Pangaruh CoolidgeThe Coolidge Pangaruh

Aya cacad dina strategi alam, bug dina sistem, upami anjeun resep. Tetep sareng jalma anu mimiti urang cinta sareng tetep kabeungkeut moal ngabantosan nyebarkeun gen urang. Nyebarkeun gén mangrupikeun prioritas Nomer Hiji Alam.

Kabagjaan individu urang henteu aya dina rencana. Janten ampir sadaya mamalia, kalebet urang manusa, gaduh mékanisme kuno anu diwangun ku para ilmuwan The Coolidge Pangaruh.

Éta beroperasi pikeun ngajantenkeun urang milarian pasangan kawin 'novel' nalika padamelan pembuahan urang sigana parantos réngsé. Gawéna ku ngawangun kasabaran ka, atanapi bosen sareng, jalma anu sami atanapi stimulus. Lila-lila ayana jadi kurang 'ganjaran' pikeun otak primitif.

Kana waktu urang ngan boga kahayang kirang na kirang pikeun pasangan seksual sarua.

presiden Coolidge

The Coolidge PangaruhDi dieu tempat istilah "The Coolidge Effect" panginten asalna. Présidén sareng Ibu Coolidge ditingalikeun [misah] di sakuriling kebon pamaréntahan ékspérimén. Nalika [Ny. Coolidge] sumping ka buruan hayam anjeunna merhatoskeun yén hayam jago sering pisan kawin. Anjeunna naros ka pangunjung sabaraha sering kajadian éta sareng ngawartosan, "Puluhan kali unggal dinten." Ny Coolidge nyarios, "Bejakeun ka Présidén nalika anjeunna datang." Saatos dicarioskeun, Présidén naros, "Sarua hayam bikang unggal waktos?" Walerna, "Oh, henteu, Tuan Présidén, hayam bikang anu béda unggal waktos." Présidén: "Bejakeun ka Bu Coolidge."

Patani terang ogé ieu salaku banténg ngan ukur bakal kawin sareng sapi sakali per musim. Aranjeunna bakal milarian sapi énggal di lapangan pikeun ngabuahan héran. Program kuno ieu pikeun nyebarkeun saloba gen sabisa-bisa, henteu cocog sareng kahirupan urang anu langkung beradab ayeuna. Kami hoyong ngariung sareng tetep komitmen salami mungkin. Agama sareng masarakat parantos nganggo sagala jinis strategi pikeun ngabéréskeun bug ieu - ngamungkinkeun lalaki langkung seueur istri, nikah sareng aranjeunna ti kulawarga ngora sareng ngadorong kulawarga ageung pikeun tetep sibuk, sareng ningali panon ka jeng jst.

The Coolidge Pangaruh jeung porno

Éta cacad ieu dina biologi kami, pangaruh Coolidge, anu parantos ngamungkinkeun industri pornografi internét jamur janten bisnis pirang-milyar dolar. Pas jalma parantos 'ngabuahan nepi ka nyenyerian' pasangan seksual anu tétéla daék, aranjeunna bakal lirén. Ieu kajadian sanajan ngan ukur gambar tina hiji. Teras uteuk ngahasilkeun kirang "go after it" dopamin sareng moro sakitar kasempetan pembuahan anu énggal. Kalayan sakitar 10 juta video porno dikonsumsi di Inggris nyalira unggal dinten, teu aya kakurangan pasangan anu tétéla daék. Sadaya ieu lumangsung dina tingkat teu sadar tapi mangaruhan kabiasaan sapopoé teu kurang-kurang.

Warta alus nyaeta urang teu kudu jadi trapped ku nu Coolidge Pangaruh. Urang manusa pinter lamun urang nempatkeun pikiran urang ka eta. Ku diajar pikeun ngurangan efek tina teuing dopamin dina otak jeung redressing baki kalawan leuwih oksitosin sahingga ngurangan tingkat stress teuing, urang ajak beungkeut langkung asih sarta sambungan. Di handap ieu mangrupakeun sustainable sarta ngabantu urang flourish duanana individual sarta babarengan. Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal ieu kami heartily nyarankeun ramatloka ieu www.reuniting.info.