Jasa keur sakola TRF di aula Kuliah

Jasa pikeun Sakola

Salaku amal pendidikan kelamin sareng hubungan hubungan, kami nawiskeun jasa kualitas pikeun sakola. Kami nganggo bukti pang anyarna ngeunaan épék pornografi ka murangkalih sareng déwasa pikeun nganteurkeun palajaran interaktif pikeun murid ti umur 11 dugi 18 taun salaku bagian tina kurikulum PSHE / SRE. Kami nyayogikeun matéri anu cocog pikeun umur pikeun ngabantosan aranjeunna pikeun nganapigasi lingkungan online ayeuna. Ku sadar kana kasihatan, hukum sareng dampak hubungan bingeing dina pornografi internét, aranjeunna tiasa nyingkahan terjebak ku éta atanapi milari bantosan upami aranjeunna. Kami ogé nguatkeun kolot pikeun nyarios éta sareng murangkalihna di bumi ngeunaan topik rumit ieu. Wawancara urang sorangan dirékam sareng ahli médis sareng hukum sareng pangguna anu ngagunnakeun ngajantenkeun pelajaran langkung nyata. Kami daptar alat sareng dukungan kanggo sepuh sareng guru. Bahanna ogé cocog pikeun sakola anu iman.

Testimonials

"Maryam masihan hiji sawala luhung nepi budak urang dina topik pornografi: ieu saimbang, non-judgmental sarta pohara informatif, nulungan mun digitus mahasiswa urang ku pangaweruh maranéhna kudu dina urutan nyieun pilihan informed dina kahirupan maranéhanana."

Stefan J. Hargreaves, Master dina Cas tina Seminar, Tonbridge Sakola, Tonbridge

"Kuring yakin yén murid kami kudu spasi aman dimana maranéhna kalawan bébas bisa ngabahas rupa-rupa isu nu patali jeung kelamin, hubungan jeung diakses pornografi online dina umur digital".

Liz Langley, Kepala Personal sarta Atikan Sosial, Dollar Akademi

umur Verifikasi

Pornografi internét tiasa ngagaduhan sajumlah kesan pikeun kasehatan, kabiasaan sareng prestasi dina barudak ayeuna. Anjeun ogé terang teuing yén Perda Inggris ngeunaan verifikasi umur dina UU Ékonomi Digital 2017 diperkirakeun bakal diwajibkeun di tungtung 2019. Pamaréntah teu acan ngumumkeun tanggal pasti. Pangaruhna bakal ngajantenkeun deui barudak pikeun ngémutan bahan ieu. Para ahli prihatin yén pikeun sababaraha murangkalih anu parantos janten beurat pamaké meureun aya sababaraha implikasi kasehatan jiwa. Upami anjeun pikir aya résiko ieu di sakola anjeun, panginten urang tiasa ngabantosan anjeun.

Kami nu sex sarta hubungan zakat atikan ngagunakeun neurosains panganyarna jeung panalungtikan élmu sosial sapanjang kalawan prinsip pedagogical sora. bengkel urang keur professional nu accredited ku Royal College of General Practitioners. Urang nganteurkeun sesi sataun sakabeh on resiko tina pamakéan pornografi pikeun siswana ti 12 umur mun 18 taun salaku bagian tina kurikulum PSHE atanapi Kewarganegaraan. pendekatan kami geus nyadiakeun bukti pikeun siswana pikeun mantuan aranjeunna laksana kaahlian pamikiran kritis sarta ngamekarkeun judgment sorangan. Urang ogé empower kolotna sangkan bisa kalibet éféktif jeung barudak maranéhanana di imah na signposting sumberdaya mangpaat. Urang mindeng diondang ku BBC TV jeung Radio sarta pencét nasional pikeun mairan dina subjék ieu.

Pahala Yayasan nawarkeun rupa-rupa palajaran sarta ceramah. Taya pornografi geus ditémbongkeun. The diskusi anu tailored pikeun nyocogkeun ka grup umur. Mangga tingali rinci handap. Peluncuran palajaran ngarencanakeun pikeun guru ngagunakeun bakal diumumkeun dina minggu datang.

Presenters

Jasa pikeun sakola Mary Sharpe, Darryl Mead, Suzi BrownAnu nampilkeun jasa kami pikeun sakola nyaéta Ibu Mary Sharpe, Advokat, Dr Darryl Mead sareng Ibu Suzi Brown. Ibu Sharpe ngagaduhan kasang tukang dina psikologi sareng ngalaksanakeun hukum salaku anggota Fakultas Advokat di Skotlandia sareng di Brussel. Anjeunna nyéépkeun dalapan taun salaku guru lulusan di Universitas Cambridge ngajalankeun lokakarya dumasar-buktina pikeun ngadukung kinerja puncak. Dr Mead ahli dina téknologi inpormasi sareng dilatih salaku salah sahiji Juara Digital Pamaréntah Skotlandia. Dugi ka 2015, anjeunna janten wakil kapala Perpustakaan Nasional Skotlandia. Anjeunna ogé guru terlatih. Suzi Brown mangrupikeun guru sareng pangalaman 7 taun ngajar PSHE di sakola-sakola basa Inggris sareng janten Asisten Rumah Tangga di Bishop's Stortford College, Hertfordshire salami 5 taun. Kami anggota skéma Pamaréntah Skotlandia pikeun Ngajagaan Grup rentan sareng parantos réngsé latihan Perlindungan Anak.

Lamun hoyong mertimbangkeun jasa kami keur sakola Anjeun, mangga ngahubungan Mary Sharpe, di mary@rewardfoundation.org atanapi ku telepon di 07717 437 727.

Services urang

Urang digawekeun ku duanana Grup gender tunggal jeung dicampur. Bahan anu ramah-diversity. Kabéh ceramah sarta palajaran tiasa 40-60 menit lila pikeun nyocogkeun sareng jadwal anjeun ninggalkeun waktu pikeun patarosan.

Umum Perkenalan ka Dampak tina Pornografi Internet dina:

  • otak rumaja
  • resiko keur kaséhatan fisik jeung méntal; atikan attainment, criminality, hubungan
  • ngawawancara video kalayan addicts porno ngora anu geus pulih
  • kumaha carana ngawangun resilience na dimana meunang pitulung

Sex jeung Media nu:

  • nyaho motivations balik iklan, pilem na pornografi
  • ngakuan konsékuansi potensi kecanduan pornografi
  • ngartos sagala hal nu dibikeun nilai a - ajén jalma hiji luhureun sagalana sejenna
  • ngartos urusan sex sabab jalma masalah

Sex jeung Identity:

  • neuleuman naon hartina janten mahluk seksual (kaasup informasi ngeunaan ngembangkeun seksual)
  • nyaho tur ngarti di labél seksual béda dipake
  • ngartos unggal jalma nyaéta unik tur husus
  • nyadar seksualitas yén sarta labél seksual atawa kabiasaan teu ngartikeun urang

Seks sareng idin - Kabébasan pikeun Milih:

  • nyaho hukum kalawan hal mun idin seksual
  • netelakeun sabaraha idin jalan di hubungan
  • nyaho yen tiap jalma boga pilihan jeung sora hiji tur kumaha carana make ieu
  • ngartos tiap jalma boga nilai a
  • ngartos yen hubungan alus ngukut komunikasi kabuka jeung silih hormat

Parental Talk:

  • kumaha industri pornografi geus robah sarta pangaruh na kana generasi ieu
  • cara ngobrol jeung barudak anjeun
  • efek tina pamakéan nu nyurung pornografi dina kaséhatan, attainment, hubungan jeung criminality
  • strategi, migawé bareng kalayan sakola, pikeun mantuan barudak ngawangun resilience mun harms pakait sareng pornografi internét

 harga: Pikeun ceramah £ 500 tambah expenses iinditan.

Layanan séjén pikeun Sakola

Sakola sekundér
S2 na S4: Sexting: kasehatan tur isu légal 
  • Kumaha otak rumaja learns
  • Naha otak rumaja nyaeta rentan ka overstimulation ti bingeing
  • bisi légal ngulik ngeunaan rumaja muatan jeung nyinggung sexting
  • ngawawancara video kalayan addicts porno ngora anu geus pulih
  • Kumaha carana ngawangun resilience na dimana meunang pitulung
S5 / 6: Pornografi on sidang
  • Épék on attainment sarta produktivitas
  • Resiko tina kecanduan behavioral na disfungsi seksual
  • Kritik pangaruh industri pornografi salaku bagian tina 'ékonomi perhatian'
24-Sajam Digital Detox dina poé 2 sesi c.7 eta: latihan nyertakeun sakabéh pamakéan internét
  • Bagéan 1 kalebet diskusi awal ngeunaan panilitian ngeunaan "desain persuasif", ngeunaan kepuasan instan sareng kontrol diri; tips ngeunaan ngalakukeun detox éta
  • Bagéan 2, ngabahas naon anu dialaman tina nyobian detox 24 jam ieu salami saminggu
  • Tempo carita-carita anyar ngeunaan digital detoxes / fasts layar kalawan S4 jeung S6 siswana dina sakola Edinburgh.
Sakola primér
Kasadaran ngeunaan Poténsial Harms ti Pornografi Internét (P7 wungkul):
  • Brain Plastik kuring: ngartos proyék otak heubeul jeung anyar (wanting na pamikiran)
  • Ngakuan kumaha uteuk responds ka lingkungan jeung learns kabiasaan
  • Ngartos kumaha online seksual imagery bisa ngaganggu pikiran kuring; naon nu kudu lamun kuring ningali video sareng gambar anu ngaganggu kuring
24-Sajam Digital Detox dina poé 2 sesi c.7 eta: latihan nyertakeun sakabéh pamakéan internét
  • Bagian 1 ngawengku sawala awal ngeunaan kumaha internet bisa ngeureunkeun kami wanting pikeun nyambung jeung batur na ngarampog urang sare urang; tips on lakukeun detox nu
  • Sawala bagian 2 ngeunaan naon anu aranjeunna alami dina nyobaan detox 24 jam ieu dina saminggu panengah
Rojongan pikeun Kolot
  • Ngobrol jeung kolot tentang bukti panganyarna sabudeureun harms tur strategi pikeun kaayaan masalah. Ieu ngabantuan megatkeun és pikeun diskusi di imah
  • Strategi, migawé bareng kalayan sakola, pikeun mantuan barudak ngawangun resilience mun harms pakait sareng pornografi internét hususna

Punten kontak urang pikeun cutatan tinulis gratis. Yayasan Ganjaran ogé tiasa nyayogikeun pelajaran anu dirancang khusus pikeun nyumponan kabutuhan anjeun. 

Harga anu PPN bébas tur bakal ngawengku sagala lalampahan dina sabuk sentral di Skotlandia jeung bahan.

Pahala Yayasan henteu nawiskeun terapi.

Nyitak Friendly, PDF & Email