sex jeung porno

Sex & porno

The pornografi Kecap asalna tina kecap Yunani "porno" na "graphie" hartina "tulisan atawa ngeunaan PSK".

Pornografi sakumaha rangsangan hiji asup kana awak langsung ngaliwatan panca indra, lolobana nu panon na Ceuli. Cai mibanda tumbu langsung ka sistim saraf pusat, husus nu sistim ganjaran atawa puseur pelesir otak. Eta nyadiakeun gairah seksual gancang. Parobahan fisiologis eta ngabalukarkeun lumangsung ampir geura: jantung ketukan gancang; engapan janten shallower na watcher dimimitian ngarasa hiji throbbing dina rarangan.

Pornografi dinten via internet mah béda ti pornografi jaman baheula. Poto statik tina majalah gentlemen urang atanapi malah pilem biru teu boga dampak dina uteuk nu suplai sajajalan dinten ieu tina streaming, video hyper-arousing gaduh. Sifat interaktif internet ngamungkinkeun urang pikeun mindahkeun gampang pikeun bahan leuwih arousing pas maranehna jadi bosen jeung ongkos ayeuna. Salaku jalma lalajo loba porno, brains maranéhanana laun ngawitan ngahasilkeun kirang dopamin dina respon. Hal ieu jadi marga pikeun ngurangan kahayang pikeun naon maranéhna ningali. Sanajan aranjeunna tiasa balikkeun kasaimbangan dopamin ku ningali video langkung ngareureuwas atawa kotor. Ieu geuwat nganteurkeun a badag 'pencét' tina dopamin.

awak diaku kasaimbangan. Lamun urang geus miboga cukup pangan, inuman atawa sex sinyal otak urang dinya geus miboga cukup. sinyal satiation ieu mantuan kami pikeun ngeureunkeun dahar, nginum atawa mibanda kelamin supaya urang bisa meunang dina kalawan kagiatan séjén dipikabutuh pikeun hirup sapopoe. Tapi lamun urang 'binge' dina zat atawa kabiasaan, mékanisme satiation ieu bisa ditunda tunda heula samentara, ditindes ku ketersediaan rangsangan binge. Dina basa sejen, uteuk urang interprets bingeing nu dina ganjaran salaku 'survival' kedah na ngamungkinkeun urang neruskeun indulge Sunan Gunung Djati samentara. Ngabayangkeun hiji biruang saméméh hibernasi keur usum, mémang ngelek 20 salmon tanpa keur gering.

Loba virgins rumaja kiwari pamakéan porno pikeun atikan ngeunaan sex jeung thrills. Aranjeunna biasana lalajo eta nyalira. Ieu voyeuristic prakték kaayaan séksual brains sénsitip maranéhanana ngaliwatan waktu nyangka novelty hyper-stimulating. Ieu bisa ngakibatkeun ngembangkeun fetishes, parobahan terduga dina rasa seksual na kecanduan sababaraha. Ieu ogé lumaku pikeun dewasa, loba saha dimimitian ningali porno ti mimiti di rumaja maranéhanana. formulir ieu latihan uteuk deprives nu watcher sahiji kauntungan kaséhatan, ngembangkeun pribadi sarta sababaraha pleasures tina hubungan seksual nyata.

Loba lalaki bingeing on porno bet kitu ku 'edging' pikeun tiap video anyar, nu ampir ngahontal klimaks ku masturbasi tapi teu cukup. Hal ieu ngamungkinkeun aranjeunna keur berinteraksi sareng arousing Gambar keur jam na jam séksual. Pamaké anu salawasna pilari nu gambar sampurna pikeun ngeureunkeun on. Aranjeunna teu ngarasa satiation sakumaha maranéhna bisa ngalakukeun lamun maranéhanana mibanda kelamin jeung pasangan sarta ngahontal klimaks.

pornografi Internét téh kawas usum jalangan, tapi usum jalangan nu pernah ends. Otak primitif nilik eta salaku 'dahar pabaliwer', kasempetan fértilisasi badag tur pindah kaluar mékanisme satiation. uteuk lajeng nyiar beradaptasi ka pernah saméméh bonanza ieu ngalaman - mates daék sajajalan néangan fértilisasi jeung saha urang tiasa nganyatakeun kahayang seksual urang.

Ngaliwatan konsumsi kahayang seksual porno internét keur dimanipulasi ku strangers for untung maranéhanana jeung keur detriment urang. Konsumsi beurat tina porno internét sabagian ngabahayakeun pikeun rumaja anu brains anu primed keur learning seksual sakumaha préparasi dewasa. Éta téh pangajaran kawat brains maranéhna pikeun bahan jieunan. Gantina diajar kumaha carana flirt, miara kontak panon-to-panon, ngamekarkeun hormat sarta touch dina cara asih atanapi seksual kalawan mitra poténsi nyata, urang téh strengthening jalur pikeun ganjaran dijieun.

Nyitak Friendly, PDF & Email