Diminishing Xperia Sanggama

Diminishing Xperia Sanggama

Ngaleungitkeun karep seksual masalah nyata dina hubungan jangka panjang. Éta asalna salaku hasil ngahasilkeun kirang dopamin nalika patepungan séksual sareng pasangan anu sami. Dina waktos anu sami uteuk ngirangan jumlah reséptor dopamin kana waktosna pikeun ngolah pangaruh pahala anu diinduksi ku jalma éta. Dopamin mangrupikeun neurokimia anu ngadorong kahoyong sareng motivasi. Éta mekar dina hal anyar. Saatos 'bulan madu neurochemicals' pareum, urang tiasa ngaraos kirang atanapi henteu napsu séks atanapi hoyong pasangan urang. Urang panginten fokus kana ngawangun karir atanapi ngagedekeun murangkalih. Éta henteu hartosna urang henteu ngaraos cinta atanapi kabeungkeut ka pasangan urang, ngan éta kahoyong seksual kirang tibatan jaman mimiti, dinten anu gairah.

rarasaan nu di boredom bisa ngajalankeun sababaraha urang dina neangan kasempetan jalangan anyar kalawan mitra daék, maya atanapi nyata. Dinten nu mamingan pornografi internét ieu wreaking bencana di loba hubungan. The Coolidge Pangaruh teh alesan naha pornografi, tapi internét pornografi hususna, nyaeta jadi pikaresepeun. A stream tetep mates novél jeung sahingga bisa hirup kalawan daék némbongan sadia pikeun kami, di gesek a, klik atawa ketok. Tanpa Pangaruh Coolidge, pasti bakal moal porno internét. Otak limbic primitif moal bisa ngabejaan beda antara mates nyata jeung 2-dimensi, versi kanyataanana maya dina layar a.

Pikeun mantuan rekindle narik éta, exchanging paripolah beungkeutan anu kacida dianjurkeun. Di handap ieu mangrupakeun sinyal subconscious kana otak limbic nu mantuan nenangkeun rarasaan tina separateness atawa ambek-ambekan. Tempo ieu mangpaat artikel pikeun leuwih rinci. Salah sahiji buku pangalusna dina pasar nu teu ngan susunan kaluar neurosains jeung psikologi anu underpins fenomena ieu tapi ogé boga hiji pituduh hambalan-demi-hambalan keur penyembuhan éta, nyaéta Cupid urang diracun Arrow- Ti Watek kana harmoni di hubungan Sanggama, Ku Marnia Robinson. Nu bisa kapanggih Ieuh. Tempo teuing ieu podcast pikeun gambaran rusuh tina subjék kalawan nyeratna.

<< Pangaruh Coolidge                                                                                                           Seks & porno >>

Nyitak Friendly, PDF & Email