Wagub RCGP Accredited

Since 2017 The Reward Foundation has been awarded RCGP Accredited status to deliver a one-day workshop accredited by the Royal College of General Practitioners of the United Kingdom on Pornography and Sexual Dysfunctions. It provides 7 CPD points for the full-day version and 4 credits for the half-day version. You can get more details of each course or begin a booking by clicking on this link.

RCGP_Accreditation Mark_ 2012_EPS_new

RCGP mangrupikeun anggota kaanggotaan profesional sareng wali standar pikeun dokter kulawarga anu damel pikeun ngamajukeun kaunggulan dina Podomoro primér. Salaku Praktisi Umum (GP), ngajaga élmu sareng ngajaga katerampilan anjeun nepi ka ayeuna ngaliwatan Continuing Professional Development (CPD) mangrupakeun tanggung jawab propésional. GP diperyogikeun ngalakukeun 50 sks (jam) Terusan Pendidikan Profesional unggal taun salaku bagian tina prosés révalidasi propésionalna.

nu Prinsip Core pikeun neraskeun Development Profesional ti Akademi Médis Royal akademi nyadiakeun hidayah on kumaha professional médis kedah migawe CPD maranéhanana. Tangtu ieu bisa jadi relevan pikeun gaining sks CPD pikeun anggota handap Médis Royal akademi:

Tangtu kami oge muka ka ahli hukum, educationalists tur professional lianna. Hukum Society of Skotlandia narima eta pikeun CPD dina protokol timer sertifikasi maranéhanana.

The Dampak tina Pornografi Internet on Mental jeung fisik Kaséhatan

workshop hiji poé kami nawarkeun 6 jam raray-to-rupi pangajaran na sajam pra-Tangtu bacaan, delivering nepi ka 7 jam sks CPD.

Versi satengah dinten tina bengkel sayogi upami dipénta. Urang ogé tiasa nganteurkeun kursus lengkep salaku sesi satengah dinten salami 2 dinten atanapi salaku sesi 2 jam salami 3 dinten.

 

Eusi kursus sapinuhna dumasar-bukti sareng nawiskeun kasempetan anu saé pikeun diajar sareng diskusi reflektif, anu nyertakeun:

 

  1. Definisi isu kaséhatan seksual numbu ka pornografi
  2. dasar uteuk ngeunaan kecanduan
  3. pamakéan Pornografi jeung implikasi na
  4. Dampak dina kaséhatan fisik
  5. Dampak dina kaséhatan méntal - dewasa sarta rumaja
  6. pilihan perlakuan
  7. Tantangan dina prakna

bahan ajar kaasup handouts ngarojong. Hadirin kudu aksés ka rentang sumberdaya online, kaasup Tumbu éksténsif jeung tulak panalungtikan kaayaan.

Upami anjeun hoyong The Reward Foundation pikeun ngintunkeun latihan ieu kanggo prakték anjeun, Royal College atanapi Dewan Kaséhatan, punten lungsur kami catetan anu nganggo bentuk kontak di handapeun halaman ieu. Urang gaduh pangalaman dina ngajar di Amérika Serikat sareng di Éropa.