TRF on Radio

Shelagh Fogarty LBCNalika Pamaréntah Inggris ngumumkeun yén aranjeunna parantos ngarobih RUU Kasalametan Online kalebet verifikasi umur, Mary Sharpe diondang pikeun ngiringan Shelagh Fogarty dina LBC di London. Ieu dina 8 Pébruari 2022.

Rekaman dimimitian ku Shelagh masihan tinjauan, lajeng dina 0.51 LBC reporter Charlotte Lynch dimimitian laporan tukang ngeunaan petikan tina panerapan. Ayeuna diperkirakeun nutupan duanana situs pornografi komérsial sareng situs wéb sareng kontén anu didamel ku pangguna sapertos Ngan Penggemar. Mary ngagabung kana paguneman di 5.05, ngajelaskeun naha parobahanana diperyogikeun.


garis horizontal TRF UnguBBC Radio 5 Live

Mary Sharpe diajak milu aub Sarah Brett dina Radio 5 hirup ngabahas kenaikan dramatis anyar dina jumlah jalma ngora anu butuh perlakuan terapi séks dina NHS. Dina sawala ieu dina 7 Oktober 2019 urang terang yén paménta ku sahandapeun 19 taun pikeun terapi terapi seksual naék tilu kali dina ngan sababaraha taun. Dina période 2015 dugi ka 2017 aya 1,400 rujukan NHS pikeun jalma ngora ka therapist séks. Dina période salajengna ti 2017 ka 2019 ieu dipelak janten sakitar 4,600. Ngadangukeun pikiran Mary ngeunaan peran panggunaan pornografi dina nyetir parobihan ieu.

garis horizontal TRF Ungu

Logo 4 Radio 1 PM 2019 April

PM teh warta andalannya jeung urusan ayeuna program dina Radio 4, disiarkeun di Inggris, jeung memang di sabudeureun sakabeh dunya. Dina 1 Senén 2019st April Evan Sadikin ngawanohkeun 6-menit bagean ku wartawan Chris Vallance ngeunaan sistem Verifikasi Jaman Inggris pikeun ngirangan aksés gampang murangkalih pornografi online hardcore. Mary Sharpe, CEO TRF, nyarios naha panerapan ieu masih penting, bahkan upami henteu sampurna.

garis horizontal TRF Ungu

BBC Radio Skotlandia nyaéta jaringan lokal urang. TRF geus mecenghul di sababaraha nempokeun anjeun salawasna tiasa milari urang dina BBC Sora.

Dagang pangecér online Boohoo.com ngagaduhan salah sahiji iklanna dilarang ku Iklan Standar Otoritas pikeun ngagunakeun slogan éta "Kirim nudes" pikeun ngamajukeun pakean warna kulit. Mary Sharpe ngagabung sareng Jess McBeath sareng komentator sanés dina acara Kaye Adams dina 17 Oktober 2019 ningali hikmah tina pertimbangan tina sudut pandang panyalindungan anak.

Naon kesan tina sexting rumaja? Mary Sharpe muncul dina Good Morning Skotlandia dina 3 Séptémber 2019 sareng Rape Crisis Skotlandia. Baca langkung seueur ngeunaan sexting sareng hukum di Skotlandia Ieuh.

Jeung pengumuman tina tanggal peluncuran pikeun Jaman Verifikasi di Inggris, Mary Sharpe ngagabung sajam-lila telepon-di kalayan Laura Maxwell on 18 April 2019. Ékstrak 6-menit handap ciri pikiran dirina dina bagian ahir program.

Diajak ngobrol muda ngeunaan porno ieu téma pikeun perdebatan hosted ku Kaye Adams dina 20 Maret 2019. Mary Sharpe diulas babarengan sareng Sarah, salah sahiji mum ti Channel 4 docu-series "Mums Make Porn", Andrea Chapman janten pembimbing sareng aktivis pro-porno Jerry Barnett.

Ngadangu Mary Sharpe ngawangkong ngeunaan idin sarta pornografi dina ruas pondok dina Stephen Jardine némbongkeun on 15 Pébruari 2019.

John Beattie ngayakeun sawala berjiwa on pamakéan pornografi dina 20 Nopémber 2018. Tamu éta Mary Sharpe, Anne Chilton tina hubungan Skotlandia sarta Emma Kenny.

Stephen Jardine diwawancara Mary Sharpe marengan guru sarta indung prihatin kana program pertengahan isuk Radio Skotlandia dina 17 Juli 2018.

garis horizontal TRF Ungu

 

Radio Napier Screen Shot

Mary Sharpe ieu diwawancara ku Ian McNally tina Radio Napier dina 10-menit slot dina Digital Narkoba. Diterbitkeun online on 27 Oktober 2017.

Radio saluareun Skotlandia
garis horizontal TRF Ungulogo Sputnik Radio

Radio Sputnik Dunya Service di Moscow diwawancara Mary Sharpe pikeun 11 menit. Salila wawancara aranjeunna dibahas dina naékna alarming di nyiksa seksual anak-on-anak dilaporkeun di Inggris jeung Wales. Ieu ieu disiarkeun ka panongton dunya-lega on 9 Oktober 2017.

garis horizontal TRF Ungu

Mary Sharpe diwawancara ku Stig Abell, LBC Radio

Mary Sharpe diwawancara ku Stig Abell di ieu 3-menit titik dina LBC Radio di London, 21 Agustus 2016. Eta indit UK lega.

garis horizontal TRF Ungu

Nolan Tembongkeun Radio Ulster

 

Mary Sharpe nyawalakeun latihan kasadaran porno dina 18-menit paguneman kalawan Stephen Nolan on Radio Ulster di Irlandia Kalér.

Klik Ieuh upami anjeun hoyong nguping langkung seueur paguneman anu aya hubunganana dina program tipi Stephen Nolan.