Diminishing Xperia Sanggama

Diminishing Xperia Sanggama

Diminishing kahayang seksual masalah nyata dina hubungan jangka panjang. Datang salaku hasil tina ngahasilkeun kirang dopamin dina mangsa encounters seksual jeung mate sarua. Dina waktu nu sarua uteuk ngurangan jumlah miboga reséptor dopamin leuwih waktos pikeun ngolah efek ganjaran ngainduksi ku jalma éta. Dopamin teh neurochemical nu drive kahayang jeung motivasi. Ieu thrives on novelty. Sanggeus 'bulan madu neurochemicals' geus dipaké kaluar, urang bisa ngarasa kirang atanapi teu napsu seksual atawa kahayang pikeun pasangan urang. Urang bisa difokuskeun ngawangun karir atawa raising barudak gantina. Teu hartosna urang teu ngarasa cinta atanapi kabeungkeut mate urang, ngan nu kahayang seksual nyaeta kurang leuwih taun maranéhanana mimiti, poé heady tina gairah.

rarasaan nu di boredom bisa ngajalankeun sababaraha urang dina neangan kasempetan jalangan anyar kalawan mitra daék, maya atanapi nyata. Dinten nu mamingan pornografi internét ieu wreaking bencana di loba hubungan. The Coolidge Pangaruh teh alesan naha pornografi, tapi internét pornografi hususna, nyaeta jadi pikaresepeun. A stream tetep mates novél jeung sahingga bisa hirup kalawan daék némbongan sadia pikeun kami, di gesek a, klik atawa ketok. Tanpa Pangaruh Coolidge, pasti bakal moal porno internét. Otak limbic primitif moal bisa ngabejaan beda antara mates nyata jeung 2-dimensi, versi kanyataanana maya dina layar a.

Pikeun mantuan rekindle narik éta, exchanging paripolah beungkeutan anu kacida dianjurkeun. Di handap ieu mangrupakeun sinyal subconscious kana otak limbic nu mantuan nenangkeun rarasaan tina separateness atawa ambek-ambekan. Tempo ieu mangpaat artikel pikeun leuwih rinci. Salah sahiji buku pangalusna dina pasar nu teu ngan susunan kaluar neurosains jeung psikologi anu underpins fenomena ieu tapi ogé boga hiji pituduh hambalan-demi-hambalan keur penyembuhan éta, nyaéta Cupid urang diracun Arrow- Ti Watek kana harmoni di hubungan Sanggama, Ku Marnia Robinson. Nu bisa kapanggih Ieuh. Tempo teuing ieu podcast pikeun gambaran rusuh tina subjék kalawan nyeratna.

Nyitak Friendly, PDF & Email