Coolidge Pangaruh

The Coolidge Pangaruh

Aya cacad dina strategi alam urang, kutu na sistem, upami anjeun resep. Settling handap jeung jalma kahiji urang murag asih jeung na tinggal kabeungkeut moal bakal mantuan nyebarkeun gén urang. Nyebarkeun gén anu jumlahna prioritas 1 Alam urang. kabagjaan individu urang henteu angka dina rencana. Ku kituna ampir kabéh mamalia, kaasup urang manusa geus mangrupa diwangun dina, mékanisme purba para ilmuwan nelepon The Coolidge Pangaruh. Ieu ngoperasikeun sangkan urang neangan kaluar 'novél' mitra jalangan lamun proyek fértilisasi kami muncul bisa dipigawé. Gawéna ku ngawangun kasabaran ka, Atawa boredom kalawan, jalma atawa rangsangan sarua. | Leuwih waktu ayana janten kirang 'rewarding' pikeun otak primitif. Leuwih waktos urang ngan boga kirang na kirang kahayang pikeun pasangan seksual sami.

presiden Coolidge

Di dieu nu mana istilah "The Coolidge Pangaruh" diduga originate. Présidén jeung Ny Coolidge anu keur ditingalikeun [misah] sabudeureun hiji tegalan pamaréntah eksperimen. Nalika [Ny Coolidge] sumping ka pakarangan hayam manehna noticed nu hayam jalu hiji ieu kawin pisan remen. Manehna nanya ka rencang sabaraha mindeng éta kajadian na ieu ngawartoskeun, "Puluhan kali unggal poé." Ny Coolidge ngomong, "Bejakeun nu ka Présidén sabot datang ku". Kana keur ngawartoskeun, Presiden ditanya, "hen Sarua unggal waktu ? "reply ieu," Oh, teu, Mr. Bambang, a hen béda unggal waktos. "Bambang:" nitah supaya mun Ny Coolidge ".

grafik Coolidge Pangaruh

Patani nyaho kieu teuing sakumaha bulls ngan bakal dikawinkeun sareng sapi sakali per usum. Aranjeunna baris neangan kaluar sapi nu anyar di sawah guna ngabuahan sakabeh gerombolan. program kuna ieu nyebarkeun saloba gén sabudeureun sabisa, henteu cocog sareng kahirupan langkung beradab urang kiwari. Urang rék meungkeut na cicing committed pikeun salami mungkin. Agama jeung masyarakat geus dipake sagala rupa strategi pikeun meunang babak bug ieu - sahingga lalaki deui ka sababarah istri, nikah aranjeunna kaluar ngora jeung encouraging kulawarga badag tetep aranjeunna sibuk, tur ngarobahna a panon buta kana mistresses jsb

The Coolidge Pangaruh jeung porno

Éta cacad ieu biology urang, efek Coolidge, éta geus diwenangkeun industri pornografi internét mun supa kana bisnis multi-miliar dollar. Pas jalma geus 'dibuahan nepi satiety' hiji pasangan seksual tétéla daék, maranéhanana baris eureun. Ieu kajadian sanajan éta ngan hiji gambar tina salah. Lajeng uteuk ngahasilkeun kirang "buka sanggeus eta" dopamin na hunts sabudeureun kasempetan fértilisasi anyar. Kalayan sabudeureun 10 juta video porno dikonsumsi di Inggris nyalira unggal poé, taya kakurangan mates tétéla daék. Sadaya ieu mana on di hiji tingkat pingsan tapi mangaruhan kana paripolah taya sapopoé nu kirang.

Warta alus nyaeta urang teu kudu jadi trapped ku nu Coolidge Pangaruh. Urang manusa pinter lamun urang nempatkeun pikiran urang ka eta. Ku diajar pikeun ngurangan efek tina teuing dopamin dina otak jeung redressing baki kalawan leuwih oksitosin sahingga ngurangan tingkat stress teuing, urang ajak beungkeut langkung asih sarta sambungan. Di handap ieu mangrupakeun sustainable sarta ngabantu urang flourish duanana individual sarta babarengan. Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal ieu kami heartily nyarankeun ramatloka ieu www.reuniting.info.

Nyitak Friendly, PDF & Email