Pahala YayasanYayasan Ganjaran mangrupikeun amal pendidikan pioneering anu ningali élmu di balik hubungan séks sareng cinta. Sistem 'ganjaran' otak mekar pikeun ngadorong urang kana ganjaran alami sapertos tuangeun, beungkeutan sareng séks pikeun ngamajukeun kasalametan urang.

Kiwari, téknologi internét parantos ngahasilkeun vérsi 'supernormal' tina ganjaran alami éta dina bentuk katuangan anu diolah ultra, média sosial sareng pornografi internét. Aranjeunna nargétkeun sareng overstimulate sistem motivasi otak urang di pusat ganjaran. Aksés gampang kana pornografi internét ngaliwatan téknologi sélulér parantos ningkatkeun résiko cilaka tina overstimulation. Otak urang teu acan mekar pikeun ngatasi gairah hiperténsi sapertos kitu. Masarakat ngalaman hiji ledakan gangguan behavioral jeung addictions salaku hasilna.

Di Yayasan Ganjaran kami museurkeun hususna dina pornografi internét. Kusabab nurutkeun neuroscientists Walanda, tina sakabeh aplikasi internét, pornografi boga potensi paling jadi adiktif. Sanaos urang hoyong difokuskeun hubungan cinta anu séhat, teu mungkin ngalakukeun kitu tanpa ngabahas peran pornografi ayeuna. Urang nempo dampak na on kaséhatan méntal sarta fisik, hubungan, attainment jeung criminality. Kami tujuanana pikeun ngajantenkeun panalungtikan anu ngadukung tiasa diaksés ku non-ilmuwan supados sadayana tiasa ngadamel pilihan anu terang ngeunaan panggunaan pornografi internét.

Kaséhatan mental

Saeutik paparan kana pornografi bisa jadi teu bahaya. Tapi bingeing sareng paningkatan dina jumlah waktos nonton sareng jinis porno anu ditingali tiasa nyababkeun masalah anu teu kaduga dina kagiatan sosial, padamelan, sareng kaséhatan pikeun seueur. Éta tiasa nyababkeun waktos panjara, ideu bunuh diri sareng rupa-rupa masalah kaséhatan. Kami panginten anjeun tiasa resep diajar ngeunaan pangalaman hirup jalma-jalma anu ngalaporkeun kauntungan anu luar biasa tina kaluar tina porno saatos ngalaman akibat négatip tina taun-taun pamakean beurat. Karya urang dumasar kana panalungtikan akademik sareng kasus kahirupan nyata ieu. Kami nawiskeun pituduh pikeun nyegah cilaka sareng ngawangun daya tahan kana setrés sareng kecanduan.

Kami didaptarkeun sakumaha Skotlandia amal Incorporated Organisasi SC044948, diadegkeun dina 23 Juni 2014.

Tujuan amal
  • Maju pangajaran ku furthering pamahaman umum tina circuitry ganjaran otak jeung kumaha eta dilibetkeun ku lingkungan, sarta
  • Pikeun ngaronjatkeun kaséhatan ku furthering pamahaman publik ngawangun resilience ka stres.

rinci pinuh ku pahala Yayasan nu didaptarkeun jeung Kantor Skotlandia Amal regulator na anu sadia dina ramatloka OSCR. Pangbalikan taunan kami, ogé katelah Laporan Taunan kami, ogé sayogi tina OSCR dina halaman éta.

Eksperimen Sosial Pangagedéna

Kungsi sateuacanna dina sajarah gaduh seueur bahan seksual anu merangsang hiperténsi anu sayogi sayogi ayeuna. Éta mangrupikeun ékspérimén sosial anu panggedéna sareng teu diatur dina sajarah umat manusa. Baheula pornografi hardcore hésé diaksés. Utamana asalna ti toko sawawa dilisensikeun nu ngalarang asupna ka saha di handapeun 18. Kiwari, lolobana pornografi diaksés haratis liwat smartphone sarta tablet. verifikasi umur éféktif pikeun datang leungit. Overuse ngahasilkeun rupa-rupa masalah kaséhatan méntal sareng fisik sapertos kahariwang sosial, depresi, disfungsi seksual sareng kecanduan. Ieu lumangsung dina sagala grup umur.

Panilitian nunjukkeun yén bingeing dina pornografi internét tiasa ngirangan minat, sareng kapuasan tina, hubungan séksual kahirupan nyata. Ningkatna jumlah lalaki ngora nepi ka umur tengah teu sanggup ngalakukeun séks séks sareng pasanganna. Jalma ngora janten langkung agrésif sareng telenges dina tingkah laku séksualna ogé.

Tujuan kami nyaéta pikeun ngabantosan déwasa sareng profésional ngaksés bukti anu aranjeunna peryogikeun pikeun ngarasa yakin pikeun nyandak tindakan anu pas pikeun ngabantosan pasien, klien sareng murangkalihna. Samentawis ngaleungitkeun masturbasi, atanapi ngirangan frékuénsi hiji, sadayana ngeunaan pulih tina kecanduan sareng masalah seksual anu ngainduksi porno - teu aya anu sanés. Yayasan Ganjaran henteu ngadukung pantangan salaku gaya hirup permanén.

Yayasan Ganjaran Ngawas Panilitian

Yayasan Ganjaran ngawaskeun panilitian énggal unggal dinten sareng ngalebetkeun kamajuan kana bahan kami. Urang ogé ngahasilkeun panalungtikan sorangan, hususna ulasan ngeunaan panalungtikan panganyarna ku kituna batur bisa tetep up-to-date jeung kamajuan anyar.

Ayeuna aya genep panilitian anu nunjukkeun hubungan kausal antara panggunaan porno sareng cilaka anu timbul tina panggunaan éta.

Di The Reward Foundation kami ngalaporkeun carita ti rébuan lalaki sareng awéwé anu parantos ngembangkeun masalah pornografi internét. Ieu panalungtikan informal penting pisan pikeun merhatikeun tren ayeuna anu tiasa nyandak waktos langkung lami pikeun ditingali dina panalungtikan akademik formal. Loba geus experimented kalawan quitting porno sarta geus ngalaman rupa-rupa kauntungan méntal jeung fisik salaku hasilna. Tingali carita pamuda ieu.

Rencana Pangajaran Gratis pikeun Sakola

Kami nembé ngaluncurkeun séri rencana pangajaran GRATIS pikeun guru anu bakal ngurus "Perkenalan Sexting"; "Sexting jeung Otak rumaja"; "Sexting, Hukum jeung Anjeun"; "Pornografi dina sidang"; "Cinta, Sex & Pornografi"; "Pornografi sareng Kaséhatan Mental", sareng "Percobaan Porno Agung" . Éta ngandung rupa-rupa latihan sareng sumber anu ngabeungharan, senang sareng interaktif anu nyayogikeun rohangan anu aman pikeun murid pikeun ngabahas sadaya masalah penting ieu. Henteu aya nyalahkeun atanapi éra, ngan ukur kanyataan, ku kituna masarakat tiasa ngadamel pilihan anu terang.

Pelajaran ayeuna cocog ogé pikeun sakola anu iman. Henteu aya pornografi anu ditingalikeun. Naon waé basa anu bertentangan sareng doktrin agama tiasa dirobih.

Perlindungan Anak

Urang kampanye pikeun ngurangan aksés gampang barudak kana pornografi internét. Puluhan makalah panalungtikan nunjukkeun yén éta ngarusak murangkalih dina tahap rentan kamekaran otak. Aya naékna dramatis dina nyiksa seksual anak-on-anak dina 8 taun katukang sareng dina tatu seksual anu aya hubunganana sareng porno numutkeun para ahli kasehatan anu parantos ngahadiran bengkel urang sareng kamungkinan maotna. Ieu numbu ka kekerasan domestik, perpetrated utamana ku lalaki ngalawan awéwé.

Kami ngadukung inisiatif pamaréntah Inggris pikeun ngalaksanakeun verifikasi umur anu efektif pikeun situs porno komérsial sareng situs média sosial supados murangkalih henteu gampang titajong. Éta moal ngagentos kabutuhan pendidikan ngeunaan résiko. Jeung saha kauntungan lamun urang teu ngalakukeun nanaon? Industri porno multi-miliar dollar. Pamaréntah Inggris ngarencanakeun pikeun nganyahokeun porno anu sayogi ngalangkungan média sosial dina White Paper On Online Harms anu diusulkeun. Teu dipikaresep janten hukum dugi 2025 pangheubeulna.

'Kakuatan Industri" Porno Internét

Bingeing on porno bisa boga pangaruh négatip on kaséhatan seksual, kaayaan mental, kabiasaan, hubungan, attainment, produktivitas jeung kriminalitas. Salami hiji pamaké terus binge, parobahan otak jadi leuwih entrenched sarta harder ngabalikeun. Pamakéan kadang henteu tiasa nyababkeun cilaka anu langgeng. Parobahan fungsi otak anu ngarusak parantos kacatet kalayan sakedik 3 jam panggunaan pornografi per minggu.

Otak urang henteu acan diadaptasi pikeun Cope pisan-stimulasi. Barudak utamina rentan ka sumber henteuna gratis, ngalirkeun porno porno hardcore. Hal ieu disababkeun ku pangaruh anu kuat kana otak sénsitipna dina tahap pangembangan sareng diajar psikoseksual.

Kaseueuran pornografi internét jaman ayeuna henteu ngajantenkeun sauyunan sareng kapercayaan, tapi jinisna teu aman, paksaan sareng kekerasan, utamina ka awéwé sareng kaum étnis. Barudak nuju pamrograman anu peryogi pikeun tingkat anyar konstanta sareng tingkat luhur anu teu jelas yén mitra kahirupan nyata teu cocog. Éta ngalatih aranjeunna ogé janten pangunjung.

Dina waktos anu sami seueur anu ngarasa kurang séksual sareng gagal diajar kaahlian interpersonal anu aranjeunna peryogi pikeun ngembangkeun hubungan anu séhat, pikeun hubungan jangka panjang. Ieu nuju ka katiisan, kahariwang sosial sareng déprési dina nambahna angka.

Pituduh Kolot pikeun Pornografi Internét

Mayoritas nonoman mimiti ningali pornografi teu kahaja, kalawan leuwih 60% barudak 11-13 anu kungsi nempo pornografi nyebutkeun nempoan pornografi maranéhanana teu dihaja nurutkeun panalungtikan panganyarna. Barudak digambarkeun perasaan "grossed kaluar" jeung "bingung". Ieu hususna dilarapkeun nalika aranjeunna ningali pornografi di handapeun umur 10.

Ieu bisa jadi kejutan keur loba kolot. Upami anjeun hoyong diajar langkung seueur, tingali kami Pituduh Kolot Anu Jahat kana blog Pornografi Internét di luhur. Tujuanana pikeun ngabantosan kolot sareng pengasuh pikeun paguneman anu nangtang sareng murangkalih anjeun sareng koordinat dukungan sareng sakola upami diperyogikeun. Pulisi Kent ngingetkeun yén kolotna tiasa dituntut pikeun 'sexting' barudakna upami aranjeunna tanggung jawab kontrak telepon. Tingali halaman kami ngeunaan sexting sareng hukum di Skotlandia Sareng pikeun sexting di Inggris, Wales sareng Irlandia Kalér.

porno Kecanduan

Perusahaan pornografi parantos aya di payuneun pamekaran sareng desain internét. Overstimulation konstan ku pornografi internét ngabalukarkeun otak ngahasilkeun cravings kuat pikeun leuwih. Ngidam ieu mangaruhan pamikiran sareng paripolah pangguna porno kana waktosna. Pikeun ngaronjatkeun jumlah pamaké ieu bisa ngakibatkeun gangguan kabiasaan seksual nu nyurung. Diagnosis ieu nembe dihasilkeun ku révisi kasabelas tina Klasifikasi Panyakit Internasional Organisasi Kaséhatan Dunia (ICD-11) kalebet porno anu nyurung sareng panggunaan masturbasi. Kaluar kontrol porno jeung masturbasi ogé bisa digolongkeun kana gangguan adiktif disebutkeun unspecified maké ICD-11.

Numutkeun kana panilitian panganyarna, langkung ti 80% jalma anu milari bantosan médis pikeun paripolah seksual anu nyurung ngalaporkeun aranjeunna gaduh masalah anu aya hubunganana sareng porno.

Filosofi kami

Pornografi ayeuna mangrupikeun 'kakuatan industri' dina hal kuantitas anu sayogi sareng tingkat stimulasi, dibandingkeun sareng pornografi bahkan 10 atanapi 15 taun ka pengker. Pamakéanna mangrupikeun pilihan pribadi, kami henteu ngalarang pornografi sah pikeun déwasa, tapi murangkalih kedah dijagi. Masturbasi kaleuleuwihan anu dirangsang ku pornografi tiasa nyababkeun masalah kaséhatan méntal sareng fisik pikeun sabagian. Kami hoyong ngabantosan pangguna dina posisi ngadamel pilihan anu 'informed' dumasar kana bukti anu pangsaéna tina panalungtikan anu ayeuna sayogi sareng pilihan pamulihan plang, upami diperyogikeun. Samentawis ngaleungitkeun masturbasi, atanapi ngirangan frékuénsi, sadayana ngeunaan pulih tina kecanduan, udar seksual kana bahan inti keras sareng masalah seksual anu ngainduksi porno - teu aya anu sanés. Yayasan Ganjaran henteu ngadukung pantangan salaku gaya hirup permanén.

Yayasan Ganjaran damel pakait sareng:

ganjaran Yayasan

ganjaran Yayasan