SASH integral tina Jantung, Pikiran jeung Awak

"Howdy!"

adminaccount888 Bérita paling énggal

SASH Konférénsi Taunan, Austin, Texas 22-24 Séptémber 2016

"Hai, y'all!" Saperti ieu wilujeng sumping haneut sagala-embracing ka pendatang di konferensi taunan pikeun Masarakat keur kamajuan Kaséhatan Sanggama (SASH) Dina Austin, Texas. Tema pikeun konferensi ieu Integral tina Jantung, Pikiran jeung Awak. CEO urang, Mary Sharpe, sanggeus kungsi diangkat jadi anggota dewan saméméhna taun ieu, éta delighted papanggih sauntuyan professional bisa dipake dina widang kaséhatan seksual di jalma di acara sorangan. Tilu rapat dewan saméméhna geus dihadiran via Skype dimimitian biasana di 1.00 am waktos Inggris.

TRF Kursi, Darryl Mead, ogé dihadiran. Darryl sarta Mary masihan hiji menit 90 workshop gabungan dina "Disintegrating Pangaruh Pornografi Internet" netepkeun kaluar hasil panalungtikan panganyarna dina dampak dina otak rumaja dina hambalan tinangtu sarta ngusulkeun pikeun pencegahan cilaka tur recovery.

Mary Sharpe geus dicokot dina peran Kursi jeung Hubungan Public tur panitia advokasi pikeun SASH. Di Upacara SASH Awards on 23 Séptémber Mary dibere dua hadiah.

Sajaba ti éta, tim TRF mutuskeun pikeun ngamangpaatkeun ayana sauntuyan ahli kelas dunya dina widang kaséhatan seksual ka pilem ngawawancara sahijina nyawalakeun pamadegan profésional maranéhanana dina dampak ngalirkeun video porno jeung gampang, aksés anonim kana porno on éta budaya. Sajaba ti clinicians jeung akademisi, Mary jeung Darryl ngadéngé carita ti saurang nonoman anu mangrupakeun mikaresep porno recovering, ti awéwé ngora anu mangrupakeun recovering porno jeung kelamin mikaresep, sarta ti pamajikan of a masih-aktip, porno-addicted Christian pendeta ti saha manehna ayeuna cerai. Manehna dikaitkeun dampak dina dirina, barudak maranéhanana sarta réaksi nu hirarki garéja nalika aranjeunna kapanggih kaluar ngeunaan kabiasaan nya urut salaki urang.

Sakali ngawawancara ieu geus diédit kami bakal jadi putting aranjeunna dina website.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Bagikeun artikel ieu