Yayasan ganjaran Layanan Panalungtikan

Layanan panalungtikan

Pahala Yayasan anu bisa nawiskeun jasa panalungtikan profésional pikeun klien dina rentang wewengkon spesialis. Tim urang téh kacida ahli dina widang réduksi ngarugikeun pornografi internét. Urang tiasa nawiskeun jasa dina ...

  • ngembangkeun kawijakan nasional
  • strategi atikan
  • kampanye kasadaran masarakat

Kami geus dirakit koleksi masif bahan panalungtikan dina ...

  • pamakéan Pornografi di sakumna dunya
  • Rumaja sarta pornografi
  • The neurosains konsumsi pornograhy
  • Pornografi recovery kecanduan

Simkuring gaduh Kaanggotaan perusahaan atawa individu di:

  • Organisasi Nasional pikeun Treatment of Abusers (NOTA)
  • Masarakat pikeun kamajuan Kaséhatan Sanggama (SASH)
  • Society internasional pikeun Study of behavioral Kecanduan (ISSBA)

Punten taros Kami lamun hoyong ngabahas kumaha urang bisa mantuan anjeun.

Pahala Yayasan henteu nawiskeun terapi.

Nyitak Friendly, PDF & Email