Jasa keur sakola TRF di aula Kuliah

Jasa pikeun Sakola

Salaku kelamin pioneering sarta hubungan zakat pangajaran, ieu kami nganggo bukti panganyarna ngeunaan épék pornografi urang on barudak dewasa ngora pikeun nganteurkeun palajaran interaktif pikeun siswana ti 11 umur mun 18 taun salaku bagian tina kurikulum / SRE PSHE. Urang nyadiakeun bahan umur-luyu pikeun siswana pikeun mantuan aranjeunna napigasi lingkungan online kiwari. Ku nu keur sadar tina tabrakan kaséhatan, légal jeung hubungan tina bingeing on pornografi internét, aranjeunna bisa nyingkahan jadi dijerat ku atawa neangan kaluar pitulung lamun maranéhna ngalakukeun. Urang ogé empower kolotna ngabogaan nu ngobrol jeung barudak maranéhanana betah dina topik tricky ieu. ngawawancara urang sorangan dirékam ku ahli médis sarta légal jeung pamaké recovering nyieun palajaran leuwih nyata. Urang plang parabot sarta rojongan for bapa jeung guru. Bahan oge cocog pikeun sakola berbasis iman.

umur Verifikasi

pornografi Internét bisa boga lingkup tabrakan on kaséhatan, kabiasaan sarta attainment on barudak kiwari. Anjeun bisa nyaho teuing yén panerapan UK on verifikasi umur di Digital Ekonomi Act 2017 baris datang kana gaya on 15 Juli 2019. éfék bakal nyieun eta leuwih hésé pikeun barudak ngakses bahan ieu. Ahli nu merhatikeun nu keur sababaraha barudak anu geus jadi pamaké beurat meureun aya sababaraha implikasi kaséhatan méntal. Lamun pikir aya hiji risiko ieu sakola anjeun, sugan we bisa mantuan anjeun.

Kami nu sex sarta hubungan zakat atikan ngagunakeun neurosains panganyarna jeung panalungtikan élmu sosial sapanjang kalawan prinsip pedagogical sora. bengkel urang keur professional nu accredited ku Royal College of General Practitioners. Urang nganteurkeun sesi sataun sakabeh on resiko tina pamakéan pornografi pikeun siswana ti 12 umur mun 18 taun salaku bagian tina kurikulum PSHE atanapi Kewarganegaraan. pendekatan kami geus nyadiakeun bukti pikeun siswana pikeun mantuan aranjeunna laksana kaahlian pamikiran kritis sarta ngamekarkeun judgment sorangan. Urang ogé empower kolotna sangkan bisa kalibet éféktif jeung barudak maranéhanana di imah na signposting sumberdaya mangpaat. Urang mindeng diondang ku BBC TV jeung Radio sarta pencét nasional pikeun mairan dina subjék ieu.

Pahala Yayasan nawarkeun rupa-rupa palajaran sarta ceramah. Taya pornografi geus ditémbongkeun. The diskusi anu tailored pikeun nyocogkeun ka grup umur. Mangga tingali rinci handap. Peluncuran palajaran ngarencanakeun pikeun guru ngagunakeun bakal diumumkeun dina minggu datang.

Testimonials

"Maryam masihan hiji sawala luhung nepi budak urang dina topik pornografi: ieu saimbang, non-judgmental sarta pohara informatif, nulungan mun digitus mahasiswa urang ku pangaweruh maranéhna kudu dina urutan nyieun pilihan informed dina kahirupan maranéhanana."

Stefan J. Hargreaves, Master dina Cas tina Seminar, Tonbridge Sakola, Tonbridge

"Kuring yakin yén murid kami kudu spasi aman dimana maranéhna kalawan bébas bisa ngabahas rupa-rupa isu nu patali jeung kelamin, hubungan jeung diakses pornografi online dina umur digital".

Liz Langley, Kepala Personal sarta Atikan Sosial, Dollar Akademi

Presenters

The presenters téh Ibu Mary Sharpe, ngajengkeun, Dr. Darryl Mead sarta Ny Suzi Brown. Ibu Sharpe boga latar dina psikologi jeung hukum latihan salaku anggota Fakultas ngabela di Skotlandia sarta di Brussel. Manehna spent dalapan taun salaku pangajar sarjana di Universitas Cambridge ngajalankeun bengkel dumasar-bukti kana sustaining kinerja puncak. Dr Mead mangrupa ahli dina téhnologi informasi sarta dilatih sakumaha salah sahiji Pamaréntah urang Skotlandia Digital Champions. Dugi 2015, anjeunna wakil kapala Perpustakaan Nasional Skotlandia. Anjeunna oge guru dilatih. Suzi Brown nyaeta guru kalawan pangalaman 7 taun 'pangajaran PSHE di sakola Inggris sarta éta Asisten Housemistress di Bishop urang Stortford College, Hertfordshire pikeun 5 taun. Kami anggota skéma pikeun Ngajagi Grup rentan na geus réngsé pelatihan Protection Child.

Lamun hoyong mertimbangkeun jasa kami keur sakola Anjeun, mangga ngahubungan Mary Sharpe, di mary@rewardfoundation.org atanapi ku telepon di 07717 437 727 atanapi di 0131 447 5401.

Services urang

Urang digawekeun ku duanana Grup gender tunggal jeung dicampur. Bahan anu ramah-diversity. Kabéh ceramah sarta palajaran tiasa 40-60 menit lila pikeun nyocogkeun sareng jadwal anjeun ninggalkeun waktu pikeun patarosan.

Umum Perkenalan ka Dampak tina Pornografi Internet dina:

  • otak rumaja
  • resiko keur kaséhatan fisik jeung méntal; atikan attainment, criminality, hubungan
  • ngawawancara video kalayan addicts porno ngora anu geus pulih
  • kumaha carana ngawangun resilience na dimana meunang pitulung

Sex jeung Media nu:

  • nyaho motivations balik iklan, pilem na pornografi
  • ngakuan konsékuansi potensi kecanduan pornografi
  • ngartos sagala hal nu dibikeun nilai a - ajén jalma hiji luhureun sagalana sejenna
  • ngartos urusan sex sabab jalma masalah

Sex jeung Identity:

  • neuleuman naon hartina janten mahluk seksual (kaasup informasi ngeunaan ngembangkeun seksual)
  • nyaho tur ngarti di labél seksual béda dipake
  • ngartos unggal jalma nyaéta unik tur husus
  • nyadar seksualitas yén sarta labél seksual atawa kabiasaan teu ngartikeun urang

Sex jeung idin - Merdika keur Pilih:

  • nyaho hukum kalawan hal mun idin seksual
  • netelakeun sabaraha idin jalan di hubungan
  • nyaho yen tiap jalma boga pilihan jeung sora hiji tur kumaha carana make ieu
  • ngartos tiap jalma boga nilai a
  • ngartos yen hubungan alus ngukut komunikasi kabuka jeung silih hormat

Parental Talk:

  • kumaha industri pornografi geus robah sarta pangaruh na kana generasi ieu
  • cara ngobrol jeung barudak anjeun
  • efek tina pamakéan nu nyurung pornografi dina kaséhatan, attainment, hubungan jeung criminality
  • strategi, migawé bareng kalayan sakola, pikeun mantuan barudak ngawangun resilience mun harms pakait sareng pornografi internét

harga: Pikeun ceramah £ 500 tambah expenses iinditan.

Layanan séjén pikeun Sakola

Sakola sekundér
S2 na S4: Sexting: kasehatan tur isu légal
  • Kumaha otak rumaja learns
  • Naha otak rumaja nyaeta rentan ka overstimulation ti bingeing
  • bisi légal ngulik ngeunaan rumaja muatan jeung nyinggung sexting
  • ngawawancara video kalayan addicts porno ngora anu geus pulih
  • Kumaha carana ngawangun resilience na dimana meunang pitulung
S5 / 6: Pornografi on sidang
  • Épék on attainment sarta produktivitas
  • Resiko tina kecanduan behavioral na disfungsi seksual
  • Critiquing pangaruh industri pornografi salaku bagian tina 'perhatian ékonomi'
24-Sajam Digital Detox dina poé 2 sesi c.7 eta: latihan nyertakeun sakabéh pamakéan internét
  • Bagian 1 ngawengku sawala awal ngeunaan panalungtikan dina "design persuasif", on gratification instan sarta timer kontrol; tips on lakukeun detox nu
  • Bagian 2, debrief on naon maranéhna ngalaman ti nyobian 24-jam ieu detox salila minggu intervening
  • Tempo carita-carita anyar ngeunaan digital detoxes / fasts layar kalawan S4 jeung S6 siswana dina sakola Edinburgh.
Sakola primér
Kasadaran ngeunaan Poténsial Harms ti Pornografi Internét (P7 wungkul):
  • Brain Plastik kuring: ngartos proyék otak heubeul jeung anyar (wanting na pamikiran)
  • Ngakuan kumaha uteuk responds ka lingkungan jeung learns kabiasaan
  • Ngartos kumaha online seksual imagery bisa ngaganggu pikiran kuring; naon nu kudu lamun kuring ningali video sareng gambar anu ngaganggu kuring
24-Sajam Digital Detox dina poé 2 sesi c.7 eta: latihan nyertakeun sakabéh pamakéan internét
  • Bagian 1 ngawengku sawala awal ngeunaan kumaha internet bisa ngeureunkeun kami wanting pikeun nyambung jeung batur na ngarampog urang sare urang; tips on lakukeun detox nu
  • Bagian 2 sawala ngeunaan naon maranéhna ngalaman nyobian 24-jam ieu detox salila minggu intervening
Rojongan pikeun Kolot
  • Ngobrol jeung kolot tentang bukti panganyarna sabudeureun harms tur strategi pikeun kaayaan masalah. Ieu ngabantuan megatkeun és pikeun diskusi di imah
  • Strategi, migawé bareng kalayan sakola, pikeun mantuan barudak ngawangun resilience mun harms pakait sareng pornografi internét hususna

Punten kontak kami pikeun petik ditulis gratis. Pahala Yayasan ogé bisa nyadiakeun palajaran dirancang custom-papanggih kabutuhan Anjeun.

Harga anu PPN bébas tur bakal ngawengku sagala lalampahan dina sabuk sentral di Skotlandia jeung bahan.

Pahala Yayasan henteu nawiskeun terapi.

Nyitak Friendly, PDF & Email