Pahala Yayasan

Pahala Yayasan

The Reward Foundation is a pioneering educational charity that looks at the science behind sex and love relationships. The brain’s reward system evolved to drive us to natural rewards such as food, bonding and sex to promote our survival. Today, internet technology has produced ‘supernormal’ versions of those natural rewards in the form of junk food, social media and internet pornography. They target and overstimulate our brain’s most delicate area, the reward system. Easy access to internet pornography through mobile technology has increased the risks of harm from overstimulation. Our brains have not evolved to cope with such hyper-arousal. Society is experiencing an explosion of behaviourial disorders and addictions as a result.

At the Reward Foundation we focus in particular on internet pornography. While we’d like to focus on healthy love relationships, it is not possible to do so without discussing the role of pornography today. We look at its impact on mental and physical health, relationships, attainment and criminality. We aim to make the supporting research accessible to non-scientists so that everyone can make informed choices about the use of internet pornography.

While a bit of exposure to pornography may be harmless for some, escalation in the hours watched and types viewed can lead to unanticipated problems in social, occupational, and health activities for others. It can lead to time in prison, suicidal ideation and a variety of health problems. We thought you might be interested learning about the life experience of those who have reported incredible benefits from quitting porn having suffered negative consequences from years of excess use. Our work is based on academic research and these real life cases. We offer guidance on prevention and building resilience to stress and addiction.

Kami didaptarkeun sakumaha Skotlandia amal Incorporated Organisasi SC044948, diadegkeun dina 23 Juni 2014.

tujuan amal urang aya:

  • Maju pangajaran ku furthering pamahaman umum tina circuitry ganjaran otak jeung kumaha eta dilibetkeun ku lingkungan, sarta
  • Pikeun ngaronjatkeun kaséhatan ku furthering pamahaman publik ngawangun resilience ka stres.

rinci pinuh ku pahala Yayasan nu didaptarkeun jeung Kantor Skotlandia Amal regulator na anu sadia dina ramatloka OSCR. balik taunan urang, ogé katelah Laporan Taunan urang, oge aya ti OSCR dina kaca eta.

Di dieu nyaeta tim kapamimpinan urang ayeuna.

Présidén Diréktur

Mary Sharpe, ngajengkeun, geus CEO kami saprak Méi 2016. Kusabab budak leutik Mary geus fascinated ku kakawasaan pikiran. Manehna asup dina dirina lega profésional pangalaman, latihan jeung beasiswa pikeun mantuan pahala Yayasan tackle isu nyata cinta, baham jeung Internét. Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal Mary klik Ieuh.

Anggota dewan kaasup ...

Dr Darryl Mead teh Kursi The ganjaran Foundation. Darryl mangrupa ahli dina internét jeung umur informasi. Anjeunna ngadegkeun munggaran fasilitas internét publik bébas di Skotlandia dina 1996 sarta geus disarankan kana pamaréntah Skotlandia jeung Inggris dina tantangan transisi kami ka masarakat digital. Darryl mangrupakeun sasama of Chartered Institute of Perpustakaan sarta Émbaran Profesional na hiji husus Panalungtikan Mitra di Universitas College London.

Anne Darling nyaéta palatih sarta konsultan karya sosial. Manehna nyadiakeun latihan Protection Child pisan tingkat ka staf Jurusan Pendidikan Bahasa Daerah sektor sakola bebas. Manehna oge delivers sesi ka kolot dina sagala aspék Internet Kasalametan. Manehna geus mangrupa duta CEOP di Skotlandia sarta mantuan nyieun 'Ngajaga Sim Aman' program pikeun barudak primér handap.

Mo Gill ngagabung Board kami di 2018. Manehna teh kacida ngamotivasi senior profésional HR, spesialis Development Organisasi, fasilitator, mediator, sarta Palatih kalawan pangalaman leuwih 30 taun 'organisasi ngembang, tim na individu. Mo geus digawé di séktor publik, pribadi jeung sukarela dina lingkup kalungguhan nangtang nu align ogé kalayan karya pahala Foundation.

Diajar deui…

Tuturkeun tumbu ieu pikeun leuwih jéntré ngeunaan pahala Yayasan:

Pahala Yayasan

kontak

Mary Sharpe, Kapala Eksekutif Officer

Filosofi kami on Kaséhatan Sanggama

Pelatihan CPD pikeun Profesional

Dampak Pornografi Internet on Mental jeung fisik Kaséhatan

Wagub RCGP Accredited

Perusahaan Sanggama Pelatihan pelecehan

Jasa pikeun Sakola

Layanan panalungtikan

News Blog

TRF di pencét 2017

TRF dina Pencét 2016

TRF on Televisi jeung Radio

Palatihan pikeun Profesional

Simkuring teu nawiskeun terapi. Urang ngalakukeun jasa plang anu ngalakukeun.

Pahala Yayasan henteu nawiskeun nasihat légal.

Pahala Yayasan téh mitra kalayan:
RCGP_Accreditation Mark_ 2012_EPS_new

Yayasan dana lotre badag ganjaranUnLtd Award Yayasan Winner ganjaran

Sarakah pornobrein Gary Wilson Gludug

Nyitak Friendly, PDF & Email