Perkosa sareng Porno

adminaccount888 Bérita paling énggal

The Nine nembe diondang Mary Sharpe kana program pikeun ningali langkung jero kana hubungan antara perkosa sareng budaya porno. Saatos wawancara sareng Zara McDermott, Mary ngagabung sareng Rebecca Curran pikeun ngajalajah topik anu nangtang ieu.

"Henteu aya budak umur 12 taun kedah aya dina posisi dimana aranjeunna diteken pikeun séks sareng buligir ti budak lalaki umur 12 taun. Abdi teu tiasa ngantebkeun éta cukup.

Zara McDermott

Dokumenter BBC III "Ngabongkar Budaya Perkosa"Hosted ku modél jeung urut cinta Island Pamilon Zara McDermott mangrupikeun salah sahiji ilustrasi panganyarna ngeunaan sabaraha jauh budaya porno mangaruhan jalma ngora ayeuna. Ieu kaasup conto mimitian ti sexting paksaan mun strangulation seksual mun perkosa sorangan. Ieu némbongkeun kumaha jalma ngora ngarasa bingung ngeunaan kumaha carana komunikasi saling dina flirty tapi aman. Zara ogé nunjukkeun sabaraha jauh pornografi parantos ngabentuk paripolah sareng harepan para nonoman ayeuna.

Dokuménter nunjukkeun yén budaya budaya sexting sacara umum nyebar di sakola sekundér. Éta nyarankeun ampir sadaya budak lalaki ningali porno sareng ngabahas éta. Loba di antarana lajeng aggressively neangan poto buligir, nyebutkeun hal kawas "ieu posisi nu nuju bade ngalakukeun". Awéwé ngora ogé nyarios yén lalaki éta ngagaduhan standar kaéndahan anu teu réalistis. Aranjeunna ngarepkeun awéwé ngora "janten buluan, leutik teras hoyong payudara ageung sareng bums ageung." Saderhana, perkosa sareng porno aya hubunganana.

Agresi séksual

Murid dina dokumenter ngusulkeun yén éta mindeng guys nice anu tétéla rada agrésif séksual. Murid séjén henteu percaya yén éta budak lalaki anu kasohor tiasa ngalaksanakeun kekerasan anu disangka aranjeunna dilakukeun sareng nyalahkeun budak awéwé éta. "Anjeunna saé pisan," yén "éta sadayana bohong, anjeunna hoyong!" Urang terang ieu pisan kasus tina carita anu ku urang kadéngé ti guru anu nganyahokeun masalah sapertos kitu di sakola di Skotlandia.

Hésé pisan pikeun pamimpin sakola terang kumaha nanganan tuduhan serangan seksual di sakola. Naha aranjeunna ngirimkeun duanana murid anu kalibet ka bumi nalika panyelidikan lumangsung, sanaos peryogi sababaraha bulan? Naha aranjeunna ngirimkeun palaku anu disangka ka bumi? Pimpinan sakola henteu ngan ukur tanggung jawab pikeun ngajagaan murid tapi ogé ngagaduhan kawajiban pikeun ngadidik sareng upami éta hartosna nyayogikeun SPP swasta pikeun murid atanapi langkung ti hiji di bumi anu tiasa janten mahal pisan kana waktosna pikeun otoritas lokal. Panyelidikan ku pulisi sareng jasa jaksa tiasa nyandak sababaraha bulan kanggo réngsé.  

Tekanan pikeun mundur sangkaan

Kami kantos nguping carita, contona, awéwé ngora anu dilaporkeun diperkosa ditindeskeun ku murid anu sanés pikeun mundur tuduhan nunjukkeun yén akibat kriminal anu penting pikeun palaku. Dina hiji kasus langkung seueur tuduhan perkosaan anu dilakukeun ka murid sanés ku pamuda anu sami muncul. Nanging, kusabab anjeunna mangrupikeun bintang olahraga anu populer di sakola, murid-murid sanés hoyong anjeunna uih deui. Aranjeunna dihukum complainer.

Kumaha pamimpin sakola sareng guru miara konsékuansi kaséhatan méntal tina jalma anu diserang séksual? Aya masalah ageung nalika korban kedah aya di kelas atanapi lingkungan sakola anu sami sareng jalma anu nembé nyerang séksual. Sakola ngagaduhan padamelan anu sesah pikeun nyaimbangkeun hak sadaya anu prihatin. Aranjeunna peryogi seueur dukungan ti pamaréntah sabisa-bisa.

Verifikasi umur diperlukeun

Pamarentah Inggris sono kasempetan konci pikeun mantuan ngurangan aksés ka porno ku barudak nalika aranjeunna shelved panerapan verifikasi umur pikeun porno. Éta mangrupikeun kasempetan pikeun ngarobih siklus perkosa sareng porno. Ieu dina Bagian 3 tina Digital Economy Act 2017. Aranjeunna ngalakukeunana dina ngajalankeun nepi ka pamilihan umum di 2019. Komentator deukeut No 10 ceuk éta kaputusan ti No 10 sorangan mun teu nerapkeun panerapan penting ieu. Kaputusan éta aya hubunganana sareng kasieunan ngeunaan lalaki dewasa anu teu ngarareunah pikeun sababaraha waktos pikeun ngabuktikeun yén aranjeunna langkung ti 18 taun nalika ngaksés porno sareng yén ieu bakal nyababkeun henteu milih Konservatif dina pamilihan umum.

Budaya porno akar pisan sareng porno hardcore sayogi gratis dina unggal telepon. Peryogi réspon tingkat pamaréntahan pikeun ngarengsekeun cilaka anu disorot ku dokumenter ieu. Cilaka anu disebatkeun ngan ukur ujung gunung es. Kacilakaan kaséhatan fisik sareng mental anu didokumentasikeun pisan. Kitu ogé dampak dina hubungan, dina pencapaian pendidikan sareng kriminalitas.

Napigasi rumaja

Rumaja mangrupikeun tahap pangembangan anu paling hese pikeun kalolobaan jalma. Urang nyobian nganapigasi pindah tina kasalametan kulawarga kana dunya dewasa salaku mahluk mandiri. Upami para pamuda dibentuk ku budaya porno pikeun kalakuanana ku cara seksual anu kaleuleuwihi, sababaraha diantarana ngabahayakeun sareng haram, hartosna urang sadayana kedah langkung waspada dina ngadidik sareng ngajagi para nonoman sanés dina waktos hirupna.

Urang terang ti sakola anu kami parantos didatangan salaku bagian tina padamelan kami di The Reward Foundation yén sexting paksaan seueur. Urang ogé terang yén tekenan anyar dina idin dina palajaran PSHE di sakola bari penting, teu cukup pikeun nungkulan dampak budaya porno sacara gembleng. Satengah jalma ngora anu ngagaduhan masalah porno nyaéta parawan. Pikeun jalma ngora ieu idin dina konteks jalma-ka-jalma kurang relevan.

Ngajarkeun murid ngeunaan dampak porno dina otak ngembang anu sénsitip penting pisan. Urang palajaran bébas dina sexting sareng pornografi internét masihan guru sareng murid alat anu penting. Aranjeunna ngabantosan murid naliti kumaha porno tiasa mangaruhan aranjeunna. Aranjeunna teras nganggo cara-cara anu dicoba sareng diuji pikeun ngémutan cilaka porno. Ku cara éta barudak urang tiasa janten dina posisi anu langkung saé pikeun mikaresep ngembangkeun hubungan anu séhat, aman, sareng asih nalika aranjeunna cukup dewasa pikeun ngalakukeunana.  

Nyitak Friendly, PDF & Email

Bagikeun artikel ieu