Diminishing Xperia Sanggama

Diminishing Xperia SanggamaNgurangan kahayang seksual mangrupikeun masalah nyata dina hubungan jangka panjang. Ieu asalna salaku hasil tina ngahasilkeun kirang dopamin salila encounters seksual jeung mate sarua. Dina waktos anu sami, uteuk ngirangan jumlah reséptor dopamin dina waktosna pikeun ngolah pangaruh ganjaran anu didorong ku jalma éta.

Dopamin mangrupikeun neurokimia anu nyababkeun kahayang sareng motivasi. Ieu thrives on novelty. Saatos 'neurokimia bulan madu' luntur, urang tiasa ngaraos kirang atanapi henteu napsu seksual atanapi kahayang pikeun pasangan urang. Urang tiasa difokuskeun ngawangun karir atanapi ngagedekeun murangkalih. Ieu lain hartosna urang teu ngarasa cinta atawa kabeungkeut pasangan urang, ngan kahayang seksual kirang ti dina maranéhanana mimiti, heady poé gairah.

Éta rarasaan bosen bisa ngajalankeun sababaraha urang dina neangan kasempetan jalangan anyar kalawan mitra daék, maya atawa nyata. Kiwari mamingan pornografi internét ngarusak seueur hubungan.

Pangaruh Coolidge mangrupikeun alesan kunaon pornografi, tapi khususna pornografi internét, pikaresepeun pisan.

Aliran novél anu terus-terusan sareng pasangan anu sigana daék muncul pikeun urang, dina gesek, klik atanapi ketok. Tanpa Pangaruh Coolidge, moal aya porno internét. Otak limbic primitif teu bisa ngabedakeun antara pasangan nyata jeung 2-dimensi, versi kanyataanana maya dina layar.

Pikeun mantuan rekindle narik éta, exchanging paripolah beungkeutan anu kacida dianjurkeun. Di handap ieu mangrupakeun sinyal subconscious kana otak limbic nu mantuan nenangkeun rarasaan tina separateness atawa ambek-ambekan. Tempo ieu mangpaat artikel leuwih wincik.

Salah sahiji buku anu pangsaéna dina pasaran anu henteu ngan ukur netepkeun neurosains sareng psikologi anu ngadukung fenomena ieu tapi ogé gaduh pituduh léngkah-léngkah pikeun nyageurkeunana, nyaéta. Cupid urang diracun Arrow- Ti Watek kana harmoni di hubungan Sanggama, ku Marnia Robinson.

Mangga tonton pidéo wawancara Marnia Robinson sareng pesen buku ku ngaklik panutup buku di handap.

Diminishing Xperia Sanggama

Poto ku Mike Lloyd on Unsplash