rupa

Kumaha ngakuan masalah kalayan porno

Anjeun atanapi batur deukeut anjeun gaduh masalah sareng porno? bagian ieu nawarkeun opat cara pikeun nangtoskeun lamun pornografi internét ieu ngabalukarkeun masalah.

Heula, datangna ti Ringkes Pornografi Screener geus disederhanakeun diagnosis handap ka ukur lima patarosan, kalawan hiji 80% reliabiliti. Anjeun bakal manggihan parentah pikeun ngagunakeun uji éta uji éta sorangan.

Kadua, aya hiji video basajan kuis Anjeun tiasa nyandak, budi tina Gabe Deem di reboot Bangsa.

Katilu, aya Skala porno Konsumsi ditémbongkeun di handap ieu. Hal ieu dumasar kana frékuénsi sarta inténsitas konsumsi pornografi internét. Paké skala pikeun timer assessment atawa digawekeun ku batur ningali lamun aranjeunna keur disiksa.

Kaopat, lalaki bisa nyandak hiji test fisik basajan pikeun mantuan aranjeunna ngaidentipikasi naha atanapi henteu porno internét mangrupakeun komponén utama sagala masalah kinerja seksual maranéhna bisa mibanda. Di handap ieu Seksual Performance Test keur Lalaki.

Porno Skala Konsumsi

Tabel di handap susunan kaluar sababaraha hidayah timer assessment. Ieu nyertakeun tingkat konsumsi porno jeung dampak anu eta bisa jadi ngabogaan on anjeun jeung jalma sabudeureun anjeun. Ieu teu dimaksudkan pikeun nutupan unggal kaayaan, tapi kedah ngabantu anjeun ngeunaan mana porno aya dina kahirupan anjeun sarta lamun ngarah kana masalah.

Pikeun assess sabaraha porno anjeun consuming tungtutan hiji paguneman jujur, komo lamun geus hijina mibanda diri. Dimana ieu teh jawaban leres di Naon anu lumangsung? kolom.

Inget yen euweuh downside nyata experimenting kalawan quitting porno. Lamun tétéla geus jadi dijerat ku éta, ieu ngabalukarkeun nu masalah nyata dina hirup anjeun sarta anjeun teu bisa ngadalikeun pamakéan, anjeun bakal kedah pitulung eureun. Mangsa recovery tiasa taringgul tapi aya loba pitulung sadia pikeun anjeun pikeun mantuan meunangkeun deui kaséhatan seksual Anjeun.

Dina kacindekan, ampir sakabéh urut pamaké manggihan hirup ngaronjatkeun greatly sanggeus porno eureun keur bagian tina kahirupan maranéhanana. Ngawitan dinten!

Pahala Yayasan henteu nawiskeun terapi.

Nyitak Friendly, PDF & Email