Pahala Yayasan

Pahala Yayasan

Yayasan Reward mangrupikeun amal pendidikan anu merintis anu katingali sains dina hubungan silaturahmi sareng hubungan cinta. Sistem pahala otak mekar pikeun nguihkeun urang pikeun hadiah alami sapertos tuangeun, beungkeutan sareng jinis pikeun ngamajukeun kasalametan urang.

Kiwari, téknologi internét parantos ngahasilkeun vérsi 'luar biasa' tina pahala alamiah dina bentuk katuangan sampah, média sosial sareng pornografi internét. Aranjeunna nargétkeun sareng overstimulate daérah otak urang anu paling alus, sistem pahala. Aksés gampang kana pornografi internét liwat téknologi sélulér parantos ningkat kana résiko tina ngarugikeun tina overstimulasi. Otak urang henteu acan mekar pikeun ngatasi garansi hyper-gairah sapertos kitu. Masarakat ngalaman ngabeledug gangguan parilaku sareng kecanduan hasilna.

Di Yayasan ganjaran urang museurkeun hususna dina pornografi internét. Bari urang remen difokuskeun hubungan cinta cageur, teu mungkin pikeun ngalakukeunana tanpa nyawalakeun peran pornografi kiwari. Urang nempo dampak na on méntal sarta fisik kaséhatan, hubungan, attainment na criminality. Urang Tujuan nyieun panalungtikan ngarojong diaksés nepi non-élmuwan supados sadaya jelema bisa nyieun pilihan informed ngeunaan pamakéan pornografi internét.

Bari saeutik paparan pornografi bisa jadi bahya pikeun sabagian, escalation dina jam diawaskeun sarta jenis ditempo bisa ngakibatkeun masalah unanticipated di, Mikrobiologi, sarta kagiatan kaséhatan sosial pikeun batur. Ieu bisa ngakibatkeun waktos panjara, ideation suicidal jeung rupa-rupa masalah kaséhatan. Urang mikir anjeun bisa jadi kabetot diajar ngeunaan pangalaman hirup jalma anu geus dilaporkeun kauntungan luar biasa ti quitting porno ngabogaan konsékuansi négatip ngalaman ti taun kaleuwihan pamakéan. karya urang anu dumasar kana panalungtikan akademis jeung kasus kahirupan nyata ieu. Urang nawiskeun hidayah on pencegahan sarta wangunan resilience ka stress sarta kecanduan.

Kami didaptarkeun sakumaha Skotlandia amal Incorporated Organisasi SC044948, diadegkeun dina 23 Juni 2014.

tujuan amal urang aya:

  • Maju pangajaran ku furthering pamahaman umum tina circuitry ganjaran otak jeung kumaha eta dilibetkeun ku lingkungan, sarta
  • Pikeun ngaronjatkeun kaséhatan ku furthering pamahaman publik ngawangun resilience ka stres.

rinci pinuh ku pahala Yayasan nu didaptarkeun jeung Kantor Skotlandia Amal regulator na anu sadia dina ramatloka OSCR. balik taunan urang, ogé katelah Laporan Taunan urang, oge aya ti OSCR dina kaca eta.

Di dieu nyaeta tim kapamimpinan urang ayeuna.

Présidén Diréktur

Dr Darryl Mead nyaéta Pupuhu Yayasan Ganjaran. Darryl ahli dina internét sareng umur inpormasi. Anjeunna ngadegkeun fasilitas internét umum gratis di Skotlandia dina 1996 sareng parantos masihan pitunjuk pamaréntah pamaréntahan Skotlandia sareng Inggris ngeunaan tangtangan transisi urang ka masarakat digital. Darryl mangrupikeun sasama ti Institut Perpustakaan sareng Inpormasi Inpormasi sareng hiji Associate Research Associate di University College London. Dina bulan Nopémber 2019 Darryl mungkas karyawan anjeunna salaku Pupuhu Dewan Yayasan Ganjaran sareng janten Kapala Pegawai Eksekutif urang.

Anggota dewan kaasup ...

Mary Sharpe, Pendepokas, parantos janten Korsi urang saprak Nopémber 2019. Kusabab budak leutik Mary parantos katarik ku kakuatan pamikiran. Anjeunna nyauran pangalaman profésional anu lega, palatihan sareng beasiswa pikeun ngabantosan The Reward Yayasan pikeun ngatasi masalah anu asli, bandung sareng Internét. Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal Mary klik Ieuh.

Anne Darling nyaéta palatih sarta konsultan karya sosial. Manehna nyadiakeun latihan Protection Child pisan tingkat ka staf Jurusan Pendidikan Bahasa Daerah sektor sakola bebas. Manehna oge delivers sesi ka kolot dina sagala aspék Internet Kasalametan. Manehna geus mangrupa duta CEOP di Skotlandia sarta mantuan nyieun 'Ngajaga Sim Aman' program pikeun barudak primér handap.

Mo Gill ngagabung Board kami di 2018. Manehna teh kacida ngamotivasi senior profésional HR, spesialis Development Organisasi, fasilitator, mediator, sarta Palatih kalawan pangalaman leuwih 30 taun 'organisasi ngembang, tim na individu. Mo geus digawé di séktor publik, pribadi jeung sukarela dina lingkup kalungguhan nangtang nu align ogé kalayan karya pahala Foundation.

Diajar deui…

Tuturkeun tumbu ieu pikeun leuwih jéntré ngeunaan pahala Yayasan:

Pahala Yayasan

kontak

Mary Sharpe, Korsi

Filosofi kami on Kaséhatan Sanggama

Pelatihan CPD pikeun Profesional

Dampak Pornografi Internet on Mental jeung fisik Kaséhatan

Wagub RCGP Accredited

Perusahaan Sanggama Pelatihan pelecehan

Jasa pikeun Sakola

Layanan panalungtikan

News Blog

TRF di pencét 2017

TRF dina Pencét 2016

TRF on Televisi jeung Radio

Palatihan pikeun Profesional

Simkuring teu nawiskeun terapi. Urang ngalakukeun jasa plang anu ngalakukeun.

Pahala Yayasan henteu nawiskeun nasihat légal.

Pahala Yayasan téh mitra kalayan:
RCGP_Accreditation Mark_ 2012_EPS_new

Yayasan dana lotre badag ganjaranUnLtd Award Yayasan Winner ganjaran

Sarakah pornobrein Gary Wilson Gludug

Nyitak Friendly, PDF & Email