No Edition Special 3

WILUJENG ka Edisi Khusus anu munggaran

Salaku usum panas usum panasaran, The Reward Foundation bangga ngumumkeun éta sponsor kana pagelaran Edinburgh tina 'The Coolidge Effect'.

Kabéh eupan balik téh wilujeng sumping ka Mariam Sharpe mary@rewardfoundation.org.

The Coolidge Pangaruh ku Wonder Fools nyaeta on minggu ieu di Teater Plawangan di Edinburgh

Pahala Yayasan anu delighted jadi sponsor tina antrian anyar thrilling disebut The Coolidge Pangaruh ku The Wonder Fools. Urang ajak anjeun datangna sapanjang na ningali eta. Wincik kaping na tempat di handap.

Dina 2017, pornografi anu tumuwuh di hiji laju eksponensial: di Inggris nyalira, leuwih ti 7 juta sesi porno anu diteuteup unggal poé. Salaku aksés masarakat kana pornografi nambahan, jadi bisa kahoream urang ngobrol ngeunaan eta. The Coolidge Pangaruh nyiar megatkeun ngaréndéng ieu.

Di inti naon drive pornografi internét janten industri multi-miliar dollar anu The Coolidge Pangaruh. fenomena alam ieu, anu mangrupakeun cacad dina strategi alam urang, anu dirancang sangkan urang neangan kaluar 'novél' mitra jalangan lamun proyek fértilisasi kami muncul bisa dipigawé. Gawéna ku ngawangun kasabaran ka, Atawa boredom kalawan, sarua baé atanapi rangsangan anu ayana janten kirang 'rewarding' pikeun otak primitif. Leuwih waktos urang saukur boga kirang na kirang kahayang pikeun pasangan seksual sami.

Devised tina wawancara jeung ngabela porno, addicts, para ahli kaséhatan méntal, cilaka porno pendidik kasadaran sarta élmuwan, ieu carita unik sarta sudut pandang anu ngawartoskeun ngaliwatan 4 intertwining narratives: Sumbang, a Gameboy wielding rumaja; Gary, bapa leungit di bojong kecanduan sorangan; Gail, produser porno pioneering na Retrospect, hiji mikaresep urut porno who wants anjeun ngartos.

The Coolidge Pangaruh ngagunakeun campuran interaktif cariosan, puisi sareng sains pikeun nalungtik kumaha pornografi mangaruhan kaséhatan méntal, hubungan sareng pangalaman séks urang. The heran Fools, Hiji grup téater seru jeung inovatif, geus grasped fenomena dinten modern ieu sareng tos kana hiji muter anyar ngalakonan tur emotionally-boga muatan.

Acara dilélérkeun Pujian Khusus salaku bagian tina "Hadiah Koper" di Teater Wolsey Anyar di Ipswich di PULSE Festival di 2017. Anjeun tiasa ningali éta di tempat-tempat ieu:

  • Plawangan Teater, Edinburgh: 20-22nd September 2017
  • Tron Teater, Glasgow: 27-30 September
  • Macroberts Seni Center, Stirling: 20 Oktober
  • Diorama Teater anyar, London: 15 Nopémber

Tiket jeung Émbaran: wonderfools.co.uk

Copyright © 2018 pahala Wikimedia, Sadaya hak ditangtayungan.
Anjeun narima email ieu sabab opted di di ramatloka kami www.rewardfoundation.org.Alamat milis urang nyaeta:

Pahala Yayasan

5 Rose Street

EdinburghEH2 2PR

karajaan Inggris

Tambahkeun kami pikeun buku alamat anjeun

Hoyong ngaganti kumaha anjeun nampa surelek ieu?
Anjeun tiasa ngamutahirkeun preferensi Anjeun or unsubscribe tina daptar ieu

Email Marketing Powered by MailChimp

Nyitak Friendly, PDF & Email