TRF on radio

TRF on Radio

BBC Radio 5 Live

Mary Sharpe diajak milu aub Sarah Brett dina Radio 5 hirup ngabahas kebangkitan dramatis anyar dina jumlah barudak ngora anu peryogi terapi terapi seks di NHS. Dina diskusi ieu dina 7 Oktober 2019 urang diajar yén paménta ku sahandapeun 19's pikeun terapi terapi séks tilu-tikel ngan ukur sababaraha taun. Dina periode 2015 ka 2017 aya referrals 1,400 NHS pikeun nonoman pikeun ahli terapi seksual. Dina periode salajengna ti 2017 nepi ka 2019 ieu parantos ageung dugi ka 4,600. Ngadangu pikiran Maryam dina peran pornografi anu dianggo dina nyetir parobahan ieu.

garis horizontal TRF Ungu

Logo 4 Radio 1 PM 2019 April

PM teh warta andalannya jeung urusan ayeuna program dina Radio 4, disiarkeun di Inggris, jeung memang di sabudeureun sakabeh dunya. Dina 1 Senén 2019st April Evan Sadikin ngawanohkeun 6-menit bagean ku wartawan Chris Vallance on Sistim Jaman Verifikasi Inggris urang pikeun ngurangan aksés gampang barudak keur hardcore pornografi online. Mary Sharpe, CEO TRF, nyebutkeun naha panerapan ieu masih penting, malah lamun teu sampurna.

garis horizontal TRF Ungu

BBC Radio Skotlandia nyaéta jaringan lokal urang. TRF geus mecenghul di sababaraha nempokeun anjeun salawasna tiasa milari urang dina BBC Sora.

Dagang pangecér online Boohoo.com ngagaduhan salah sahiji iklanna dilarang ku Iklan Standar Otoritas pikeun ngagunakeun slogan éta "Kirimkeun nudes" pikeun ngamajukeun pakean warna kulit. Mary Sharpe ngagabung sareng Jess McBeath sareng komentator sanés dina acara Kaye Adams dina 17 Oktober 2019 ningali hikmah tina pertimbangan tina sudut pandang panyalindungan anak.

Naon kesan tina sexting rumaja? Mary Sharpe muncul dina Good Morning Skotlandia dina 3 Séptémber 2019 sareng Rape Crisis Skotlandia. Baca langkung seueur ngeunaan sexting sareng hukum di Skotlandia Ieuh.

Jeung pengumuman tina tanggal peluncuran pikeun Jaman Verifikasi di Inggris, Mary Sharpe ngagabung sajam-lila telepon-di kalayan Laura Maxwell on 18 April 2019. Ékstrak 6-menit handap ciri pikiran dirina dina bagian ahir program.

Diajak ngobrol muda ngeunaan porno ieu téma pikeun perdebatan hosted ku Kaye Adams on 20 Maret 2019. Mary Sharpe ieu diulas sapanjang kalawan Sarah, salah sahiji mums ti Channel 4 docu-siri "Mums Jieun porno", Andrea Chapman a pembimbing sarta aktivis pro-porno Jerry Barnett.

Ngadangu Mary Sharpe ngawangkong ngeunaan idin sarta pornografi dina ruas pondok dina Stephen Jardine némbongkeun on 15 Pébruari 2019.

John Beattie ngayakeun sawala berjiwa on pamakéan pornografi dina 20 Nopémber 2018. Tamu éta Mary Sharpe, Anne Chilton tina hubungan Skotlandia sarta Emma Kenny.

Stephen Jardine diwawancara Mary Sharpe marengan guru sarta indung prihatin kana program pertengahan isuk Radio Skotlandia dina 17 Juli 2018.

garis horizontal TRF Ungu

Radio Napier Screen Shot

Mary Sharpe ieu diwawancara ku Ian McNally tina Radio Napier dina 10-menit slot dina Digital Narkoba. Diterbitkeun online on 27 Oktober 2017.

Radio saluareun Skotlandia
garis horizontal TRF Ungulogo Sputnik Radio

Radio Sputnik Dunya Service di Moscow diwawancara Mary Sharpe pikeun 11 menit. Salila wawancara aranjeunna dibahas dina naékna alarming di nyiksa seksual anak-on-anak dilaporkeun di Inggris jeung Wales. Ieu ieu disiarkeun ka panongton dunya-lega on 9 Oktober 2017.

garis horizontal TRF Ungu

Mary Sharpe diwawancara ku Stig Abell, LBC Radio

Mary Sharpe diwawancara ku Stig Abell di ieu 3-menit titik dina LBC Radio di London, 21 Agustus 2016. Eta indit UK lega.

garis horizontal TRF Ungu

Nolan Tembongkeun Radio Ulster

Mary Sharpe nyawalakeun latihan kasadaran porno dina 18-menit paguneman kalawan Stephen Nolan on Radio Ulster di Irlandia Kalér.

Klik Ieuh lamun hoyong ngadangu deui ti paguneman patali on program televisi Stephen Nolan urang.

Nyitak Friendly, PDF & Email