Pahala Yayasan

Tentang Kami

Pahala Yayasan nyaeta amal atikan pioneering nu Sigana di sains balik hubungan sex jeung cinta. Sistim ganjaran otak urang ngalobaan ngajalankeun kami keur ganjaran alam kayaning dahareun, beungkeutan na kelamin. Ieu kabeh ngamajukeun survival urang.

Kiwari, teknologi geus dihasilkeun versi 'supernormal' jalma ganjaran alam dina bentuk junk dahareun, média sosial sarta pornografi internét. brains kami teu ngalobaan Cope jeung overstimulation ieu geus ngabalukarkeun. Masarakat geus ngalaman hiji wabah tina gangguan behavioral na addictions anu ngancem kaséhatan urang, ngembangkeun jeung kabagjaan.

Di Yayasan ganjaran urang difokuskeun pornografi internét. Urang nempo dampak na on méntal sarta fisik kaséhatan, hubungan, attainment na criminality. Tujuan kami anu nyieun panalungtikan ngarojong diaksés nepi non-élmuwan. Sarerea kudu bisa nyieun pilihan informed ngeunaan pamakéan pornografi internét. Urang nempo mangpaat quitting porno dumasar kana panalungtikan sarta laporan jalma anu geus experimented kalawan quitting eta. Dina ganjaran Yayasan anjeun bakal manggihan hidayah on gedong resilience ka stress sarta kecanduan.

Kami amal Skotlandia didaptarkeun didirikeun dina 23 Juni 2014.

TAROS KAMI:

email: info@rewardfoundation.org

Mobile: 0750 647 5204 na 07717 437 727

Landline: 0131 447 5401

Di dieu nyaeta tim kapamimpinan urang ayeuna.

Présidén Diréktur

Mary Sharpe, ngajengkeun, geus CEO kami saprak Méi 2016. Kusabab budak leutik Mary geus fascinated ku kakawasaan pikiran. Manehna asup dina dirina lega profésional pangalaman, latihan jeung beasiswa pikeun mantuan pahala Yayasan tackle isu nyata kiwari sabudeureun cinta, baham jeung internet. Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal Mary klik Ieuh.

Anggota dewan kaasup ...

Dr Darryl Mead teh Kursi The ganjaran Foundation. Darryl mangrupa ahli dina internét jeung umur informasi. Anjeunna ngadegkeun kahiji haratis fasilitas internét publik di Skotlandia dina 1996. Saprak harita Darryl geus disarankan kana pamaréntah Skotlandia jeung Inggris dina tantangan transisi kami ka masarakat digital. Darryl mangrupakeun sasama of Chartered Institute of Perpustakaan sarta Émbaran Profesional. Anjeunna oge hiji Mitra Panalungtikan husus di Universitas College London.

Anne Darling nyaéta palatih sarta konsultan karya sosial. Manehna nyadiakeun latihan Protection Child pisan tingkat ka staf Jurusan Pendidikan Bahasa Daerah sektor sakola bebas. Anne ogé delivers sesi ka kolot dina sagala aspék Internet Kasalametan. Manehna geus mangrupa duta CEOP di Skotlandia sarta mantuan nyieun 'Ngajaga Sim Aman' program pikeun barudak primér handap.

Mo Gill ngagabung Board kami di 2018. Manehna teh kacida ngamotivasi senior profésional HR, spesialis Development Organisasi, fasilitator, mediator na Palatih. Mo boga pangalaman leuwih 30 taun 'organisasi ngembang, tim na individu. Manehna geus digarap dina séktor publik, pribadi jeung sukarela dina lingkup kalungguhan nangtang nu align ogé kalayan karya pahala Foundation.

Diajar deui…

Tuturkeun tumbu ieu pikeun leuwih jéntré ngeunaan pahala Yayasan:

Pahala Yayasan

kontak

Mary Sharpe, Kapala Eksekutif Officer

Filosofi kami on Kaséhatan Sanggama

Pelatihan CPD pikeun Profesional

Dampak Pornografi Internet on Mental jeung fisik Kaséhatan

Wagub RCGP Accredited

Perusahaan Sanggama Pelatihan pelecehan

Jasa pikeun Sakola

Layanan panalungtikan

News Blog

TRF dina Media

Simkuring teu nawiskeun terapi. Urang ngalakukeun jasa plang anu ngalakukeun.

Pahala Yayasan henteu nawiskeun nasihat légal.

Pahala Yayasan téh mitra kalayan:
RCGP_Accreditation Mark_ 2012_EPS_newhttps://bigmail.org.uk/3V8D-IJWA-50MUV2-CXUSC-1/c.aspx

UnLtd Award Yayasan Winner ganjaran

Sarakah pornobrein Gary Wilson GludugPuseur pikeun Pemuda sarta Pidana Kaadilan

OSCR Skotlandia Amal regulator
Nyitak Friendly, PDF & Email