Layanan panalungtikan

Yayasan Ganjaran tiasa nawiskeun jasa panilitian propésional ka klien dina sababaraha daérah spesialis. Tim kami ahli pisan dina bidang réduksi cilaka pornografi internét. Urang tiasa nawiskeun jasa di…

  • ngembangkeun kawijakan nasional
  • strategi atikan
  • kampanye kasadaran masarakat

Kami parantos ngempelkeun kumpulan bahan panilitian anu penting dina…

  • pamakéan Pornografi di sakumna dunya
  • Rumaja sarta pornografi
  • The neurosains konsumsi pornograhy
  • Pornografi recovery kecanduan

Simkuring gaduh Kaanggotaan perusahaan atawa individu di:

  • Organisasi Nasional pikeun Treatment of Abusers (NOTA)
  • Masarakat pikeun kamajuan Kaséhatan Sanggama (SASH)
  • Society internasional pikeun Study of behavioral Kecanduan (ISSBA)

Punten taros Kami lamun hoyong ngabahas kumaha urang bisa mantuan anjeun.

 

Pahala Yayasan henteu nawiskeun terapi.