Hal nu teu nyaho ngeunaan porno Bagian 3

Rencana pelajaran sakola gratis

Dina henteuna panerapan verifikasi umur sareng résiko langkung seueur lockdowns dimana barudak bakal aksés langkung gampang kana situs porno, Yayasan Ganjaran parantos mutuskeun ngajantenkeun tujuh rencana pelajaran inti na dina pornografi internét sareng sexting sayogi pikeun bebas di urang toko. Ngarasa yakin ngeunaan ngajarkeun hal ieu anu nangtang. Kolot tiasa ngagunakeun pelajaran ieu ogé pikeun homeschooling.
kasang tukang

"Tina sakabeh kagiatan dina internét, porno paling berpotensi janten adiktif, ” saur neurosains Walanda Meerkerk dkk.

Pendekatan unik urang museur kana pangaruh pornografi internét dina otak rumaja. Badan amal parantos diakréditasi ku Royal College of General Praktisi (dokter kulawarga) di London salaku organisasi latihan anu dikenal pikeun ngajarkeun ngeunaan pangaruh pornografi internét dina kaséhatan méntal sareng fisik. Salami 8 taun ka pengker The Reward Foundation parantos ngajarkeun di nagara sareng sakola mandiri ngeunaan pangaruh pornografi internét dina kaséhatan méntal sareng fisik sareng ngupingkeun naon anu hoyong dipelajari sareng didiskusikeun ku murid. Seuseueurna kagum ku jalan kerja uteukna sareng kumaha kagiatan internétna tiasa mangaruhan kaséhatan, tingkah laku sareng motivasi aranjeunna. Kami ogé parantos ngupingkeun naon anu kedah dipikagaduh ku guru pikeun ngajarkeun hal ieu anu patojaiaheun. Ku fokus kana élmu sareng pangalaman hirup praktis, guru bakal dina posisi anu saé pikeun ngabantosan murid-murid mikirkeun tantangan anu disanghareupan di lingkungan internét anu jenuh pornografi ayeuna. Numutkeun psikiater Dr John Ratey, "Hirup anjeun robih nalika anjeun damel kanyaho ngeunaan uteuk anjeun. Butuh rasa salah tina persamaan nalika anjeun sadar yén aya dasar biologis pikeun masalah émosional tangtu. ” (P6 Bubuka buku "Spark!").
Input Ahli
Kami parantos damel sareng bantosan sababaraha ahli kalebet langkung ti 20 guru, seueur anu berpengalaman dina ngembangkeun matéri latihan pikeun sakola, pengacara, aparat kapulisian, pamimpin nonoman sareng komunitas, dokter, psikolog sareng seueur sepuh. Kami parantos ngiringan pelajaran di sakola-sakola di Inggris. Bahanna bénten-bénten ramah sareng bébas porno.
Kasaksian:
  • Pelajaranna lancar pisan. Murid sapinuhna aktipitas. Aya cekap inpormasi dina rencana pelajaran supados guru ngaraos siap. Pasti bakal ngajarkeun deui.
  • Re: Sexting, Hukum sareng Anjeun: Éta pisan ngabantosan. Aranjeunna resep carita, sareng ieu ngarangsang seueur diskusi. Sareng kami ngabahas légal anu kedah diperhatoskeun sacara serius. Murid nyarios yén aranjeunna henteu teuing fase ngeunaan nampi séxting / poto naon waé salaku "éta kajadian salami". Aranjeunna nyarios yén aranjeunna henteu ngémutan éta kusabab éta sanés masalah ageung. Kami mendakan éta rada héran. (Tina 3 guru di St Augustine's RC School, Edinburgh.
  • "Kuring yakin yén murid kami kudu spasi aman dimana maranéhna kalawan bébas bisa ngabahas rupa-rupa isu nu patali jeung kelamin, hubungan jeung diakses pornografi online dina umur digital". Liz Langley, Kepala Personal sarta Atikan Sosial, Dollar Akademi
  • "Mary masihan ceramah anu hadé pikeun budak lalaki urang dina topik pornografi: éta saimbang, henteu kiamat sareng inpormatip pisan, ngabantosan ngalengkepan murid-murid urang ku élmu anu diperyogikeun pikeun nyandak pilihan dina kahirupan aranjeunna.”Stefan J. Hargreaves, Master dina Muatan Seminar, Tonbridge School, Tonbridge

Kaayaan Berbasis iman

Pangajaran anu ayeuna parantos cocog pikeun sakola anu dumasar kana iman sabab teu aya pornografi anu ditingalikeun sareng tiasa gampang diluyukeun sareng sababaraha kecap anu dikenalkeun dina Pitunjuk Guru. Pikeun langkung jelasna, mangga kontak Mary Sharpe di mary@rewardfoundation.org.Yayasan Reward henteu nawiskeun terapi atanapi saran sah.
Nyitak Friendly, PDF & Email