Hal-hal anu anjeun henteu terang ngeunaan porno Bagian 3

Rencana sakola palajaran

Bérita paling énggal

Rencana Yayasan Reward Yayasan ayeuna sayogi masarakat awam pikeun munggaran kalina. Kami bakal ngajual aranjeunna langsung ti halaman wéb kami ti mimiti Juli, tapi pikeun ayeuna anjeun tiasa mésér aranjeunna dina situs wéb Times Education Supplement Ieuh.

kasang tukang

Salila 8 taun ka pengker The Reward Foundation parantos ngajarkeun di sakola dina dampak pornografi internét dina kasehatan méntal sareng fisik sareng ngadangukeun naon anu hoyong murid sina diajar sareng nyawalakeun. Anu paling matak kagum ku pagelaran otak rumaja sareng kagum kana kumaha kagiatan internet tiasa mangaruhan éta.

Janten pikeun tilu taun katukang urang parantos ngembangkeun genep inti, ngarencanakeun pinuh ku rencana pelajaran ngeunaan pornografi internét sareng sexting dina kontéks dampak na kana otak rumaja sareng tingkah laku. Kami ngajantenkeun ieu sayogi ti sakedik £ 5 salaku pelajaran (tingali di handap pikeun harga) Kami ogé gaduh pelajaran starter anu sayogi gratis. Palajaran ieu bakal sayogi ti toko halaman wéb urang ti mimiti Juli 2020. Kanggo ayeuna anjeun tiasa ngaksés éta dina situs wéb Times Education Supplement Ieuh. Upami anjeun hoyong versi anu ditarjamahkeun kana basa anjeun, mangga ngahubungi kami on info@rewardfoundation.org.

Amal ieu diaku ku Royal College of General Practitioners (kulawarga dokter) di London salaku organisasi latihan anu diakui kana dampak pornografi internét dina kaséhatan méntal sareng fisik.

Numutkeun ka psikiater Dr John Ratey, "Kahirupan anjeun robih nalika anjeun gaduh pengetahuan damel otak anjeun. Éta peryogi kasalahan tina rumus nalika anjeun terang yén aya dasar biologis pikeun masalah émosional. " (P6 Bubuka buku "Spark!").

Input Ahli

Kami parantos damel sareng bantosan ahli sanésna langkung ti 20 guru, seueur anu ngalaman dina ngamekarkeun bahan pelatihan pikeun sakola, pengacara anu kalebet sababaraha tina Penuntut Pendakwa Raya di Inggris, Kantor Mahkota sareng Bébas Procurator Fiscal di Skotlandia sareng barudak Skotlandia. Administrator Reporter, sababaraha aparat kapulisian sareng 'pulisi kampus', pamuda sareng pamimpin masarakat, dokter, psikolog sareng seueur sepuh. Kami parantos ngajajaran pelajaran dina langkung belasan sakola di Inggris. Bahanna aya kabébasan anu ramah sareng porno gratis.

Ieu mangrupikeun subjek anu sénsitip kanggo ngajar. Kami ngadahkeun bahan-bahan anu jéntré pikeun panalungtikan ilmiah sareng masihan tautan kana tulisan pikeun dibaca ku guru. Tujuan urang nyaéta pikeun nyorong pamikiran kritis sareng ngabantosan murid ngajantenkeun pilihan anu terang ngeunaan panggunaan pornografi internét dina tahap penting kamekaran psikologi-séwang-séwangan; teu aya anu ngalepatkeun, teu éra.

Verifikasi umur pikeun pornografi

Éta palajaran

Pangajaran éta tiasa dianggo salaku pelajaran mandiri atanapi dina sapasang tilu. Aya dua set utama: pelajaran ngeunaan sexting sareng pelajaran ngeunaan pornografi internét. Ieu gambaran. * Tingali salajengna halaman handap pikeun langkung rinci ngeunaan unggal pelajaran.

sexting
  1. Perkenalan kana Sexting
  2. Sexting, pornografi sareng Otak rumaja
  3. Élmu Hukum sareng Anjeun *

* Sadia pikeun murangkalih di Inggris sareng Wales dumasar kana hukum Inggris sareng Wales; ogé sayogi pikeun murid di Skotlandia dumasar kana hukum Scots.

Pornografi internét
  1. Pornografi on sidang
  2. Kasmaran, pornografi & Hubungan
  3. Pornografi Internét sareng Ékonomi Perhatosan

Bagian tina pangajaran dina pornografi internét ditujukeun deui kanggo murid sakola luhur tapi tiasa diadaptasi pikeun murid anom.

Pangajaran sacara umum nyaéta pikeun murid-murid ti umur 11/12 ka 18 taun sareng cocog kana kurikulum Pribadi, Kaséhatan, Kaséhatan & Ékonomi / Pendidikan Kaséhatan sareng Kesejahteraan, Kaséhatan & Hubungan Hubungan di Inggris sareng Wales sareng kana Hubungan anu dirévisi, Kaséhatan Sanggama Program pendidikan Parenthood (RSHP) di Skotlandia. Salaku tambahan, pangajaran na ngalengkepan bidang-bidang sanés kawas kurikulum Inggris, Modern Studies, Biology and Economics.They ogé cocog pikeun dianggo dina klub nonoman sareng kelompok masarakat.

Pendekatan kami dumasar kana metodeu pangajaran anu pangrekrut anu pangrekrut pikeun ngabantosan murid diajar ngaliwatan refleksi pribadi, karya dipasangkeun, diskusi kelompok sareng debat kabuka. Ku cara ieu aranjeunna tiasa ngabahas masalah kahirupan nyata timbul tina ngagunakeun situs web seksual sareng média sosial di rohangan anu aman. Kami ajak guru ngagunakeun pangalaman sareng pangalaman khusus murid-muridna sorangan pikeun adaptasi pelajaran, upami luyu, pikeun kabutuhan kelas.

Masing-masing pelajaran ngagaduhan sakumpulan slide Power Power ditambah Pitunjuk ti Guru sareng, dimana luyu, pek sareng buku kerja gumantung kana pelajaran anu diajarkeun. Palajaran éta hadir sareng video anu dipasang, hotlink pikeun konci konci sareng sumber daya sanés pikeun panalungtikan anu langkung satuan tiasa ngajantenkeun unit-unit anu tiasa diaksés, praktis sareng salaku eusi diri salaku kamungkinan.

Kaayaan Berbasis iman

Pangajaran anu ayeuna parantos cocog pikeun sakola dumasar kana iman sareng tiasa gampang diadaptasi sareng ngagantian sababaraha kecap-kecap anu diidentifikasi dina Pitunjuk Guru. Nanging urang ogé dina prosés adaptasi bahan kami pikeun organisasi berbasis iman tina segi eusi sareng basa. Kami ngarepkeun gaduh set sarat lengkep tina pelajaran saatos akhir taun 2020.

Harga tina rencana pelajaran

Kami hoyong tetep biaya dugi ka minimum kanggo ngiringan saloba sakola anu mungkin pikeun ngakses sareng nikmati pelajaran ieu. Palajaran nyaéta hak cipta The Reward Yayasan sareng urang masihan lisénsi kanggo panggunaan. Amal teu dibiayaan ku pamaréntah sareng ngandelkeun produk sorangan pikeun salamet. Henteu aya nilai tambah pajak anu mayar ayeuna kanggo pelajaran.

  • Urang ngagaduhan hiji pelajaran anu nganut salaku gratis
  • Palajaran aya £ 5 masing-masing pikeun lisénsi hiji guru
  • Hiji set tilu pangajaran ngarugikeun £ 14 per guru
  • Hiji set sadaya pelajaran 6 £ 25 pikeun lisénsi hiji guru
  • Pikeun sakola atanapi organisasi anu nganggo jalma-jalma nganggo lisénsi pikeun hiji pangajaran nyaéta £ 17.50
  • A lisénsi pikeun sakola atanapi organisasi kalayan pangguna multi-jalma pikeun set tilu pelajaran nyaéta £ 49.00
  • A lisénsi pikeun sakola atanapi organisasi kalayan pangguna multi jalma pikeun sadaya 6 pelajaran nyaéta £ 87.50

* Langkung seueur rinci ngeunaan pangajaran:

INTERNET PORNOGRAPHY

1. (a) pornografi dina Uji coba (mingpin guru)

Naha pornografi ngabahayakeun? Murid evaluate 8 potongan bukti nyata pikeun sareng ngalawan patarosan ieu, teras ningalikeun kacindekan sareng penalaranana. Teu aya pornografi anu dipidangkeun nyaéta pangajaran anu ramah kalainan ieu.

Nganggo wawancara video sareng urut pecandu sareng dokter, séntral Twitter, petunjuk Organisasi Kaséhatan Dunia sareng seueur deui, pelajaran interaktif ieu ngamekarkeun pamikiran kritis sareng debating kaahlian. Éta ngamungkinkeun murid nganyatakeun émosina sareng pikiran dina rohangan aman ngeunaan salah sahiji matéri anu paling kontroversial dina budaya urang. Éta ogé masihan aksés ka bahan dumasar-bukti kanggo HM Inspektor sareng sepuh.

'Pornografi dina Uji coba' mangrupikeun heula tilu urang tina pelajaran dina pornografi Internét. Éta tiasa diajar salaku nangtung nyalira atanapi dicampur sareng 'Cinta, pornografi sareng Hubungan' sareng 'pornografi sareng Ékonomi Perhatosan'. Éta ogé sayogi dina format 'karya kelompok' anu masihan kasempetan deui pikeun murid pikeun diskusi buktos. Sadaya pelajaran anu sayogi sayogi dina bungkus nilai.

sumberdaya: 19 Slip PowerPoint (.pptx) anu kalebet 2 video anu dipasang sareng sora, Buku Panduan 12 kaca sareng Buku Kerja 8 halaman pikeun murid, duanana dina (.pdf) sareng pautan panas pikeun panaliten anu relevan sareng sumberdaya salajengna.

1. (b) pornografi dina Uji coba (kelompok gawean)

Naha pornografi ngabahayakeun? Murid ngevaluasi 8 potongan bukti anu nyata sareng sareng teras teraskeunkeun kasimpulan sareng pamikiran. Teu aya pornografi anu dipidangkeun nyaéta pangajaran anu ramah kalainan ieu.

Nganggo wawancara video sareng urut pecandu sareng dokter, séntral Twitter, petunjuk Organisasi Kaséhatan Dunia sareng seueur deui, pelajaran interaktif ieu ngamekarkeun pamikiran kritis sareng debating kaahlian. Éta ngamungkinkeun murid nganyatakeun émosina sareng pikiran dina rohangan aman ngeunaan salah sahiji matéri anu paling kontroversial dina budaya urang. Éta ogé masihan aksés ka bahan dumasar-bukti kanggo HM Inspektor sareng sepuh.

'Pornografi dina Uji coba' mangrupikeun heula tilu urang tina pelajaran dina pornografi Internét. Éta tiasa diajar salaku nangtung nyalira atanapi dicampur sareng 'Cinta, pornografi sareng Hubungan' sareng 'pornografi sareng Ékonomi Perhatosan'. Ogé sayogi formatna 'dipimpin guru'. Sadaya pelajaran anu sayogi sayogi dina bungkus nilai.

sumberdaya: 19 Slip PowerPoint (.pptx) anu kalebet 2 video anu dipasang dina sora, 12 Buku Panduan Buku Panduan sareng Pakakas Bukti kanggo murid, duanana dina (.pdf) format. Guru tanggung jawab nunjukkeun pidéo ka sadayana kelas. Aya hubungan panas kana panalungtikan anu relevan sareng sumberdaya salajengna.

2. Asih, pornografi & Hubungan

Naon sababna hubungan anu hadé? Naon peranna ngagaduhan hubungan dina hubungan anu akrab? Sareng naon résiko sareng hadiah anu porno pikeun nganggo waktos? Teu aya pornografi anu dipidangkeun nyaéta pangajaran anu ramah kalainan ieu.

Pangajaran anu dipimpin guru ieu pinuh ku sumber Pedoman Guru, slaid nganggo pidéo anu dipasang, tautan ka makalah panalungtikan anu luyu, sareng signposting ka seueur sumber perkawis pornografi. Ieu bakal nyayogikeun anjeun seueur inpormasi anu anjeun peryogikeun pikeun nganteurkeun pangajaran sareng ngaktifkeun anjeun nyarios percanten ngeunaan subjek anu dibangkitkeun.

Pikeun ngajantenkeun éta langkung narik, murid bakal mertimbangkeun masalah kalayan bantuan kartun anu pikaresepeun sareng wawancara pidéo sareng budak ngora anu ngajelaskeun naon anu lumangsung nalika anjeunna kaluar porno. Murid bakal ngagaduhan seueur kasempetan pikeun ngabahas patarosan penting ieu dina rohangan anu aman atanapi pasangan leutik sareng réspon salaku diskusi kelas.

'Cinta, pornografi sareng Hubungan' mangrupikeun kadua tina tilu pelajaran urang dina Internet pornografi. Anjeun tiasa ngajarkeun palajaran ieu salaku nangtung nyalira atanapi dibandingkeun sareng pangajaran anu munggaran 'pornografi dina Uji coba' sareng dituturkeun ku 'pornografi sareng Perekonomian Perhatosan'. Sadaya pelajaran anu sayogi sayogi dina bungkus nilai.

sumberdaya: PowerPoint 14-slide (.pptx) kalayan 2 video anu dipasang sareng sora sareng Buku Panduan Guru 12 halaman (.pdf) kalayan numbu panas pikeun panaliten anu relevan sareng sumber-sumber salajengna.

3. pornografi Internét sareng Ékonomi Perhatosan

Kumaha perusahaan internét milyar juta dollar ngadamel artos upami produkna gratis? Naon pangaruh budaya anu dipangaruhan ku pornografi dina gambar awak urang? Dina tingkat prestasi urang? Kumaha urang tiasa motong? Naon kagiatan alternatif anu saé ngabantosan urang suksés? Teu aya pornografi anu dipidangkeun nyaéta pangajaran anu ramah kalainan ieu.

Pangajaran anu pinuh pisan ieu dijalankeun salaku kelas pimpinan guru nganggo slide. Aya sababaraha kasempetan pikeun diskusi di pasang, sakedik kelompok sareng kanggo tanggapan salaku kelas. Pitunjuk Guru nyayogikeun anjeun sadaya inpormasi anu anjeun peryogikeun pikeun nganteurkeun pelajaran sareng ngaktifkeun anjeun nyarios kayakinan ngeunaan subjek anu ditimbulkeun ku masalah pornografi. Aya kakait ka makalah panalungtikan anu luyu.

'Pornografi & Perekonomian Perhatosan' anu terakhir tina tilu pelajaran urang dina Internet pornografi. Éta tiasa diajar salaku nangtung-nyorangan atanapi saatos 'pornografi dina Uji coba' sareng 'Asih, pornografi sareng Hubungan'. Sadaya pelajaran anu sayogi sayogi dina bungkus nilai.

sumberdaya: 16-slide PowerPoint (.pptx) sareng Pitunjuk Guru 18 halaman (.pdf) kalayan tautan anu panas pikeun panalungtikan anu relevan sareng sumber-sumber salajengna.

PUTIH

1. Bubuka ka Sexting (cocog pikeun umur 11-18)

Naon ari sexting? Naon résiko sareng ganjaran tina sexting? Kumaha carana pornografi ngagunakeun pangaruh sexting? Naon aplikasi anu bakal ngabantosan kuring anu nyéépkeun pamundut?

'Bubuka nepi ka Sexting' mangrupikeun mimiti tina tilu pangajaran urang dina Sexting. Anjeun tiasa ngajarkeun pangajaran ieu salaku nangtung na nyalira atanapi sateuacan 'Sexting, Pornografi & Otak Remaja' sareng Sexting, Hukum & Anjeun '. Sadaya pelajaran anu sayogi sayogi dina bungkus nilai.

Pangajaran anu pinuh pisan ieu dijalankeun salaku kelas anu dipimpin guru. Aya sababaraha kasempetan pikeun diskusi di pasang, sakedik kelompok sareng kanggo tanggapan salaku kelas. Murid nganggap dampak tina sexting kalebet 'slut shaming' sareng ngabandingkeun résiko tina sexting ka gaduh konsensual bandung dina 16. Pitunjuk ku Guru nyayogikeun anjeun sadaya inpormasi anu anjeun peryogikeun pikeun nganteurkeun pelajaran sareng ngaktifkeun anjeun nyarios percanten ngeunaan subjek anu diangkat ku masalah sexting sareng pornografi. Aya hotlink pikeun tulak riset sareng sumber langkung seueur upami luyu. Teu aya pornografi anu dipidangkeun nyaéta pangajaran anu ramah kalainan ieu.

sumberdaya: PowerPoint 18-slide (.pptx) sareng Pitunjuk Guru 14 kaca (.pdf) kalayan numbu panas pikeun panaliten anu relevan sareng sumber-sumber salajengna.

2. Sexting, pornografi & Otak rumaja (cocog pikeun umur 11-18)

Pangajaran anu pinuh pisan ieu ngajajah ciri-ciri unik tina plastik, hebat, otak rumaja. Naon anu mendorong minat urang kana hubungan séks? Naon hawa séksual sareng kumaha pangaruh sexting sareng pornografi? Kumaha cara kuring ngawangun otak kuring sareng perilaku janten jalma anu langkung narik sareng pikaresepeun? Teu aya pornografi anu dipidangkeun nyaéta pangajaran anu ramah kalainan ieu.

Sexting, pornografi & Otak rumaja 'nyaéta kadua tilu urang tina pelajaran dina Sexting. Anjeun tiasa ngajarkeun pelajaran ieu salaku mandiri atanapi saatos 'Pengenalan ka Sexting' sareng sateuacan 'Sexting, the Law & You'. Sadaya pelajaran anu sayogi sayogi dina bungkus nilai.

Kalayan pidéo anu pikaresepeun ngeunaan otak rumaja sareng kuis pikeun nguji diajar, murid-murid ngalenyepan sistem pahala otak sareng kunaon hubungan seks mangrupikeun pokus nomer hiji ti mimiti baligh teras. Aranjeunna mendakan kumaha anu saé pikeun ngawangun uteuk nyalira janten jalma anu langkung suksés.

Aya kasempetan kanggo diskusi di pasang atanapi sakedik kelompok sareng kanggo tanggapan salaku kelas. Pitunjuk Guru nyayogikeun anjeun sadaya inpormasi anu anjeun peryogikeun pikeun nganteurkeun pelajaran sareng ngaktifkeun anjeun nyarios kayakinan ngeunaan subjek anu dibangkitkeun. Aya tautan kana kertas riset dimana luyu sareng signposting ka situs web anu sanés.

sumberdaya: PowerPoint 19-slide (.pptx) kalayan pidéo anu dipasang sareng sora sareng Buku Panduan Guru 18 halaman (.pdf) kalayan numbu panas pikeun panaliten anu relevan sareng sumber saterusna.

3. Sexting, UU & Anjeun: versi anu misah pikeun umur 11-14 sareng 15-18 taun sareng kanggo nagara Inggris, Wales sareng Skotlandia.

Sexting sanés istilah anu sah tapi mangrupikeun kagiatan anu teu ilegal pikeun laksanakeun barudak. Upami dilaporkeun ka pihak kapulisian, tiasa aya implikasi anu ageung pikeun pilihan padamelan masa depan, bahkan kanggo kerja sukarela. Pangajaran anu pinuh pisan ieu parantos dikembangkeun ku pengacara dina konsultasi sareng Layanan Pendakwa Mahkota, Pusat Hukum Kaadilan Pemuda, pulisi sareng guru. Éta cocog sareng hukum Inggris sareng Wales.

Pangajaran ieu ngajelaskeun bahasa légal ngeunaan kagiatan sexting umum sareng ngenalkeun murid ka skenario kahirupan nyata sareng kumaha aranjeunna diteuteup ku otoritas hukum. Geus sayogi dua kelompok umur, 11-14 taun, sareng pikeun 15-18 taun pikeun ngagambarkeun bédana dina kematangan.

'Sexting, Hukum & Anjeun' anu katilu tina tilu pelajaran urang dina Sexting. Anjeun tiasa ngajarkeunana salaku ngadeukeutan atanapi saatos 'Pengenalan ka Sexting' sareng 'Sexting, Pornografi & Otak Remaja'. Sadaya pelajaran anu sayogi sayogi dina bungkus nilai.

Aya kasempetan kanggo murid pikeun mertimbangkeun diskusi di pasang atanapi sakedik kelompok sareng kanggo tanggapan salaku kelas. Pitunjuk Guru nyayogikeun anjeun sadaya inpormasi anu anjeun peryogikeun pikeun nganteurkeun pelajaran sareng ngaktifkeun anjeun nyarios kayakinan ngeunaan subjek anu dibangkitkeun. Aya tautan kana kertas riset dimana luyu sareng signposting ka sumber daya sareng situs web anu sanés.

sumberdaya: 21-slide PowerPoint (.pptx); Buku Panduan Guru 14 halaman; hiji Paket Studi Kasus 10-halaman pikeun Guru sareng Bungkus Studi Kasus 13-halaman pikeun Murid (sadayana. pdf). Aya hubungan panas kana panalungtikan anu relevan sareng sumberdaya salajengna.

Kanggo langkung rinci, mangga tepikeun Mary Sharpe di mary@rewardfoundation.org.

Yayasan Reward henteu nawiskeun terapi atanapi saran sah.

Nyitak Friendly, PDF & Email