanduan porno sareng paripolah seksual anu nyurung. 90 dinten mangrupikeun standar emas. NoFap ngadukung sadaya korban pornografi. Naha anjeun gaduh kecanduan porno sorangan atanapi ngan peryogi dukungan salaku pasangan, kolot, atanapi dipikacinta salah sahiji anu berjuang sareng pornografi, komunitas NoFap di dieu pikeun ngadukung anjeun.

Reddit NoFap mangrupikeun versi NoFap anu sanés dina forum reddit/r/. Klik dina grafik di handap pikeun nganjang.

Logo NoFap.com

daya lianna online

basis Komunitas 12 hambalan na recovery pinter

  • Sex Addicts Anonim (SAA) nawiskeun kelompok dukungan peer pikeun jalma anu gaduh kecanduan séks nuturkeun prinsip 12-léngkah. Rapat gratis sareng diayakeun di sakitar Inggris.
  • Pecandu Seks sareng Cinta Anonim (SLAA) nawarkeun Grup rojongan peer for teu urang jeung kelamin jeung / atawa kecanduan cinta handap prinsip 12-hambalan. Rapat bébas tur dilaksanakeun kabeh sabudeureun Inggris.
  • COSA nyaéta program recovery 12-hambalan keur lalaki jeung awewe anu nyawa geus kapangaruhan ku kabiasaan seksual nu nyurung. Rapat bébas tur dilaksanakeun kabeh sabudeureun Inggris.
  • Pamulihan pinter - Pelatihan Manajemén Diri sareng Pamulihan. Jasa online UK SMART Recovery kalebet platform jejaring sosial, situs latihan sareng sistem obrolan.

sumber online

  • CEOP teh eksploitasi Child na Protection Online paréntah. Dijalankeun ku pulisi, éta situs UK-lega. CEOP nyadiakeun pangrojong pikeun nalika hal anu geus lumangsung online nu geus nyieun Anjeun ngarasa hariwang atawa unsafe.
  • nu Ngeureunkeunana Ayeuna! amal anu bagian tina Lucy Faithfull Yayasan, duanana amal anti nyiksa budak, nyayogikeun bantosan pikeun lalaki (awéwé ogé) anu ngagunakeun bahan nyiksa budak sareng atanapi gaduh parasaan séksual ka murangkalih (tempo di handap).
  • The NSPCC ngoperasikeun Childline nu layanan pikeun mantuan jalma ngora kalawan sakabeh tipe isu. Cai mibanda daya alus dina kagiatan seksual online tur pornografi.
  • The Naked Kaleresan Project ieu dumasar dina nawaran Manchester ands mantuan ti sudut pandang Kristen.

Software * ngadalikeun aksés ka pornografi

Saringan tiasa ngabantosan ngatur pornografi, tapi aranjeunna tiasa teras dipotong. Kami ningali éta salaku bantosan anu manpaat, tapi saurang pecandu anu hoyong dianggo bakal mendakan jalan di sakurilingna. Seuseueurna ieu ngalibatkeun panggunaan telepon atanapi tablet anu sanés.

* Ieu ngan sababaraha loba pilihan software aya. Listing aranjeunna didieu teu mangrupakeun hiji dukungan ku pahala Foundation. Candak ka waktu pikeun nalungtik kumaha mamah jeung aktip mantau anu katuhu pikeun kaperluan anjeun.

buku disarankeun

ybop Yayasan Ganjaran
  • Wack: addicted kana porno Internét ku Noah B. E, Garéja. Sadia haratis salaku PDF lamun ngadaptarkeun Ieuh. Garéja Nuh nyerat tina pangalaman, parantos janten kacanduan pornografi internét nyalira.
  • The porno bubu: The ésénsial Guide to Overcoming Masalah disababkeun ku Pornografi ku Wendy Maltz sarta Larry Maltz.
  • Kecanduan Seks: Perspektif Rakan ku Paula Hall, a therapist UK ngarah.

professional Podomoro

dokter: Lalaki dina situs wéb pamulihan nyarios yén dokter sering henteu sadar kana pangaruh panggunaan pornografi. Hasilna aranjeunna nulis resep Viagra atanapi anu sapertos pikeun nungkulan masalah erectile. Viagra dianggo 'handapeun sabuk' pikeun ngabantosan aliran getih kana sirit. Masalahna nyaéta disfungsi erectile anu diinduksi ku porno mangrupikeun masalah sinyal saraf anu goréng antara otak sareng alat kelamin. Hasilna Viagra sareng pil anu sami sering henteu damel atanapi lirén damel rada gancang ngantepkeun lalaki bahkan langkung hariwang. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan kumaha kajadian ED, tingali ieu ngawakilan. Ieu pidio 11 menit wawancara sareng ahli urologi.

Mun anjeun anu profésional Podomoro anu hoyong latihan CPD dina widang ieu, tingali rentang urang tina bengkel. Éta téh accredited ku Royal College of General Practitioners.

Therapists sex

Dina Skotlandia, kali rujukan ti GPS pikeun puskesmas seksual aya di sabudeureun 9-12 bulan. klinik kaséhatan seksual biasana nujul kasus disangka tina kecanduan pornografi ka therapist dina praktekna swasta. Lamun teu bisa ngatur kaluar porno ngaliwatan jasa online gratis, aya pilihan séjén. Anjeun bisa jadi kudu kaayaan isu atawa butuh rojongan jeung quitting ti therapist kelamin dilatih.  A therapist kelamin alus kedah ngartos gangguan nu patali pornografi jeung kecanduan kelamin. Ngahubungan salah sahiji organisasi payung di Inggris:

offending seksual

Kecanduan porno tiasa ningkat. Upami anjeun dituduh ngalanggar séks anjeun peryogi bantosan propésional. Langsung milari bantosan ti terapis séks terlatih. Anjeun ogé bakal peryogi pengacara anu saé.

Mun anjeun di Skotlandia, urang nyarankeun Anjeun wartosan jasa bébas Ngeureunkeunana Ayeuna!. Stop it Now mangrupikeun amal perlindungan budak. Aranjeunna yakin yén konci pikeun nyegah nyiksa séks nyaéta kasadaran diantara kolot sareng anggota masarakat. Ieu mangrupikeun bagian tina Lucy Faithfull Yayasan mana jalan sakuliah Inggris.

Ngeureunkeunana Ayeuna dianggo pikeun ngawangun kapercayaan umum dina recognizing sarta ngarespon kana masalah ngeunaan nyiksa seksual jeung eksploitasi barudak. Éta ogé nyadiakeun layanan rojongan pikeun individu jeung pikiran seksual masalah. Ieu ngawengku jelema nu kitu jadi di résiko tina offending seksual. Ngeureunkeunana Ayeuna oge mantuan jalma anu geus boga muatan ku ngalanggar seksual patali jeung ngilikan imagery nyiksa anak atawa kawas. Ieu ngawengku jalma anu sahandapeun panalungtikan pikeun nyinggung internét. Éta ogé ngarojong babaturan na anggota kulawarga individu anu di résiko tina offending seksual atawa anu geus gelo.

Pahala Yayasan henteu nawiskeun terapi.