Yayasan ganjaran pangajaran

Layanan sakola

Pahala Yayasan nyaeta amal atikan pioneering anu ngagunakeun neurosains panganyarna jeung panalungtikan élmu sosial katut pangalaman ti hukum pidana jeung pangalaman ngajar praktis dina pangajaran kelamin pikeun nganteurkeun sauntuyan jasa sakola ka duanana sakola sékundér jeung primér. Bisa mantuan ngawangun resilience di siswana Anjeun liwat pangaweruh ngalawan addictions internét sarta mantuan kolotna kolaborasi kalayan sakola ngabuktikeun sistem rojongan hasil ngahijikeun Tatar pikeun barudak maranéhanana.

palajaran interaktif kami pikeun siswana ti 11 umur mun 18 taun salaku bagian tina kurikulum sakola di Personal, Sosial, Kaséhatan & Ékonomi atanapi Sex & Hubungan Atikan sarta complements Hubungan anyar, Kaséhatan Sanggama na Parenthood (RSHP) agenda.

Approach kami

pendekatan kami nyaeta ngadidik murid pikeun mantuan aranjeunna ngadamel pilihan informed guna napigasi lingkungan seksual online leuwih aman. Ku nu keur sadar tina tabrakan kaséhatan, légal jeung hubungan pornografi internét dina jaba jeung média sosial, aranjeunna bisa ngurangan résiko jadi dijerat ku pamakéan nu nyurung atawa manggihan ngabantu lamun maranehna ngalakukeun, sarta ngawangun kayakinan dina idéntitas jeung diri sia sorangan.

Urang ogé empower kolotna kalibet éféktif jeung barudak maranéhanana betah kalayan nasihat ngeunaan cara boga pamadegan paguneman susah dina topik sénsitip ieu. Ka tungtung ieu kami nganggo ngawawancara urang sorangan kalayan ahli médis sarta légal jeung pamaké recovering nempatkeun panalungtikan akademik kana konteks. Urang plang parabot sarta rojongan for geus kolot, guru jeung jalma ngora. Bahan anu cocog pikeun sakola berbasis iman teuing.

Pahala Yayasan anu ayeuna ngalakonan hiji pilot project di sababaraha sakola kaayaan Skotlandia jeung Irlandia nu nyadiakeun palajaran 2 tiap pikeun P7, S2 / 3 na S5 / 6. Kalawan asupan ti hiji guru pangajaran kelamin ngalaman kami anu nyieun palajaran ngarencanakeun cocog pikeun palajaran guru-dipingpin atawa murid-ngarah. Taya pornografi geus ditémbongkeun.

Palajaran difokuskeun sabaraha otak rumaja ngembang learns sarta tumuwuh. Guru bisa adaptasi palajaran dumasar kana pangalaman maranéhanana kabutuhan tur kamampuhan murid '. The pilot project moal ngajalankeun saacan tungtung Maret 2019. Dina parantosan sarta sanggeus meunteun kalawan asupan ti guru, murid jeung kolot, urang rencanana sangkan palajaran sadia pikeun sakola pikeun fee leutik. zakat urang teu ayeuna nampi sagala waragad pamaréntah.

Samentara éta, pahala Yayasan nawarkeun rupa-rupa sési interaktif pikeun sakola dikirimkeun ku urang ka grup sataun sakabeh sakumaha Kuliah atawa di bengkel grup leutik tur diskusi tailored appropriately pikeun nyocogkeun ka grup umur. Aranjeunna panungtungan 50-60 menit. Deui, moal pornografi geus ditémbongkeun. Urang digawekeun ku duanana Grup gender tunggal jeung dicampur nurutkeun leuwih sering dipake tinimbang sakola urang. Bahan anu ramah-diversity.

SMP
  1. S2 / 3: Sexting: kaséhatan jeung isu légal
  • Kumaha otak rumaja learns
  • Naha otak rumaja nyaeta rentan ka overstimulation ti bingeing on porno
  • bisi légal ngulik ngeunaan rumaja muatan jeung nyinggung sexting
  • ngawawancara video kalayan addicts porno ngora anu geus pulih
  • Kumaha carana ngawangun resilience na dimana meunang pitulung
  1. S5 / 6: porno dina sidang; tabrakan méntal sarta fisik bingeing on pornografi internét
  • Murid assess sauntuyan bukti mutuskeun lamun pornografi téh adiktif atawa henteu
  • Épék on attainment; produktivitas jeung hubungan
  • Critiquing pangaruh industri pornografi salaku bagian tina 'perhatian ékonomi'
  1. Sex jeung média: diajar kumaha carana critique iklan; video musik; industri porno; kumaha bersih sorangan
  2. 24-Sajam Digital Detox dina poé 2 sesi c.7 eta: latihan nyertakeun sakabéh pamakéan internét.
  • Bagian 1 ngawengku sawala awal ngeunaan panalungtikan dina "design persuasif", on gratification instan sarta timer kontrol; tips on lakukeun detox nu
  • Bagian 2, debrief on naon maranéhna ngalaman ti nyobian 24-jam ieu detox salila minggu intervening
  • Tempo carita-carita anyar ngeunaan digital detoxes / fasts layar kalawan S4 jeung S6 siswana dina sakola Edinburgh.
sakola primér
  1. Kasadaran ngeunaan Poténsial Harms ti Pornografi Internét (P7 wungkul):
  • Kuring hebat, Plastik Brain: ngartos proyék otak heubeul jeung anyar (wanting na pamikiran)
  • Ngakuan kumaha uteuk responds ka lingkungan jeung learns kabiasaan
  • Ngartos kumaha online seksual imagery bisa ngaganggu pikiran kuring; naon nu kudu lamun kuring ningali video sareng gambar anu ngaganggu kuring?
  1. 24-Sajam Digital Detox dina poé 2 sesi c.7 eta: latihan nyertakeun sakabéh pamakéan internét.
  • Bagian 1 ngawengku sawala awal ngeunaan kumaha internet bisa ngeureunkeun kami wanting pikeun nyambung jeung batur na ngarampog urang sare urang; tips on lakukeun detox nu
  • Bagian 2 sawala ngeunaan naon maranéhna ngalaman nyobian 24-jam ieu detox salila minggu intervening
Ngarojong for geus kolot
  • Ngobrol jeung kolot tentang bukti panganyarna sabudeureun harms tur strategi pikeun kaayaan masalah poténsial. Ieu ngabantuan megatkeun és pikeun diskusi di imah
  • Strategi, migawé bareng kalayan sakola, pikeun mantuan barudak ngawangun resilience mun harms pakait sareng pornografi internét hususna
  • Plang sumberdaya mangpaat, loba di antarana bébas, pikeun mantuan kolotna neuleuman rupa-rupa isu aub

Punten kontak kami pikeun petik ditulis gratis. Pahala Yayasan ogé bisa nyadiakeun palajaran dirancang custom-papanggih kabutuhan Anjeun.

Harga anu PPN bébas tur bakal ngawengku sagala lalampahan dina sabuk sentral di Skotlandia jeung bahan.

Pahala Yayasan henteu nawiskeun terapi.

Nyitak Friendly, PDF & Email