RCGP Accredited Kursus

Wagub RCGP Accredited

Pahala Yayasan geus dileler a lisénsi pikeun nganteurkeun hiji bengkel hiji poé accredited ku Royal College of General Practitioners Britania Raya dina The Dampak tina Pornografi Internet on Mental jeung fisik Kaséhatan. Eta nyadiakeun 7 CPD titik.

RCGP_Accreditation Mark_ 2012_EPS_newRCGP nyaéta awak kaanggotaan profésional sarta wali standar pikeun dokter kulawarga digawé pikeun ngamajukeun kaunggulan dina Podomoro primér. Salaku praktisi Umum (GP), ngajaga pangaweruh anjeun sarta ngajaga kaahlian anjeun nepi-ka-date ngaliwatan neraskeun Development Profesional (CPD) mangrupakeun tanggung jawab profésional. GPS diwajibkeun migawe 50 sks (jam) tina nuluykeun atikan Profesional unggal taun salaku bagian tina prosés revalidation profésional maranéhanana.

nu Prinsip Core pikeun neraskeun Development Profesional ti Akademi Médis Royal akademi nyadiakeun hidayah on kumaha professional médis kedah migawe CPD maranéhanana. Tangtu ieu bisa jadi relevan pikeun gaining sks CPD pikeun anggota handap Médis Royal akademi:

Tangtu kami oge muka ka ahli hukum, educationalists tur professional lianna. Hukum Society of Skotlandia narima eta pikeun CPD dina protokol timer sertifikasi maranéhanana.

The Dampak tina Pornografi Internet on Mental jeung fisik Kaséhatan

workshop hiji poé kami nawarkeun 6 jam raray-to-rupi pangajaran na sajam pra-Tangtu bacaan, delivering nepi ka 7 jam sks CPD.

A Vérsi satengah poé bengkel téh aya kana pamundut. Tangtu pinuh ogé bisa dikirimkeun sakumaha sesi satengah poé leuwih 2 dinten atanapi sakumaha sesi 2-jam leuwih 3 poé.

eusi tangtu geus pinuh bukti basis na nawarkeun kasempetan alus keur learning reflective sarta sawala. Ieu nyertakeun:

  1. Definisi isu kaséhatan seksual numbu ka pornografi
  2. dasar uteuk ngeunaan kecanduan
  3. pamakéan Pornografi jeung implikasi na
  4. Dampak dina kaséhatan fisik
  5. Dampak dina kaséhatan méntal - dewasa sarta rumaja
  6. pilihan perlakuan
  7. Tantangan dina prakna

bahan ajar kaasup handouts ngarojong. Hadirin kudu aksés ka rentang sumberdaya online, kaasup Tumbu éksténsif jeung tulak panalungtikan kaayaan.

Lamun hoyong pahala Yayasan pikeun nganteurkeun workshop ieu prakték anjeun, Royal College atanapi Board Kaséhatan, mangga lungsur kami catetan ngagunakeun formulir kontak di handap kaca ieu.

Nyitak Friendly, PDF & Email