Pahala Yayasan

Tentang Kami

Yayasan Ganjaran mangrupikeun amal pendidikan anu naratas anu ningali élmu anu aya dina hubungan séks sareng cinta. Sistem hadiah otak urang mekar pikeun ngajurung urang kana hadiah alami sapertos tuangeun, beungkeutan sareng jinis. Ieu sadayana ngamajukeun salamet urang.

Kiwari, téknologi parantos ngahasilkeun vérsi 'supernormal' tina éta ganjaran alami dina bentuk junk food, média sosial sareng pornografi internét. Otak urang henteu acan mekar pikeun ngatasi overstimulasi anu disababkeun ieu. Masarakat ngalaman wabah gangguan tingkah laku sareng kecanduan anu ngancam kasihatan, pamekaran sareng kabahagiaan urang.

Di Yayasan ganjaran urang difokuskeun pornografi internét. Urang nempo dampak na on méntal sarta fisik kaséhatan, hubungan, attainment na criminality. Tujuan kami anu nyieun panalungtikan ngarojong diaksés nepi non-élmuwan. Sarerea kudu bisa nyieun pilihan informed ngeunaan pamakéan pornografi internét. Urang nempo mangpaat quitting porno dumasar kana panalungtikan sarta laporan jalma anu geus experimented kalawan quitting eta. Dina ganjaran Yayasan anjeun bakal manggihan hidayah on gedong resilience ka stress sarta kecanduan.

Kami amal Skotlandia didaptarkeun didirikeun dina 23 Juni 2014.

TAROS KAMI:

email: info@rewardfoundation.org

Mobile: 0750 647 5204 sareng 07717 437 727

Di dieu nyaeta tim kapamimpinan urang ayeuna.

Présidén Diréktur

Dr Darryl Mead mangrupikeun CEO The Reward Foundation. Darryl ahli dina internét sareng umur inpormasi. Anjeunna ngadegkeun fasilitas internét gratis gratis munggaran di Skotlandia di 1996 sareng parantos mamatahan pamaréntah Skotlandia sareng Inggris ngeunaan tantangan transisi urang ka masarakat digital. Darryl mangrupikeun Fellow of Chartered Institute of Library and Information Professionals sareng Associate Research Associate di University College London. Dina Nopémber 2019 Darryl ngeureunkeun jabatanana salaku Pupuhu Déwan The Reward Foundation sareng janten Chief Executive Officer urang.

Anggota Déwan kalebet…

Mary Sharpe, Pendepokas, parantos janten Korsi urang saprak Nopémber 2019. Kusabab budak leutik Mary parantos katarik ku kakuatan pamikiran. Anjeunna nyauran pangalaman profésional anu lega, palatihan sareng beasiswa pikeun ngabantosan The Reward Yayasan pikeun ngatasi masalah anu asli, bandung sareng Internét. Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal Mary klik Ieuh.

Anne Darling nyaéta palatih sarta konsultan karya sosial. Manehna nyadiakeun latihan Protection Child pisan tingkat ka staf Jurusan Pendidikan Bahasa Daerah sektor sakola bebas. Anne ogé delivers sesi ka kolot dina sagala aspék Internet Kasalametan. Manehna geus mangrupa duta CEOP di Skotlandia sarta mantuan nyieun 'Ngajaga Sim Aman' program pikeun barudak primér handap.

Mo Gill ngagabung Board kami di 2018. Manehna teh kacida ngamotivasi senior profésional HR, spesialis Development Organisasi, fasilitator, mediator na Palatih. Mo boga pangalaman leuwih 30 taun 'organisasi ngembang, tim na individu. Manehna geus digarap dina séktor publik, pribadi jeung sukarela dina lingkup kalungguhan nangtang nu align ogé kalayan karya pahala Foundation.

Diajar deui…

Tuturkeun tumbu ieu pikeun leuwih jéntré ngeunaan pahala Yayasan:

Pahala Yayasan

kontak

Mary Sharpe, Kapala Eksekutif Officer

Filosofi kami on Kaséhatan Sanggama

Pelatihan CPD pikeun Profesional

Dampak Pornografi Internet on Mental jeung fisik Kaséhatan

Wagub RCGP Accredited

Perusahaan Sanggama Pelatihan pelecehan

Jasa pikeun Sakola

Layanan panalungtikan

News Blog

TRF dina Media

Simkuring teu nawiskeun terapi. Urang ngalakukeun jasa plang anu ngalakukeun.

Pahala Yayasan henteu nawiskeun nasihat légal.

Yayasan Ganjaran damel pakait sareng:
RCGP_Accreditation Mark_ 2012_EPS_newhttps://bigmail.org.uk/3V8D-IJWA-50MUV2-CXUSC-1/c.aspx

UnLtd Award Yayasan Winner ganjaran

Sarakah pornobrein Gary Wilson Gludug

OSCR Skotlandia Amal regulator
Nyitak Friendly, PDF & Email