Yayasan ganjaran Layanan Panalungtikan

Layanan panalungtikan

Yayasan Ganjaran tiasa nawiskeun jasa panilitian propésional ka klien dina sababaraha daérah spesialis. Tim kami ahli pisan dina bidang réduksi cilaka pornografi internét. Urang tiasa nawiskeun jasa di…

  • ngembangkeun kawijakan nasional
  • strategi atikan
  • kampanye kasadaran masarakat

Kami parantos ngempelkeun kumpulan bahan panilitian anu penting dina…

  • pamakéan Pornografi di sakumna dunya
  • Rumaja sarta pornografi
  • The neurosains konsumsi pornograhy
  • Pornografi recovery kecanduan

Simkuring gaduh Kaanggotaan perusahaan atawa individu di:

  • Organisasi Nasional pikeun Treatment of Abusers (NOTA)
  • Masarakat pikeun kamajuan Kaséhatan Sanggama (SASH)
  • Society internasional pikeun Study of behavioral Kecanduan (ISSBA)

Punten taros Kami lamun hoyong ngabahas kumaha urang bisa mantuan anjeun.

 

Pahala Yayasan henteu nawiskeun terapi.

Nyitak Friendly, PDF & Email