Pahala Yayasan

Pahala Yayasan

Yayasan Ganjaran mangrupikeun amal pendidikan anu naratas anu ningali élmu dina hubungan hubungan séks sareng cinta. Sistem hadiah otak urang mekar pikeun ngajurung urang kana hadiah alami sapertos tuangeun, beungkeutan sareng jinis pikeun ngamajukeun salamet urang.

Ayeuna, téknologi internét parantos ngahasilkeun vérsi 'supernormal' tina éta ganjaran alami dina bentuk junk food, média sosial sareng pornografi internét. Aranjeunna sasaran sareng overstimulate area otak urang anu paling lemes, sistem reward. Aksés gampang pornografi internét ngaliwatan téknologi mobile parantos ningkatkeun résiko cilaka tina overstimulasi. Otak urang henteu acan mekar pikeun nungkulan hiper-gairah sapertos kitu. Masarakat ngalaman ledakan gangguan perilaku sareng kecanduan salaku hasilna.

Di Yayasan Ganjaran kami fokus khusus dina pornografi internét. Sedengkeun kami hoyong fokus dina hubungan cinta anu séhat, teu mungkin pikeun ngalakukeunana tanpa ngabahas peran pornografi ayeuna. Kami ningali pangaruhna kana kaséhatan méntal sareng fisik, hubungan, kahontal sareng kriminalitas. Kami tujuan pikeun ngajantenkeun panilitian anu ngadukung tiasa diaksés ku anu sanés élmuwan supados sadayana tiasa nyandak pilihan ngeunaan panggunaan pornografi internét.

Kaséhatan mental

Bari saeutik paparan pornografi bisa jadi bahya pikeun sabagian, escalation dina jam diawaskeun sarta jenis ditempo bisa ngakibatkeun masalah unanticipated di, Mikrobiologi, sarta kagiatan kaséhatan sosial pikeun batur. Ieu bisa ngakibatkeun waktos panjara, ideation suicidal jeung rupa-rupa masalah kaséhatan. Urang mikir anjeun bisa jadi kabetot diajar ngeunaan pangalaman hirup jalma anu geus dilaporkeun kauntungan luar biasa ti quitting porno ngabogaan konsékuansi négatip ngalaman ti taun kaleuwihan pamakéan. karya urang anu dumasar kana panalungtikan akademis jeung kasus kahirupan nyata ieu. Urang nawiskeun hidayah on pencegahan sarta wangunan resilience ka stress sarta kecanduan.

Kami didaptarkeun sakumaha Skotlandia amal Incorporated Organisasi SC044948, diadegkeun dina 23 Juni 2014.

Tujuan amal
  • Maju pangajaran ku furthering pamahaman umum tina circuitry ganjaran otak jeung kumaha eta dilibetkeun ku lingkungan, sarta
  • Pikeun ngaronjatkeun kaséhatan ku furthering pamahaman publik ngawangun resilience ka stres.

rinci pinuh ku pahala Yayasan nu didaptarkeun jeung Kantor Skotlandia Amal regulator na anu sadia dina ramatloka OSCR. Pangbalikan taunan kami, ogé katelah Laporan Taunan kami, ogé sayogi tina OSCR dina halaman éta.

Di dieu nyaeta tim kapamimpinan urang ayeuna.

Présidén Diréktur

Dr Darryl Mead nyaéta Pupuhu Yayasan Ganjaran. Darryl ahli dina internét sareng umur inpormasi. Anjeunna ngadegkeun fasilitas internét umum gratis di Skotlandia dina 1996 sareng parantos masihan pitunjuk pamaréntah pamaréntahan Skotlandia sareng Inggris ngeunaan tangtangan transisi urang ka masarakat digital. Darryl mangrupikeun sasama ti Institut Perpustakaan sareng Inpormasi Inpormasi sareng hiji Associate Research Associate di University College London. Dina bulan Nopémber 2019 Darryl mungkas karyawan anjeunna salaku Pupuhu Dewan Yayasan Ganjaran sareng janten Kapala Pegawai Eksekutif urang.

Anggota Déwan kalebet…

Mary Sharpe, Pendepokas, parantos janten Korsi urang saprak Nopémber 2019. Kusabab budak leutik Mary parantos katarik ku kakuatan pamikiran. Anjeunna nyauran pangalaman profésional anu lega, palatihan sareng beasiswa pikeun ngabantosan The Reward Yayasan pikeun ngatasi masalah anu asli, bandung sareng Internét. Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal Mary klik Ieuh.

Anne Darling nyaéta palatih sarta konsultan karya sosial. Manehna nyadiakeun latihan Protection Child pisan tingkat ka staf Jurusan Pendidikan Bahasa Daerah sektor sakola bebas. Manehna oge delivers sesi ka kolot dina sagala aspék Internet Kasalametan. Manehna geus mangrupa duta CEOP di Skotlandia sarta mantuan nyieun 'Ngajaga Sim Aman' program pikeun barudak primér handap.

Mo Gill ngagabung Board kami di 2018. Manehna teh kacida ngamotivasi senior profésional HR, spesialis Development Organisasi, fasilitator, mediator, sarta Palatih kalawan pangalaman leuwih 30 taun 'organisasi ngembang, tim na individu. Mo geus digawé di séktor publik, pribadi jeung sukarela dina lingkup kalungguhan nangtang nu align ogé kalayan karya pahala Foundation.

Simkuring teu nawiskeun terapi. Urang ngalakukeun jasa plang anu ngalakukeun.

Pahala Yayasan henteu nawiskeun nasihat légal.

Yayasan Ganjaran damel pakait sareng:
RCGP_Accreditation Mark_ 2012_EPS_new

UnLtd Award Yayasan Winner ganjaran

Sarakah pornobrein Gary Wilson Gludug

Nyitak Friendly, PDF & Email