Kumaha Ngenalkeun Masalah sareng Porno

Kumaha ngakuan masalah sareng porno The Reward Foundation

Naha anjeun atanapi batur anu caket sareng anjeun gaduh masalah sareng porno? ngakuan masalah porno

Kaca ieu nawiskeun opat cara pikeun nangtoskeun upami pornografi internét nyababkeun masalah.

kahiji, Datangna Screener Pornografi Singkat parantos nyederhanakeun diagnosis dugi ka ukur lima patarosan, kalayan réliabilitas 80%. Anjeun bakal mendakan petunjuk pikeun ngagunakeun tés dina tés éta sorangan.

kadua, aya video basajan kuis Anjeun tiasa nyandak, budi tina Gabe Deem di reboot Bangsa.

katilu, aya Skala Konsumsi Porno anu dipidangkeun di handap. Éta dumasar kana frékuénsi sareng inténsitas konsumsi pornografi internét. Anggo skala pikeun meunteun diri atanapi damel sareng batur pikeun ningali naha aranjeunna disiksa.

Porno Skala Konsumsi

Tabel di handap ieu netepkeun sababaraha pedoman penilaian diri. Éta nyertakeun tingkat konsumsi porno sareng dampak anu mungkin ka anjeun sareng jalma-jalma di sabudeureun anjeun. Éta henteu dimaksudkeun pikeun nutupan unggal kaayaan, tapi kedah ngabantosan anjeun mikir ngeunaan dimana porno dina kahirupan anjeun sareng upami éta nyababkeun masalah. Pikeun meunteun sabaraha porno anu anjeun konsumsi butuh paguneman anu jujur, sanaos éta ngan ukur sareng diri anjeun.
ngakuan masalah porno

Aya naon?

Abdi henteu milarian porno. Nalika kuring ningali porno ngahaja, kuring ngajauhan éta. Abdi henteu mikir ngeunaan porno sesa waktos.

Peunteun résiko 😃

porno Internét henteu masalah. Anjeun dina posisi anu kuat pikeun ngabantosan batur anu tiasa gaduh masalah ngonsumsi teuing pornografi internét.

Aya naon?

Abdi milarian porno sabulan sakali atanapi kirang, gaduh hiji sési pikeun orgasme teras teraskeun kahirupan. Abdi henteu mikir ngeunaan porno sesa waktos.

Peunteun résiko 😲

Porn Internét ayeuna henteu janten masalah. Dina masarakat urang anjeun mangrupikeun pangguna porno sosial. Lalajo diri pikeun ningali upami éta mimiti ningkat. Naha leres ningali manusa ngan ukur objék séks? Pertimbangkeun eureun ningali porno.

Aya naon?

Kuring ningali porno dina grup sosial, tapi kuring henteu masturbasi.

Peunteun résiko 😲

Konsumsi kaleuleuwihan henteu janten masalah, tapi awas pikeun porno anu ngarobih jinis kelamin anu anjeun gaduh.  Naha anjeun nyandak langkung seueur résiko?  Henteu nganggo kondom atanapi kontrasépsi?  Nyampur kelamin jeung inuman atawa narkoba?

Aya naon?

Abdi milarian porno mingguan.  Abdi resep masturbasi ku nyalira.

Peunteun résiko 😲

Aya poténsi di dieu pikeun latihan otak / udar sareng ningkatkeun konsumsi. Eureun ayeuna sateuacan janten masalah.

Aya naon?

Kuring lalajo porno lolobana poé.  Kuring masturbasi ka dinya sakali atawa dua kali sapoé.

Peunteun résiko 😱

Anjeun parantos ngamimitian ngalatih otak anjeun. Aya kamungkinan pikeun ngamimitian ngembangkeun pamakean anu nyurung sareng ningkat. Eureun ayeuna.  Upami ieu sesah, paké alat dina situs ieu atanapi kéngingkeun pitulung sanés pikeun ngeureunkeun pantang sareng reboot.

Aya naon?

Kuring ningali seueur porno.  Kuring nyalin naon anu kuring tingali dina porno, janten langkung dominan sareng naroskeun pasangan kuring pikeun ngalakukeun hal-hal anu langkung ekstrim.

Peunteun résiko 😱

Anjeun parantos diajar hal-hal tina porno anu ngahalangan anjeun gaduh hubungan anu silih asih sareng asih sareng pasangan anjeun. Hubungan anjeun langkung penting tibatan ningali porno. Eureun nonton porno ayeuna. Kéngingkeun bantosan upami anjeun peryogi pikeun pantang sareng reboot.

Aya naon?

Abdi henteu gaduh pasangan.  Kuring masturbasi kana porno paling dinten, ningali éta jam-jaman sareng masturbasi pisan.

Peunteun résiko 😱

Anjeun parantos diajar hal-hal tina porno anu ngahalangan anjeun gaduh hubungan anu silih asih sareng asih sareng pasangan anjeun. Hubungan anjeun langkung penting tibatan ningali porno. Eureun nonton porno ayeuna. Kéngingkeun bantosan upami anjeun peryogi pikeun pantang sareng reboot.

Aya naon?

Abdi gaduh pasangan. Kuring masturbasi kana porno paling dinten, ningali éta jam-jaman sareng masturbasi pisan. Kinerja kuring (atanapi kakuranganana) sareng pasangan kuring nyababkeun kuring prihatin.

Peunteun résiko 😱

Anjeun parantos ngalatih otak anjeun dina porno.  Bisa jadi ngaruksak hubungan anjeun.  Eureun nonton porno ayeuna. Kéngingkeun bantosan ti situs ieu atanapi ti organisasi pangrojong anu sanés. Ngobrol sareng profésional kasehatan anu ngartos neurosains balik disfungsi erectile anu ngainduksi porno atanapi daék ningali éta.

Aya naon?

Abdi henteu tiasa ngalakukeun hubungan seks sareng pasangan tanpa ningali porno dina waktos anu sami.

Peunteun résiko 😱

Kecanduan porno disarankeun pisan.  Ieu teu naon awak anjeun mekar pikeun ngalakukeun. Eureun nonton porno ayeuna. Kéngingkeun bantosan ti situs ieu atanapi ti organisasi pangrojong anu sanés pikeun pantang sareng reboot.

kaopat, Lalaki tiasa nyandak tes fisik basajan pikeun mantuan aranjeunna ngaidentipikasi naha atanapi henteu porno internét mangrupakeun komponén utama sagala masalah kinerja seksual aranjeunna mungkin gaduh. Ieu Tés Kinerja Séksual pikeun Lalaki.

Inget yen euweuh downside nyata experimenting kalawan quitting porno. Lamun tétéla geus jadi dijerat ku éta, ieu ngabalukarkeun nu masalah nyata dina hirup anjeun sarta anjeun teu bisa ngadalikeun pamakéan, anjeun bakal kedah pitulung eureun. Mangsa recovery tiasa taringgul tapi aya loba pitulung sadia pikeun anjeun pikeun mantuan meunangkeun deui kaséhatan seksual Anjeun.

Dina kacindekan, ampir sakabéh urut pamaké manggihan hirup ngaronjatkeun greatly sanggeus porno eureun keur bagian tina kahirupan maranéhanana. Ngawitan dinten!

Pahala Yayasan henteu nawiskeun terapi.

poto ku Towfiqu barbhuiya on Unsplash