Rencana pelajaran sakola gratis

"Tina sakabeh kagiatan dina internét, porno paling berpotensi janten adiktif, ” nyebutkeun neuroscientists Walanda Meerkerk et al.

Rencana pelajaran sakola gratis

Dina henteuna panerapan verifikasi umur sareng résiko langkung seueur lockdowns dimana barudak bakal aksés langkung gampang kana situs porno, Yayasan Ganjaran parantos mutuskeun ngajantenkeun tujuh rencana pelajaran inti na dina pornografi internét sareng sexting sayogi pikeun bebas di urang toko. Ngarasa yakin ngeunaan ngajarkeun hal ieu anu nangtang. Kolot tiasa ngagunakeun pelajaran ieu ogé pikeun homeschooling.

kasang tukang

Pendekatan unik kami museurkeun kana épék pornografi internét dina otak rumaja. Amal ieu parantos diakreditasi ku Royal College of General Practitioners (dokter kulawarga) di London salaku organisasi pelatihan anu diakui pikeun ngajar ngeunaan dampak pornografi internét dina kaséhatan méntal sareng fisik.

Pikeun 8 taun katukang The Reward Foundation parantos ngajar di sakola nagara sareng mandiri ngeunaan dampak pornografi internét dina kaséhatan méntal sareng fisik sareng ngadangukeun naon anu hoyong diajar sareng dibahas ku murid. Seuseueurna anu resep ku cara kerja otakna sareng kumaha kagiatan internétna tiasa mangaruhan kaséhatan, kabiasaan sareng motivasina.

Kami ogé parantos ngadangukeun naon anu kedah para guru ngarasa percaya diri ngajar materi pelajaran anu kontroversial ieu. Ku fokus kana élmu sareng pangalaman hirup praktis, guru bakal aya dina posisi anu saé pikeun ngabantosan murid mikirkeun tangtangan anu disanghareupan dina lingkungan internét anu jenuh pornografi ayeuna.

Numutkeun psikiater Dr John Ratey, "Kahirupan anjeun robih nalika anjeun gaduh pangaweruh anu damel otak anjeun. Butuh kasalahan tina persamaan nalika anjeun ngakuan yén aya dasar biologis pikeun masalah émosional anu tangtu. (P6 Bubuka buku "Spark!").

Input Ahli

Kami parantos damel sareng bantosan sababaraha ahli kalebet langkung ti 20 guru, seueur anu berpengalaman dina ngembangkeun matéri latihan pikeun sakola, pengacara, aparat kapulisian, pamimpin nonoman sareng komunitas, dokter, psikolog sareng seueur sepuh. Kami parantos ngiringan pelajaran di sakola-sakola di Inggris. Bahanna bénten-bénten ramah sareng bébas porno.

Kasaksian:

    • Pelajaranna lancar pisan. Murid sapinuhna aktipitas. Aya cekap inpormasi dina rencana pelajaran supados guru ngaraos siap. Pasti bakal ngajarkeun deui.
    • Re: Sexting, Hukum sareng Anjeun: Éta pisan ngabantosan. Aranjeunna resep carita, sareng ieu ngarangsang seueur diskusi. Sareng kami ngabahas légal anu kedah diperhatoskeun sacara serius. Murid nyarios yén aranjeunna henteu teuing fase ngeunaan nampi séxting / poto naon waé salaku "éta kajadian salami". Aranjeunna nyarios yén aranjeunna henteu ngémutan éta kusabab éta sanés masalah ageung. Kami mendakan éta rada héran. (Tina 3 guru di St Augustine's RC School, Edinburgh.
    • "Kuring yakin yén murid kami kudu spasi aman dimana maranéhna kalawan bébas bisa ngabahas rupa-rupa isu nu patali jeung kelamin, hubungan jeung diakses pornografi online dina umur digital". Liz Langley, Kepala Personal sarta Atikan Sosial, Dollar Akademi
    • "Mary masihan ceramah anu hadé pikeun budak lalaki urang dina topik pornografi: éta saimbang, henteu kiamat sareng inpormatip pisan, ngabantosan ngalengkepan murid-murid urang ku élmu anu diperyogikeun pikeun nyandak pilihan dina kahirupan aranjeunna.”Stefan J. Hargreaves, Master dina Muatan Seminar, Tonbridge School, Tonbridge

 Kaayaan Berbasis iman

Palajaran anu ayeuna parantos cocog pikeun sakola anu dumasar kana iman sabab henteu aya pornografi anu dipidangkeun sareng tiasa gampang diadaptasi kalayan ngagentos sababaraha kecap anu diidentifikasi dina Buku Panduan Guru.

Pikeun leuwih rinci, mangga ngahubungan Mary Sharpe di mary@rewardfoundation.org.

Yayasan Reward henteu nawiskeun terapi atanapi saran sah.