kecanduan Internet porno

Ngabantu jeung internét kecanduan porno

Jalan ka recovery

Konstan leuwih-paparan porno internét bisa shrivel bagian konci otak. Ieu Karuksakan duanana struktur sarta fungsi. Parobahan tiasa manifest ku sababaraha cara:

  • sakumaha numbness emosi
  • kurangna motivasi
  • morphing rasa seksual
  • kurangna minat mitra nyata
  • libido low
  • euweuh kapuasan seksual
  • isolasi sosial
  • kabut otak
  • kahariwang sosial
  • fetishes seksual uncharacteristic
  • kahayang meta kaluar Aksara porno
  • ideation suicidal
  • disfungsi erectile sarta dina sababaraha kasus
  • escalation kana bahan haram.

Kalolobaan jalma bakal satuju yén ieu pikaresepeun, dihoyongkeun komo bahaya épék. Najan kitu, aya hiji jalan deui recovery.

sumber online
  • Brain Anjeun on porno nyaeta Repository panglegana inpormasi ilmiah dina kecanduan pornografi internét.
  • CEOP teh eksploitasi Child na Protection Online paréntah. Dijalankeun ku pulisi, éta situs UK-lega. CEOP nyadiakeun pangrojong pikeun nalika hal anu geus lumangsung online nu geus nyieun Anjeun ngarasa hariwang atawa unsafe.
  • The NSPCC ngoperasikeun Childline nu layanan pikeun mantuan jalma ngora kalawan sakabeh tipe isu. Cai mibanda daya alus dina kagiatan seksual online tur pornografi.
  • The Naked Kaleresan Project ieu dumasar dina nawaran Manchester ands mantuan ti sudut pandang Kristen.
komunitas online

Di dieu aya sababaraha recovery sarta rojongan panglawungan online alus husus pikeun pornografi internét. Éta téh kabéh dumasar di AS atawa Australia. Kahiji tilu mibanda komunitas online. Ieu nawiskeun pitulung ti anggota komunitas lianna 24-jam per poé. Aranjeunna mibanda loba anggota ti Inggris.

Bangsa reboot
  • Bangsa reboot ngabantuan 'reboot' jalma brains maranéhanana jeung dorongan sarta atikan. Rebooting mangrupakeun sésana lengkep ti stimulasi seksual jieunan (ie pornografi). Bangsa reboot diadegkeun ku aktivis Amérika Gabe Deem (Twitter @GabeDeem). Aranjeunna komunitas jalma nu geus kapanggih éfék négatip pornografi. Lamun atawa leuwih dipikacinta bajoang jeung kecanduan porno jeung / atawa dysfunctions seksual porno-ngainduksi, tempat ieu téh pikeun anjeun. Dina situs ieu anjeun bakal manggihan loba sumber na informasi keur digitus anjeun jeung parabot diperlukeun pikeun ngamimitian recovering kiwari. Anjeun ogé bakal jadi leuwih sadar ngarugikeun poténsi disababkeun ku porno internét. Reboot Nation ogé ngalir hiji YouTube channel TV.
NoFap
  • rebootnationNoFap mangrupa pangbadagna komunitas Inggris-basa timer pitulung. Ieu sarwa tantangan nu pamilon abstain tina porno jeung masturbasi cageur tina kecanduan porno jeung kabiasaan seksual nu nyurung. poé 90 nyaéta standar emas. NoFap ngarojong sagala korban pornografi. Naha anjeun gaduh kecanduan porno diri atawa ngan butuh rojongan salaku pasangan, kolot, atawa dipikacinta salah sahiji si berjuang jeung pornografi, anu NoFap kacageureunkomunitas téh di dieu pikeun ngarojong anjeun.
  • reddit NoFap nyaeta versi sejen tina NoFap dina reddit / r / forum.
daya lianna online
basis Komunitas 12 hambalan na recovery pinter
  • Sex Addicts Anonim (SAA) nawarkeun Grup rojongan peer for teu urang jeung kecanduan kelamin handap prinsip 12-hambalan. Rapat bébas tur dilaksanakeun kabeh sabudeureun Inggris.
  • Sex jeung Cinta Addicts Anonim (SLAA) nawarkeun Grup rojongan peer for teu urang jeung kelamin jeung / atawa kecanduan cinta handap prinsip 12-hambalan. Rapat bébas tur dilaksanakeun kabeh sabudeureun Inggris.
  • COSA nyaéta program recovery 12-hambalan keur lalaki jeung awewe anu nyawa geus kapangaruhan ku kabiasaan seksual nu nyurung. Rapat bébas tur dilaksanakeun kabeh sabudeureun Inggris.
  • Pamulihan pinter - Manajemén Self sarta Diklat Pamulihan. Ladenan online ti UK pinter Pamulihan ngawengku platform jejaring sosial, situs latihan jeung sistem obrolan.
Software * ngadalikeun aksés ka pornografi

Saringan tiasa ngabantu ngatur pamakéan pornografi, tapi maranéhna bisa salawasna bypassed. Urang tingali aranjeunna salaku bantuan mangpaat, tapi hiji mikaresep who wants to make bakal manggihan cara sabudeureun éta. Lolobana ieu ngalibatkeun maké batur urang telepon unfiltered atawa tablet.

* Ieu ngan sababaraha loba pilihan software aya. Listing aranjeunna didieu teu mangrupakeun hiji dukungan ku pahala Foundation. Candak ka waktu pikeun nalungtik kumaha mamah jeung aktip mantau anu katuhu pikeun kaperluan anjeun.

buku disarankeun
  • Brain Anjeun on porno: Pornografi Internet jeung munculna Élmu of Kecanduan ku Gary Wilson, Pasamakmuran Publishing. sadia dina nyitak, salaku buku audio jeung salaku hiji e-buku on Kindle.
  • Wack: addicted kana porno Internét ku Noah B. E, Garéja. Sadia haratis salaku PDF lamun ngadaptarkeun Ieuh. Noah Garéja nyerat tina pangalaman, sanggeus geus hiji pornografi internét mikaresep dirina.
  • The porno bubu: The ésénsial Guide to Overcoming Masalah disababkeun ku Pornografi ku Wendy Maltz sarta Larry Maltz.
  • Sex Kecanduan: pandang The Rakan urang ku Paula Hall, a therapist UK ngarah.
  • Sex Kecanduan 101: A Guide Dasar keur penyembuhan ti kelamin, porno, sarta Asih Kecanduan rupa by Robert Weiss, Mangrupa therapist AS ngarah.
professional Podomoro

dokter: Lalaki dina situs web recovery geus ngadawuh dokter téh mindeng unaware sahiji dampak pamakéan pornografi. Hasilna aranjeunna nulis resep Viagra atawa kawas keur nyatujuan isu erectile. Viagra jalan 'handap beubeur' pikeun mantuan aliran getih kana sirit. gangguan teh nya eta disfungsi erectile porno-ngainduksi mangrupa ngaluarkeun signalling saraf goréng antara uteuk jeung rarangan. Hasilna Viagra na Pél sarupa mindeng teu dianggo atanapi ngeureunkeun gawe rada gancang ninggalkeun lalaki malah leuwih melang. Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal kumaha ED kajadian, tingali ieu ngawakilan.

Mun anjeun anu profésional Podomoro anu hoyong latihan CPD dina widang ieu, tingali rentang urang tina bengkel. Éta téh accredited ku Royal College of General Practitioners.

Therapists sex

Dina Skotlandia, kali rujukan ti GPS pikeun puskesmas seksual aya di sabudeureun 9-12 bulan. klinik kaséhatan seksual biasana nujul kasus disangka tina kecanduan pornografi ka therapist dina praktekna swasta. Lamun teu bisa ngatur kaluar porno ngaliwatan jasa online gratis, aya pilihan séjén. Anjeun bisa jadi kudu kaayaan isu atawa butuh rojongan jeung quitting ti therapist kelamin dilatih. A therapist kelamin alus kedah ngartos gangguan nu patali pornografi jeung kecanduan kelamin. Ngahubungan salah sahiji organisasi payung di Inggris:

offending seksual

kecanduan porno bisa pasoalan. Lamun geus boga muatan ku ngalanggar kelamin anjeun bakal kedah pitulung profésional. Geuwat neangan bantuan ti therapist kelamin dilatih. Anjeun ogé bakal butuh hiji pangacara alus.

Mun anjeun di Skotlandia, urang nyarankeun Anjeun wartosan jasa bébas Ngeureunkeunana Ayeuna!. Ngeureunkeunana Kiwari mangrupakeun zakat perlindungan anak. Aranjeunna yakin yén konci pikeun ngahulag nyiksa seksual nyaeta kasadaran diantara kolot jeung anggota masarakat. Ieu mangrupakeun bagian ti Lucy Faithfull Yayasan mana jalan sakuliah Inggris.

Ngeureunkeunana Ayeuna dianggo pikeun ngawangun kapercayaan umum dina recognizing sarta ngarespon kana masalah ngeunaan nyiksa seksual jeung eksploitasi barudak. Éta ogé nyadiakeun layanan rojongan pikeun individu jeung pikiran seksual masalah. Ieu ngawengku jelema nu kitu jadi di résiko tina offending seksual. Ngeureunkeunana Ayeuna oge mantuan jalma anu geus boga muatan ku ngalanggar seksual patali jeung ngilikan imagery nyiksa anak atawa kawas. Ieu ngawengku jalma anu sahandapeun panalungtikan pikeun nyinggung internét. Éta ogé ngarojong babaturan na anggota kulawarga individu anu di résiko tina offending seksual atawa anu geus gelo.

Pahala Yayasan henteu nawiskeun terapi.

<< Cobi a Masalah porno Bade porno Free >>

Nyitak Friendly, PDF &amp; Email