pasangan pasangan-beungkeutan

Pasangan beungkeutan Lesmana

Bari nikah sorangan bisa jadi lembaga dirancang socially, kahayang janten di sababaraha hiji biologis. Sex jeung beungkeutan anu duanana ganjaran alam. Manusa téh bagian tina grup tina kirang ti 5% mamalia disebut pasangan bonders. Hartina urang boga struktur otak anu cikan dikawinkeun keur hirup, jadi socially monogamous, kawas swans. Aranjeunna ngawenangkeun kami ka meungkeut jangka panjang, cukup lila pikeun dua caregivers mawa up ngora maranéhanana. Sanajan keur 'socially monogamous' teu sarua salaku mahluk 'monogamous séksual'. The dedi mun 'maén jauh ti imah' téh aya di ampir sakabéh mamalia kaasup manusa. A review alus sastra nyaeta sadia Ieuh.

nu sistim ganjaran teh dimana struktur pasangan beungkeutan ieu bohong. Éta struktur sarua nu ngajalankeun kami ka ganjaran alam sejen tina dahareun jeung cai. Sedih, eta oge dimana olahan atawa ganjaran jieunan kawas alkohol, nikotin, jeung ubar boga pangaruh teuing. Aranjeunna ngabajag sistem pelesir / ganjaran. Kanyataanna, ganjaran jieunan kawas kokain jeung alkohol bisa ngahasilkeun hiji malah beuki sengit rasa euforia ti kelamin. Peneliti geus kapanggih yén pasangan bonders, dibandingkeun sato anu promiscuous ku alam, anu leuwih susceptible mun kecanduan. Ieu gé ningali engké dina The Coolidge Pangaruh handap naha ieu masalah nyata pikeun sustaining cinta.

Beungkeutan jeung amanah téh penting. Urang mindeng hoyong nganyatakeun cinta liwat awak urang kayaning ku hugging, kissing, caressing, entwining jeung ngabogaan sapatemon. Asih touch "soothes nu gunana telenges" na pisan penyembuhan. Lesmana jeung hubungan asih harmonis sabenerna fisik ngajadikeun cageur gancang sanggeus tatu. Naha urang mikir cinta segi romantically keur 'asih' atawa markisa sakumaha atah jeung nafsu, parasaan ieu sarta emosi anu ngalaman utamina dina uteuk. Ku kituna ku diajar sajauh kami bisa kumaha karya otak bakal mantuan kami ngalaman eta emosi-enhancing hirup dina cara alam beuki konsistén.

<< Cinta Salaku beungkeutan Cinta Salaku Xperia Sanggama >>

Nyitak Friendly, PDF & Email