No Edition Special 3

Wilujeng sumping di Edition Special kahiji urang

Salaku saréat panas telat, pahala Yayasan anu reueus ngembarkeun éta sponsor tina pagelaran Edinburgh tina 'The Coolidge Pangaruh'.

Kabéh eupan balik téh wilujeng sumping ka Mariam Sharpe mary@rewardfoundation.org.

The Coolidge Pangaruh ku Wonder Fools nyaeta on minggu ieu di Teater Plawangan di Edinburgh

Pahala Yayasan anu delighted jadi sponsor tina antrian anyar thrilling disebut The Coolidge Pangaruh ku The Wonder Fools. Urang ajak anjeun datangna sapanjang na ningali eta. Wincik kaping na tempat di handap.

Dina 2017, pornografi anu tumuwuh di hiji laju eksponensial: di Inggris nyalira, leuwih ti 7 juta sesi porno anu diteuteup unggal poé. Salaku aksés masarakat kana pornografi nambahan, jadi bisa kahoream urang ngobrol ngeunaan eta. The Coolidge Pangaruh nyiar megatkeun ngaréndéng ieu.

Di inti naon drive pornografi internét janten industri multi-miliar dollar anu The Coolidge Pangaruh. fenomena alam ieu, anu mangrupakeun cacad dina strategi alam urang, anu dirancang sangkan urang neangan kaluar 'novél' mitra jalangan lamun proyek fértilisasi kami muncul bisa dipigawé. Gawéna ku ngawangun kasabaran ka, Atawa boredom kalawan, sarua baé atanapi rangsangan anu ayana janten kirang 'rewarding' pikeun otak primitif. Leuwih waktos urang saukur boga kirang na kirang kahayang pikeun pasangan seksual sami.

Devised tina wawancara jeung ngabela porno, addicts, para ahli kaséhatan méntal, cilaka porno pendidik kasadaran sarta élmuwan, ieu carita unik sarta sudut pandang anu ngawartoskeun ngaliwatan 4 intertwining narratives: Sumbang, a Gameboy wielding rumaja; Gary, bapa leungit di bojong kecanduan sorangan; Gail, produser porno pioneering na Retrospect, hiji mikaresep urut porno who wants anjeun ngartos.

The Coolidge Pangaruh migunakeun hiji adun interaktif ngeunaan storytelling, puisi jeung sains pikeun nalungtik kumaha pornografi mangaruhan kaséhatan méntal urang, hubungan jeung pangalaman seksual. The heran Fools, Hiji grup téater seru jeung inovatif, geus grasped fenomena dinten modern ieu sareng tos kana hiji muter anyar ngalakonan tur emotionally-boga muatan.

acara dileler a pujian Special salaku bagian tina "The koper Hadiah" di Teater Anyar Wolsey di Ipswich di pulsa Festival di 2017. Anjeun tiasa ningali éta di tempat handap:

  • Plawangan Teater, Edinburgh: 20-22nd September 2017
  • Tron Teater, Glasgow: 27-30 September
  • Macroberts Seni Center, Stirling: 20 Oktober
  • Diorama Teater anyar, London: 15 Nopémber

Tiket jeung Émbaran: wonderfools.co.uk

Copyright © 2018 pahala Wikimedia, Sadaya hak ditangtayungan.
Anjeun narima email ieu sabab opted di di ramatloka kami www.rewardfoundation.org.Alamat milis urang nyaeta:

Pahala Yayasan

5 Rose Street

Edinburgh, EH2 2PR

karajaan Inggris

Tambahkeun kami pikeun buku alamat anjeun

Hoyong ngaganti kumaha anjeun nampa surelek ieu?
Anjeun tiasa ngamutahirkeun preferensi Anjeun or unsubscribe tina daptar ieu

Email Marketing Powered by MailChimp

Nyitak Friendly, PDF & Email